Reklama

Nechce sa mi chodit do práce

Nefachčenko (Čt, 8. 4. 2010 - 23:04)

Komu se nechce pracovat, tomu...No a v tom je právě rozdíl mezi bezduchým hovadem, nemyslícím a jen tupě makajícím od nevidím do nevidím, a inteligencí obdařeným člověkem, který ví, že práce je až ten poslední způsob, jak přijít k penězům. Ale Ty máš asi blíž k tomu hovadu, tak jen makej.

- (Čt, 8. 4. 2010 - 23:04)

A co ztoho?makas jak vul,plno lidi jen za par šupu,furt se honis sem tam a pak stejne chcipnem.

Vy nemakačenko (Čt, 8. 4. 2010 - 22:04)

Komu se nechce pracovat, tomu doporučuju si lehnout na koleje a nechat si ujet obě hnáty. A pak budete mít důchod a do smrti vystaráno :)Co byste jako dělali, kdybyste nechodili do práce? Kopali se do prdele? Včelka taky maká od rána do večera, opyluje květy, nosí nektar do úlu a hlavně nepřemýšlí, jestli se ji nechce nebo chce. to jen my lidé, kteří máme vyvinutý mozek, přemýšlíme sami nad sebou a i nad tím, že musíme makat.

- (Čt, 8. 4. 2010 - 14:04)

Dobry je mit par slapek a delat jim pasaka a do prace nemusite

- (Pá, 31. 7. 2020 - 08:07)

A nebó si hó vyštěkat , jak štěkna na zlomenou nóhu. :-)))

nechce (Čt, 8. 4. 2010 - 11:04)

Já manžela.:o))ani mne sa nechce, ale niekedy tak preukrutne.co bude za par rokov.. :D

jouda (Ne, 17. 2. 2013 - 20:02)

Zítra jdu po roce do práce. Už jsem tam jednou dělal, ale něco jiného - je to fabrika. Popravdě - žádná sláva to není, ale radši něco, než být furt doma - ikdyž to byla "pohoda", tak se to začne zajídat a peníze už taky došly, tak je to potřeba. Nejhorší bude asi to brzké ranní vstávání.

Nefachčenko (Ne, 17. 2. 2013 - 18:02)

Souhlasím s tím že práce...Práce je až ten poslední zoufalý způsob, jak přijít k penězům.

- (Ne, 17. 2. 2013 - 18:02)

mám taký problém, pred...Jsem na tom stejně. Nicméně nikdo ti nic nedá, tak koukej makat!

Jdi do prdele s (So, 16. 2. 2013 - 10:02)

!!! Nabízím přivýdělek s...neřáde!

Tryto (So, 16. 2. 2013 - 10:02)

Nechcete do práce? Vyzkoušejte toto: http://www.erlink.cz/klik/UmBQdgBj

S. (So, 16. 2. 2013 - 08:02)

to jistě nejste sám,kdo se...Anonymko, co slovo, to perla :)).

Jana (So, 16. 2. 2013 - 04:02)

www.jstaskova.webnode.cz

Tomáš Najídlo (Pá, 15. 2. 2013 - 13:02)

mám taký problém, pred...!!! Nabízím přivýdělek s českou firmou!!! Stačí se zaregistrovat na http://www.kupi.cz/?u=vduvh
a můžete začít sbírat body, které potom směníte za nákupní poukazy. Sám jsem si takhle za měsíc přivydělal okolo 4.000,–! Registrace je zcela zdarma, jedná se o českou novinku 2013 tak neváhejte! Mě už poukazy došly, zasílají je každý čtvrtek doporučeně poštou. Více informací zde:http://www.kupi.cz/?u=vduvh

Tak (Čt, 15. 11. 2012 - 12:11)

