Reklama

Přistihl vás někdo při onanii, nebo vy někoho?

Mat (Pá, 16. 4. 2021 - 14:04)

A jeje. Vůbec mě nenapadlo, že bych způsobil takový zájem. Já jsem tu masáž nezajistil, nějaké milence ale mojí manželce. Neskrývám před Vámi, že bylo cílem, aby se poprvé dostala do kontaktu s jiným mužem. Toho kluka jsem objevil na jedné seznamce, vůbec se tam neprezentoval jako masér , jen měl v popisku napsané, že to umí a že ten kurz dělal při studiích v Anglii a že jeho zaměstnání nemá s masérstvím nic společné. Strašně rozumně na mě působila dával mi smysl, abych se s ním setkal osobně jen já. Dorazil normální vysoký příjemný usměvavý kluk, šel se mnou vyvenčit našeho psa. U rozhovoru mi řekl, že se mu podařilo takto poznat tři páry v rozmezí několika let. Já jsem se ho zeptal o čem taková masáž je on mi to popsal. Dal jsem si dohromady jedna a jedna a manželce jsem vše jasně vysvětlil. Manželka mi v návrhu na kandaulismus a swingers již dlouhou dobu odsouvala naše první realizaci dál a dál do ztracena. S tímto teď souhlasila, ten muž dorazil, vše jsem připravil jak mi řekl, hudba ztlumené světlá ticho a klid. Manželka ležela na posteli když dorazil, klekl si k ní a tiše si s ní promluvil, řekl ji že se ji bude dotýkat na celým jejím těle a že bude u toho nahý. Jakmile si nebude čehokoli jistá má kývnout hlavou a udělat N N . Trvalo to strašně dlouho a bylo to jen o dotecích. Jak se manželky u toho dotýkání dotkl jeho penisem někde na těle tak manželkou procházel vysokonapětní proud a vzdychala nádherně. Pak ji nakonec doteky udělal . Ne žádné pěstění ani prstění ani soulož vše to bylo jen dlaně a konce prstů. To vzrušení manželky bylo ohromné. Pak se ji dotekl dlaní pysků a koncem prstu na klitoris a začala se chvět od orgasmů jak zemětřesení. Pak ji pevně přikryl šátkem oči postavil ji a nechal manželku aby se ona dotýkala dlaněmi a konci prstů jeho těla. Nakonec ji dal její ruku na jeho penis a manželka ho hladila až do jeho ejakulace. Dýchala, jako puberťačka co poprvé cítí nahotu muže. Ten kluk ji pak objal pošeptal ji do ouška jaký to bylo manželka neměla slov tiskli se ji slzy do očí za to, že na ni byl tak hodný a nenaléhal na sex s ní. Oblékl se. Poděkovali jsme mu a byl pryč . Takže asi tak Oba jsme zůstali v šoku za to jak rozumný byl, ale manželka z něho byla unešená stejně tak jako z toho, že ztratila veškerý ostych a obavy na setkání se s někým dalším na něco víc a dokonce už ani není proti setkání se s párem což na začátku zásadně odmítala, že žádná další žena nikdy NE. :)

Věra (Čt, 15. 4. 2021 - 22:04)

Nechte si ty pindy starého zbrojnoše a nechte odpovědět Mata.

Návštěvník (Čt, 15. 4. 2021 - 00:04)

Postupně přes libé doteky přikročil i k odštavnování, občas se do toho i vsunul a pak pokračoval v dotycích, nakonec manželka svolila, že když je muž tak obratný, tak jej přibere k jejich sexu. Rádži Tamil se opět vsunul do kurfru a manžel v tangách zatím startoval, aby se to nepoznalo se objevil na place a sundal manželce pásku. Pak zavolal zatímco se manželka šla opláchnout po sexu s Tamilem, a Tamil vylezl z bedny a odkulsal za dveře v lehké tunice již čekal a zvonil za dveřimi. Druhé číslo byl jedzcem manžel a Tamil ladil a tak nyní přibírají ještě další páry k manželce on s Tamilem. Tamil ladí a manžel sedlá.

Abe (Čt, 15. 4. 2021 - 00:04)

Škoda že to není česky.

Tamara (Čt, 15. 4. 2021 - 00:04)

Nemáš náhodou za manželky ty dvě nové moderátorky v pořadu Tiki-taka, jak když je gol, tak řeknou tiše krásný šatnáček...

