Reklama

Přistihl vás někdo při onanii, nebo vy někoho?

Věra (Út, 13. 4. 2021 - 17:04)

No právě, masáž má svá pravidla. Nejdřív záda a nohy, pak otočka. Když si představím cizího hezkého chlapa, jak mi masíruje vnitřní stranu stehen, tak už cítím dole průvan, a to na tom lůžku ještě nejsem. A kdyby mi sáhl do ladičky, tak vypnu a na nic jiného nemyslím. S věkem se u mě ta ochota vypnout zvyšuje. A máš pravdu v tom, že s partnerem je to lepší. Dosáhne hlouběji a můžu se víc soustředit.

Jirka (Út, 13. 4. 2021 - 17:04)

V klidu, u tantry by nemělo dojít k něčemu nepřípustnému podle desatera. A kdyby ano, tak bych se rozhodně nezlobil a šel do toho.

Abe (So, 10. 4. 2021 - 23:04)

V tom jsme zajedno. I já tě tak hodnotím. Jenže i u rozumných může docházet k výbuchu vášní. Jsme jen lidé. Příčinou může být hormonální napětí, libido, erotická situace, zamilovanost, sympatie, alkohol ap. Jde o to aby to nenarušovalo trvalé vztahy, rodinu, pověst, společenský kredit, atd. Pochopení a tolerance je velmi potřebná.

Věra (Ne, 11. 4. 2021 - 01:04)

Umíš to pěkně vyjádřit. Je to tak. Trvalé vztahy jsou založeny na důvěře a každý z nás může zajít tak daleko, aby nehrozilo jejich rozvrácení. Jak jsem už psala, tolerovala bych erotickou masáž a on mi sám tantrickou masáž doporučil, když jsem mu při nějaké drobné hádce řekla, že si má pro uklidnění omývat přirození vlažnou vodou (hláška z filmu). Ale mám z toho blbý pocit, protože tyto masáže pro ženy jsou nápadně levnější. Ženy masírují muže pro peníze, ale nemyslíš, že u tantra masáží pro ženy jsou klientky předmětem sexuálního zájmu maséra?

Jirka (Ne, 11. 4. 2021 - 08:04)

Sexuální zájem maséra bych neřešil a pokud by se vše zvrhlo, tak snad o nic nejde, není to vraždění, ale jen příjemný sex, tak z toho nedělejte něco strašného a užívejte si. Ale platí: jen v rámci bezpečných a jasných hranic jsou možné hluboké a intenzivní prožitky na obou stranách. Tantrická masáž je o zkoumání sexuality v rámci hranic vlastního těla a její důležitou součástí je respekt k hranicím dávajícího. Během tantrické masáže tedy zůstává přijímající po celou dobu v pasivní, přijímající roli, nedochází při ní k sexu, ani k erotické výměně s masérem či masérkou.

Věra (Ne, 11. 4. 2021 - 11:04)

Při sexuálním zájmu maséra k oboustranné erotické výměně dochází a žena to vycítí. Já fungování svého těla znám a to je právě to, proč se obávám sama sebe. Určitě by to bylo báječné, ale to už je stejné, jako bych měla milence. Prostě mi vagína vypne mozek a nevím, jak bych se vypořádala s výčitkami, zda se nejedná o nevěru.

Jirka (Ne, 11. 4. 2021 - 13:04)

Ale vždyť o nic nejde a vagína si užije skvělé potěšení a milenec to rozhodně není. Nechápu ty neustálé obavy, věra nebo nevěra, není to jedno? Já přítelkyni dopřeju, aby si odskočila s jiným, jako i ona mě. Prostě neřešíme a jsme spolu šťastni. Na tantrické masáže si taky zajdeme, už nás znají a i když by se nemělo, tak se zajde mnohem dál, ale proč by ne, když je chuť. Máme vždy dohodnutý termín jako poslední a udělají si na nás pěkně čas a po celodenní práci jsou dost vzrušení a nadržení a o to je to lepší. Domů jdeme naprosto šťastní a uspokojení.

Pavel1 (Ne, 11. 4. 2021 - 12:04)

Takže nechceš mít poměr bokem?

Pavel1 (Ne, 11. 4. 2021 - 04:04)

A to by ti Věro vadilo?

Vvv (Pá, 9. 4. 2021 - 23:04)

Me teta a kamos")

Návštěvník (Pá, 9. 4. 2021 - 19:04)

Úchyláci jsou babráci :))))))

Ivana (Pá, 9. 4. 2021 - 13:04)

Jsem matkou dvou dětí a nebudu skrývat, že jsem i sexuálně velice aktívní a i zvrhlá co do sexuality. Nikdy, nikdy, nikdy, nikdy, bych jako žena a matka nepsala tyto kecy a nikterá matka by, ne jen nedělala podobné věci které popisujete , ale už vůbec bych o nich nikterá skutečná matka nepsala tady takto, a celkově vůbec. Takže si myslím, že tyto diskuze vedou tady choromyslní muži, kterým se koketování při opakovaných zmínkách na toto téma uvolňuje jejích testosteron . Proto si myslím, že toto téma nemá za těchto okolností tady místo. Téma tohoto vlákna je "Přistihl vás někdo při onanii, nebo vy někoho?" Ne o tom, jak pudově laškujete psát si o kontaktu s penisem dětí což je NEPŘÍSTUPNÉ!!!!! A ohledně tématu? Mě jako ženu přistihla při masturbaci na toaletách v práci kolegyně se slovy "Ivčo?..neřeš to, je to v pohodě, taky si to dělám někdy na toaletě i já" A s manželem nás shlédlo již pár lidí při procházce v přírodě a tento pocit je o skutečném vzrušení a ne ty nemocné kecy co tady vedete Vy choromyslní mužští blázní.

bl (Pá, 9. 4. 2021 - 20:04)

myslíš těmi choromyslnými blázny všechny muže? Nebo jen nějaký vymatlance co neumí pořádně a bez chyb napsat pár řádků. Já sem totiž nikdy nebyl přistižen,ale za to jsem v přírodě narazil na souloužící pár, a to přeci nejsou úchylové, jen si vybrali špatné místo. Jak vidím také máš vzrušení v přirodě s manželem, nebudu to rozebírat. Každý si rád zamrdá.

Petra (Pá, 9. 4. 2021 - 17:04)

Jo Ivča má pravdu, i když mě s chlapem nachytali vlasti děti při sexu ....

Hela (Pá, 9. 4. 2021 - 07:04)

Málem mě přistihl syn. Bylo k půlnoci, já úplně v klidu jsem se sama sobě věnovala a najednou vidím jak stojí u postele. Ve mě hrklo, no nedalo se nic dělat. Naštěstí jsem byla zakrytá, ale už to na mě pomalu přicházelo a pohybovala jsem se. No nic. Na cosi se syn zeptal a šel. Má věk, kdy musel vědět o co jde. Ráno se na mě tak zkoumavě díval.

Petra (Pá, 9. 4. 2021 - 08:04)

A kolik mu je?

Hela (Pá, 9. 4. 2021 - 11:04)

Necelých 14

Petra (Pá, 9. 4. 2021 - 11:04)

A tys ho nenacapala?

Hela (Pá, 9. 4. 2021 - 12:04)

Už před lety když s tím začínal jsem ho nachytala. Teď už si dává pozor, ale i tak znám jeho doby kdy se tomu věnuje. Vždycky to po něm poznám.

Ala (Pá, 9. 4. 2021 - 06:04)

Chtěl bych být tvůj syn a ukázat ti jak si honím Věro

Reklama

Přidat komentář