Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

xxlpol (Ne, 26. 3. 2017 - 20:03)

měl jsem vymakaný opravdu...asi to máš vymakaný, já jsem jednou takto špehoval moje ségry a tajně je natáčel na miniaturní kameru na WC. Měl jsem tam týden pozorování a pak si to přehrál. Záznam se vždy aktivoval,když šla jedna nebo druhá na WC.Obě jsou naučené si nesedat na mísu a tak jsem měl dokonalý přehled také o jejich potřebách. Mladší měla vždy bohatší čůrání a silnější proud a chodila častěji, starší chodila méně často a čůrala někdy silně, jindy slabším proudem. Ranní čůrání měly obě dost velký, ale mladší rychlejší a prudší.
Jednou jsem taky zachytil, jak se obě počůraly, mladší začala poplakávat močit jen když otevřela dveře WC a počůrala se dokonale do kalhotek a šortek, ta staršídruhý den taky, protože bylo vidět jak měla přiléhavou sukni a punčocháče a než to ze sebe rozbalila tak už to bylo všechno skoro hotový a mokrá až na prsty u nohou.

Tibor (Ne, 26. 3. 2017 - 19:03)

měl jsem vymakaný opravdu dokonale a na větších akcích jsem si vybíral ty, kde bylo možný dělat tyhle pozorování a tak jsem jezdil po republice. Například na Rožnovsku to bylo jedno z míst úplně super.
Tam jsem byl ukrytý přímo v zamčeném zahradním domku a zhruba 8 metrů ode mne chodily na WC holky za klasické dámské WC, ale to bylo jen ze tří kabinek a nebylo moc čisté.
A výsledek jednoho takového pozorování? Škvírou mezi prkny jsem měl dokonalý přehled a krásný výhled přímo na čůrající proud,protože to místo bylo nízko u země.
Za jeden pozorovací den jsem zaregistroval 68 dívek, z toho 45 dívek čůralo přímo naproti za dámskými WC a 23 dívek si dřeplo přímo přede mnou u zahradního domku a tak jsem měl jejich čůrající zadečky často jen několik centimetrů od sebe!
Sukni mělo 39 dívek, zbytek kalhoty. Opět bylo čůrání často nutné a velké, 27 dívek si drželo ruku mezi nohama a 5 holek čůralo ještě dřív než si stačilo stáhnout kalhotky , jedna se počůrala úplně přes kalhotky pod sukní. Kakala jedna - průjem zvracení žádné.
U mého zahradního domku z 23 dívek přišlo čůrat v sukni 20 a 3 v kalhotách. Rukou se drželo mezi nohama před čůráním 11 a z toho 4 holky začaly čůrat ještě do kalhotek dřív než si je stáhly .Všechny v sukni,dvě i s punčocháčema.

Tony (Ne, 26. 3. 2017 - 18:03)

Pokud si nevymýšlíš, tak...Drtivá většina příspěvků na doktorce jsou báchorky.

Jana (Ne, 26. 3. 2017 - 18:03)

Pokud si nevymýšlíš, tak jsi ubožák,

Pamela (Čt, 25. 11. 2021 - 21:11)

Hnussssss nechutny Mi to

Mug. (Ne, 26. 3. 2017 - 18:03)

Každý rok, když je u nás...Tohle jsem pozoroval taky a taky na pouti, jen to místo nebylo stejné, ale za rozbořenou chatkou nedaleko atrakcí v blízkém lesíku. Taky jsem tajně pozoroval jak sem chodí na záchod holky. Vydržel jsem to jeden den, den před tím jsem si mapoval, kam nejvíce holky chodí na malou a bylo to za tuto chatku. Udělal jsem si dokonalou skrýš v dutině stromu přímo naproti tomu místu a sledoval jsem. Nemám takový přesný popis jako Tibor, ale něco přece.
Přišlo čůrat 81 holek,taky většinou v sukni, taky chcaly většinou rychle a hodně,některý se taky držely rukou mezi nohama a teklo jim to ještě dřív než si stačily kalhotky stáhnout, čtyři kadily a dvě holky se sem přišly vyzvracet, ta jedna opravdu naněkolikrát v jednom kuse jak jí bylo špatně.

Jana (Ne, 26. 3. 2017 - 17:03)

Každý rok, když je u nás...Dnes už je možný všechno, že i na wc mohou být skryté kamery nebo tě takhle jako Tibor okukova ze zálohy. Jsou to chudáci takovýhle lidi a měli by se léčit.
Opravdu dnes nevíš ani na záchodě, jestli tě někdo nevidí. A popravdě už je mi to i jedno. Tyhle ubožáky neřeším. Ať se podívaj, když jim to dělá dobře. Stejně se to nedá ohlídat.

