Reklama

Největší výprask

Poslušná (St, 12. 4. 2023 - 23:04)

Taky o tom si s ním hodlám promluvit. Dcera je najednou klidnější a já přemýšlím, jestli mu šlo opravdu jen ukázat, že na zadek dostane jak dcera, tak i dospělá ženská nebo ho to předvádění vzrušuje taky.

Poslušná (Út, 11. 4. 2023 - 16:04)

Ten dnešní trest se Vám opravdu nezdál dostatečně ponižující? Už mě i napadlo si souseda opravdu pozvat ( až manžel nebude doma) a zeptat se ho, proč mému manželovi radí co radí. Co viděl můj červený zadek, tak je mi to jasné.

Návštěvník (Pá, 7. 4. 2023 - 18:04)

A proč ne obojí?

Poslušná (So, 8. 4. 2023 - 12:04)

Protože já na takové jednání nejsem zvyklá . Přijde mi ponižující, aby mě řezal jak malou holku. Ať už před dcerou nebo ne. Ani dneska se mě nezapomněl zeptat, jak je na tom prdelka a v posteli mě plácl přes zadek hned po probuzení. Takže jak se mám postavit k tomuhle novému chování manžela. Jinak ho samozřejmě miluju a chci s ním zůstat, ale proboha, vždyť jsem dostala na holou prdel i před naší dcerou.

Návštěvník (So, 8. 4. 2023 - 19:04)

Tak mu neposkytuj příležitosti na stříbrném podnose. Když na něj nebudeš křičet, tak nebude mít důvod.

Poslušná (Ne, 9. 4. 2023 - 00:04)

Chápu. Ale přece je normální se občas pohádat. Dnes jsem mu řekla, že si večer půjdu sednout ke kamarádce na skleničku. Trošku se to protáhlo, vrátila jsem se před půlnocí a on byl hned nevrlý, že že mě ( asi po čtvrt roce) táhne víno. Řekl, že jde spát, ale ať si zítra ( takže už dnes) připravím zadek. Trochu přehnaná reakce přece.

Návštěvník (Ne, 9. 4. 2023 - 07:04)

No nevím, připadá mi, že vaše dcera je v tomhle rozumnější a ví, jak se chovat, aby nedostala znovu, z těch tří případů jste si to vždy vykoledovala nepřiměřenou reakcí (není úplně správné křičet hned, jak se vám něco nelíbí). Ale s tím vínem máte pravdu, to je poněkud přehnané. Asi by to chtělo si s ním o tom všem promluvit, ale věcně, racionálně, bez emocí a křiku.

Poslušná (Ne, 9. 4. 2023 - 13:04)

Jenže já na něj samozřejmě zase tak trochu křičela. To, když jsem viděla, jak se tváří. A dnes jsme se už stačili chytnout kvůli tomu slíbenému výprasku. Chtěl mi dát na zadek rovnou v kuchyni před dcerou ( tam jsme se chytli). Ještě jí řekl, ať mu podá vařečku, že když se chovám pořád stejně, měla by vidět, že dostanu i jako dospělá. Tak jsem se zcela logicky bránila a dala mu facku. Řekl mi, že mi chtěl doopravdy dát v ložnici, ale teď ať se dcera dívá. A jak mi asi mělo být s holým zadkem? Nakonec mě tedy opravdu odvedl do ložnice, ohnul mě tam přes křeslo a dal mi snad víc než těch slíbených pětadvacet. Ještě teď tu pitomou vařečku cítím. A abych stála jak školačka v koutě, zatímco ke mě má ty svoje proslovy, to je taky přehnané. Dobře jsem si všimla jak mu to vyplácení dělá dobře a že by mě nejradši zase ojel. Popravdě jsem paradoxně měla chuť, ale když to postřehl, tak mi řekl, že teď jsem tu já pro něj a ne on pro mě, ale že ho můžu vykouřit. Pardon, ale můžu? Na co si to hraje? Na dominantního pána domu?

