Reklama

Výprask

René (Po, 25. 7. 2016 - 22:07)

taky bych chtěl dostat nařezáno,ozve se žena-matka?,[email protected]

Draco (Ne, 24. 7. 2016 - 04:07)

já ti nařežu třeba hned!Jen mu narez

máma (Po, 4. 7. 2016 - 15:07)

výprask v Brně. Mail:...já ti nařežu třeba hned!

Lukáš (Po, 12. 11. 2018 - 07:11)

Měl bych zájem o lehké ruční výprasky na holou. Můžeme se domluvit?

Ahoj, hledám (Po, 4. 7. 2016 - 15:07)

výprask v Brně. Mail: [email protected]

Vlk z Wall stre (St, 25. 5. 2016 - 13:05)

Metrosexuál je jen vnější nastavení na to nějak vypadat,jít s dobou,která už od chlapa nežádá jen matcho styl a smrdět a chodit v montérkách z práce do hospody a pak se utrhnout v poledne z práce a vrhnout se doma na ženu a dát si guláš.
Vyžaduje pěstěný zjev,používání krémů,voňavek,prostě toho co ženy na západě.
Být duševní narcis je něco jiného,to je takový mentální metrosexuál a to je daleko vážnější stav protože vnitřní a tak se těžko adresuje,když není logicky zevně viditělný.
To je třeba Zeman,ale i intelektuálové levicoví i pravicoví,dirigenti,pracovníci sociálně humanitních směrů jako sociologové,politologové,ekonomické profese to je zvláštní častá kategorie modrých límečků(bigotní katolíci ňupající kokain a jiní ekonomičtí snobové,labilové,pošuci,yankeeové,metrosexuálové a žijící spolu s jejich Johnym osobnostně nezávislým odděleným životem,každý si svobodně dělá co chce a dělá se jakoby nic nebylo)

ivoš (St, 25. 5. 2016 - 11:05)

Metrosexuálů je v praze fůra,přitom nezáleží na tom zda jsou homosexuálné,ale vyznačují se pěstěným topzevnějškem,milování šhopingu,žitím single,nezávaznými vztahy,vysokým životním standardem a žitím ve městem.

Zkj (So, 13. 2. 2016 - 21:02)

Já nabízí výprask vašemu dítěti po případě vám bůh výprask vzrušující nebo výchovný který nebude zanechavat je litá a vzrušující který je spise a erotický

Zdeněk (Ne, 1. 9. 2013 - 09:09)

Já dostala svůj první a...jÁ DOSTAL SVŮJ POSLEDNÍ VÝPRASK VE 14.NEVYBRAL JSEM SI NA SVOJE PRVNÍ RANDE VHODNÝ DEN.DEN KDY BYLY RODIČÁKY.KDYŽ JSEM SE SE SVOJI PRVNÍ LÁSKOU LOUČIL VRACELI SE RODIČE ANI JSEM NETUŠIL KOLIK PRŮŠVIHŮ MÁM.MAMKA MNĚ ŘEKLA AT SE ROZLOUČÍM S MARKÉTOU A HNED PŘÍJDU ŽE DOSTANU VÝPRASK.DVA ROKY JSEM PŘED TÍM VÝPRASK NEDOSTAL.STRAŠNĚ JSEM SE STYDĚL,ŽE TO MARKÉTA VÍ.NIC NEŘÍKALA ALE KDYŽ SE LOUČILA DALA MI PUSU A ŘEKLA AT TĚ TO MOC NEBOLÍ.KDYŽ JSEM PŘIŠEL NAHORU ŘEMEN UŽ BYL PŘIPRAVENÝ A UŽ TO JELO.DOSTAL JSEM POŘÁDNĚ.DRUHÝ DEN JSEM SE PŘED MARKÉTOU STYDĚL.

Jerabnica (Pá, 16. 8. 2013 - 06:08)

Já dostala svůj první a poslední výprask od dědy,když jsem mu vzala z peněženky peníze na pouť.Bylo mi tehdá asi 12 let a seřezal mě tenkrát páskem,že jsem si 2 dny nemohla sednout a pamatuju si to dodnes.Taky jsem si od té doby neodvážila sáhnout na nic,co není moje,takže výchovný účinek to rozhodně mělo ;)
Máca.

simet (Út, 2. 2. 2016 - 17:02)