Mám problém, se kterým se...to jistě nejste sám,kdo se bojí,to asi většina z nás,Já také tvrdím,záleží hodně na kolektivu i na práci samotné,aby člověka bavila.Vy chlapi máte přece jenom víc možností,než ženská,ta už musí koukat na děti,aby je nenechávala samotné atd.I já jsem přišla o práci,taky kolikrát smutním,ale co mám dělat.Krom jedné kolegynibyl kolektiv perfektní,ale to je asi všude,že se najde nějaká potvůrka.Ted mám práci doma,ale také to není úplně ono,přijít mezi lidi je úplně něco jiného.Taky závidím,že si tu našla kámoška dobré místo na 6 hodin prodej obuvi,co já bych za to dala a hlavně prodávat,to by mě bavilo,ovšem znala se s vedoucí,jinak by to místo nesehnala.Takže až já si tu najdu práci,tak to asi nebude to pravé ořechové,protože dnes si nikdy vybírat nemůže,já říkám i úklid,dříve to byla podřadná práce a dnes se o ní každý rve.Ted mám i nějaké zdr.omezení,takže lehké to nemám,ale jsem ráda,že mám aspon práci na doma,sice kolikrát do půlnoci,ale záda mi bolí jako čert.Ovšem vy jste muž a to bych chlapa doma nesnesla,peníze vydělávat musíte,chlap je živitel rodiny.Věřím,že to není jednoduché v dnešní době,ale pokud nevydělávají oba,tak je to špatné.Tady u nás také,každý chce praxi 5 let v oboru,což nemám,dělala jsem úplně něco jiného.Také je mi to líto,nebýt posrané nové vedoucí,tak by to bylo všechno OK.Držím pěstě,at brzy něco najdete i za cenu,že vás to bavit nebude,zase odejít můžete kdykoli,když si najdete něco nového.A hlavně,vaše přítelkyně si Vás bude víc vážit,doma chlap být nemůže.

Nechte si plati (Čt, 15. 11. 2012 - 12:11)

http://www.penizezaemail.cz/?ref=40095

kožela (Čt, 15. 11. 2012 - 10:11)

Možná ještě pro doplnění - jsem velice klidný typ člověka, nehádavý, nemám rád konflikty, nesnažím se prosazovat si své názory (většinou). Nesnažím se nějak moc něco změnit, ale štve mě to. Jsem spíš introvert, radši jsem sám.

kožela (Čt, 15. 11. 2012 - 10:11)

Oprava : Po nedokončené škole jsem byl na (dlouho-přes 6 měsíců) na úp.

kožela (Čt, 15. 11. 2012 - 10:11)

Mám problém, se kterým se potýkám dlouhou dobu. Týká se práce a celkově života vůbec. Nikdy jsem neměl nějaké velké ambice, cíle. Studoval jsem střední, pak výšku (informatiku) avšak jsem nedokončil ani bc, protože mi to nešlo, nebo spíš nebavilo (a proto mi to nešlo). Studoval jsem 6 let (Vš-bez titulu). Neumím programovat,sítě - v podstatě nic z takových těch vyšších pc schopností. Po nedokončené škole jsem byl na (dlouho-přes 6 měsíců),pak dělal v expedici skladníka (pomocného) a od té doby je opět 10 měsíců pryč a nemám práci.
Problém vidím hlavně v tom, že se bojím jít do něčeho nového (aktivně si hledat) spojené s tím, že v té staré práci jsem byl se starším kolektivem (ale byli tam i mladí) a opravdu mně už nebavily ty pořád se opakující kecy (zvláště těch starších). Vím, že to jsou prkotiny. Jde asi o to, že se bojím někde začínat (protože mám asi zabudované, že když někde začnu, tak už tam musím dělat napořád). Nemám ani nějaký cíl, smysl - s přítelkyní jsem už skoro 11 let, ona nedávno začala pracovat (vydělává velice slušně po výšce) a já furt nic. A nejhorší je to, že i když si najdu práci (jakože tu v okolí, nad kterým můžu uvažovat kvůli tomu, že nemám auto a žiji s rodiči) tak to nebude ani pořádně placené na to, abych si něco našetřil. Jsem líný, nezodpovědný, tak nějak se bojící lidí (jsem radši sám, s nikým se nebavím) a neambiciózní. Co mám dělat. Práci bych si asi našel, jenže jak říkám - asi to stejně dopadně jak ta práce před tím, kdy začnu úplně degenerovat z té stereotypní práce, kdy vám za zadkem stojí zamindrákovaná přeambiciózní ženská, která si myslí, že sežrala moudrost světa.

Nefachčenko (Pá, 3. 6. 2011 - 10:06)

Já nebudu...
A bucali...a bucali... a bucali...
Sakra, to když bucám já, tak tu bucáte všichni? :D

Reklama

Přidat komentář