Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Mike (Út, 1. 12. 2020 - 07:12)

Já být Liborem, já bych tě do školy nepustil. Jsi ještě rozrušená. A co maminka na to? Klidně bych tě nechal dnes doma. Spinkala jsi trochu? Jestli ti nebude dobře, vykašli se na to dnes ve škole a vrať se domů . Byli jste doma půl roku ,tak na jednom dni už tolik nesejde. Škoda že nejsem tvůj kluk,vzal bych tě hned někam pryč na výlet. Já bych tě miloval jako nikoho. Já to prožívám s tebou. Víš, já jsem z tebe hotovej,ale teď nemyslím jen na čůrání,ale celkově. Je mi z toho těžko.

Návštěvník (Út, 1. 12. 2020 - 08:12)

To už je na léčení,kvůli tomu,že koukala na film,tak po jeho shlédnutí má zůstat doma jo,to je dobrej návod pro ostatní,všichni budou doma,tak přemyšlim,kdo potom bude dělat a chodit do práce,to snad ani neni pravda,jak kdo dokaže přemýšlet,ty se kvůli Kláře nech fakt léčit,si dobrej maniak

Mike (Út, 1. 12. 2020 - 08:12)

Jestli myslíš, že tady jde jen o film tak jsi nepochopil Kláru a vidíš to jednostranně.

Návštěvník (Út, 1. 12. 2020 - 08:12)

Z tvé strany je to vidět jasně,nech se léčit nebo špatně dopadneš nebo někde ve tvém okolí

Klára (Út, 1. 12. 2020 - 14:12)

Návštěvníku, Mike je hodně otevřený,ale ví a já to vím taky,že to jen na úrovni psaní a taky vnímám jeho větší hloubku,ale to neznamená,že by byl psychicky nemocný. Ten váž názor se mi nelíbí.

Lucka (Út, 1. 12. 2020 - 07:12)

Klárko já včera nemohla dlouho usnout. Brečela jsem ještě pak v posteli. A to se mi nestává. Teď na tebe myslím, tu školu dneska nějak dáš, ono se to srovná jinýma denníma situacema. Mám tě moc ráda.

Tony (Út, 1. 12. 2020 - 06:12)

Taky jsem shlédl oba filmy. Kláro,tobě musel někdo velmi ubližit . Rád bych ti nějak pomohl. Jsem z Prahy. Zareaguj na mně, díky.

Návštěvník (Po, 30. 11. 2020 - 21:11)

mne sere že Babiš není zavřený, a vy se tu zabýváte chcaním, volové

Návštěvník (Út, 1. 12. 2020 - 03:12)

Ty bys chtěl kámoše na cele?

Majka (Po, 30. 11. 2020 - 21:11)

Klárko, já už nechci rušit a volat ani psát SMS.Objevila jsem to až teď. Zavolám zítra nebo mi zavolej ty. Jsem zvědavá, co tě tak zasáhlo a zítra mám volno, podívám se a zavoláme si.V klidu se vyspi a nebuď smutná. Myslím na tebe a až pojedete na chaloupku tak se stavte tady ve Varnsdorfu. Zavolám ti zítra. Pa.

Návštěvník (Po, 30. 11. 2020 - 20:11)

Nevím o co moc jde, ty filmy neznám. Klára je cíťa,tu rozhodí i maličkost . Coliniho jsem si našel dobrej typ na večer. Ale o dívčím chcaní to asi nebude.

Návštěvník (Út, 1. 12. 2020 - 11:12)

Reaguji Kláro na svůj včerejší ohlas a doplňuji ho ještě pro tebe. Jako film dost drsný, ale ta poslední scéna je radostá, pokud ale neznáš film a děj. Jinak je to strašněj bodec a trauma. Omlouvám se, že jsem včera napsal, že tě rozhodí i maličkost a že jsi cíťa. Jestli jsi prožila něco špatnýho, tak tohle je na to spuštěč jako bejk. Tak to už někomu řekni a musíš to vyventilovat. Jinak tě rozhodí takový věci furt.

