Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Miška (Út, 2. 4. 2019 - 21:04)

Jasku e tak se nestyď. Alespoň vím, že jsi normální fungující kluk. A toc napsal klárce bylo moc hezký. Ona ti není lhostejná,ale jsem stejně ráda,za naše setkáni.

Miška (Út, 2. 4. 2019 - 19:04)

Jestli se ti to tak opravdu líbí tak to bude v pátek hezký čurání s tebou a já se budu taky těšit. Dnes jsem ještě jednou čurala venku a teď se mi chce znovu a to půjdu na záchod. Jestli se ti líbí jak čurám, tak ti napíšu o tom. Co myslíš? Psát se to nestydím, ale asi se před tebou možná čurat už taky stydět nebudu. Jsi upřímný a milý. Kdyby ses mi líbil, byla bych méně stydlivá.

vikiseleci (Čt, 6. 1. 2022 - 10:01)

Je fakt, že i holky to maj rády?

Klára (Út, 2. 4. 2019 - 18:04)

Zapomněla jsem ti napsat Markétko, čím je pro mne Libor tak okouzlující. Tím, že je klidný, veselý a nikam mne nemanipuluje a já cítím vedle něj svobodu a bezpečí a na to první milování pod viaduktem budu vzpomínat celý život. Chtěla bych ho mít vedle sebe, v sobě a s ním.

Markéta (Út, 2. 4. 2019 - 19:04)

Rozumím ti a moc ti to přeju. Tak tě už dnes nebudu obtěžovat a echám ti volný čas pro vás oba. Užij si příjemný večer a zase zítra. M.

Klára (Út, 2. 4. 2019 - 19:04)

i tobě hezký večer Markétko. Zítra...

Klára (Út, 2. 4. 2019 - 17:04)

Markétko ahojky z Mimoně. Na tu Pec a na tebe se taky moc těším a mamča ví, že komunikuju s kamarádkou z Podkrkonoší a žes měla taky složitý období s otcem, ale víc jsem neříkala. I ona je na tebe zvědavá a ségra taky, ale ta ví o tobě ještě méně. Co si myslím o Jakubovi? Jestli chceš upřímně, tak jsem si opakovaně četla co mi psal a vnímám od něj velký cit ke mně, ale opravdu nejsem holka pro všechny a když chci jednoho nemohu dát šanci druhému. Ale určitě to bude hodný a velmi citlivý kluk. Myslím si,že Miška jen hledá dobrodružství a bojím se, že třeba nakonec Jakubovi sice udělá potěšení jako Jeníkovi, ale půjde dál hledat jinou výzvu a Jakub se z toho pak ještě více sesype. Přemýšlím jak mu poradit a jestli něco vymyslím, tak mu taky napíšu. Ale mohu se mýlit, třeba si s Miškou budou natolik souznít , že to nebude jen čůrací zkoumání a vzrušení, ale láska a to bych mu opravdu moc přála a jestli tohle Jakube budeš také číst, tak tímto tě také pozdravuji. Markétko,taky se ještě ozvu večer. Mám tě moc doopravdy ráda.

Miška (Út, 2. 4. 2019 - 17:04)

to je hezký, asi se ti líbí holka jak čurá a tak když se nebudu stydět vyčurám se s tebou. Ale musí se mi chtít čurat, kdyby se mi chtělo málo a baculka nečurala hned tak bych se styděla, že mi na ni koukáš, když budu čurat rychle, tak mne ani nestačí si pomyslet, že se stydím, abych se nepočurala

Jakub (Út, 2. 4. 2019 - 19:04)

Já bych s tebou čural až bych brečel.

Miška (Út, 2. 4. 2019 - 13:04)

Bylo mi 15 roků 6.listopadu a ráda mám zvířátka a přírodu a ráda mám kytičky a zahrádku. Já jsem dnes čurala ve škole dopoledne o přestávce taky na záchodě jen málo a teď když jsem přišla domů tak na zahradě protože jsem šla chvíli ven a tam jsem to pustila do trávy u jezírka za keřem rhododendronu. Jak tady psaly některý holky tak i já taky někdy čurám velký proud někdy malý, ale když se mi chce hodně, tak baculka teče proudem a tady u jezírka to šlo taky víc, protože jsem potřebovala čurat.

