Reklama

Anální sex

Bebe (Po, 27. 10. 2008 - 19:10)

Počkejte potom se ani v klidu nevyserete ke stáří.Znám to.Dělal jsem pornoherečku a dnes už jako starší paní si užívám důchod,ale sraní ne.

Milan (Po, 27. 10. 2008 - 19:10)

Promiň :-) Připadalo mi to jako dotaz.

zanett (Po, 27. 10. 2008 - 13:10)

Milane, ja navod nehledam, mam ho davno nastudovany:-) Psala jsem to pro slunicko.

Milan (Po, 27. 10. 2008 - 12:10)

Tohle nemusí nikdy přestat! Konec tlustého střeva je dlouhý cca 12-14cm a pak se zprudka zatáčí. Ten pocit může vyvolat právě tah v tom záhybu a pocit plnění. U chlapů je docela důležitý ten pocit průniku až na dno a tlak na kořen penisu. To docela vzrušuje. Zkuste mu navléct na penis nějakou tužší redukci, která nedovolí proniknout žaludu až do toho záhybu a včas se ti opře o zadeček a zatlačí mu na ten kořen penisu. Bacha na tuhé materiály a jejich průměry - aby to pak šlo sundat! Mohlo by u něj dojít k zaškrcení a umělému priapismu a to bývá docela rachot.

Nebo ho ukecej, ať to jednou zkusí bez průniku do hloubky a hranou žaludu ať jen jezdí ve svěrači sem a tam. Bude-li to v pohodě - pak se vrhněte na ten pokus popsaný výše.

Adél (Po, 27. 10. 2008 - 08:10)

Občas to s manželem zkusíme, nebolí to, ze začátku to je i příjemný dokážu se uvolnit, ale jakmile se dostane úplně dovnitř a začně přirážet tak dostanu ten divnej pocit "tlačení" jak když sedim na záchodě. Nejde mi to překonat a vzrušení je pryč. Za jak dlouho si na to člověk zvykne a překoná to. Dík
Zdarec

Milan (Ne, 26. 10. 2008 - 21:10)

Zanett - kousek zpátky jsem dával odkaz na návod pro začátečníky

Sodomita (Ne, 26. 10. 2008 - 20:10)

Analek je supeeeeeeer!!!

Návštěvník (Ne, 18. 8. 2019 - 07:08)

do prdele bez kondomu nejlepší

zanett (Ne, 26. 10. 2008 - 20:10)

Je tady vsechno popsane, chce to jen precist:-)

Sluníčko (Ne, 26. 10. 2008 - 18:10)

Ahoj, partner chce zkoušet anální sex. I když jsme spolu hodně dlouho, přeci jen se tomu bráním, připadá mi to nečistý. Prý je to úžasný a nejlepší je se uvolnit, ale já se bojím, aby ze mně něco nevylítlo. Jaký to je a jak správně na to?

Milan (So, 11. 10. 2008 - 11:10)

Já jsem původně technik - takže to by mě zajímalo taky :-)))) Ale nebudu se vnucovat.
Jen by mě zajímalo - pacientka vidí OnLine ty stahy na nějakém virtuálním modelu nebo grafu na monitoru a učí se podle toho? Ty tlakový čidla reagují okamžitě a kolik jich tam je?
Ta žena se podle nějakých hodnot učí to ovládat? Vstupuje do toho někdy elektrostimulační označovaní potřebných svalů? Je to pouze pro lékařské účely nebo to existuje v komerční sféře? Lze Perineometr koupit? Jaké používáte krytí těch čidel = z čeho je vnější obal té sondy?
Sakra - to je dost hustě OffTopic - ozvi se mi na mail - horamil"volny.cz

Návštěvník (So, 11. 10. 2008 - 00:10)

Ne!

Ondrej (Pá, 10. 10. 2008 - 23:10)

Milane, ja jsem odpovedny za cast technickeho reseni a lekarskou problematikou se snazim zaobirat co nejmene. Sam resim dost problemu. Technologie neni v zasade nikterak zazracna. Meri se tlak na mnoha mistech sondy. Z namerenych dat se rekonstruuje (modeluje) 3D tvar a rozlozeni tlaku. To se potom zobrazuje. Z obrazu je jasne videt, ktery ze svalu je aktivni, jakou pusobi silou a da se pacientum resp. pacientkam pomahat s ovladanim jednotlivych svalu. Ruzne specificke aplikace znam z lekarskeho hlediska povetsinou jen povrchne.
Zatim neni ani moc vysledku. Starsi verze se vsak pouziva.

Milan (Pá, 10. 10. 2008 - 21:10)

Ondro - jelikož se zajímám o veškerou tuhle problematiku opravdu poctivě - měl bych obrovský zájem malinko nahlédnout pod pokličku tohoto výzkumu. Určitě bych se hodně naučil a některé texty dodatečně upravil.
Dělám jen doma = mám v podstatě téměř kdykoliv čas.

Ondrej (Pá, 10. 10. 2008 - 18:10)

Milan: S tim poslednim se neda nez souhlasit. Ve vsem. Vsak jsem nic jineho neuvadel a tak mezi texty neni rozporu. Jen jsem proti zevseobecnovani. Extrem je jiste skodlivy, ale ten jsem umyslne nepitval.
Jinak perineometr jsi uhadl a pusobiste take.