Klára (Po, 30. 11. 2020 - 18:11)

Já nevím proč to sem píšu,ale nějak alespoň trochu,protože jsem strašně smutná a nejde s tím nic udělat. Odpeledne přijel Libor a tak jsme si chvilku lehli spolu do pelíšku a že si pustíme nějaký film a namátkou jsme klikli na HBO na Případ Colini takovou trochu detektivku ale i do historie a mně to zaujalo a úplně vcuclo a poslední scéna filmu v tom celém mně úplně odrovnala .Bulila jsem a bulila a vůbec , já tohle píšu z mobilu a nejde to najednou ani schovala jsem se ve sklepě a před tím jsem ani nemohla z pelíšku utýct. Ono to sem nepatří, omlouvám se. Naposledy jsem takhle se sesypala u filmu Lea. Stejně se musím vrátit nahoru. Libor mně nechal a Niki to neví ještě. nevím co udělám.

Lucka (Po, 30. 11. 2020 - 23:11)

Klárko,do prdele já jsem pochopila asi jaký máš trápení. Teď jsem to dokoukalala obrečela jsem to taky. Fakt síla, že to bude ve mně rezonovat a jestli vůbec v klidu usnu. Dobrou. Mám to v sobě. Hrozně.

Klára (Út, 1. 12. 2020 - 14:12)

Lucko, Radko a další. Moc děkuju za podporu. Dneska je to už lepší a ve škole byly jiný povinnosti,ale já kdybych to věděla,co to je a jak to skončí, nedívala bych se na to. Už jen si to vybavím a zase jsem špatná.

Wook (Po, 30. 11. 2020 - 21:11)

Jo, ten film je fakt těžkej rozdýchat. Hele , ty máš hezký čůrání a hezky o něm píšeš a to moc nějaký děvče neumí. Tak se oklepej z toho filmu a žij naplno.Máš u sebe chlapa. Já ti fandím. Nejsem moc psavec,tohle jsem ti chtěl napsat. Tak.

Šišmiš (Po, 30. 11. 2020 - 20:11)

Tak to bylo dneska excelentní čůráníčko pod viaduktem ještě s bonusem, Kláro super! Opakovat prosím.... Neboj,zítra bude zase líp, Libor je dobrá opora a vrba.

Mike (Po, 30. 11. 2020 - 19:11)

Klárko ,já jsem smutnej za tebe ještě víc. Já jsem ten film viděl asi před půl rokem a jestli myslíš tu poslední scénu s tím míčem, tak to mně dostalo taky. Jak jsem dokázal ustát slzy na pohřbu, tak tady teda ne a úplně jsem byl vprdeli (sorry), a ty jseš holka a citlivá. Hele ale je to jen film, ty herci jsou v práci, a odehrajou si to a pak jdou na pivo. To já taky vím, ale tam se propojí v těch posledních vteřinách celý smysl příběhu a jednání těch lidí a to je fakt síla. A o tom to je.

Puluj (Po, 30. 11. 2020 - 19:11)

Chci ti vyjádřit velkou lidskou podporu a velmi mně tvá spontánní reakce oslovila,protože oba filmy dobře znám. Dnešní den mi umožnil ještě více pochopit tvou vnitřní nevyřčenou bolest a smysl tvé existence zde v diskuzi. Totiž tu poslední scénu ve filmu Případ Colini pochopí jen ten, kdo si film propojí jako celek a ty jsi dokonalý a empatický divák. Lea, tam je to podobné a hluboké až do nešťastného závěru. Musíš se z toho, co při tom prožívaš, vypovídat. To není ostuda nebo tvoje slabost. Naopak to je tvoje síla. Na tyto věci nemůže zůstat člověk osamocen, protože je nezvládne. A ty máš kolem sebe milující lidi. Ty to dokážeš vyslovit a uvolnit bez pocitů viny a ponížení.

Návštěvník (Po, 30. 11. 2020 - 22:11)

Puluji, prosím, nechte už těch svých rozborů situací. Je to jasné jen vám a asi i Noně. Mně to třeba nepřipadá potřebné v příběhu takhle odbočovat.

Reklama

Přidat komentář