Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Hynek (St, 3. 4. 2019 - 06:04)

Klárko jsem také potěšen,že jsi s Liborem v souladu a štěstí, jako zkušený muž od rodiny ti chci poradit,abys byla také připravena po zdravotní stránce, to znamená předejít antikoncepcí nechtěnému otěhotnění. Jinak se tvé příspěvky čtou suprově a ať ti láska s Liborem vydrží nejlépe na věky!

Miška (Út, 2. 4. 2019 - 21:04)

Jakube....., opravuji chybu v prvnim slově.

Miška (St, 3. 4. 2019 - 08:04)

Jakube, pozdravuje tě holka se kterou chceš čurat. Jak se máš?

Jakub (St, 3. 4. 2019 - 08:04)

Mám se dobře. Pohádkou jsi mi udělala skvěly představy. Čurala jsi dnes? Já ano ráno a ráno musím vždycky hodně čurat, když to vydržím přes noc.

Pepa (Út, 2. 4. 2019 - 21:04)

Holky, když píšete o vašem čůrání, napište taky, jestli vám při tom pipinka syčí, jaké vydává zvuky.

Zuz (Út, 2. 4. 2019 - 20:04)

Svrbí mě baculka

Vy (Út, 2. 4. 2019 - 21:04)

slepičí hlavy, proberte se. Ale asi to bude chvilku trvat. Až dostanete přes držku nebo chytíte AIDS nebo jinou zajímavou pohlavní chorobu, tak už bude pozdě. Ev. tlačit kočárek s dítětem neznámého otce.

Jakub pro Klárku (Út, 2. 4. 2019 - 20:04)

Klárko, četl jsem tvůj pozdrav pro mne v povídání s Markétkou a děkuji za tvoji přízeň. Chtěl bych ti popřát na dobrou noc jen ty nejhezčí sny a souznění s tvým klukem, pro kterého máš otevřené srdíčko. Děkuji , že je někde taková skvělá holka jako ty a může někoho svou láskou udělat tak šťastným. Máš obrovský dar čisté duše.

Markéta (Út, 2. 4. 2019 - 22:04)

Jakube, prosím to co píšeš Klárce je tak neštastně krásné a bezmocné, že jsem to opět oplakala. Mohu ti nějak pomoci? Na tom je strašný to, že opravdu skoro celý den tady hovoříš s Miškou a dokážeš na ní reagovat jako normální zdravej kluk, ale přesto hluboko v tobě zůstává Klárka a mne to vás oba tuze moc bolí. Přála bych ti, abys s Miškou našel víc než jen vzrušení a uvolnění, ale opravdovou lásku. Jsem moc smutná a držím ti pěsti !

Jakub (St, 3. 4. 2019 - 10:04)

Marketko, uplně jsem přehlédl tvůj vzkaz. Klárka mne velmi oslovila ale vím, že nemám šanci, ale moc ji chci alespoň jednou denně napsat. Nemohu jinak, přestože je to kničemu. Miška je pro mne velká výzva a moc se těším, že třeba u ní najdu šanci. Plakala jsi protože jsi četla můj vzkaz klárce, myslím, že se nečím moc trápíš a rád bych tě pochopil a pomohl ti.

Drban (St, 3. 4. 2019 - 12:04)

Ty vole, ty jsi psychouš, jak tu s pořád stejnou IP předstíráš chat s babama o chcaní, Baculko.

Jakub (Út, 2. 4. 2019 - 19:04)

Vše,co napíšeš o tvém čurání je skvělý! Napiš mi jak jsi čurala jako pohádku na dobrou noc. Snad nejsem troufalý...

Miška (Út, 2. 4. 2019 - 20:04)

Ráda se procházím kolem Moravské Dyje a pozoruji přírodu a dnes jsme tam byli s jednou holkou ze školy taky a ona pak šla domů jiným směrem a jázbytek cesty taky domů. Chtělo se mi čurat už asi hodinu, ale mohla jsem to ještě vydržet, aledomů bych to nestihla a tak jsem si řekla, že se někde vyčurám, protože jsem měla baculku hodně plnou a chtělo se mi čuratvíc každou chvílí. Kolem Dyje jsou hezký procházky a tam bysme mohli se procházet a jsou tu i zákoutí na čurání a tam by to šlo. Přede mnou šla jedna starší holka s pejskem a za mnou nikdo a tak jsem chvilku počkala až poodejde a u stromu vedle cesty jsem rychle sundala kalhoty a kalhotky a na bobečku jsem začala čurat. Udělala jsem chvíli malý proud, ale hned byl z něho velký a udělala jsem širokou loužičku. Baculku jsem si osušila kapesníčkem protože jsem ji měla hodně mokrou k zadečku i do strany a rychle jsem se oblékla a pak došla domů. Doma jsem čurala večer na záchodě a to už nebylo tolik čurání jako venku.

Jakub (Út, 2. 4. 2019 - 20:04)

Miško to je na dobrou noc ta nejkrásnější pohádka. Děkuji.Těším se v pátek, že se pohádka stane realitou.
Když na to budu myslet, co jsi napsala nebudu moci usnout a moc se mi bude chtít vyčurat ze sebe něco jiného než obyčejné čurání. Stydím se to napsat, ale je to tak moc silný.

Miška (Út, 2. 4. 2019 - 21:04)

Jasku e tak se nestyď. Alespoň vím, že jsi normální fungující kluk. A toc napsal klárce bylo moc hezký. Ona ti není lhostejná,ale jsem stejně ráda,za naše setkáni.

Miška (Út, 2. 4. 2019 - 19:04)

Jestli se ti to tak opravdu líbí tak to bude v pátek hezký čurání s tebou a já se budu taky těšit. Dnes jsem ještě jednou čurala venku a teď se mi chce znovu a to půjdu na záchod. Jestli se ti líbí jak čurám, tak ti napíšu o tom. Co myslíš? Psát se to nestydím, ale asi se před tebou možná čurat už taky stydět nebudu. Jsi upřímný a milý. Kdyby ses mi líbil, byla bych méně stydlivá.

vikiseleci (Čt, 6. 1. 2022 - 10:01)

Je fakt, že i holky to maj rády?

Klára (Út, 2. 4. 2019 - 18:04)

Zapomněla jsem ti napsat Markétko, čím je pro mne Libor tak okouzlující. Tím, že je klidný, veselý a nikam mne nemanipuluje a já cítím vedle něj svobodu a bezpečí a na to první milování pod viaduktem budu vzpomínat celý život. Chtěla bych ho mít vedle sebe, v sobě a s ním.

Markéta (Út, 2. 4. 2019 - 19:04)

Rozumím ti a moc ti to přeju. Tak tě už dnes nebudu obtěžovat a echám ti volný čas pro vás oba. Užij si příjemný večer a zase zítra. M.

Klára (Út, 2. 4. 2019 - 19:04)

i tobě hezký večer Markétko. Zítra...

Reklama

Přidat komentář