Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Tony (Út, 1. 12. 2020 - 06:12)

Taky jsem shlédl oba filmy. Kláro,tobě musel někdo velmi ubližit . Rád bych ti nějak pomohl. Jsem z Prahy. Zareaguj na mně, díky.

Návštěvník (Po, 30. 11. 2020 - 21:11)

mne sere že Babiš není zavřený, a vy se tu zabýváte chcaním, volové

Návštěvník (Út, 1. 12. 2020 - 03:12)

Ty bys chtěl kámoše na cele?

Majka (Po, 30. 11. 2020 - 21:11)

Klárko, já už nechci rušit a volat ani psát SMS.Objevila jsem to až teď. Zavolám zítra nebo mi zavolej ty. Jsem zvědavá, co tě tak zasáhlo a zítra mám volno, podívám se a zavoláme si.V klidu se vyspi a nebuď smutná. Myslím na tebe a až pojedete na chaloupku tak se stavte tady ve Varnsdorfu. Zavolám ti zítra. Pa.

Návštěvník (Po, 30. 11. 2020 - 20:11)

Nevím o co moc jde, ty filmy neznám. Klára je cíťa,tu rozhodí i maličkost . Coliniho jsem si našel dobrej typ na večer. Ale o dívčím chcaní to asi nebude.

Návštěvník (Út, 1. 12. 2020 - 11:12)

Reaguji Kláro na svůj včerejší ohlas a doplňuji ho ještě pro tebe. Jako film dost drsný, ale ta poslední scéna je radostá, pokud ale neznáš film a děj. Jinak je to strašněj bodec a trauma. Omlouvám se, že jsem včera napsal, že tě rozhodí i maličkost a že jsi cíťa. Jestli jsi prožila něco špatnýho, tak tohle je na to spuštěč jako bejk. Tak to už někomu řekni a musíš to vyventilovat. Jinak tě rozhodí takový věci furt.

Klára (Po, 30. 11. 2020 - 18:11)

Já nevím proč to sem píšu,ale nějak alespoň trochu,protože jsem strašně smutná a nejde s tím nic udělat. Odpeledne přijel Libor a tak jsme si chvilku lehli spolu do pelíšku a že si pustíme nějaký film a namátkou jsme klikli na HBO na Případ Colini takovou trochu detektivku ale i do historie a mně to zaujalo a úplně vcuclo a poslední scéna filmu v tom celém mně úplně odrovnala .Bulila jsem a bulila a vůbec , já tohle píšu z mobilu a nejde to najednou ani schovala jsem se ve sklepě a před tím jsem ani nemohla z pelíšku utýct. Ono to sem nepatří, omlouvám se. Naposledy jsem takhle se sesypala u filmu Lea. Stejně se musím vrátit nahoru. Libor mně nechal a Niki to neví ještě. nevím co udělám.

Lucka (Po, 30. 11. 2020 - 23:11)

Klárko,do prdele já jsem pochopila asi jaký máš trápení. Teď jsem to dokoukalala obrečela jsem to taky. Fakt síla, že to bude ve mně rezonovat a jestli vůbec v klidu usnu. Dobrou. Mám to v sobě. Hrozně.

Klára (Út, 1. 12. 2020 - 14:12)

Lucko, Radko a další. Moc děkuju za podporu. Dneska je to už lepší a ve škole byly jiný povinnosti,ale já kdybych to věděla,co to je a jak to skončí, nedívala bych se na to. Už jen si to vybavím a zase jsem špatná.

Wook (Po, 30. 11. 2020 - 21:11)

Jo, ten film je fakt těžkej rozdýchat. Hele , ty máš hezký čůrání a hezky o něm píšeš a to moc nějaký děvče neumí. Tak se oklepej z toho filmu a žij naplno.Máš u sebe chlapa. Já ti fandím. Nejsem moc psavec,tohle jsem ti chtěl napsat. Tak.

Šišmiš (Po, 30. 11. 2020 - 20:11)

Tak to bylo dneska excelentní čůráníčko pod viaduktem ještě s bonusem, Kláro super! Opakovat prosím.... Neboj,zítra bude zase líp, Libor je dobrá opora a vrba.