Návštěvník (Ne, 9. 4. 2023 - 13:04)

Ponaučení tedy zní nekřičet a nedávat facky.

Poslušná (Ne, 9. 4. 2023 - 18:04)

Což je pro mou povahu výzva. Manžel si stejně prosadil i ten výprask před dcerou. Když jí u večeře říkal, ať se jde učit nebo dostane sekec, tak jsem se jí znovu zastala a řekla manželovi, že by se mohl laskavě uklidnit , protože před holkou mu tyhle prasárny ( výprask) trpět nebudu. No možná jsem zase trochu zvýšila hlas, protože mě napomenula i dcera, zatímco manžel se v klidu zvednul, opřel mě zase o linku, stáhnul sukni a holce řekl, ať si z toho vezme příklad. A pak mi sázel jednu za druhou, dcera se koukala a přestal, až když jsem měla zadek úplně rudý a bouchal nám na dveře soused. To dceru poslal do pokojíčku, mě vytáhnul ke dveřím a sousedovi ( jeho kamarád) se omluvil za rušení a jak mi tu bylo přáno, otočil mě, vyhrnul sukni a ukázala ( naštěstí alespoň tanga mi nechal) ten rudý, ztřískaný zadek a že tohle je ten důvod, proč tady byl ten řev. Soused řekl, že to chápe, že měl doma něco podobného, ale po nějaké době a ukázal na můj zadek, se to změnilo k lepšímu. Takže odtud vane vítr. Už teď přemýšlím,jak se sousedovi pomstít. Bylo samozřejmě po klidné večeři, protože manžel byl víc než nadržený a jen co se zavřeli dveře za sousedem, řekl že si dojí večeři , ať se o něj zatím pod stolem postarám. A na rovinu říkám, že jsem mu ho v tak ponižující situaci vykouřila jen proto, aby si zadek odpočinul.

Návštěvník (Ne, 9. 4. 2023 - 18:04)

Jak to mohl s vaší povahou tak dlouho vydržet, když po takových metodách sáhl až teď? Uvědomujete si, že pokusem o pomstu sousedovi riskujete další výprask, možná od manžela, možná od souseda?

Poslušná (Ne, 9. 4. 2023 - 19:04)

A to si to mám nechat vážně líbit ? Víte jak teď vypadá můj zadek? Dneska rozhodně budu spát na břiše a to je manžel ještě pořád při chuti. Po tom ponížení před stolem si dopřál ještě rychlovku v koupelně a úplně si pochvaloval jak se mi barví zadek.

Návštěvník (Ne, 9. 4. 2023 - 19:04)

Otázka "A to si to mám nechat vážně líbit?" by byla na místě, kdyby to dělal jen tak, bezdůvodně. Zkuste mu přestat každý den poskytovat důvody na stříbrném podnose.

Poslušná (Po, 10. 4. 2023 - 14:04)

Tak dneska už mám snad ,, splněno." Na mě i na dceři se vyřádil jak manžel, tak soused.
Proč proboha tak chlapa vzruší ojet ženskou ( nebo si nechat vykouřit) , potom co ji seřeže. To je taky normální?

Poslušná (Čt, 6. 4. 2023 - 13:04)

Včera jsem zde psala o svém prvním výprasku. Poradí mi někdo, co s tím mám dělat? Je pro mě dost nezvyk, aby se manžel takhle choval. Brala jsem to jak nějaký jeho úlet, ale co je moc, to je moc. Vím, že mě miluje, ale výprask? Ráno nastala dost vyhrocená situace. Dcera byla jak vyměněná a v klidu odešla do školy, ale já dostala chuť manžela seřvat za ten včerejšek. Křičela jsem na něj, ale on jen odešel do kuchyně a za chvíli se vrátil s vařečkou a úplně klidným hlasem se mě zeptal: Tobě to včera vážně nestačilo miláčku? Řekl mi, že mě miluje, ale že s těmi mými výlevy si pomůže po svém. Stáhl mě k sobě, přehnul přes koleno, stáhl sukni i kalhotky a vysázel mi po včerejšku na dost citlivý zadek dalších pětadvacet ( musela jsem si je počítat.) Během výprasku jsem cítila jak mě tlačí jeho pták a když skončil s vyplácením, začal mě prstit, takže mě vlastně ponížil podruhé. Začala jsem vzdychat, kroutit se a po pár minutách jsem se udělala. Pak musel do práce a před odchodem mě ještě vytáhl na chodbu a v otevřených dveřích ( i před sousedem co zrovna čekal na výtah) mě poplácal po tváři a řekl tak aby to slyšel i soused: ,, Doufám, že dalších pětadvacet na prdel už dneska nebude potřeba ". Co mám dělat?