Myslím, že lidí, které vzrušuje dostat za trest na holou, je velmi mnoho. Podívejte se jen na internet, kolik je o tom různých stránek, serverů videí (zkuste třeba spankingtube.com), ale i salónů, které takové služby nabízejí. Já osobně upřednostňuji výprask na holou nějakým tenkým předmětem, který zanechává na zadečku červené proužky. Z toho důvodu (aby byly proužky ještě vůbec rozeznatelné), si myslím, že by počet ran neměl být větší, než obligátních pět a dvacet. Ideálně rákoskou. Pravá rákoska není vůbec levná záležitost (http://rakosky.webnode.cz/rakoska/). Rákoska je ideální nástroj, kterým se dá intenzita výprasku dobře regulovat. Od jemných růžových proužků, které brzy ze zadnice zmizí, až po natrženou kůži s krvácením. Takto ostrých výprasků nejsem příznivcem. Myslím, že ideální síla výprasku je taková, kdy trestanému zůstane památka do druhého dne. Zastávám pravidlo, že bolest, kterou má výprask způsobit, nesmí být silnější, než vzrušení, které má vyvolat. Pokud je ovšem třeba takový výprask doma zatajit, dá se trestat na ještě intimnější místa, jako je třeba konečník, vagína, šourek apod. Potom se musí ale s citem. Tam to mnohem více bolí, ale o to to může být trest více vzrušující. Výprask považuji za erotickou až sexuální záležitost. Proto by podle mého názoru měl být zakončen orgasmem. Přivedení k orgasmu po výprasku rukou může být odměnou za to, že trestaný výprask vydržel a nebo naopak součástí trestu, pokud se trestaná osoba za svůj orgasmus stydí. Slyšel jsem vyprávět o S/M salonech, ve kterých vám za peníze nařežou a potom vás hned pošlou domů. Tak takovou službu považuji za nekvalitní a neúplnou. Pokud tedy sexuální abstinence a odpírání orgasmu není součástí nějakého širšího individuálního programu konkrétního subíka. Trestaného (trestanou) si představuji nahou, zatímco provádějící by měl být oblečený a neměl by na sobě dát znát, že ho trestání své oběti vzrušuje. Nikdy bych k této aktivitě nepřemlouval člověka, kterého výprask na holou eroticky nevzrušuje. Pokud tedy trestaný muž má před exekucí, během ní nebo po ní, ztopořený penis, je to v nejlepším pořádku. U žen se to ale tak snadno nepozná. Proto by trestaná žena neměla být překvapena, když si trestající sáhne na její pohlaví, zda zvlhlo. Trest by také měl být skutečně za něco. Výprask pro nic za nic, jen pro potěšení, není ono. Mělo by se jasně vyslovit za co je trestaný bit. Vždycky se něco najde. Např. tajná nedovolená onanie je oblíbeným důvodem, ale dá se jistě najít spousty dalších záminek. Trest je výchovný, proto by se za něj mělo poděkovat, protože trestající tak trestanému činí dobro. Ale nespravedlivý trest na holou, kdy se trestaný delikt vůbec nestal, může být často ještě více pokořující a tím i vzrušující. Spanku zdar.

Honza (So, 30. 1. 2016 - 11:01)

V dětství jsem byl zlobivé dítě a tak jsem býval hodně bit, jak tehdy bylo běžné. Asi od čtyřech let jsem dostával na zadek. Zpočátku to byly výprasky rukou, později přišel ke slovu řemen. Dostával jsem nejdřív na kalhoty, od první třídy už jenom v trenkách a pak už úplně na holou. A tak už to pak zůstalo, bylo to už pořád na holou. A asi od mých osmi, nebo devíti let přišel další speciální trest. Ten na mě býval vykonán v pátek večer, nebo v sobotu ráno. Bylo to proto, abych byl schopen v pondělí ráno jít do školy. Probíhalo to takhle – táta v obýváku vytáhl z květináče dřevěnou pružnou tyčku, ke které byla kytka přivázaná. Pak jsme šli ke mně do pokoje, jako vždy při trestání. Tam jsem se musel zout úplně do bosa, bačkory i ponožky pěkně dolu. Po vyzutí jsem si lehl na postel na břicho a ohnul v kolenou nohy a zvedl je, aby holý paty byly nahoru. A pak jsem dostal pořádně našviháno na bosý nohy. Řval jsem jako tur. Když jsem někdy dostával na holou, tak jsem samozřejmě řval taky dost. Ale tohle byl řev, který musel být slyšet po celém domě. Pak jsem se dlouho snažil být hodný. Na nahej zadek to dost bolelo, ale nebylo to nic proti tomu. Bití na holý paty a chodidla bolelo šíleně…

Steve (St, 23. 12. 2015 - 19:12)

Líbil by se mi výprask přes koule vařechou.