Mike (Po, 30. 11. 2020 - 19:11)

Klárko ,já jsem smutnej za tebe ještě víc. Já jsem ten film viděl asi před půl rokem a jestli myslíš tu poslední scénu s tím míčem, tak to mně dostalo taky. Jak jsem dokázal ustát slzy na pohřbu, tak tady teda ne a úplně jsem byl vprdeli (sorry), a ty jseš holka a citlivá. Hele ale je to jen film, ty herci jsou v práci, a odehrajou si to a pak jdou na pivo. To já taky vím, ale tam se propojí v těch posledních vteřinách celý smysl příběhu a jednání těch lidí a to je fakt síla. A o tom to je.

Puluj (Po, 30. 11. 2020 - 19:11)

Chci ti vyjádřit velkou lidskou podporu a velmi mně tvá spontánní reakce oslovila,protože oba filmy dobře znám. Dnešní den mi umožnil ještě více pochopit tvou vnitřní nevyřčenou bolest a smysl tvé existence zde v diskuzi. Totiž tu poslední scénu ve filmu Případ Colini pochopí jen ten, kdo si film propojí jako celek a ty jsi dokonalý a empatický divák. Lea, tam je to podobné a hluboké až do nešťastného závěru. Musíš se z toho, co při tom prožívaš, vypovídat. To není ostuda nebo tvoje slabost. Naopak to je tvoje síla. Na tyto věci nemůže zůstat člověk osamocen, protože je nezvládne. A ty máš kolem sebe milující lidi. Ty to dokážeš vyslovit a uvolnit bez pocitů viny a ponížení.

Návštěvník (Po, 30. 11. 2020 - 22:11)

Puluji, prosím, nechte už těch svých rozborů situací. Je to jasné jen vám a asi i Noně. Mně to třeba nepřipadá potřebné v příběhu takhle odbočovat.

Lucka (Po, 30. 11. 2020 - 23:11)

Vy zmizte. Naopak Puluj a Nona mají k tomu co říci. A dost kvalitně. Jestli se vám to nelíbí tak táhněte jinam. Je to k tématu a je to profesionální.

Pozorovatel (Po, 30. 11. 2020 - 20:11)

Tohle beru! Souhlasím na 100%.

Lucka (Po, 30. 11. 2020 - 19:11)

Moc krásně napsané Puluji. Neviděla jsem taky ani jeden,ale už jsem si je našla oba. Coliniho si dám jako první, protože to Klárku rozhodilo teď. O tom druhým filmu jsem tady už četla ,ale to je už dýl, že z něj byla smutná taky a dlouho. Tak si to nechám na zítra.Tam ale hraje Donutil a tak to trochu odlehčí svým humorem. Klárko já tě tady chci podpořit a souhlasím s Pulujem, otevřete si lahvinku a vypovídej všechno,co tam je a proč a nestyď se. Když čůráš tak taky musí ten přetlak z močáku ven, tak tohle musí z tvého nitra, duše taky ven.Kdybychom se znaly,tak bych hned byla u tebe a daly bysme řeč. Tak takhle na dálku ode mne velká podpora!

Lucko, (Po, 30. 11. 2020 - 20:11)

V tom filmu sice Donutil hraje,ale když ho dávali v kině já jsem zhruba v půlce utekla. Jestli Klára v životě prožila hrozný věci tak se ji vůbec nedivím, že ji to rozhodilo.

Jana (Po, 30. 11. 2020 - 20:11)

Já bych to teda na lahvinku a před rodinou neviděla. Jestli chce Libor té holce pomoct ,ať ji vezme do jejich pelíšku a hladí ji a mlčí nebo se jen tu a tam zeptá a nechá ji. Ono to nakonec půjde samo, ale ta holka musí mít pocit bezpečí, důvěry maximální lásky. Já bych teda někde v obýváku nebo u stolu se neotevřela do hloubky ani za zlatou cihlu.

Radka (Po, 30. 11. 2020 - 19:11)

Klárko, to sem patří. Stejně jako sem patřiš ty a tvoje cesta životem. Já ani jeden z filmů neznám, ale vyhledám je a podívám se a pak ti napíšu, jestli mně to taky nějak vzalo. Já taky u některých filmů brečím, ale tohle asi moc nebude romantický a zamilovaný.

Reklama

Přidat komentář