Mat (Út, 13. 4. 2021 - 18:04)

Našel jsem muže, který dělá Touch Sensitive Massage Therapy. Doteky, přítmím a hudbou dosáhl u manželky takových pocitů, že svolila k tomu , aby jsme se mohli do budoucna setkávat i s jinými lidmi na společné milování se nebo jen na společnou masturbaci. Úplně změnila svůj přístup ke všemu smyslnému. Doporučuji.

Věra (Čt, 15. 4. 2021 - 00:04)

Jestlis k němu přivedl svou manželku, tak to byl asi tvůj nápad. Jak's jí to řekl? Jak's ji přesvědčil, aby k němu zašla? Nebo jste tam byli spolu?

Návštěvník (Čt, 15. 4. 2021 - 00:04)

Zinscenoval setkání, aby nevěděla zprvu, že se jí nedotéký on, předstíral, že byl týden na kurzu tantrických doteků...pak přítmíčko, nasadil jí pásku předs oči a dal pokyn příteli zatím schovanému v lodním kufru hadím muži Rádži Tamilovi a ten se ujal své práce masturbátora.

Jirka (Ne, 11. 4. 2021 - 15:04)

Abych ještě doplnil, tantrická masáž není erotická masáž, při které stříkáte. Ale my jsme domluveni už z dřívějška, že nejdřív tantra a poté orgie, já mám dvě ženy a přítelkyně dva muže. Nepoužívají se kondomy a jen se plní kundičky semenem. Přítelkyně je vždy krásně naplněná a pěkně to z ní kape, příjde za mnou a ty dvě ji pěkně vylížou a očistí. Ale jak píšu, známe se delší dobu a je vše už domluvené, to jen upozornění, až z toho tady někdo začne dělat nějaké hloupé závěry. Asi záleží kam se kdo dostane a jak tantru provádějí, u ní by nemělo dojít k žádnému sexuálnímu uspokojení s výstřikem. Tantrická masáž nejen prohlubuje sexuální prožívání přijímajícího, pomáhá budovat uvědomění a zvyšuje citlivost vlastního těla, ale navíc vede k umění sdílení intimity s partnerem, otevřené komunikaci a respektu k sobě i druhému.

Věra (Ne, 11. 4. 2021 - 17:04)

Je to sice lákavé, ale já jsem jinak spokojená a nepotřebuju zanášet. Jsou dvě možnosti a žádná není dobrá. Buď to bude umět stejně dobře, jako můj muž, a pak mě to bude mrzet. Nebo to bude lepší a může to vést k narušení vztahů.

Jirka (Út, 13. 4. 2021 - 17:04)

Ale já to neberu jako zanášení. Každý dělá sex jinak a má rád něco jiného. Je to o jiných pocitech, jinak dosaženého vzrušení a orgasmu. S těma dvěma byla přítelkyně tak krásně rozdělaná a vzrušená, že poprvé stříkala. Mě to u ní prostě nešlo a teď už víme oba jak na to a jsme za to rádi. A jestli je někdo lepší a nebo horší oba neřešíme, to bychom se už dávno rozešli. Máme se moc rádi a ty sexuální hrádky nejsou o lásce a souznění, je to jen o jiném sexu, dovádění a vzrušení. A když si je s kamarádem prohazujeme, tak jsme se shodli, že je hezké, jak se obě snaží nám udělat dobře a mi jim. Sex je jen o potěšení a rozhodně ho nespojujeme s nějakým nesmyslem typu věrnost, ale beru, že to takhle není pro každého, někdo je majetnický a je problém.

Abe (Ne, 11. 4. 2021 - 23:04)

Po hříchu, erotické masáže mi nic neříkají. Souběžné sebeukájení, nebo vzájemné ukájení za masáž nepovažuji. Masáž má mít pravidla. Pokud dojde k masáži pohlaví, měla by být na závěr masáže klasické. To, že erotické hrátky jsou pro ženy levnější vypovídá o jejich chytrosti. Gigolové jsou výjimkou, zato prostitutek jsou houfy. Muži jsou za sex ochotni platit mnohem více než ženy přesto, že teorie praví, že muž se sám uspokojí dokonaleji než žena, která k tomu více potřebuje partnera. Jinak z narušení vztahu nemusíš mít obavy. Jsi racionální, a i po vrcholném zážitku s jiným mužem se ti rozum vrátí.

