Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Nina (Po, 27. 3. 2017 - 18:03)

Chtěl bych taky holku na...jak čtu přispěvky nebudeš to mít Bohouši jednoduchý sehnat takovou holku.Snad v případě , že budete spolu chodit a nastane situace jako v některých popisovaných zážitcích jiných, že se jí bude nutně chtít a ty se stanež jejím strážcem a budeš hlídat, aby nikdo nešel, než se vyčůrá.
A jestli ti dovolí se dívat nebo ne je pak na vás obou.
Ale přijít jen tak za holkou a říct- půjdeš se mnou čůrat?,je naprosto ujetý a každá tě odmítne. Musíš na to jít jinak.
Já kluka mám a někdy, když je v náladě to má taky se mnou rád a začalo to přesně také poprvé, že jsem se téměř počůrala na jedné vesnické zábavě v dlouhé frontě na záchod a i on mně rychle odvedl za roh a hlídal. Samozřejmě ,že pouze hlídal můj okamžitý intenzivní proud z téměř už dříve počůrané pulinky, než aby někdo nešel. Ale byla jsem mu vděčná za to, že mněl o mne starost a navíc jsme spolu už chodili téměř rok a tak jsem to přijala a sice zpočátku to bylo chviličku nepříjemné,ale to byla vteřinka.

Bohouš (Po, 27. 3. 2017 - 17:03)

Chtěl bych taky holku na malou potřebu.

No (Ne, 24. 6. 2018 - 08:06)

Holčičí čůrání je...Tohle tema se probira na jiné diskuzi holčiči čurani,syčeni

Lojza (Ne, 24. 6. 2018 - 02:06)

Holčičí čůrání je krásné a vzrušující, hlavně vzrušuje jak to některým holkám syčí. Je to krásné poslouchat to hlasité syčení, někdy chrčení, někdy to tak něžně ševelí. Vysvětlíte tu holky, čím to vlastně je, že vám to vydává takové krásné zvuky, jestli to nějak můžete ovlivnit?

Maja (Po, 27. 3. 2017 - 14:03)

Tohle by mne holky...Já jsem byla naučená rodiči tak, že jsem se vždy hodně styděla a jít na záchod někde ,kde je hodně lidí jako jsou koncerty a jiné akce byla pro mne často trauma a vždycky jsem utekla daleko a hluboko do skrytých míst a až tam si ulevila.
Měla jsem kluka a ten mne to naučil tak, že jsme se doma hecovali, kdo vydrží déle nejít čůrat a oba jsme předtím hodně vypili vody. Já už celá bledá se skříženýma nohama jsem nakonec čůrala do takovýho měřícího průhlednýho hrnce z umělý hmoty na mléko se stupnicí na boku a zatímco mi ho on držel pod buchtičkou, načůrala jsem to do něj skoro plný a on pak taky.
Takto jsme si hrávali a stydlivost zmizela a venku jsme spolu čůrávali pak normálně. Dovolila jsem mu, aby se díval na mne jak mi to čůrá přímo mezi nohama, někdy jsem to pustila více v podřepu a on se díval ze zadu a jednou jsem mu takhle počůrala i kalhoty,jak to šlo rychle a prudce ven, a on taky když čůral mi dovolil ať se koukám. Taky se mi líbí, když kluk musí hodně a čůrá velkým proudem.
Není to nic nenormálního. S cizíma bych to ale nedělala.

Denisa (Po, 27. 3. 2017 - 13:03)

Tohle by mne holky nerozhodilo. Bojovala jsem s tím když mi bylo kolem patnácti a kluci byli opravdu nadržený vidět jak holky chčijou.
Když není vyhnutí, tak jdu to udělat samožřejmě někam stranou nebo na záchod a jestli se někdo dívá už neřeším. Když vás někdo chce tajně pozorovat, tak stejně nemáte šanci a tak to neřeším.
Ségra má dokonce manžela takovýho a když ona jde chcát, tak si prý ho nemusí ani vyhonit a udělá se.
Pokud chlapi tuhle úchylku mají,tak je lepší, ať se skrytě koukaj,když o tom člověk neví a ať si ho při tom vyhonějí. Lepší než kdyby znásilňovali a přepadávali...

Jarda (Po, 27. 3. 2017 - 13:03)

Kluci chtěj vidět holčičí pipinu, jsou zvědaví a láká je to. Buď ráda že tvoje byla první co viděl a buď ráda žes mu stála za pohled.
Ještě v životě ukážeš pipinu mockrát.