Tibor (Ne, 26. 3. 2017 - 17:03)

Pozoroval jsem kámošku jak...Každý rok, když je u nás pouť tak je takový intimní místo za sokolovnou kam není vidět od atrakcí a kam chodí na záchod hlavně holky.
Když jsem to zjistil udělal jsem si nedaleko toho místa důmyslnou skrýš a odtud pozoroval, jak sem chodí čůrat. Za ty dva víkendový dny jsem zde vydržel od 9 hod ráno až do večera a celkem sem přišlo vykonat malou potřebu 236 dívek.Byl to adrenalin. Některé holky chodily společně ve skupince. Jiné samotné, některé v páru s partnerem. Většina jich potřebovala hodně a tak jejich čůrání bylo okamžité, rychlé a silné. Většina holek čůrala v sedě nebo v podřepu, ve stoje jen tři holky s roztaženýma nohama. 97 holek přišlo čůrat a už se drželo rukou mezi nohama,z těchto 37 holek začalo čůrat ještě dřív než si stáhly kalhoty nebo vykasaly sukni a tak část čůrání bylo v kalhotkách. 6 holek si ani kalhotky nestáhlo a celé to vyčůraly přes kalhotky - všechny tyto měly sukni,ale taky punčocháče, takže byly mokré často až dolů.
Čtyři holky přišly a pozvracely se - asi jim bylo špatně z kolotočů, 19 holek se i k čůrání vykakalo, většinou rychle a nebo průjem. Jedna sem přišla kakat třikrát za sebou a měla skutečně velký průjem. Ze všech 236 dívek měla velká většína 198 sukni, zbytek kalhoty.
ˇˇCást holek sem přišla čůrat během dne i vícekrát, ale to už nešlo podchytit.

a-nicka (Ne, 26. 3. 2017 - 17:03)

Taky jsem prožila trapný okamžiky ,když jsem se svým klukem trávila odpoledne venku a asi jsem byla nastydlá a ikdyž jsem sipředtím doma došla na záchod, za hoďku jsem už tajně tlačila pod sukní ruku na SOS přeplněnou buchtičku. Vysvobodil mne on, možná si toho všiml a diplomaticky najednou řekl, že potřebuje na záchod a začal u nejbližšího kouta čůrat. Toho jsem okamžitě využila, protože když jsem ho viděla jak čůrá,hned jsem to trochu pustilado kalhotek a se slovy, já se tady taky vyčůrám jsem sirychle dřepla vedle něj a pustila to jako o závod. To nastydnutí bylo asi opravdu velký, protože se mi potom ještě chtělo jednou a taky nutně. To už mi ale tolik trapný nepřipadlo a tak jsem to ještě jednou udělala venku a pak jsme šli radši domů abych nemusela znovu někde na veřejnosti.

Bára (Ne, 26. 3. 2017 - 16:03)

Člověk se za svoji potřebu...Máš naprostou pravdu Míšo.Každý moje močení mimo toaletu je pro mne nepříjemná záležitost. Když je to kritický, tak to pustím a pak už je mi opravdu jedno, jestli někdo kouká nebo ne.Naposledy se mi to stalo před dvěma týdny na výletě s kamarádkou. Toalety nikde a já se už kroutila a tak šup k prvnímu stromu a už to šlo.

Míša (Ne, 26. 3. 2017 - 16:03)

Člověk se za svoji potřebu stydí a je to jeho intimní záležitost. Proto je nanejvýš nepříjemné takový věci dělat někde na veřejnosti. Předchozí příspěvky ukazují, jak je důležitý, když má holka oporu. Proto když to jde, chodíme holky na čůrání alespoň dvě. Kdyby tam měl být cizí kluk, tak to bych se nevyčůrala ani kdyby se mi chtělo hodně. Dostala bych takový blok, že by to prostě nešlo. Ale když by u toho byl kluk, kterého mám ráda a důvěřuju mu, tak bych to udělala v klidu stejně jako s holkama. Ale museli bychom se znát.

Monika (Ne, 26. 3. 2017 - 11:03)

Mám kluka a ten se také dívá na moje čůrání.Taky jsem se styděla a zlomilo se to podobně jako v jiných případech. Asi po měsíční společné známosti jsem na jedné výstavě velmi potřebovala na malou, ale nebyly tam WC.
Vyřešili jsme to tak, že kluk byl tak starostlivej a dovedl mne na opuštěný dvorek za domem, kde byla ta výstava a pohladil mne po vlasech a řekl - čůrej, nikdo tu není.
V týhle absurditě jsem zcela vymazala, že je tu on a vzápětí před ním vytvořila pod sebou velkou louži. On mne celou dobu držel za ruku a samozřejmě se díval na moje nutný čůrání z pipiny. Posléze mi to vše došlo a já se styděla ještě víc, ale on byl stále milej a stále opakoval, že jsem moc krásně a hodně čůrala a že jsem jediná, se kterou by to chtěl takto dělat častěji. Ukecal mne na společné čůrání ještě ten den večer doma, když jsem si chtěla normálně odskočit na WC. Tak jsem se před ním na jeho prosby vyčůrala ve vaně a moje pipinka už sice nečůrala tak mnoho jako před tím, ale i tak byl nadšenej, protože jak jsme seděli blízko naproti sobě ve vaně, proud z mé pipiny mu počůral obě lýtka a chodidla a pak začal čůrat on a počůral mne taky nožky a měli jsme z toho srandu.