Věra (Út, 13. 4. 2021 - 17:04)

No právě, masáž má svá pravidla. Nejdřív záda a nohy, pak otočka. Když si představím cizího hezkého chlapa, jak mi masíruje vnitřní stranu stehen, tak už cítím dole průvan, a to na tom lůžku ještě nejsem. A kdyby mi sáhl do ladičky, tak vypnu a na nic jiného nemyslím. S věkem se u mě ta ochota vypnout zvyšuje. A máš pravdu v tom, že s partnerem je to lepší. Dosáhne hlouběji a můžu se víc soustředit.

Jirka (Út, 13. 4. 2021 - 17:04)

V klidu, u tantry by nemělo dojít k něčemu nepřípustnému podle desatera. A kdyby ano, tak bych se rozhodně nezlobil a šel do toho.

Abe (So, 10. 4. 2021 - 23:04)

V tom jsme zajedno. I já tě tak hodnotím. Jenže i u rozumných může docházet k výbuchu vášní. Jsme jen lidé. Příčinou může být hormonální napětí, libido, erotická situace, zamilovanost, sympatie, alkohol ap. Jde o to aby to nenarušovalo trvalé vztahy, rodinu, pověst, společenský kredit, atd. Pochopení a tolerance je velmi potřebná.

Věra (Ne, 11. 4. 2021 - 01:04)

Umíš to pěkně vyjádřit. Je to tak. Trvalé vztahy jsou založeny na důvěře a každý z nás může zajít tak daleko, aby nehrozilo jejich rozvrácení. Jak jsem už psala, tolerovala bych erotickou masáž a on mi sám tantrickou masáž doporučil, když jsem mu při nějaké drobné hádce řekla, že si má pro uklidnění omývat přirození vlažnou vodou (hláška z filmu). Ale mám z toho blbý pocit, protože tyto masáže pro ženy jsou nápadně levnější. Ženy masírují muže pro peníze, ale nemyslíš, že u tantra masáží pro ženy jsou klientky předmětem sexuálního zájmu maséra?

Jirka (Ne, 11. 4. 2021 - 08:04)

Sexuální zájem maséra bych neřešil a pokud by se vše zvrhlo, tak snad o nic nejde, není to vraždění, ale jen příjemný sex, tak z toho nedělejte něco strašného a užívejte si. Ale platí: jen v rámci bezpečných a jasných hranic jsou možné hluboké a intenzivní prožitky na obou stranách. Tantrická masáž je o zkoumání sexuality v rámci hranic vlastního těla a její důležitou součástí je respekt k hranicím dávajícího. Během tantrické masáže tedy zůstává přijímající po celou dobu v pasivní, přijímající roli, nedochází při ní k sexu, ani k erotické výměně s masérem či masérkou.

Věra (Ne, 11. 4. 2021 - 11:04)

Při sexuálním zájmu maséra k oboustranné erotické výměně dochází a žena to vycítí. Já fungování svého těla znám a to je právě to, proč se obávám sama sebe. Určitě by to bylo báječné, ale to už je stejné, jako bych měla milence. Prostě mi vagína vypne mozek a nevím, jak bych se vypořádala s výčitkami, zda se nejedná o nevěru.

Jirka (Ne, 11. 4. 2021 - 13:04)

Ale vždyť o nic nejde a vagína si užije skvělé potěšení a milenec to rozhodně není. Nechápu ty neustálé obavy, věra nebo nevěra, není to jedno? Já přítelkyni dopřeju, aby si odskočila s jiným, jako i ona mě. Prostě neřešíme a jsme spolu šťastni. Na tantrické masáže si taky zajdeme, už nás znají a i když by se nemělo, tak se zajde mnohem dál, ale proč by ne, když je chuť. Máme vždy dohodnutý termín jako poslední a udělají si na nás pěkně čas a po celodenní práci jsou dost vzrušení a nadržení a o to je to lepší. Domů jdeme naprosto šťastní a uspokojení.

Pavel1 (Ne, 11. 4. 2021 - 12:04)

Takže nechceš mít poměr bokem?

Reklama

Přidat komentář