Reklama

existuje posmrtný život?

Hvězdoslav I. (St, 31. 10. 2018 - 13:10)

A nejen na příkladu Jirky, ale i dalších pobožných je vidět, co udělá s člověk unifikující ideologie. Vypláchne hlavu a z toho člověka se stane reproduktor nauky a dogmat. Nějakou knížku si nasává do hlavy a z ní pak cituje jako robot. Kdyby existoval nějaký stvořitel vesmíru, určitě by stvořil svět kvůli tomu, aby z lidí nadělal takové kokoty a fanatiky... Ha ha...je to absurdní. Jakmile někdo začne citovat z bible (nebo jiný šašek z koránu), je to jasný důkaz, že žádného boha nemá a jen projevuje propláchnutí hlavy lidskou fantasy literaturou. Vyjde to nastejno, jako kdyby citoval Simpsony z toho kresleného seriálu.

Hvězdoslav I. (St, 31. 10. 2018 - 13:10)

Pobožný Jirka brečí:31.10.2018 12:31 - JirkaProto rád přijímám slabost, urážky, útrapy, pronásledování a úzkosti pro Krista. Vždyť právě když jsem sláb, jsem silný.------------------------------------Blbe, nikdo tě nepronásleduje. Nelži, pobožný šašku. Píšu ti blbe, protože nejdříve tu chrlíš svůj pobožný průjem z tvé fantasy bible, a pak kvičíš, když ho ostatní nevyznávají. To, co lidi tady dělají, je obrana před tvým pobožným průjmem. Naparuješ se tu jako páv, že jednom ty znáš pravdu s velkým P, přitom jsi nedodal jediný důkaz. To může říct každý, že zná absolutní pravdu s velkým P. Znáš hovno. Píšu ti to naturálně. o životě víš hovno. Projevuješ se tu jako nezralé děcko, zfanatizované biblí a chozením do nějaké sekty. Nejsi první ani poslední, kdo tak dopadl. Nikdo tě nepronásleduje. Nic se ti neděje. Jenom tady, šašku, nikoho nezevangelizuješ. To by ti už mělo docvaknout.

přesně! (St, 31. 10. 2018 - 13:10)

Zničil, diskuse se mohla ubírat jiným směrem a ne výpisky z Bible. TAK EXISTUJE POSMRTNÝ ŽIVOT? CHTĚL BYCH TADY VIDĚT NÁZORY NEJEN OVLIVNĚNY NÁBOŽENSTVÍM. DÍK.

Radek (St, 31. 10. 2018 - 13:10)

A ty jsi jeden z nich. Tvůj...Víš, ono málokomu vadí boží slovo,ale to, jak to pořád idiotsky opakujes, a neprijmes fakt, že může být i jiná cesta,a že Ježíš třeba určité citace neřekl, jak nám v bibli církev předkládá... A to je fanatismus, a dogma... Tím jsi možná pod vlivem zlých sil. Nemysli si, že pokud nějak věříš v Ježíše,a nejsi duchovně silný, že temné síly na tebe nemohou. Jenže to je ta tvá naivita, a hloupost.nekdo ti tu psal, že Ježíš se Bohem neoznacoval atd. Ty to přijdeš, a meleš svoje. Proto máte prázdné kostely. A ty aféry homosexualita, pedofilie. Kdo vám má věřit potom. To je být v područí temnoty. Proti Ježíšovi nic nemám a uznávám ho. Jenže ty vůbec nechápeš zákonitosti duch. Života. A vše mimo křesťanství je špatně. Nesnášenlivost, nadřazenost z tebe čiší. Už sem nepůjdu. Jsi blázen. Ale přeji ti ať prokouknes. Zničil si diskuzní vlákno...

Jirka (St, 31. 10. 2018 - 12:10)

věčné opakované nic. A ty jsi jeden z nich. Tvůj nick mluví za všechno. Ty jsi tu kvůli provokacim. Sotva napíšeš tři slova, ale je z nich cítit škodlivost. A jistě nejsi jediný. Omlouvám se výjimkam.

Jirka (St, 31. 10. 2018 - 12:10)

A vymlouvate se na...Totiž neukazujete, protože se schovávate za anonymy. Diskutovat nedokážete.

Jirka (St, 31. 10. 2018 - 12:10)

A vymlouvate se na fanatismus. Cožpak citovat Písmo je nějaký fanatismus? Vždyť k tomu Písmo je aby se šířilo. Vždyť má každý právo to slyšet, proč tady pár zlých nenávistců to má někomu kazit kdo svobodne uvěří? Jenom ukazujete co jste kdo zač.

hm (St, 31. 10. 2018 - 12:10)

věčné opakované nic.

Jirka (St, 31. 10. 2018 - 12:10)

myslím si, že nikdo...Opravdu? Když tady cituju Ježíšova slova a reakce jsou "Táhni s těma nesmyslama" "a že to je z temnot". Jak vidíme v Mt10, nazvali to zlým. Copak to nikdo nevidíte? Kdo ne, je pod vlivem temnot. Ďábel dokáže dobře překrucovat, a to tady je evidentně vidět z anonymu plných emocí. Vydáváte se za správného ale Boží slovo je vám proti srsti.