To je dobře že. (St, 23. 12. 2015 - 13:12)

Islámský stát už konečně v Iráku a v Sýrii dostává výprask nebo konečněuž na prdel!Už bylo na čase!

. (St, 23. 12. 2015 - 13:12)

Dostal taky někdo od ciziho, nebo jen doma,od rodicu? Zajímalo by me zda ma nekdo podobnou zkušenost. Ja si myslel,ze na me cizi člověk nemuzesahnout. A jak jsem se presvedcil,tak mohl,doma jsem se to bal rict a dnes se tomu jen zasmeju.

. (So, 12. 12. 2015 - 09:12)

Ja doma dostaval rukou na zadek a na holou jen zridka kdy. Ale bylo to i proutkem nebo lzici na boty. Nebylo to nikdy nejak drasticke,spis opravdu vychovne. Ale jednou jsem jako kluk asi ve 12letech doatal od jednoho pana ze vsi. Mel barak u hriste na nohejbal a tak,vecne nadaval ze mu okopavame barak,a nebo nam zustal mic u neho na strese,vylezl jsem tam pro neho. Protože jsem byl nejlehci a nejmladsi z cele party,tak mi tam i pomohli. Nic jsem mu neposkodil ale i tak nadaval. Byl to uz duchodce samotář co nemel rad deti. Zaroven byl správcem rybnika kam jsme si chodily hrat,nebo jsme na kusu klacku mely spagat a nakonci ohnuty hrebik ma ktery beztak nikdo nic nechytil,ale zabavily jsme se. Ale on mas vzdy vyhanel a nadaval. Jednoho dne bohužel pro me prisel nepozorovaně a vsichni se rozprchly. Ale me ujela noha na břehu a skončil jsem v rybníku. Jelikož tam na tom miste byla hned hloubka,tak mi neslo se dostat ven,diky tomu,ze mi holinky nabraly vodu a ja neutahl nohu. Prisel a vytahl me z vody. Zeptal se zda jsem v poradku a poodesel stranou,kdyz sem rekl ze jo. Chtěl jsem vylit vodu z holinek ale nesli ani zout,byly jak prilepene. Yak jsem vylil co slo. Chtěl jsem si stopnout abych si natahnul teplaky,jelikoz jsem je mel i se slipama na pul zerdi,jak me vytahl po brehu. Jenze v tom me chyt rukou za triko a v duhe drzel proutek co utrh z vrby,co tam rostla. Vzal me kousek stranou. I pres me protesty si me ohnul pres nohu. A se slovy,ze se spolu konečně srovname. Me zacal svihat proutkem. Ani snaha zakryt zadek, kopani nohama a prosby mi nepomohly. Nasazel mi jich nespocet. Když me pustim tak sem zmizel domu,mokry s pruhy na zadku. Driv se to bralo jako vychova a melo to svuj smysl,ne jako dnesni drza mladez.

marko (St, 2. 12. 2015 - 10:12)

Ahoj,já dostávám řemene v tátově pracovně. Má z toho udělaný rituál,někdy se musím dostavit i dvakrát denně. Přistihnul mě jak jsem onanoval u jeho skříně a měl vytažený jeho košile a honil si to s nimi. Tehdy mě poprvé seřezal jak žito přímo u toho. Od té doby si vždy bere košile na výprask abych si to zapamatoval a vzrušení ze mě dostal ven. Vždy mu je musím vytáhout se skříně nebo už je tam má v pracovně nachystaný,dá si dvě i tři košile na sebe a začne mě bít řemenem. Pak po výprsku zase je sundat z něj a uložit. Někdy mě nechá po výprsku ležet a košile dá podemně abych si uvědomil co jsem udělal.

MIROSVAL STINKA (Po, 30. 11. 2015 - 15:11)

DOBRY DEN RAD BYCH DNES NŠEL PANA NA VYPRASKY DĚKUJI VAM ZA PŘIZEN TEL 728735060

na holou, prosi (Út, 4. 8. 2015 - 09:08)

Nenasel bych zde slecnu, zenu z Prahy nebo okoli,ktera by me splnila sen a naplacala na holou do pekne cervene.... barvy?
rad nabidnu i odmenu kolen 500.kc.Dekuji
Muj [email protected]

Switchman (Čt, 11. 6. 2015 - 12:06)

Ahoj, rád bych dostal výprask na holou od přísné dívky. Jde mi spíše o jemnější a delší výprask. Může být i odměna. Jsem z Plzně. [email protected]

Reklama

Přidat komentář