Reklama

Přistihl vás někdo při onanii, nebo vy někoho?

Jirka (Ne, 11. 4. 2021 - 08:04)

Sexuální zájem maséra bych neřešil a pokud by se vše zvrhlo, tak snad o nic nejde, není to vraždění, ale jen příjemný sex, tak z toho nedělejte něco strašného a užívejte si. Ale platí: jen v rámci bezpečných a jasných hranic jsou možné hluboké a intenzivní prožitky na obou stranách. Tantrická masáž je o zkoumání sexuality v rámci hranic vlastního těla a její důležitou součástí je respekt k hranicím dávajícího. Během tantrické masáže tedy zůstává přijímající po celou dobu v pasivní, přijímající roli, nedochází při ní k sexu, ani k erotické výměně s masérem či masérkou.

Věra (Ne, 11. 4. 2021 - 11:04)

Při sexuálním zájmu maséra k oboustranné erotické výměně dochází a žena to vycítí. Já fungování svého těla znám a to je právě to, proč se obávám sama sebe. Určitě by to bylo báječné, ale to už je stejné, jako bych měla milence. Prostě mi vagína vypne mozek a nevím, jak bych se vypořádala s výčitkami, zda se nejedná o nevěru.

Jirka (Ne, 11. 4. 2021 - 13:04)

Ale vždyť o nic nejde a vagína si užije skvělé potěšení a milenec to rozhodně není. Nechápu ty neustálé obavy, věra nebo nevěra, není to jedno? Já přítelkyni dopřeju, aby si odskočila s jiným, jako i ona mě. Prostě neřešíme a jsme spolu šťastni. Na tantrické masáže si taky zajdeme, už nás znají a i když by se nemělo, tak se zajde mnohem dál, ale proč by ne, když je chuť. Máme vždy dohodnutý termín jako poslední a udělají si na nás pěkně čas a po celodenní práci jsou dost vzrušení a nadržení a o to je to lepší. Domů jdeme naprosto šťastní a uspokojení.

Pavel1 (Ne, 11. 4. 2021 - 12:04)

Takže nechceš mít poměr bokem?

Pavel1 (Ne, 11. 4. 2021 - 04:04)

A to by ti Věro vadilo?

Vvv (Pá, 9. 4. 2021 - 23:04)

Me teta a kamos")

Návštěvník (Pá, 9. 4. 2021 - 19:04)

Úchyláci jsou babráci :))))))

Ivana (Pá, 9. 4. 2021 - 13:04)

Jsem matkou dvou dětí a nebudu skrývat, že jsem i sexuálně velice aktívní a i zvrhlá co do sexuality. Nikdy, nikdy, nikdy, nikdy, bych jako žena a matka nepsala tyto kecy a nikterá matka by, ne jen nedělala podobné věci které popisujete , ale už vůbec bych o nich nikterá skutečná matka nepsala tady takto, a celkově vůbec. Takže si myslím, že tyto diskuze vedou tady choromyslní muži, kterým se koketování při opakovaných zmínkách na toto téma uvolňuje jejích testosteron . Proto si myslím, že toto téma nemá za těchto okolností tady místo. Téma tohoto vlákna je "Přistihl vás někdo při onanii, nebo vy někoho?" Ne o tom, jak pudově laškujete psát si o kontaktu s penisem dětí což je NEPŘÍSTUPNÉ!!!!! A ohledně tématu? Mě jako ženu přistihla při masturbaci na toaletách v práci kolegyně se slovy "Ivčo?..neřeš to, je to v pohodě, taky si to dělám někdy na toaletě i já" A s manželem nás shlédlo již pár lidí při procházce v přírodě a tento pocit je o skutečném vzrušení a ne ty nemocné kecy co tady vedete Vy choromyslní mužští blázní.

bl (Pá, 9. 4. 2021 - 20:04)

myslíš těmi choromyslnými blázny všechny muže? Nebo jen nějaký vymatlance co neumí pořádně a bez chyb napsat pár řádků. Já sem totiž nikdy nebyl přistižen,ale za to jsem v přírodě narazil na souloužící pár, a to přeci nejsou úchylové, jen si vybrali špatné místo. Jak vidím také máš vzrušení v přirodě s manželem, nebudu to rozebírat. Každý si rád zamrdá.

Petra (Pá, 9. 4. 2021 - 17:04)

Jo Ivča má pravdu, i když mě s chlapem nachytali vlasti děti při sexu ....

Hela (Pá, 9. 4. 2021 - 07:04)

Málem mě přistihl syn. Bylo k půlnoci, já úplně v klidu jsem se sama sobě věnovala a najednou vidím jak stojí u postele. Ve mě hrklo, no nedalo se nic dělat. Naštěstí jsem byla zakrytá, ale už to na mě pomalu přicházelo a pohybovala jsem se. No nic. Na cosi se syn zeptal a šel. Má věk, kdy musel vědět o co jde. Ráno se na mě tak zkoumavě díval.

Petra (Pá, 9. 4. 2021 - 08:04)

A kolik mu je?

Hela (Pá, 9. 4. 2021 - 11:04)

Necelých 14

Petra (Pá, 9. 4. 2021 - 11:04)

A tys ho nenacapala?

Hela (Pá, 9. 4. 2021 - 12:04)

Už před lety když s tím začínal jsem ho nachytala. Teď už si dává pozor, ale i tak znám jeho doby kdy se tomu věnuje. Vždycky to po něm poznám.

Ala (Pá, 9. 4. 2021 - 06:04)

Chtěl bych být tvůj syn a ukázat ti jak si honím Věro

Věra (Pá, 9. 4. 2021 - 09:04)

Proč syn? U syna mi to připadá dost divný. Když jsem toho kluka utírala, tak jsem se zeptala, jestli mu tohle dělala maminka. On říkal, že ne, že by mu to taky připadalo divný, kdyby ji na to pozval se dívat. Náhodné přistižení při výstřiku že bylo fajn, ale aby ho utřela, na to ani jeden z nich nepomyslel. Ale ode mě mu to přijde jiné. Já jsem cizí a kdybych reagovala nepříznivě, tak se nic neděje, zatímco s mámou by se mohl vztah narušit. Zeptal se mě ještě jednou, jestli mě to nevadí ho utírat. Řekla jsem, že už jsem to dlouho nedělala a že se mi to vždycky líbilo, jak je muž potom vyřízený, když si to udělá pořádně. Roztáhl víc nohy, abych mu mohla objet z obou stran pytlíka, kolem kterého to zatékalo. Nakonec jsem mu z něj vymáčkla poslední kapku a cítila jsem, jak ho naschvál zpevnil a pátravě se při tom na mě díval. Řekl, že vyřízený není, ale počkat do zítřka bude lepší. Na to jsem nereagovala, popřála mu dobrou noc a šla si umýt ruce, jak byly cítit mladým semenem.

Aleš (Pá, 9. 4. 2021 - 23:04)

Věro a mohl bych ti ukázat?

Věra (So, 10. 4. 2021 - 02:04)

Jedině když dáš odkaz na fotku, tak se podívám. Určitě za tebou nikam nepůjdu. Možná stojíš za hřích, jak říká Abe výše, ale za křik v rodině ne. Tak to říká říká můj manžel, když se otočí za nějakou kráskou, že by stála za křik v rodině.

Návštěvník (So, 10. 4. 2021 - 09:04)

A jak to mám udělat
Chtěl bych ti ho ukázat

Reklama

Přidat komentář