Věrča (Po, 27. 3. 2017 - 12:03)

Člověk by měl mít ke...To samé se mi stalo v sedmý třídě na výletě. Nešla jsem s holkama na malou a pak se mi chtělo samotný a s rukou mezi nohama hledala nejbližší vhodné místo. V aší třídě byl Lukáš a mně se líbil, asi mně sledoval, protože když jsem odběhla za jednu z chatek a už trochu si přičůrla do kalhotek, objevil se on a dřepl si ke mně a chtěl to vidět.
Celý moje čůrání a pipinu viděl a bylo to na poslední chvíli, že se to zastavit nedalo.
Schovala jsem si hlavu do dlaní a nic jiného nešlo dělat. Jen čekat, až to všechno bude hotový. A když čůráte dlouho, tak je to opravdu nekonečný. Nakonec jsme zjistily s dalšíma holkama, že i některé ostatní takto špehoval, ale ne tak drze jako u mne.

Jarda (Po, 27. 3. 2017 - 12:03)

Kdybys byla kluk a čurala do mušle v obchoďáku a vedle stáli cizí muži, ani by ti to nepřišlo.

Lea (Po, 27. 3. 2017 - 11:03)

Člověk by měl mít ke druhému úctu a decentně odejít, když ten druhý potřebuje na záchod někde venku. Existují ale takoví blbci, kteří tě poníží tím, že se na tebe budou při tom koukat a tobě nezbývá, než se totálně ztrapnit. I mně se stala taková příhoda, když jsem byla se známým na rybách. Nikdy jsme spolu nic intimního neměli a vždy se choval slušně a na úrovni. Až do okamžiku, když jsem jednou takhle při rybaření musela opravdu nutně na malou. Ani by mne ve snu nenapadlo, že mne bude špehovat a tak jsem asi neodběhla daleko, ale jen k prvnímu keříku a hned jsem začala dlouho a hodně čůrat. On okamžitě přišel ke mně a díval se a díval jak to ze mne teče a já konsternovaná nebyla schopna nic, jen si přát, aby to bylo rychle venku.Taky se to stopnout nedalo.
Vím,že jsem mu vynadala a rozplakala se. Sbalila pruty a šla domů. Od té chvíle se bojím čůrat kdekoliv jinde než doma nebo uzavřeném dámském WC. Debil.

Lucka (Po, 27. 3. 2017 - 09:03)

V Bulharsku na dovolené jsem potřebovala rychle na malou a tak jsem si odskočila za nějakou boudu . Všimla jsem si, že mne natáčí nějaký mladík na mobil, takže jsem se rychle oblékla a utíkala pryč.Trapas byl, že jsem to nedokázala zcela stopnout a při tom jsem si pročůrala vše,co jsem měla na sobě- od sukně až po spoďáry a určitě za mnou se táhla mokrá loužička

m.m.nika (Po, 27. 3. 2017 - 08:03)

Já to mám v těle tak nastavené, že je problém vykonat potřebu jinde než doma. No a akdyby se smnou ještě se na to díval kluk, tak by to bylo úplně nemyslitelné, že bych něco vyčůrala. Mně to nejde ani na cizím záchodě ,i když potřebuju hodně, tak stáhnu kalhoty a dlouho nic. Musím opakovaně tlačit ,aby alespoň malý pramínek a potom to trochu jde a nakonec se vyčůrám.Je to problém, protože často jsem přeplněná a močák už bolí a kdokoliv jiný by byl už počůraný nebo by mu to šlo okamžitě a hodně, jak tady některý píšou. Byla jsem s tím u doktora a ten řekl, že je to psychický blok z dětství a mám chodit čůrat kdekoliv,ale ať si k tomu přizvu vždy kamarádku. zkoušely jsme to. ona byla dávno vy... a já se trápila s malým pomalým čůráním.Asi po půl roce se to konečně zlepšilo

Sláva (Ne, 26. 3. 2017 - 21:03)

asi to píšou nějací kluci,co nemaj pro své čůrací nároky holku a tak to nahrazují svými představami a možná si u toho honí péro

v.. (Ne, 26. 3. 2017 - 21:03)

