Reklama

Výprask vařečkou

M(anonym) (Pá, 20. 11. 2020 - 21:11)

Ahoj je mi tě hodně líto matka bez soucitu je hodně špatné i já si to jednu dobu prožila (myslím plačtivé smutné období ) a abych našla útěchu četla jsem deník anny frankové měla to stejné často plakala a maminčin soucit nikde když jsem se naštvala tak jsem vzala pero a psala svoje pocity (spíš škrábala)v té knize jsem našla útěchu že mi někdo rozumí

(Út, 5. 6. 2012 - 19:06)

Už toho nechte, šaškové

Kačka (Út, 5. 6. 2012 - 19:06)

dejme tomu, i když výprasky...Máš pravdu, já bych za rozbití okna a za alkohol netrestala, spíš bych dítěti vysvětlila, že je to nebezpečné.

psycholog amaté (Út, 5. 6. 2012 - 19:06)

Já nikdy doma výprask...dejme tomu, i když výprasky odsuzuji, ale za kouření jako exemplární výstražný trest to ještě dovedu akceptovat, méně už za rozbití okna. ale za známky bít dcery rákoskou přes zadek a nohy, to už je moc.
ta matka je šílená, je celé dny doma,nemá co na práci, ráno je odveze do školy, pak pro ně jede. ty holky nesmí nikdy po škole nikam se spolužačkou, rovnou domů a začne výslech za známky a hned výprask, chuděry nemají chvilku pro sebe v klidu, matka je celou dobu jen kontroluje, buzeruje, peskuje a já nevím co ještě ony se doma musí bát i dýchat, jen aby matka nevzala rákosku a neřezala je. dál je úplně zrůdné to, že dceru řeže rákoskou, ona při tom naříká, a za ten nářek dostane ještě 25 přidáno, taková matka patří do ústavu.
Jaképak známky měla asi ona? bohužel se to děje hodně, občas na to přijde dětská lékařka a už mnohem míň učitelka tělesné výchovy. tam je také chyba. ty holky se bojí se rodičů, proto mlčí a trpí.

- (Út, 5. 6. 2012 - 17:06)

Já nikdy doma výprask nedostal, ale když jsem byl u kamaráda na týden o prázdninách, tak jsme OMYLEM rozbili okno. Samozřejmě jsme to neutajili a dostali jsmenařezáno, boužel i já. Dostali jsme tenkát od jeho mámy. Přišli jsme do kuchyně, svlékli jsme si kraťasy, takže jsme byli jenom v trenýrkách. První dostal kamarád, ohnul se přes koleno, máma vzala vařečku na naezala mu patnáct ran přes modré přilnavé boxerky, po patnácti ranách mu stáhla i trenýrky a zbývajících dest dostal na holou. Pak jsem přišel na řadu já. Také jsem se ohl přes koleno a také dostal patnáct ran jen přes černé boxerky. Dalších deset pak na holou. Výprask byl lepší.než abychom dostali zaracha, nebo zákaz na počítač. Jezdím k nim každé prázdniny a toto neby jediný náš společný výprask, další byl, když když kamarád kouřil, já ne, ale bylo to svedeno bńa oba. To jsme dostali od jeho táty. Museli jsme přijít do ložnice jen v trenýrkách, tam si je vyslíct alehnout si na postel. První šel opět kamarád, sundal si zelené boxerky a lehl sina postel a roztáhl nohy. Dostal pětadvacet proutkem na holou. Pak jsen byl já, sundal jsem si bílé boxerky, lehl jsem si na postel a dostal jsem nařezáno pětadvacet. Obá jsme pak ne zaku měli čáry ppo proutku, Pak jsme ještě museli dvacet minut klečet v koutě jen v trenýrkách.

Pavel z Teplic (Po, 4. 6. 2012 - 13:06)

Ahoj lidičky,já mám hlavně přísného tátu.Na vše máme doma udělané tabulky(známky-počet ran,poznámky,důtky-počet ran,nesplnění povinností-počet ran) a mimo to,je tam napsané odmlouvání,odsekávání,drzost...Náš tatínek dokáže vyčíslit výprask až na 100 ran,když se vše sečte.V pátek se musí vždy ukázat žk a pak bud nastane výprask nebo je vše v pořádku...Jenže my dostaneme výprask(táta nás řeže od 15 minut-1 hodiny ...řve při tom na nás...šlehá pořádné šlupky a pak nám ještě oznámí zaracha a povinnosti navíc v domácnosti.Používá na to vařečku nebo řemen,nebo to taky kombinuje,ale to už opravdu musíme být drzí nebo přinést domu třeba ředitelskou důtku...to pak je takový výprask,že máme s bráchou zadek fialovo-černý...a hraje všemi barvami... :-( :-( :-( !!! Bere to podle výchovy svého otce!

Rocky (So, 2. 6. 2012 - 16:06)

Já tu dutku dostala ve...takové tresty jsou už opravdu divné a zavánějí spíše šikanou než výchovou..

Rocky (So, 2. 6. 2012 - 16:06)

Já tu dutku dostala ve...takové tresty jsou už opravdu divné a zavánějí spíše šikanou než výchovou..