Jakub (Ne, 26. 3. 2017 - 10:03)

Pozoroval jsem kámošku jak nutně potřebuje na záchod a s rukou mezi nohama zoufale neví kam by to šla udělat. Bylo to na pouti v nedaleké vesnici. Byl jsem tak vzrušenej, že jsem za ní šel a zeptal se jí, jestli jí není špatně, když se drží za břícho...
Já musím.... nebo se pochčiju. Tak jsem ji vzal za první barák a sdělil, že budu hlídat, ale nehlídal jsem úplně, protože ona ihned čůrala a viděl jsem, že si i počůrala punčocháče a kalhotky, protože to pustila asi dřív. Ten žážitek byl veliký, protože její čůrání bylo jako prudký proud a trval dlouho a pak ještě malý proud a vznikla krásná loužička na betonu pod ní. Ona pak chtěla jít domů a tak jsem šel s ní. při tom jejím čůrání jsem se skoro udělal do kalhot. Vydržel jsem to,ale doma jsem si to v myšlenkách přehrával a hned se mi to povedlo. S tou dívkou jsem pak tři roky chodil ale ona se styděla čůrat se mnou nebo přede mnou,ale když nastala situace,že se jí chtělo opravdu nutně, tak to pak jo.

Dominika (Ne, 26. 3. 2017 - 10:03)

Taky to děláme, já dávám čurat muže, pěkně mu ho při tom držím a on zase miluje, když se na něj při sexu vyčurám. To je hned hotový. Nejde to na povel, ale muž si dá záležet na tom, abych se hodně napila a nepustí mně na záchod. Potom stačí trošku a je mokrý až za ušima.

Lonny (Ne, 26. 3. 2017 - 09:03)

Seznámil jsem se s dívkou a při sexu jsme náhodou zjistili, že když ji hladím rukou určitý bod pod prsteníčkem pravé nohy, tak okamžitě potřebuje na záchod na malou.
Vyzkoušeli jsme to jestli to nebyla náhoda, když potřebovala čůrat a opravdu ten bod tam měla. Stačilo ji chvili pod prstem tlačit a jemně hladit na ty místa a jí to opravdu způsobilo , že neudržela potřebu a čůrala a nešlo to stopnout. Zkusili jsme to i venku na zahradě, zkusila si to místo i sama aktivovat a vždy za chvíli to taky pustila.
Prý ji to úplně uvolnilo svaly v pipině, který drží potřebu a teklo to ven.

hojar (So, 25. 3. 2017 - 20:03)

To bych chtěl taky zažít!!

Simča (So, 25. 3. 2017 - 20:03)

Tohle je divný téma, ale...Holky si to vždy řeknou a ani jedna z mých kamarádek nepopírá, že by se to jejímu partnerovi nelíbilo. Jsem dva roky vdaná a je mi 25 roků a s manželem se známe 9 let a byla to moje první velká láska. Když jsem zjistila, že se mu moje čůrání taky líbí po počátečním váhání se stalo tohle normální. A když potřebuju hodně, tak mi dá svou ruku mezi moje nohy a chce abych to vše pustila přes jeho dlaň. Je to moc vzrušující a nevadí mi ani, že se při tom počůrám celý zadek i nohy.

Makéta (So, 25. 3. 2017 - 20:03)

Tohle je divný téma, ale setkala jsem se s tím často, že kluci pozorují holky při močení. Hlavně venku.
S jednímtakovým jsem krátce chodila a když bylo možné,aby se díval, tak byl z toho úplně mimo. Mně to nakonec ani nevadilo a tak jsem k tomu svolila a nebylo mi to trapný.
Já většinou chodím na malou pozdě a to se mu líbilo ještě víc, protože jsem načůrala velkou louži a trvalo mi to i déle než kdybych šla preventivně když se mi moc nechtělo

r.u. m. (So, 25. 3. 2017 - 18:03)

Největší zážitek byl,...Chodil jsem s dvěma holakama a ta jedna opravdu když čůrala, tak to z ní vystříklo vždy tak rychle, že si i často pochcala kalhotky a nestačila je tak rychle stáhnout. Druhá holka ikdyž potřebovala sebevíc, tak chcala mírným proudem a dlouho. Jen když měla zánět močových cest, tak chcala snad každou půlhodinu a šlo to z ní okamžitě a pálilo jí to.

Jh (St, 22. 3. 2017 - 11:03)

Pocuras mne?

Reklama

Přidat komentář