Reklama

Výprask

Roman (So, 3. 8. 2019 - 00:08)

Dostáváš na holou ještě jo? Se máš rád bych dostal taky

Peter (St, 19. 4. 2006 - 13:04)

Nie je problem si o výpraskoch pokecať. Ja som
bol totiž vychovávaný klasicky - pod?a sterej školy, keď sa pri výchove používal aj remeň, a tak som si ho dosť užil až takmer do 18 rokov.

Denda (Čt, 29. 10. 2020 - 07:10)

Přesně jak říkáte, i já a můj bratr Dominik, sme dostávali jako děti vařečkou nebo páskem, a vyrostli z nás slušní lidé. A můj nejstarší syn (13), mě včera naštval, tak dostal. Stěžoval si ještě u oběda, že ho bolí zadek. Ale rači mu dám na prdel, ať je vychovanej, než pak, aby skončil někde v pasťáku. Mám ho hrozně ráda.

romanov"centrum (Út, 18. 4. 2006 - 07:04)

Ja beru zaslouzene vyprasky jako prirozenou soucast vychovy a zivota. Jestli mate pocit, ze se na vec divate stejne budu rad, kdyz se za to nebudete stydet.

romanov"centrum (Út, 18. 4. 2006 - 07:04)

Ilono, mozna to bude znit hodne sebevedome, ale naprosto presne vim o cem mluvis a co na tebe plati. Ja jsem presne takovy a pristupuji pri reseni kazenskych problemu k jednoznacnemu reseni a rozhodne s tim nedelam cavyky. myslim to naprosto vazne

Zlobiva (Po, 17. 4. 2006 - 23:04)

Tak mame za sebou Velikonoce, krasny to svatek pro nas ujete :o) Jak jste si je uzili?

Jozef (So, 15. 4. 2006 - 12:04)

Pozdravujem. Strasne rad by som si s niekym o vypraskoch pokecal. Tiez to mam len v predstavach. Mozeme si prehodit zopar malikov?Ahoj Jozef

Dudu (Pá, 1. 5. 2020 - 19:05)

Ahoj Jozef - mozeme si pokecat o vypraskoch. Napis mi na mailovu adresu alebo telefon 0908-463966. Dakujem. S pozdravom Dudu

Návštěvník (Po, 3. 5. 2021 - 23:05)

Mas rad spanking?

Jenda (So, 15. 4. 2006 - 08:04)

Ilo, co kdybys narazila na někoho s Aids a on ti poručil soulož za trest a ty bys se s ním musela milovat jinak by ti nabil na holou.Napadla tě tato možnost.

Ilona (Út, 4. 4. 2006 - 17:04)

Právě takového chlapa jsem hledala a to nebezpečí znám a bojím se ho, ale nadruhou stranu mě právě to taky moc vzrušuje. Jen nechci už mít nucený sex a to asi chlap musí mít. Já musím mít z muže strach a musím vědět, že mne může trestat jak on chce a ponižovat taky i když se mi to hned nelíbí. Např mi poručí podat prut a obnažit si zadnici a dostanu nasekáno i bezdůvodně a pak třeba stojím v koutě se staženými kalhotkami a čekám, že třeba přijde jeho návštěva atd.

Návštěvník (Po, 3. 4. 2006 - 17:04)

Ilono a proc si radejinenajdes podobne zamereneho chlapa?
Nevim, mozna je to pro tebe vzrusujici dostavat od ciziho, ale prijde mi to hrozne nebezpecne. Jednak nikdy nevis, kde ten druhy ma sve hranice a co vsechno je schopen s tebou provest, nejen, ze te muze but tak, ze uz se ti to opravdu libit nebude, ale muze te treba i zmrzacit, ci neco horsiho, navic nikdy nevis, na jakeho magora narazis. Do toho bych teda rozhodne nesla, myslim, zes mela jeste stesti, mohlo to dopadnout hur.
Nechci ti tu kazat, to rozhodne ne, jen by me zajimalo, jestli sis predtim tohle nebezpeci uvedomila.

