Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

Návštěvník (So, 6. 8. 2022 - 18:08)

Napsal někdo, kdo je myšlením někde v období normalizace. Něco si o té situaci přečti z dobrých zdrojů, ne z těch, které ti byly předkládany bolševiky a které nekriticky žereš.

? (So, 6. 8. 2022 - 19:08)

Ty jsi myšlením v rakvi, Rakato. Jsi mrtvý a neuplatnitelný. Proč se nezabiješ, když si s nikým nerozumíš a jsi takový exot?

Návštěvník (So, 6. 8. 2022 - 21:08)

Vyzývat někoho k sebevraždě, to může jen takový totální kretén jako ty. To už jsi překročil hranici, psychopate. Měl by ses jít léčit, než někomu v reálu ublížíš.

Nerik (So, 6. 8. 2022 - 19:08)

Tento fakt nepopřeli ani Američané, ani Japonci. Není třeba ideologie bolševika.

Teoretik ze skleníku (So, 6. 8. 2022 - 18:08)

Srandovní, že absolutně každý moula incel, tedy bez partnerských zkušeností pohrdá dance music. To je opravdu legrační železný zákon. :-) Ono to bude mít obojí kauzalitu, tam i zpět. Příčiny a následek se prolínají a s posilují. Narodil se jako rytmické dřevo, k tomu neatraktivní. To jsou dva důvody, proč na diskotéku nejde. Jednak neumí tančit, rytmus mu nic neříká a jednak holky na něj nereagují. A když náhodou někde byl, tak odešel s nepořízenou, protože ženy intuitivně vycítí, že tohle není parťák ani pro život, ani pro zábavu. Tak se moula stáhne z reál života na virtuální. Vytvoří si novou identitu, kde rozdává rozumy. Ačkoli je bez životních zkušeností a daleko ho převálcují ti praktici, co na tu diskotéku chodí. Ti samozřejmě vědí o životě více. Protože když člověk někam chodí, tak interaguje a to ho stále někam posouvá.

Návštěvník (So, 6. 8. 2022 - 20:08)

Hele, dneska Bazilišku už nechoď mezi lidi, protože jsi totálně rozhozený (a vlastně ani nechápu proč), a všichni by poznali, že ses zcvokl. To už není na prášek - na takové se už volá doktor Chocholoušek.

aladin (So, 6. 8. 2022 - 18:08)

"Pravdu nelze nikdy skrýt, řekl papež o výbuchu v Bejrútu".... To máš pravdu !!! V komentáři k videu na Izraeli news live se říká, že výbuch způsobila Izraelská taktická nukleární raketa !!! Izrael to popírá !!!

aladin (So, 6. 8. 2022 - 18:08)

"Senátní výbor dostal podnět kvůli Doubravovi na Krymu".... ČTK L Ž E, na Krymu proběhlo referendum pod dozorem OBSE a v něm se obyvatelé přihlásili do Ruska !!! Co na tom ČT a Západ nechápe ??? Neni to proto, že se obyvatelé nejdřív nezeptali světového četníka, jestli smí ???

aladin (So, 6. 8. 2022 - 18:08)

"Zahrávají si s ohněm? Rusové střílí na Záporožskou JE, tvrdí Ukrajina. Rusko říká opak".... Aspoň by jste se měli domluvit !!! V jednom článku tvrdí Ukrajina, že Rusové jsou v elektrárně a opevňijí ji a ve druhom tvrdí Ukrajina, že na elektrárnu střílí !!! ONI jsou na Ukrajině DVĚ Záporožské J. elektrárny ??? Jedni mají Rusové a druhou Ukrajinci ???

Návštěvník (So, 6. 8. 2022 - 20:08)

Jsou to všechno magoři se zeleným mozkem. Např. Ukrajinci - bojují v elektrárně za vlast, ale pokud dojde k výbuchu, tak velká elektrárna zdevastuje půl Ukrajiny. A budou mít po vlasti.

Nerik (So, 6. 8. 2022 - 20:08)

Zase bez zdroje, ale Zelí jim jí prodává pod rukama Amíkům. Hektary si nepamatuji, ale prý už je to větší než Itálie a samá první bonita. Obilná černozem.

aladin (So, 6. 8. 2022 - 18:08)

"Lékaři objevili protein, který by mohl být ukazatelem cukrovky či rakoviny".... A co ten protejn, který dostáváme v "echt vakcíně" proti Covidu, ten je ukazatelem čeho ???

aladin (So, 6. 8. 2022 - 18:08)

"Stanjura v reakci na zhoršení výhledu mluví o účtu vlády Andreje Babiše".... Stanjuro, vy z toho etnika jste všichni stejní, všechno co poděláte svádíte na ty druhe !!! Jste jeden za 18 a druhý bez 2 za 20 !!!

Král doktorky (So, 6. 8. 2022 - 17:08)

A nezapomenout na odpor k fyzické práci a pohrdání manuální zručností. Ten blbec si ovšem neuvědomuje, že bez aspoň základní manuální zručnosti by si neutřel ani prdel. Ale je možné, že mu prdel utírá matka. V tom případě manuální zručnost opravdu nepotřebuje. A svá verbální hovna diktuje na doktorku hlasovým rozhraním.

Král doktorky (So, 6. 8. 2022 - 17:08)

Jo a ještě nenávidí taneční hudbu. Pochopitelně. Zatímco jiní kluci na diskotékách balili holky, on dřepěl doma a užíral se samotou.

Král doktorky (So, 6. 8. 2022 - 17:08)

Nemá rád černochy. Nemá rád Rusy. Nemá rád ženy. Ve škole měl kázeňské a studijní problémy. Nemá rád zkušené učitele, kteří odhalili jeho nedostatky a excesy. Nemá rád IQ testy, které mu ukázaly nelichotivý výsledek. Volič pětisopla. Fanda TV Brusel, Kavčí hory. Mamánek. Nikde necestoval. Světa neznalý. Absolvent střední školy. Nepracuje. Žije z dávek. Autista přesvědčený o své nadřazenosti. Rozhádaný v reálu i na netu. Samotář, který rezignoval na mezilidské vztahy. Bez partnerských zkušeností.

Návštěvník (So, 6. 8. 2022 - 20:08)

A to píše učitel, který spolupracoval desítky let na prznění našeho školství, takže jsme už hodně pozadu i za Asiaty. Podle tvé zdejší nesnášenlivosti, sexuální dětinskosti a primitivnosti soudím, že jsi učil na mnoha školách proto, že když tě prokoukli jako marného, následovaly kopačky. Vem si prášek.

Návštěvník (So, 6. 8. 2022 - 17:08)

A pak ses probudil s hlavou v nočníku.

6.8. (So, 6. 8. 2022 - 16:08)

Limit nákupu platí v Polsku. Média píšou o „cukrové krizi“ nebo o cukru jako o „luxusním zboží“.

Návštěvník (So, 6. 8. 2022 - 16:08)

Cukr lidem škodí, protože vyrábí obezity. Už dávno se měl zdanit spotřební dani jako alkohol a cigarety.

Reklama

Přidat komentář