Milan (Pá, 10. 10. 2008 - 16:10)

Perineometr? Jenže ten měří stahy ve vagíně. Ale to bychom zahučeli do nesmyslného slovíčkaření. Nějaké sondy se snad vyvíjely na ČVUT . nebo dokonce ještě vyvíjejí- takže si myslím, že jsi asi odtud.

Trochu mě mrzí ty Tvoje uvozovky, protože ty články píšu především pro začátečníky - aby se lehčeji orientovali ve věcech, které neznají. S odborníky jsem se už střetl při mojí přednášce pro Rotary klub a vznikla z toho velmi zajímavá rozprava o lékařských zákoutích okolo erotických pomůcek.

Rozdíl mezi zpevněním a posílením pánevního dna jsem konzultoval s primářem gynekologie a pokud se on nepletl, tak v tom mám vcelku jasno. Ale klidně nějakého sem přizveme - jen si myslím, že bychom tím tuto diskuzi zabili.

Ale stejně budu trvat na tom, že penis 25x5 2xdenně nepatří do zdravého tréninku anusu. Zavolej si na kteroukoliv proktologii a zeptej se. Těmto rozměrům odpovídá v pohodě menší dámská ruka "ve špetce" , takže by to stejně byl fisting 2x denně........

Ukončil bych to ale jinou myšlenkou - anál je velmi vzrušující tehdy, když to oba chtějí. Dívka, které je to ale nepříjemné a hledá důvody k úniku z takové pravidelnosti zřejmě nepatří mezi pravidelné 12ti hodinové víly Análky. A pokud to ona také chce a pouze si ověřuje, že je to bezpečné - nechť navštíví výše zmíněného specialistu a poradí se s ním. Já píšu pro začátečníky a kláda 2xdenně patří už mezi zatraceně pokročilé.

Ondrej (Pá, 10. 10. 2008 - 16:10)

Milan: poplet? ja tedy ne. Svalstvo se opravdu posilovat da, jen je potreba se naucit ovladat svaly jednotlive. Chce to cas a idealne take zpetnou vazbu. Pri lecebnych postupech tuto vazbu muze zajistovat tlakova sonda. Lze pak presne urcit, ktery sval je stazeny a tim cilene trenovat specificke svalstvo. Ja osobne delam pro podobny projekt sondu a vyhodnocovani.
Ale asi je hloupost dal tohle resit s tak "moudrym" muzem, ktery napsal clanek snad na kazde tema.

Pokud se svaly zatezuji byt opakovane v mezich pruznosti, neni problem s jejich funkci. Takze bych tolik nestrasil... Analni fisting je predpokladem ke spatne funkci ritniho sverace, ale bezny sex ne.

At si tedy dela kazdy co chce. Hlavne ne silove a pres bolest. Pozor take na zbytecna poraneni a pohmozdeni. Zanety z toho mohou byt neprijemne.

Milan (Pá, 10. 10. 2008 - 14:10)

Krásně se to čte - je to jak z učebnice tak by to mělo být vždy. Dosáhla jsi také orgasmu bez klitoriální stimulace?

~abka (Pá, 10. 10. 2008 - 14:10)

jasně,to já chápu a neřešíme to...já jen k orgasmu.....při análním styku se vzrušuju na klitorisu,tak mám fakt nádhernej prožitek a partner mě k tomu sám navádí.....nikdy jsem to nezažila při vaginálním styku i když jsem se u toho vzrušovala...prostě jsou to jednoznačně nesrovnatelný prožitky....ale nepraktikujeme to pokaždý,opravdu jen tehdy,když to vyplyne ze situace.....je zajímavý,že jsem celý roky k tomu měla odpor,až tenhle citlivej a znalej partner mě naučil mít tuto praktiku ráda a dokonce se na ni těšit.

Milan (Pá, 10. 10. 2008 - 14:10)

Didis - Oboje pocity jsou normální. Penis v rectu zákonitě musí vyvolat vypuzovací efekt a pocity. A rozpohybování střev také vyvolá popsané efekty. Problém je v tom, že určitou část žen anální sex natolik vzrušuje, že tyto vedlější důsledky jsou pro ně naprosto nedůležité. Berou to jako samozřejmost a neřešej to. Pak je ale skupina žen, které anální sex vzrušuje jen na té úrovni, že mají radost ze vzrušení svého partnera. Jim samotným to nic neříká a pak samozřejmě mají dost velké potíže tyto vedlejší efekty překonat a podstatně více si je uvědomují. Anální orgasmus se dá těžko naučit - buď tam je nebo není. Jen je dobré rozlišit, druh anální stimulace: Některé ženy preferují cyklické roztahování a smršťování svěrače - na to jsou ideální anální řetězy nebo vytahování penisu úplně ven a pak zase penetrace svěrače. Jiné ženy milují vnitřní pohyb a opuštění análu nechtějí. Tohle je dobré si ujasnit přo pokusech o anální orgasmus. A pokud Ti to stejně nic neřekne, pak mít doma análníka je tak trochu potíž...

Žabka - naprosto dobré a správné
.... Ty zaražené větry mohou být být způsobené především výše popsanou praktikou úplného vytahování. Penis může fungovat jako píst a při úplném vytažení neuteče všechen vzduch zevnitř a při dalším průniku se přidá zvenku další objem vzduchu. Takže Tě vlastně napumpuje.

Reklama

Přidat komentář