Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Návštěvník (St, 8. 7. 2020 - 12:07)

Tak myslím na Violu,snad ten kluk bude normální, když je ona naivní. Jestli píše že půjde na schůzku nevyčůraná,teda já bych naopak šla prázdná a pak by se teprve později vidělo. Takhle bude muset brzy někam a kdo ví jak to dopadne.

Matlák (St, 8. 7. 2020 - 09:07)

Klárko ja měl tak na tebe pnutí,že vyteklý bylo u Misky a tebe já uhonil ani na violu neudržel počkat nešlo.

(St, 8. 7. 2020 - 10:07)

přestaň psát. Je to nesmysl celý od začátku do konce.

Návštěvník (St, 8. 7. 2020 - 14:07)

Libor je na tom tady závislý, ten toho jen tak nenechá.

Mike (St, 8. 7. 2020 - 14:07)

Asi ne,ale navazují tady další zajímavé zkušenosti jiných kluků. Holek,co sem píšou zase tolik není.

Návštěvník (St, 8. 7. 2020 - 09:07)

Hlavně, aby Viola nenaskočila na lep nějakýmu podivnýmu týpkovi. Violo bojím se o tebe,a co tví rodiče? Vědí s kým se potkáš?

Tom (St, 8. 7. 2020 - 08:07)

Mám kámošku a včera jsme šli ze Šárky vpodvečer a ona mi pošeptala,že chce někde nutně čůrat, já j iřekl,že já taky a pojď,zmizíme někde stranou. Došli jsme na skryté místo a já začal opravdu hned čůrat. Ona byla trochu zaražená a viděl jsem,že neví co má dělat. Přešlapovala a dávala nohy k sobě a držela si kalhotky jako že je stáhne a bude taky,ale chvíli nejistě ještě přemýšlela a pak už to bylo rychlý, kalhotky ihned dole, sedla na bobeček a hned z ní prudce čůrací pramen. Trochu ji zadek zahalovala sukýnka,ale z pipinky to bylo vidět,že ji šel proud hodně před ní . Ona se asi styděla,protože se dívala na druhou stranu a když se vyčůrala byla trochu zakřiknutá. Tak jsem ji povzbudil a dal ji pusu a ona se mi přiznala,že čůrala s klukem vůbec poprvé,ale nechěla se počůrat , nevydržela by to.

Ivoš (St, 8. 7. 2020 - 13:07)

Tome já jsem zažil už dost dávno toto: bylo mi tehdy šestnáct a té holce o rok méně, svatba v kostele v Jabluňkově mé sestry. Holka byla moje kámoška že sousedství a jí se chtělo hrozně čůrat a tak jsem s ní krátce před koncem obřadu odběhl ven a zavedl jí za kostel z druhé strany,ale ona už tam sama za rohem u zdi nemohla vydržet a vyhrnovala sukni a spěšně stahovala punčocháče s kalhotkama a vůbec neřešila moji přítomnost ,okamžitě z ní vytryskl rychlý proud ,já se neudržel a dál jsem ji tam do pipinky ruku,ona čůrala dál,jen jsem ji něco řekl,že je to krásný a že to od ní moc chci počůrat takto a pak jsem byl jak šílený, ještě jsme spolu zmizeli na hostině dvakrát na bezpečné místo a udělali jsme to čůrání ,já ji nakonec pak připravil o panenství po posledním jejím vyčůrání. Zmizeli jsme spolu na pokoj,kde jsme měli ubytování a oba jsme to chtěli,já víc, držel jsem se,ale stejně jsem ji pipinku naplnil skoro hned jak jsem byl v ní. Chodili jsme spolu pak ještě skoro dva roky ,pak se odstěhovala.

Martina (St, 8. 7. 2020 - 14:07)

Teda udělat to mně, dostal bys pár facek. Sahat holce při čůrání mezi nohy je svinstvo !

Mike (St, 8. 7. 2020 - 15:07)

Normálně asi ano,ale když je to tak vzrušující, ber to trochu i z té párové a sexuální stránky.

Martina (St, 8. 7. 2020 - 15:07)

Pro mně je to neakceptovatelné. Jsem asi jinak vychovaná. Sorry.

Milan (St, 8. 7. 2020 - 14:07)

Když jsem se chtěl dívat jak moje holka čůrá u stromů a sedl jsem si blízko k ní,tak mi dala svou dlaň před oči , abych neviděl jak čůrá, ale stejně jsem viděl jak to z její kundičky jde proudem ven všechno až do konce. Omluvil jsem se,ale příště už nebyla proti a vyčůrala se ikdyž jsem se díval zblízka. Ruku jsem se neodvážil ji při čůrání tam dát. To až o hodně později.

Pissík (St, 8. 7. 2020 - 08:07)

Klárko a Miško skvělý! A viadukt,to se těším taky!

Janek (St, 8. 7. 2020 - 07:07)

Violko já už nemohl dospat a těším se na naše dnešní setkání. Napíšeš mi jak jsi ještě čůrala třeba ráno ted?

