Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Jan (Po, 27. 3. 2017 - 22:03)

jsem rád, že nejsem sám, kdo má rád čůrající holky a protože jsem zatím k tomu žádnou nenašel, omezuji se jako Tibor a někteří jiní z této diskuse na skryté pozorování čůrajících dívek na větších společenských akcích. Nemohl bych to ale dělat osobně, určitě bych se prozradil, ale jako student IT komunikací jsem to upravil a na vytipovaných místech umisťuji skryté kamery a z pohodlí třeba zaparkovaného automobilu 1 až 2 km nedaleko přes PC mám sledování beze strachu. Vyhodnotil jsem 8 hodin snímání například pivních slavností ve středních Čechách, kde bylo jedno místo za zdí u dámských toalet kam chodilo čůrat hodně dívek, které nechtěly na oficiální WC.
Díky velkému rozlišení a úmístění dvou kamer jsem měl podrobný přehled a užíval jsem si to dokonale.

Snímací doba 11,10 až 19,10 hodin.

Takto přišlo čůrat 89 dívek.Průměr jedna holka za cca 6 minut-ale nepravidelně.Nejvíce mezi 16 až 19,10 hod...49 dívek.
Urgentní potřeba s rukou mezi nohama 25 dívek.Počůraní 3 dívky-hodně opilé a nestihly se rychle svléknout.
V sukni jen 20 dívek, většina v kalhotách.
Nejdelší čůrání 1 minuta a 44 sekund - holka asi 16 let s klukem a ten hlídal. Holka v kalhotech, držela si před tím kundičku, chcaní opravdu dlouhý.
Většinou věk kolem dvaceti let. Velká potřeba jednou.

Simča (Po, 27. 3. 2017 - 20:03)

To je tedy téma! Ale proč ne?
Dokázala jsem čůrat i opakovaně když jsem se seznámila se svým nynějším mužem a to je už sedmnáct let.
Tehdy mi bylo 16 a jemu stejně a zkoumali jsme ,co nám se líbí v intimnostech, jednou chtěl po mě také abych udělala malou potřebu před ním a mně se zrovna trošku chtělo a tak jsem mu vyhověla. Žádný kritický velký čůrání, jen běžný menší proud a loužička také normální. Byl nadšenej a několik let to vyžadoval téměř denně a když to šlo ,tak mne prosil, ať si to nechám až budu potřebovat velmi. No a když už jsem křížila nohy a kroutila se nebo si rukou držela pipku, abych to nepustila, tak byl zcela v extázi. Chtěl abych byla jen v kalhotkách nebo měla k tomu světlé nebo tmavé punčocháče a krátkou sukni a páskové boty,protože ho vzrušovaly i moje nohy a to i dole prsty a chodidla.
Dokonce jsem ho několikrát počůrala i do pusy a on to i pil. Já jsem tu svou moč taky ochutnala a i jeho. Slaná, ale zvláštní. Prý má zdravotní účinky.
Za čas nám to zevšednělo a nyní to už ani nevyhledává.

Jirka (Po, 27. 3. 2017 - 20:03)

Najdi si starší milenku, to...Martine ano ,funguje to jak říkáš. Nemusíš mít ani milenku.
Je mi 20 a dívce se kterou chodím o 3 roky méně. V únoru jsme přišli s plesu, trochu ovínění a hned šli pod sprchu.Než jsem pustil sprchu,pustila ona tu svouji mezi nohama.Jen je trochu poroztáhla a teklo to plným proudem. Je ale fakt, že společně dokážeme čůret už kdekoliv, ale střízliví moc ne. Ona se trochu stydí a já ji nechci stresovat a naléhat a nechávám ji vyčůrat venku a nešmíruju ji.Ale ikdyž se nedívám, dokáže mne nabudit i to, že jen slyším, jak nedaleko čůrá a jak to z ní teče.

Andrea (Po, 27. 3. 2017 - 20:03)

Nevím, jestli je společné čůrání kluka a holky (dospělého věku, ne předškolního,tam je to ok) normální, ale já mohu potvrdit, že když se dva sblíží, může to být zajímavá vzrušující i erotická momentka.
Jednou jsem šla na záchod a přítel byl doma a jen tak spíše s hecu řekl- mohl bych jít s tebou čůrat? A já, protože jsme se znali už několik týdnů jsem taky trochu jen z legrace řekla, tak pojď,ale neuděláš to, že?
Udělal to a následoval mne na WC, já jsem překvapením se mu vysmekla a zmizela na zahradu a schovala se za altán a provokovala ho.Při tom ale se mi chtělo čůrat stále více. Nakonec jsem to za tím altánkem spěšně pustila do trávy a co myslíte? On se také nejprve vzrušeně díval jak čůrám a pak mi začal moji mokrou pipinu hladit rukou a tím stopnul můj proud ale mně to tak provokovalo, že jsem to neudržela a hned se mu do ní ještě hodně dovyčůrala celá a pak jsme se divoce pomilovali

Radka Ladomirja (Ne, 24. 6. 2018 - 10:06)

Ahoj Lojzo, to bys měl slyšet to sičení mé kamaradky Marušky, když jdeme spolu tak se musím vždycky smát. A proč to sičí? To je proto, že to z čurací dírky nejde napřímo ven, ale leje to do pysků a tam to vytváří ten syčivý zvuk. Já když čůrám s roztaženýma nohama,tak to ani nesykne,ale jakmile si prstama stáhnu pisky,tak to taky začne psičet.