Jakub (Út, 2. 4. 2019 - 15:04)

Miško to je moc hezký. Moc na to reaguju.

Jakub (Út, 2. 4. 2019 - 13:04)

Nevadí. I tak to bude hromný! Těším se a jen se hodně napijeme abysme často čůrali. A kolik ti je a jaké máš zájmy a co děláš? Já jsem dnes nečůral venku ale jen na záchodě, ale před tebou se asi stydět nebudu.

Jj (Út, 2. 4. 2019 - 12:04)

Baculka.Taky dobry

Majka (Út, 2. 4. 2019 - 12:04)

Teda čtu to a jen kroutím hlavou. Holky jste totální pí.... Já bych se s klukem nevyčůrala za žádnou cenu. I za to, že bych se počůrala radši.

Jakub (Út, 2. 4. 2019 - 08:04)

Čural jsem ráno po probuzení asi dost, protože to trvalo dlouho. A ty?

Miška (Út, 2. 4. 2019 - 09:04)

Já taky ráno na záchodě a baculka čurala dlouho.

Jakub (Út, 2. 4. 2019 - 13:04)

Miško koukal jsem se kde jsou Dačice. Je to dost daleko od nás, ale to vůbec nevadí. Napadlo mne, kdybych si tam někde poblíž v pátek objednal nocleh, že bychom se mohli sejít na společné čůrání i v sobotu, když je taky volno a kdybych ti nebyl nesympatický. Četl jsem tady jak jsi čůrala sama i s klukem a líbí se mi to číst, ale hlavně bych to chtěl prožít. Napíšeš mi třeba jestli jsi dnes čůrala a jak nejradši čůráš a taky ,co se ti líbí na klučičím čůrání, abych ti mohl maximálně vyhovět.

Miška (Út, 2. 4. 2019 - 13:04)

Jakube v sobotu po obědě jedeme do Slavonic k příbuzným na šedesátiny,ale dopoledne by to šlo i v sobotu. Na čůrání kluka se mi líbí, jak mu to teče ze šulína proudem ven z jeho čurací dírky a čím víc potřebuje, tím čurá více. Já nejraději čurám sama na WC a když venku tak někde za rohem nebo za stromem asi jako ostaní holky. V sobotu jsem čurala s klukem z Moravy,lákalo mne to, ale už to s ním nechci. On chtěl mi hladit baculku při čurání a to by mi ještě nevadilo, ale chtěl mi do baculky proniknout když jsem se před ním vyčurala a to já nechci a tak chtěl, abych si alespoň hrála s jeho šulinem a měl ho pěkně velkýho a když jsem mu ho stáhla jen asi potřetí hned to ze sebe vypustil na mou ruku a na zem do trávy. A to se m ilíbilo taky hodně, že se z toho udělal, jak ho to vzrušilo. Ale Jakube ani s tebou nemohu poprvé nic dělat jiného než toto. Mezi nožky zatím ne. Jestli ti to nevadí.

Ostatní (Út, 2. 4. 2019 - 13:04)

Nevadilo by, kdybychom se taky dostavili?

Markéta (Út, 2. 4. 2019 - 07:04)

Zdravím a přeji dobré ráno.Klárko hodně jsem na to myslela, jak jsi psala o Jakubovi a mně. Víš já si tady klidně povídám o čůrání holčičím i klučičím ,ale taky bych nemohla jen tak jít čůrat s nějakým klukem jako, že by to byl hlavní cíl našeho setkání. Kdyby se mi líbil a chodili jsme spolu tak pak by to problém nebyl a s důvěrou bych čůrala i před ním jako ty s Liborem. Když někdy čůrám cestou ze školy od vlaku tak taky jen když je vhodné místo a nejsou kolem lidi a ty pod tím mostem bys asi něčůrala, kdyby někdo šel,pokud bys to neměla kritický. Já mm navíc špatnou zkušenost s tátou,jak jsem ti dříve psala,že nás mlátil a když nám nedovolil jít na záchod nesměly jsme a když jsem se počůrala a nevydržela to, dostala jsem znovu. Nechci o tom psát.Plakala bych a musím do školy. Pěkný den!

Reklama

Přidat komentář