Rocky (So, 2. 6. 2012 - 16:06)

alenko, že jsi na ně sama...ty jsi vůl,to jako děti mohou beztrestně dělat a konat co se jim zlíbí a ještě je naváděj,ať na rodiče volají policii,a pak už je nezkrotí nikdo.Občas dobře míněný výprask pomůže desetkrát více jak psychologické sáhodlouhé rozhovory-(samozřejmě za opodstatněnou lumpárnu)-s děckem,co se vám za zády stejně směje,hlavně v pubertě.A výprasky za známky a za vysvědčení,to je hnus,pokud se dítě vyloženě viditelně nefláká a nevyhýbá svým povinnostem !ty asi nemáš doma děti a už vůbec ne puberťáky!

Michal (Pá, 1. 6. 2012 - 11:06)

tak ted oznámili na čt24, že v uhreském hradišti vyskočil z okna gymnázie neúspěšný 19letý maturant a je mrtvej. vždyt měl pokud vím ještě 2 pokusy na opravu maturity co blbnul? možná mu rodiče řekli, že pokud to neudělá at se domů nevrací a tak to možná splnil, možná chtěl na vejšku a ted nemoh kdo ví. prostě nejspíš měl okno v hlavě.

Michal (Pá, 1. 6. 2012 - 11:06)

kačko jou ve vztahu muž a žena ale ne ve vztahu rodič a dítě to může bejt sexuální obtěžování- hlavně pokud je dítě už v pubertě

Kačka (Čt, 31. 5. 2012 - 18:05)

Michale, já nevím, jaké to je, když někoho něco vzrušuje, ale mně příjde hlazení příjemné, možná mě to vzrušuje, ten pocit teplé dlaně, což si myslím, že je v pořádku.

Kačka (Čt, 31. 5. 2012 - 18:05)

Myslíte, že bych zasloužila výprask za to, že jsem utekla ze školy a babička si mě nevšimla a stála u školy? Když jsme odcházely, tak ona šla napřed, ale pak mě neviděla a já jsem šla až ke Staré cestě.

Kačka (Čt, 31. 5. 2012 - 16:05)

moniko, je mi 12 pryč a mám...Jestli to, co tady píšete, je pravda, tak je to na policii, ale jetli je to výmysl chorého mozku, je to na léčbu.

psycholog amaté (St, 30. 5. 2012 - 21:05)

moniko, je mi 12 pryč a mám...petro, spojte se urychleně vy spolužačky, tvá sestra a jděte za ředitelkou školy a vaší dětskou lékařkou, ukažte se jim, jak vás doma řežou, nenechte si to líbit, jste děti, a ty se musí chránit a ne bít, vaši rodiče patří do ústavu. ne vy, vy za nic nemůžete, přeju vám, aby ste už nikdy nedostaly a byly jste šťastnější. co si vaše matka myslí, když vás sešvihá tak, že se před ní bolestí počůráváte, to snad není ani matka, když vás takhle ponižuje a neuvědomí si, jakou máte bolest a co cítíte v sobě, nedivím se, že ji vůbec nemáte rády. hlavu vzhůru a pozítří je den dětí, tak si ho užijte trochu vesele.

Michal (St, 30. 5. 2012 - 15:05)

No že půjde do ústavu za špatné známky je blbost to by z každé třídy v republice byll aspon jeden v ústavu což si spočítej kolik je třít ve škole městě okrese kraji a republice, vaše máma by měla bejt zavřená a tý kamarádky máma taky nebo táta nebo kdo jí řeže. nejsem odpůrce výprasků ale co je moc je moc

petra 12 (Út, 29. 5. 2012 - 21:05)

Já dostávala do 16 let na...moniko, je mi 12 pryč a mám sedmnáctiletou ségru. nás si matka přehne v kuchyni přes stolek a řeže nás nejdřív páskem a pak prutem přes zadek a stehna. když dostaneme hodně špatnou známku, to je nářez děsnej,
to nás řeže i přes záda, zadky i nohy, až se počůráváme. ségru řeže matka úplně strašně, pokaždé na ni přitom křičí, že ji vůbec nechtěla a že půjde do ústavu, když nebude mít vyznamenání, ségra celou noc propláče a ráno nemůže sedět, já dostala za trojku z angličtiny prutem tak, že mám jelita. při tělocviku se pak stydím převlíkat, ale nejsem sama, která má jelita a spolužačka byla bita kabelem, až jí tekla krev a dva dny ve škole nebyla.

Michal (Út, 29. 5. 2012 - 14:05)

Já myslím že by po měsíci byli rádi že se můžou vrátit domů. No jo no v 15 parner no ale někdo to tak má že v 15 už má partnera

? (Po, 28. 5. 2012 - 22:05)

Pustili byste do Anglie své...Já teda ne. Za takovej drzej nápad bych brutálně sešvihal jak jí, tak jejiho "partnera".

Pati (Po, 28. 5. 2012 - 21:05)

Pustili byste do Anglie své...To mluvíš o nějakém studijním pobytu? Pokud si to může rodina dovolit, proč ne. Lepší by ale bylo až tak v sedmnácti, osmnácti letech.Pojem partner se mi ale v patnácti letech moc nelíbí:)

Reklama

Přidat komentář