Viola (St, 8. 7. 2020 - 08:07)

Ahoj Janku. Taky se těším, mám v sobě maličko nejistotu,ale jen maličko ,ale těším se. Já jsem se vzbudila na čůrání a hned jsem musela na záchod a ještě trochu rozespalá jsem jen automaticky sundala kalhotky a čůrala jsem a stále to chtělo ještě a byla jsem hodně plná. Asi jsem nedělala prudce to čůrání, ale pomalu a tak se mi stále chtělo a šlo to. Kdybych byla víc probuzená asi bych udělala rychle všechno. Tak se uvidíme ,pejska budu mít taky,on je hodnej takovej malej bílej. A jestli budu čůrat tak on neotravuje a čeká.

Janek (St, 8. 7. 2020 - 08:07)

Já když jsem rozespalej tak nečůrám na záchodě jako kluk ,ale jako holka a sednu si a pustím to a taky jen čekám až to bude a jde to samo ani nevím jak. Někdy dlouho a nemůžu dočůrat, dnes jsem čůral teda rychle a hodně .

Klára (St, 8. 7. 2020 - 07:07)

Já taky Liborovi věřím.Kdyby něco takového udělal já bych se utrápila. Já ho miluju úplně nejvíc a jestli se podívá na čůrací holku, budiž.Ale ,že by se nechal svést tomu nevěřím. Napadlo mne ho klidně poslat s Miškou na houby nebo tak,ale já ho zkoušet nechci,já mu věřím.A myslím si,že by Miška asi nečůrala v lese u něj,ale někde za stromem. Blbý myšlenky mám. Teď jsme se potkaly s Nikou a Miškou. Niki ale nešla čůrat s námi,protože měla i plný zadeček a tak šla na záchod a my jsme měly jen pipinky na vyčůrání a šly jsme ven. Oběma se nám chtělo hodně a Miška dostala nápad, že si sedeme na bobečky a budeme soutěžit v tom, kdo to čůránív pipince udrží déle. Mně se vždy chce po ránu hodně a pouštím to hned a Miška taky, ale tuhle blbost jsem přijala a snažila se tedy nečůrat. Nesměly jsme si na pipinku dát ruku a tak si pomáhat. Já vydržela asi pár možná deset sekund a už to nešlo vydržet.Moje pipinka měla v sobě takový nucení se vyčůrat, že jsem upustila pár kapiček a nesouvislý pramínek,a pak to nešlo a pipinka se mohla protrhnout a hned jsem čůrala velkým proudem. Miška se kroutila ze začátku taky,ale skoro stejně se mnou udělala trochu taky a jak jsem to pustila, ona taky a měla široký proud přes celou pipinku. Měly jsme to spíš změřit, která víc a tak jsme se domluvily že příště. Kluci k tomu viaduktu zajedeme dnes na kolech s Miškou nebo s Nikou a uděláme tam loužičky jestli to půjde. Libor mně večer v pelíšku krásně opipinkoval a já opravdu nevěřím, že by se nechal Miškou svést,jak tady kluci někteří psali. Zuzko s tím penzionkem tady je to skvělý nápad a určitě jak jsem ti slíbila v té polovině měsíce tě ráda uvidím,ale nechceš spinkat tady u nás? Pokud bys byla sama bez dalšího člověka, vejdeš se tady a nemusíš být mimo nás.Budeme jen rády. Jdu se podívat co maminka. Nika nepřišla tak asi je ještě v pelíšku nebo má to druhý hodně a moc ji to nejde a je ještě tam.Maminka je dobrá, včera jí pomohlo se podívat domů a teď budeme zase tady. Ještě nevíme jakto uděláme s tím týdenním pobytem tam,co nám rezervovala Miška nedaleko Dačic. Maminku tady nemůžeme nechat samotnou,ale ona říká ať jedeme,že bude v Mimoni a dohlédne na ni sousedka a teta,ale nevím. Ještě se o ni bojím.

Bibi (St, 8. 7. 2020 - 09:07)

Klárko, tebe ti dobráci tady dost znejistěli s tim Liborem,protože vnímám,že na to hodne myslíš. Na tvém místě bych taky Liborovi věřila,netrap se tím,co nenastalo a nenastane. Krásný den!

Návstěvník (Út, 7. 7. 2020 - 21:07)

Stejně si myslím,že by se Libor nakonec dal Miškou svést třeba v tom lese,kdyby potřebovala čůrat a schválně to pustila blízko něj aby ji viděl. Nic proti Kláře a jejímu vztahu,ale já jako chlap,který má 17 let doma partnerku jsem taky dvakrát selhal a nejsem na to pyšný. Bohužel líbí se mi čůrání u holek a v takové situaci jsem byl dost zranitelnej chtíčem.Snad se na tyto stránky moje žena nechodí.

Sedmnáctý (Út, 7. 7. 2020 - 22:07)

U Libora jsem si já naopak jistý, že má jasno.

Reklama

Přidat komentář