Reklama

Výprask

Jenda (So, 15. 4. 2006 - 08:04)

Ilo, co kdybys narazila na někoho s Aids a on ti poručil soulož za trest a ty bys se s ním musela milovat jinak by ti nabil na holou.Napadla tě tato možnost.

Ilona (Út, 4. 4. 2006 - 17:04)

Právě takového chlapa jsem hledala a to nebezpečí znám a bojím se ho, ale nadruhou stranu mě právě to taky moc vzrušuje. Jen nechci už mít nucený sex a to asi chlap musí mít. Já musím mít z muže strach a musím vědět, že mne může trestat jak on chce a ponižovat taky i když se mi to hned nelíbí. Např mi poručí podat prut a obnažit si zadnici a dostanu nasekáno i bezdůvodně a pak třeba stojím v koutě se staženými kalhotkami a čekám, že třeba přijde jeho návštěva atd.

Návštěvník (Po, 3. 4. 2006 - 17:04)

Ilono a proc si radejinenajdes podobne zamereneho chlapa?
Nevim, mozna je to pro tebe vzrusujici dostavat od ciziho, ale prijde mi to hrozne nebezpecne. Jednak nikdy nevis, kde ten druhy ma sve hranice a co vsechno je schopen s tebou provest, nejen, ze te muze but tak, ze uz se ti to opravdu libit nebude, ale muze te treba i zmrzacit, ci neco horsiho, navic nikdy nevis, na jakeho magora narazis. Do toho bych teda rozhodne nesla, myslim, zes mela jeste stesti, mohlo to dopadnout hur.
Nechci ti tu kazat, to rozhodne ne, jen by me zajimalo, jestli sis predtim tohle nebezpeci uvedomila.

Ilona (Ne, 2. 4. 2006 - 18:04)

Byl to muž se kterým jsem si dost dlouho psala a pak jsme se sešli v kavárně a na všem se předem dpmluvily. Jenže právě to asi žádný muž nemůže pak dodržet, aby nedošlo ke styku, když je žena nahá, musí poslouchat, jinak dostává bití na holou a jiná místa, musí vše dělat i úplně nahatá a pak holt dojde za trest i k souloži. Já se na něj nezlobím, ale už to nechci znovu zažít. Jinak se mi vše líbilo, ale asi pro mne by bylo lepší být otrokyně nějaké ženy, ale nejsem lesba a to je asi ten můj problém.

Šárka (Pá, 31. 3. 2006 - 23:03)

Ahoj,
já asi zůstanu jen u představ... je to tak asi nejlepší.
Jenom.. nechtěli by jste si někdo se mnou o tomto úžasným tématu psát maily?? Mě vzrušují výprasky jakkoli intenzivní, čímkoli, kýmkoli udílené komukoli...:)
Kdyžtak, můj mail je Sar.n"seznam.cz

Návštěvník (Pá, 31. 3. 2006 - 22:03)

Ilono, to byl jako neznamy chlap, se kterym ses sesla za timto ucelem? Holka,ty jsi dovaha, do toho bych nikdy nesla. To si samo o sobe rika o prusvih.

Ilona (Pá, 31. 3. 2006 - 20:03)

Odepsat ještě jde, ale já se už poučila. Pán mne ujistil, že mne nebude nutit k pohl. styku. Setkali jsme se v kavárně, řekli si co a jak a on mne večer odvezl na chalupu či chatu, kde jsem strávila víkend opravdovou dřinou. Nahá jsem musela umýt ve dvou místnostech stěny i strop, sádrovat a vymalovat. několikrát jsem byla dost surově zmrskaná za pomalost a chyby. Opravdu jsem se pak bála odmlouvat a než stěny doschly, tak jsem si musela uplést slabou pomlázku a tou mi našvihal mezi nohy a za to, že jsem si tam dala ruku mi nařídíl masturbovat, nechtěla jsem a tak mne přivázal, metlou mi našlehal přes prsa tolik až jsem slíbila poslušnost a začala masturbovat, samozřejmě se mu to nelíbilo a začal mi to dělat sám a při souloži mne bil.Bylo to dost zlé, ale ráda na to vzpomínám, ale znovu zažít tu soulož už nechci.Muž to slíbí ale nemůže to splnit.

Petr III. (Po, 27. 3. 2006 - 10:03)

ahoj Vali, tvoje představa se mi líbí. Pokud máš zájem můžeme se domluvit na dalším. tel.728 401 299.

petr (Pá, 17. 3. 2006 - 12:03)

ahoj mam zaujem s Tebou najskorej napis na mail adp"centrum.sk

Návštěvník (Čt, 16. 3. 2006 - 20:03)

Šárko, neboj se to svemu priteli rict! Kdyz mu to budes porad jen naznacovat, nepochopi to. Je to mozna "uchylka", ale kazdej jsme nejak postizenej a pokud te pritel za tohle odsoudi, tak je puritan, se kterym by sis toho moc neuzila. Muze mit zakoreneno, ze zensky se nebijou, ale tohle je neco jinyho. Vysvetli mu, ze je rozhodne rozdil mezi tim, kdyby te mlatil surove (jako treba fackoval) a mezi tim, kdyz ti citlive naplaca. Sami si musite najit hranice, ostatne vsak to muze byt jen o naznacich. Neboj se toho, mozna se mu to nakonec i zalibi.
Ten muj byl z toho taky vedle, kdyz jsem mu to rekla, ted mi co chvili vyhrozuje, bohuzel se zatim v tom chova trochu neohrabane, takze je to takove cele strojene a vlastne dost dlouho jsem od nej nedostala. Asi malo zlobim :o)
Dotaz na vsechny - kdyz mate chut od sveho partnera dostat - jak zlobite? Co provadite, aby to pochopil a prehnul vas pres koleno? My se postuchujeme vlastne porad, takze pak asi odlisit, kdy je to jeste hrave male zlobeni a kdy uz si rikam o vyprask, je pro nej docela tezke. Popiste mi nekdo "jak zlobite"! :o)