Skvělé fantazie, ale když je čtu tak jsem totálně vzrušenej a kdybych si ho při tom vyhonil ,tak bych brzy ejakuloval.
Tohle bych napsal ve svých neuskutečněných představách taky, protože se mi to v reálu těžko splní. Nemám ale psací talent.
Dokážu si ale představit, že kdybych svou přítelkyni požádal o to, abych se mohl koukat se na ní jak vykonává malou potřebu, asi bych to chtěl i s milováním, protože bych byl ztopořenej a nadrženej

xxlpol (Ne, 26. 3. 2017 - 20:03)

měl jsem vymakaný opravdu...asi to máš vymakaný, já jsem jednou takto špehoval moje ségry a tajně je natáčel na miniaturní kameru na WC. Měl jsem tam týden pozorování a pak si to přehrál. Záznam se vždy aktivoval,když šla jedna nebo druhá na WC.Obě jsou naučené si nesedat na mísu a tak jsem měl dokonalý přehled také o jejich potřebách. Mladší měla vždy bohatší čůrání a silnější proud a chodila častěji, starší chodila méně často a čůrala někdy silně, jindy slabším proudem. Ranní čůrání měly obě dost velký, ale mladší rychlejší a prudší.
Jednou jsem taky zachytil, jak se obě počůraly, mladší začala poplakávat močit jen když otevřela dveře WC a počůrala se dokonale do kalhotek a šortek, ta staršídruhý den taky, protože bylo vidět jak měla přiléhavou sukni a punčocháče a než to ze sebe rozbalila tak už to bylo všechno skoro hotový a mokrá až na prsty u nohou.

Tibor (Ne, 26. 3. 2017 - 19:03)

měl jsem vymakaný opravdu dokonale a na větších akcích jsem si vybíral ty, kde bylo možný dělat tyhle pozorování a tak jsem jezdil po republice. Například na Rožnovsku to bylo jedno z míst úplně super.
Tam jsem byl ukrytý přímo v zamčeném zahradním domku a zhruba 8 metrů ode mne chodily na WC holky za klasické dámské WC, ale to bylo jen ze tří kabinek a nebylo moc čisté.
A výsledek jednoho takového pozorování? Škvírou mezi prkny jsem měl dokonalý přehled a krásný výhled přímo na čůrající proud,protože to místo bylo nízko u země.
Za jeden pozorovací den jsem zaregistroval 68 dívek, z toho 45 dívek čůralo přímo naproti za dámskými WC a 23 dívek si dřeplo přímo přede mnou u zahradního domku a tak jsem měl jejich čůrající zadečky často jen několik centimetrů od sebe!
Sukni mělo 39 dívek, zbytek kalhoty. Opět bylo čůrání často nutné a velké, 27 dívek si drželo ruku mezi nohama a 5 holek čůralo ještě dřív než si stačilo stáhnout kalhotky , jedna se počůrala úplně přes kalhotky pod sukní. Kakala jedna - průjem zvracení žádné.
U mého zahradního domku z 23 dívek přišlo čůrat v sukni 20 a 3 v kalhotách. Rukou se drželo mezi nohama před čůráním 11 a z toho 4 holky začaly čůrat ještě do kalhotek dřív než si je stáhly .Všechny v sukni,dvě i s punčocháčema.

Tony (Ne, 26. 3. 2017 - 18:03)

Pokud si nevymýšlíš, tak...Drtivá většina příspěvků na doktorce jsou báchorky.

Jana (Ne, 26. 3. 2017 - 18:03)

Pokud si nevymýšlíš, tak jsi ubožák,

Pamela (Čt, 25. 11. 2021 - 21:11)

Hnussssss nechutny Mi to

Mug. (Ne, 26. 3. 2017 - 18:03)

Každý rok, když je u nás...Tohle jsem pozoroval taky a taky na pouti, jen to místo nebylo stejné, ale za rozbořenou chatkou nedaleko atrakcí v blízkém lesíku. Taky jsem tajně pozoroval jak sem chodí na záchod holky. Vydržel jsem to jeden den, den před tím jsem si mapoval, kam nejvíce holky chodí na malou a bylo to za tuto chatku. Udělal jsem si dokonalou skrýš v dutině stromu přímo naproti tomu místu a sledoval jsem. Nemám takový přesný popis jako Tibor, ale něco přece.
Přišlo čůrat 81 holek,taky většinou v sukni, taky chcaly většinou rychle a hodně,některý se taky držely rukou mezi nohama a teklo jim to ještě dřív než si stačily kalhotky stáhnout, čtyři kadily a dvě holky se sem přišly vyzvracet, ta jedna opravdu naněkolikrát v jednom kuse jak jí bylo špatně.

Reklama

Přidat komentář