Poslušná (St, 5. 4. 2023 - 14:04)

Já tedy dostala pořádný výprask včera. Manžel se vrátil ze školy,kde byly na naši patnáctiletou princeznu samé stížnosti za drzost ( prospěch má výborný) a to už poněkolikáté. Dcery jsem se zastala a ještě ztropila scénu, že by manžel měl vynadat neustále si stěžující učitelce. Řekl, že s tímhle přístupem bychom si zasloužily výprask obě, ale protože to učím dceru evidentně já, začne u mě. Dcera byla u toho a jen zírala, když mě manžel stáhnul legíny, kalhotky , vytáhnul si pásek z kalhot a řekl, že už nám ty drzé výstupy tolerovat nebude. Přehnul mě přes stůl a sázel mi řemenem na prdel jednu za druhou , napočítala jsem jich snad třicet. Po výprasku mi řekl ať zůstanu , jak jsem a dostala dcera. Ta samozřejmě přes kalhoty. I když měla také legíny a podle jekotu si to užila stejně. Manžel pak hodil pásek na stůl mezi nás a řekl, že teď už očekává klidnou domácnost. Dceru poslal do pokojíčku a mě se zeptal, jestli už od teď bude mít doma patřičné slovo. Poslala jsem ho dost naštvaně někam, což jsem dělat neměla, protože vzal znovu pásek a šlehal mě přes zadek i záda, že to určitě slyšela i dcera v pokojíčku.Když přestal, rozepnul si kalhoty a úplně tvrdým ptákem mi vjel do kundy a opakoval, že teď už budu poslušná a nebudu mu u dcery podrývat autoritu.To už jsem mu odkývala a tak se mi spokojeně vystříkal do pusy, ptáka mi otřel do vlasů jak nějaké kurvě a hned mě ojel znovu.Přiznám se, že tentokrát jsem se udělala i já. Takže můj největší a evidentně první výprask byl ten včerejší a ještě dneska mi celkem dělá problém sedět.

matty kurýrek (Čt, 30. 3. 2023 - 16:03)

Ahoj. Blíží se Velikonoce a s nimi doba velikonočních výprasků. Pokud máš chuť zažít výprask (míru a použité pomůcky domluvíme předem), napiš mi a můžeme si..o tom všem psát a později..se i setkat. A třeba nejen o Velikonocích. ale i později hlavně být v kontaktu...Jsem , dom. orientace, 47 let, slibuji jednání na úrovni, ale i poctivý průplesk zadničky. Uvítám nejlépe olomoucký kraj...Olomouc, ovšem není podmínkou. A když nenajdeš inzerát včas, můžeme vše dohnat i po svátcích. pokud si chceš psát napiš mi na mail mattykurý[email protected]

Návštěvník (Čt, 30. 3. 2023 - 17:03)

Už tím že ten svůj mesmyslný inzerát píšeš uboze do každýho vlákna je vidět ,co jsi zač.A mimochodem velikonoce jsou tradice kdy se symbolicky šlehají ženy,dívky a nejsou to svátky pro tvé pomatené pudy!

Alena (So, 25. 3. 2023 - 13:03)
Alena (Pá, 24. 3. 2023 - 15:03)

No vzhledem k veku a tak od rodicu....

Reklama

Přidat komentář