Jirka (St, 31. 10. 2018 - 12:10)

Proto rád přijímám slabost, urážky, útrapy, pronásledování a úzkosti pro Krista. Vždyť právě když jsem sláb, jsem silný.2.korinťanům 12:10

ateista (St, 31. 10. 2018 - 12:10)

myslím si, že nikdo nenávidí jméno Ježíš, ale spíše fanatismus kolem něj.

Jirka (St, 31. 10. 2018 - 12:10)

To byl výlev hněvu. Proč mají někteří lidé averzi když slyší Evangelium? Není to právě temnota co se v nich bouři? Pán Ježíš řekl:22 Budou vás všichni nenávidět pro me jméno; ale kdo vytrvá až do konce, bude spasen. ...25 Stačí, aby žák byl jako jeho učitel a sluha jako jeho pán. Když hospodáře nazvali Belzebubem, čím spíše jeho čeleď!...32 Každý, kdo se ke mně přizná před lidmi, k tomu se i já přiznám i já před svým Otcem v nebi;33 kdo mne však zapře, před lidmi, toho i já zapřu před svým Otcem v nebi.Matouš 10

Ty bojuj (St, 31. 10. 2018 - 11:10)

Radku, to že je duch, tělo...proti vlastní tuposti,a aby se ti v kebuli rozsvítilo.Ty a lidi jako ty jen dáblíkům nahrávají.Jsi v podrůčí temna,a ani o tom nevíš.Založ si místnost křestanství,a neprud tady.

ty mentále, (St, 31. 10. 2018 - 11:10)

Radku, to že je duch, tělo...napadáš a píšeš tu hovadiny tu jenom ty.Seber se, a táhni jinam.Tady o tebe blboune nikdo nestojí.Už to pochopíš, že jsi nadutej sebestředný tupec, kterej je fanatik a víru máš jen jako berličku, protože jsi lůzr.Už ti to tu řeklo víc lidí,že jsi namyšlenej.Nevíš o duchovním životě vůbec nic, a o ezoterice už vůbec.Pokud ti někdo naosal argument, bud to přejdeš bez povšimnutí,nebo meleš pořád dokola ty tvé hovadiny.Nech se fakt vyšetřit máčo.

Jirka (St, 31. 10. 2018 - 10:10)

Nepsal sem tobě Z cvokama...Radku, to že je duch, tělo a duše propojeno nic nemění na tom, že se chápe Písmo tělesně, a to tím kdo nepřijal Ducha. Nic o tom nevís, neboť zrovna svědkové mají chápání tělesné, neboť nepřijali Krista, protože skrze něho se přijímá Duch.Ty jsi nenapsal nic, čím bys svou ezoteriku obhájil. Urážky a napadání, to je tvůj způsob. Radku, tvoje osobní výpady mi nevadí, ale dokud budeš psát nesmysly a hlásat falešné evangelium, budu na to reagovat stále. V pevné víře v Krista ukřižovaného a vzkříšeneho s pověřením Ducha svatého. Náš boj totiž není proti člověku a tělu, ale boj duchovní proti temným mocnostem, které ovládly mnohé, kdo nepřijali pravé a jediné Evangelium, našeho Pána Ježíše Krista.

Franta má trabanta (St, 31. 10. 2018 - 09:10)

Máme je tady zase.%©%©%©%©%©%©%©%©%©%©%©%©%©%©%©®©®©®©®©®©®©®©®©®©®©®

Radek (St, 31. 10. 2018 - 09:10)

Jako fanatismus to mohou...Nepsal sem tobě Z cvokama se nebavim. Vůbec nic nechápeš .telesno a duch je propojeno...já jsem zaměřen na duchovní oblast. Ale jak to je, nechápeš. Jen memorujes, jak jehovista. Smutné. Nepiš mi.

Hvězdoslav I. (St, 31. 10. 2018 - 09:10)

Jirko, jsi šašek. Namyšlený, povýšený, pověrečný. Nemáš žádného boha. Máš jen svoji knížku pohádek a svoje emoce. Zcela ti chybí pokora.

máš (Čt, 8. 11. 2018 - 23:11)

Mare máš svatou pravdu.

Hvězdoslav I. (St, 31. 10. 2018 - 09:10)

Pobožný Jirka někomu píše:Já věřím Písmu a ty zase všelijakým konspiracim. Slyšel jsem také, že Ježíš je pochován v nějaké vesnici v Japonsku, že kouřil trávu, že měl rodinu ženu a děti, že byl mimozemšťan apod. věci. Je paradox, když někdo zpochybňuje Bibli a naopak věří takových blábolum.----------------------------------------Jirko, ale ty věříš blábolům, že Ježíš uměl chodit po vodě, dělal z vody víno, věříš blábolům, že Jonáš byl 3 dny v břichu velryby, věříš blábolům, že Mojžíš přešel suchou nohou přes Rudé moře. Jirko, věříš blábolům, že mrtvoly v rozkladu mohou obživnout, že když dáš před zvířata při páření pruty, porodí pruhované potomky. Jirko, ty věříš blábolům o mluvícím hadovi, o holi, so snědla jinou hůl. Jirko, přestaň se tu povyšovat.

Reklama

Přidat komentář