Marťas (Ne, 19. 2. 2006 - 19:02)

Ellen máš ještě zájem ? Navrhuji páskem na holou.

petr (Po, 30. 1. 2006 - 19:01)

Rad budem pisat s Tebou o treste na holy ale vylucne holy zadok napis mi Peto

Vali (Pá, 9. 12. 2005 - 19:12)

Ahoj všem, já to mám ještě o něco složitější. Vzrušovalo by mě být vychovávaná jako malá holka přísnou kamarádkou, např. spolubydlící - dostávat od ní nasekáno na holou třeba za to, že po mně zůstává nepořádek, a bezprostředně po výprasku bych se chtěla pomilovat s klukem, který by tomu všemu přihlížel, ale trestání se neúčastnil. Nevadilo by mi, kdyby se s ním pak pomilovala i ona, ale postupně, ne jako trojka. Ale nevím, jestli by na takový scénář někdo přistoupil, a kde takové lidi vůbec hledat... Já sama jsem z Prahy. Byla bych ráda, kdyby se mi někdo ozval. Zkušenosti z reálu nemám, ale nebojím se experimentovat...

Ellena (Čt, 24. 11. 2005 - 12:11)

Ráda bych od někoho dostala pořádně na zadek, ale bez sexu. Proatě jen za trest. Jsem z Ostravy a je mi 21.

peto (Út, 22. 11. 2005 - 15:11)

Ahoj, rad Ti dam pekne na holy zadok napis

Paul (St, 16. 11. 2005 - 15:11)

Nemáš zač děkovat.Jak bude reagovat?Pokud tě má rád takovou jaká jsi ,tak to vezme a tu hru si s tebou zahraje.Aniž tobudeš vědět.Pokud ne ,asi to nebyl člověk pro život.Myslím si ,že v životě je mnoho jiných otazníků a problémů.a pokud nevezme to ,že dá své partnerce na zadek ,když si o to i řekne ,tak pak se může lehce stát ,že v daleko horších problémech selže.Napiš ,jak to dopadlo.já zas takovou na hru občas hledám.Je to většinou dost relax.objevily se někde i články o tom ,že tyto hry hrají hodně manažerky a podnikatelky jako relax.v každém případě jsou to silné osobnosti.jen tak se do toho nikdo nepouští.ti lidé musí být vnitřně srovnáni samotní v sobě.

Šárka (Út, 15. 11. 2005 - 22:11)

Máš pravdu, Paule a děkuju moc. Ohrožení našehu vztahu je moc vysoká daň... Teď už vážně uvažuju o tom, že mu to fakt řeknu, ale nejdřív bych ráda věděla od všech "normálních" chlapů, jak by zareagovali, kdyby se jim jejich přítelkyně svěřila s tím, že se jí líbí "dostat na zadek". Prosím, napište mi, co byste dělali vy.

Paul (Po, 14. 11. 2005 - 11:11)

Víš,to je dost těžký . Kdybys o tom mu řekla ,bylo by to lepší a předešla by jsi riziku rozchodu.takto to hrozí.I kdyby jsi zlobila a on ti dal na zadek ,je klidně možné ,ba přímo jisté ,že v něm vzbudíš pocit viny ,že ti na zadek dal.Normální chlap to jen tak neudělá a pokud mu ty nervy takto ujedou ,většinou to může být i konec..Říkám to ,jak si to myslím.U tebe je to asi vážně tím ,že jsi po tom vždy toužila doma ,třeba ti bylo protivné ,když bylo kázání a tvoje představa byl aby ti spíš sundali kalhotky a místo toho jsi dostala vejřez.Ale taky třeba i toužíš potom potvrdit si ,že tvůj přítel je chlap ,který si nenechá vše líbit a že si nemůžeš dělat co se ti zlíbí.Prostě muž z kterého můžeš mít i respekt a vážit si ho.ale je to dost tanec na kraji propasti ,pokud si o tom nepromluvíte...

Šárka (Ne, 13. 11. 2005 - 12:11)

Ahoj Paule, dík moc.Prosím, poraď mi ještě, co mám přesně udělat, aby mi dal na zadek? Mám opravdu zlobit? A jak? Ale nerada bych zase, aby se se mnou místo výprasku rozešel... Je to vlasně dotaz na všechny muže: Existuje nějaký prohřešek, za který by i "normální" muž dal ženě třeba jen trošku na zadek?? Prosím, poraďte.

Paul (St, 19. 10. 2005 - 16:10)

Minie u tebe je to právě proto.V každé m případě to myslím může být zajímavé.Chceš poznat nepoznané.Nevím ,jak Šárka.Někde jsem četl i příběh ,že žena muže provokovala a on řekl ,tak si přines vařečku.Přinesla s radostí tu největší a on ,že to ne.Přinesl malou.Párkrát ji plácnul a bylo.A ona byla z toho smutná.Věřím ,že je to trochu pro obě prokletí.Láket to bude stále víc.Ale chápu i přítele.Je zakódováno ,že holky se nebijou...A to je holt ono.Co vy na to?

Reklama

Přidat komentář