Ilona (Ne, 2. 4. 2006 - 18:04)

Byl to muž se kterým jsem si dost dlouho psala a pak jsme se sešli v kavárně a na všem se předem dpmluvily. Jenže právě to asi žádný muž nemůže pak dodržet, aby nedošlo ke styku, když je žena nahá, musí poslouchat, jinak dostává bití na holou a jiná místa, musí vše dělat i úplně nahatá a pak holt dojde za trest i k souloži. Já se na něj nezlobím, ale už to nechci znovu zažít. Jinak se mi vše líbilo, ale asi pro mne by bylo lepší být otrokyně nějaké ženy, ale nejsem lesba a to je asi ten můj problém.

Šárka (Pá, 31. 3. 2006 - 23:03)

Ahoj,
já asi zůstanu jen u představ... je to tak asi nejlepší.
Jenom.. nechtěli by jste si někdo se mnou o tomto úžasným tématu psát maily?? Mě vzrušují výprasky jakkoli intenzivní, čímkoli, kýmkoli udílené komukoli...:)
Kdyžtak, můj mail je Sar.n"seznam.cz

Návštěvník (Pá, 31. 3. 2006 - 22:03)

Ilono, to byl jako neznamy chlap, se kterym ses sesla za timto ucelem? Holka,ty jsi dovaha, do toho bych nikdy nesla. To si samo o sobe rika o prusvih.

Ilona (Pá, 31. 3. 2006 - 20:03)

Odepsat ještě jde, ale já se už poučila. Pán mne ujistil, že mne nebude nutit k pohl. styku. Setkali jsme se v kavárně, řekli si co a jak a on mne večer odvezl na chalupu či chatu, kde jsem strávila víkend opravdovou dřinou. Nahá jsem musela umýt ve dvou místnostech stěny i strop, sádrovat a vymalovat. několikrát jsem byla dost surově zmrskaná za pomalost a chyby. Opravdu jsem se pak bála odmlouvat a než stěny doschly, tak jsem si musela uplést slabou pomlázku a tou mi našvihal mezi nohy a za to, že jsem si tam dala ruku mi nařídíl masturbovat, nechtěla jsem a tak mne přivázal, metlou mi našlehal přes prsa tolik až jsem slíbila poslušnost a začala masturbovat, samozřejmě se mu to nelíbilo a začal mi to dělat sám a při souloži mne bil.Bylo to dost zlé, ale ráda na to vzpomínám, ale znovu zažít tu soulož už nechci.Muž to slíbí ale nemůže to splnit.

Petr III. (Po, 27. 3. 2006 - 10:03)

ahoj Vali, tvoje představa se mi líbí. Pokud máš zájem můžeme se domluvit na dalším. tel.728 401 299.

petr (Pá, 17. 3. 2006 - 12:03)

ahoj mam zaujem s Tebou najskorej napis na mail adp"centrum.sk

Návštěvník (Čt, 16. 3. 2006 - 20:03)

Šárko, neboj se to svemu priteli rict! Kdyz mu to budes porad jen naznacovat, nepochopi to. Je to mozna "uchylka", ale kazdej jsme nejak postizenej a pokud te pritel za tohle odsoudi, tak je puritan, se kterym by sis toho moc neuzila. Muze mit zakoreneno, ze zensky se nebijou, ale tohle je neco jinyho. Vysvetli mu, ze je rozhodne rozdil mezi tim, kdyby te mlatil surove (jako treba fackoval) a mezi tim, kdyz ti citlive naplaca. Sami si musite najit hranice, ostatne vsak to muze byt jen o naznacich. Neboj se toho, mozna se mu to nakonec i zalibi.
Ten muj byl z toho taky vedle, kdyz jsem mu to rekla, ted mi co chvili vyhrozuje, bohuzel se zatim v tom chova trochu neohrabane, takze je to takove cele strojene a vlastne dost dlouho jsem od nej nedostala. Asi malo zlobim :o)
Dotaz na vsechny - kdyz mate chut od sveho partnera dostat - jak zlobite? Co provadite, aby to pochopil a prehnul vas pres koleno? My se postuchujeme vlastne porad, takze pak asi odlisit, kdy je to jeste hrave male zlobeni a kdy uz si rikam o vyprask, je pro nej docela tezke. Popiste mi nekdo "jak zlobite"! :o)

Marťas (Ne, 19. 2. 2006 - 19:02)

Ellen máš ještě zájem ? Navrhuji páskem na holou.

Reklama

Přidat komentář