Martin (Po, 27. 3. 2017 - 18:03)

Najdi si starší milenku, to tě ve sprše počůrá každá, jen se neboj o to říct.

Nina (Po, 27. 3. 2017 - 18:03)

Chtěl bych taky holku na...jak čtu přispěvky nebudeš to mít Bohouši jednoduchý sehnat takovou holku.Snad v případě , že budete spolu chodit a nastane situace jako v některých popisovaných zážitcích jiných, že se jí bude nutně chtít a ty se stanež jejím strážcem a budeš hlídat, aby nikdo nešel, než se vyčůrá.
A jestli ti dovolí se dívat nebo ne je pak na vás obou.
Ale přijít jen tak za holkou a říct- půjdeš se mnou čůrat?,je naprosto ujetý a každá tě odmítne. Musíš na to jít jinak.
Já kluka mám a někdy, když je v náladě to má taky se mnou rád a začalo to přesně také poprvé, že jsem se téměř počůrala na jedné vesnické zábavě v dlouhé frontě na záchod a i on mně rychle odvedl za roh a hlídal. Samozřejmě ,že pouze hlídal můj okamžitý intenzivní proud z téměř už dříve počůrané pulinky, než aby někdo nešel. Ale byla jsem mu vděčná za to, že mněl o mne starost a navíc jsme spolu už chodili téměř rok a tak jsem to přijala a sice zpočátku to bylo chviličku nepříjemné,ale to byla vteřinka.

Bohouš (Po, 27. 3. 2017 - 17:03)

Chtěl bych taky holku na malou potřebu.

No (Ne, 24. 6. 2018 - 08:06)

Holčičí čůrání je...Tohle tema se probira na jiné diskuzi holčiči čurani,syčeni

Lojza (Ne, 24. 6. 2018 - 02:06)

Holčičí čůrání je krásné a vzrušující, hlavně vzrušuje jak to některým holkám syčí. Je to krásné poslouchat to hlasité syčení, někdy chrčení, někdy to tak něžně ševelí. Vysvětlíte tu holky, čím to vlastně je, že vám to vydává takové krásné zvuky, jestli to nějak můžete ovlivnit?

Maja (Po, 27. 3. 2017 - 14:03)

Tohle by mne holky...Já jsem byla naučená rodiči tak, že jsem se vždy hodně styděla a jít na záchod někde ,kde je hodně lidí jako jsou koncerty a jiné akce byla pro mne často trauma a vždycky jsem utekla daleko a hluboko do skrytých míst a až tam si ulevila.
Měla jsem kluka a ten mne to naučil tak, že jsme se doma hecovali, kdo vydrží déle nejít čůrat a oba jsme předtím hodně vypili vody. Já už celá bledá se skříženýma nohama jsem nakonec čůrala do takovýho měřícího průhlednýho hrnce z umělý hmoty na mléko se stupnicí na boku a zatímco mi ho on držel pod buchtičkou, načůrala jsem to do něj skoro plný a on pak taky.
Takto jsme si hrávali a stydlivost zmizela a venku jsme spolu čůrávali pak normálně. Dovolila jsem mu, aby se díval na mne jak mi to čůrá přímo mezi nohama, někdy jsem to pustila více v podřepu a on se díval ze zadu a jednou jsem mu takhle počůrala i kalhoty,jak to šlo rychle a prudce ven, a on taky když čůral mi dovolil ať se koukám. Taky se mi líbí, když kluk musí hodně a čůrá velkým proudem.
Není to nic nenormálního. S cizíma bych to ale nedělala.

Denisa (Po, 27. 3. 2017 - 13:03)

Tohle by mne holky nerozhodilo. Bojovala jsem s tím když mi bylo kolem patnácti a kluci byli opravdu nadržený vidět jak holky chčijou.
Když není vyhnutí, tak jdu to udělat samožřejmě někam stranou nebo na záchod a jestli se někdo dívá už neřeším. Když vás někdo chce tajně pozorovat, tak stejně nemáte šanci a tak to neřeším.
Ségra má dokonce manžela takovýho a když ona jde chcát, tak si prý ho nemusí ani vyhonit a udělá se.
Pokud chlapi tuhle úchylku mají,tak je lepší, ať se skrytě koukaj,když o tom člověk neví a ať si ho při tom vyhonějí. Lepší než kdyby znásilňovali a přepadávali...

Jarda (Po, 27. 3. 2017 - 13:03)

Kluci chtěj vidět holčičí pipinu, jsou zvědaví a láká je to. Buď ráda že tvoje byla první co viděl a buď ráda žes mu stála za pohled.
Ještě v životě ukážeš pipinu mockrát.

Věrča (Po, 27. 3. 2017 - 12:03)

Člověk by měl mít ke...To samé se mi stalo v sedmý třídě na výletě. Nešla jsem s holkama na malou a pak se mi chtělo samotný a s rukou mezi nohama hledala nejbližší vhodné místo. V aší třídě byl Lukáš a mně se líbil, asi mně sledoval, protože když jsem odběhla za jednu z chatek a už trochu si přičůrla do kalhotek, objevil se on a dřepl si ke mně a chtěl to vidět.
Celý moje čůrání a pipinu viděl a bylo to na poslední chvíli, že se to zastavit nedalo.
Schovala jsem si hlavu do dlaní a nic jiného nešlo dělat. Jen čekat, až to všechno bude hotový. A když čůráte dlouho, tak je to opravdu nekonečný. Nakonec jsme zjistily s dalšíma holkama, že i některé ostatní takto špehoval, ale ne tak drze jako u mne.

Jarda (Po, 27. 3. 2017 - 12:03)

Kdybys byla kluk a čurala do mušle v obchoďáku a vedle stáli cizí muži, ani by ti to nepřišlo.

Lea (Po, 27. 3. 2017 - 11:03)

Člověk by měl mít ke druhému úctu a decentně odejít, když ten druhý potřebuje na záchod někde venku. Existují ale takoví blbci, kteří tě poníží tím, že se na tebe budou při tom koukat a tobě nezbývá, než se totálně ztrapnit. I mně se stala taková příhoda, když jsem byla se známým na rybách. Nikdy jsme spolu nic intimního neměli a vždy se choval slušně a na úrovni. Až do okamžiku, když jsem jednou takhle při rybaření musela opravdu nutně na malou. Ani by mne ve snu nenapadlo, že mne bude špehovat a tak jsem asi neodběhla daleko, ale jen k prvnímu keříku a hned jsem začala dlouho a hodně čůrat. On okamžitě přišel ke mně a díval se a díval jak to ze mne teče a já konsternovaná nebyla schopna nic, jen si přát, aby to bylo rychle venku.Taky se to stopnout nedalo.
Vím,že jsem mu vynadala a rozplakala se. Sbalila pruty a šla domů. Od té chvíle se bojím čůrat kdekoliv jinde než doma nebo uzavřeném dámském WC. Debil.

Lucka (Po, 27. 3. 2017 - 09:03)

V Bulharsku na dovolené jsem potřebovala rychle na malou a tak jsem si odskočila za nějakou boudu . Všimla jsem si, že mne natáčí nějaký mladík na mobil, takže jsem se rychle oblékla a utíkala pryč.Trapas byl, že jsem to nedokázala zcela stopnout a při tom jsem si pročůrala vše,co jsem měla na sobě- od sukně až po spoďáry a určitě za mnou se táhla mokrá loužička

m.m.nika (Po, 27. 3. 2017 - 08:03)

Já to mám v těle tak nastavené, že je problém vykonat potřebu jinde než doma. No a akdyby se smnou ještě se na to díval kluk, tak by to bylo úplně nemyslitelné, že bych něco vyčůrala. Mně to nejde ani na cizím záchodě ,i když potřebuju hodně, tak stáhnu kalhoty a dlouho nic. Musím opakovaně tlačit ,aby alespoň malý pramínek a potom to trochu jde a nakonec se vyčůrám.Je to problém, protože často jsem přeplněná a močák už bolí a kdokoliv jiný by byl už počůraný nebo by mu to šlo okamžitě a hodně, jak tady některý píšou. Byla jsem s tím u doktora a ten řekl, že je to psychický blok z dětství a mám chodit čůrat kdekoliv,ale ať si k tomu přizvu vždy kamarádku. zkoušely jsme to. ona byla dávno vy... a já se trápila s malým pomalým čůráním.Asi po půl roce se to konečně zlepšilo

Sláva (Ne, 26. 3. 2017 - 21:03)

asi to píšou nějací kluci,co nemaj pro své čůrací nároky holku a tak to nahrazují svými představami a možná si u toho honí péro

v.. (Ne, 26. 3. 2017 - 21:03)

Skvělé fantazie, ale když je čtu tak jsem totálně vzrušenej a kdybych si ho při tom vyhonil ,tak bych brzy ejakuloval.
Tohle bych napsal ve svých neuskutečněných představách taky, protože se mi to v reálu těžko splní. Nemám ale psací talent.
Dokážu si ale představit, že kdybych svou přítelkyni požádal o to, abych se mohl koukat se na ní jak vykonává malou potřebu, asi bych to chtěl i s milováním, protože bych byl ztopořenej a nadrženej

Reklama

Přidat komentář