Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Janek (St, 8. 7. 2020 - 07:07)

Violko já už nemohl dospat a těším se na naše dnešní setkání. Napíšeš mi jak jsi ještě čůrala třeba ráno ted?

Viola (St, 8. 7. 2020 - 08:07)

Ahoj Janku. Taky se těším, mám v sobě maličko nejistotu,ale jen maličko ,ale těším se. Já jsem se vzbudila na čůrání a hned jsem musela na záchod a ještě trochu rozespalá jsem jen automaticky sundala kalhotky a čůrala jsem a stále to chtělo ještě a byla jsem hodně plná. Asi jsem nedělala prudce to čůrání, ale pomalu a tak se mi stále chtělo a šlo to. Kdybych byla víc probuzená asi bych udělala rychle všechno. Tak se uvidíme ,pejska budu mít taky,on je hodnej takovej malej bílej. A jestli budu čůrat tak on neotravuje a čeká.

Janek (St, 8. 7. 2020 - 08:07)

Já když jsem rozespalej tak nečůrám na záchodě jako kluk ,ale jako holka a sednu si a pustím to a taky jen čekám až to bude a jde to samo ani nevím jak. Někdy dlouho a nemůžu dočůrat, dnes jsem čůral teda rychle a hodně .

Klára (St, 8. 7. 2020 - 07:07)

Já taky Liborovi věřím.Kdyby něco takového udělal já bych se utrápila. Já ho miluju úplně nejvíc a jestli se podívá na čůrací holku, budiž.Ale ,že by se nechal svést tomu nevěřím. Napadlo mne ho klidně poslat s Miškou na houby nebo tak,ale já ho zkoušet nechci,já mu věřím.A myslím si,že by Miška asi nečůrala v lese u něj,ale někde za stromem. Blbý myšlenky mám. Teď jsme se potkaly s Nikou a Miškou. Niki ale nešla čůrat s námi,protože měla i plný zadeček a tak šla na záchod a my jsme měly jen pipinky na vyčůrání a šly jsme ven. Oběma se nám chtělo hodně a Miška dostala nápad, že si sedeme na bobečky a budeme soutěžit v tom, kdo to čůránív pipince udrží déle. Mně se vždy chce po ránu hodně a pouštím to hned a Miška taky, ale tuhle blbost jsem přijala a snažila se tedy nečůrat. Nesměly jsme si na pipinku dát ruku a tak si pomáhat. Já vydržela asi pár možná deset sekund a už to nešlo vydržet.Moje pipinka měla v sobě takový nucení se vyčůrat, že jsem upustila pár kapiček a nesouvislý pramínek,a pak to nešlo a pipinka se mohla protrhnout a hned jsem čůrala velkým proudem. Miška se kroutila ze začátku taky,ale skoro stejně se mnou udělala trochu taky a jak jsem to pustila, ona taky a měla široký proud přes celou pipinku. Měly jsme to spíš změřit, která víc a tak jsme se domluvily že příště. Kluci k tomu viaduktu zajedeme dnes na kolech s Miškou nebo s Nikou a uděláme tam loužičky jestli to půjde. Libor mně večer v pelíšku krásně opipinkoval a já opravdu nevěřím, že by se nechal Miškou svést,jak tady kluci někteří psali. Zuzko s tím penzionkem tady je to skvělý nápad a určitě jak jsem ti slíbila v té polovině měsíce tě ráda uvidím,ale nechceš spinkat tady u nás? Pokud bys byla sama bez dalšího člověka, vejdeš se tady a nemusíš být mimo nás.Budeme jen rády. Jdu se podívat co maminka. Nika nepřišla tak asi je ještě v pelíšku nebo má to druhý hodně a moc ji to nejde a je ještě tam.Maminka je dobrá, včera jí pomohlo se podívat domů a teď budeme zase tady. Ještě nevíme jakto uděláme s tím týdenním pobytem tam,co nám rezervovala Miška nedaleko Dačic. Maminku tady nemůžeme nechat samotnou,ale ona říká ať jedeme,že bude v Mimoni a dohlédne na ni sousedka a teta,ale nevím. Ještě se o ni bojím.

Bibi (St, 8. 7. 2020 - 09:07)

Klárko, tebe ti dobráci tady dost znejistěli s tim Liborem,protože vnímám,že na to hodne myslíš. Na tvém místě bych taky Liborovi věřila,netrap se tím,co nenastalo a nenastane. Krásný den!

Návstěvník (Út, 7. 7. 2020 - 21:07)

Stejně si myslím,že by se Libor nakonec dal Miškou svést třeba v tom lese,kdyby potřebovala čůrat a schválně to pustila blízko něj aby ji viděl. Nic proti Kláře a jejímu vztahu,ale já jako chlap,který má 17 let doma partnerku jsem taky dvakrát selhal a nejsem na to pyšný. Bohužel líbí se mi čůrání u holek a v takové situaci jsem byl dost zranitelnej chtíčem.Snad se na tyto stránky moje žena nechodí.

Sedmnáctý (Út, 7. 7. 2020 - 22:07)

U Libora jsem si já naopak jistý, že má jasno.

Zuzka (Út, 7. 7. 2020 - 19:07)

Klárko,Miško a Nikolko zdravím na chaloupku. Klárko dívala jsem se na penzion U Vladařů a ráda bych si tam objednala několik nocí a mohly bychom se samozřejmě vídat podle vašeho času. Zatím tam jse celkem termínově ještě volno, myslíš,že když si dám třeba 4 nebo 5 nocí kolem dvacátého, nebude vám vadit,že bychom se viděly? Přizpůsobím se. Díky za zpětnou vazbu. Pa

Miška (Út, 7. 7. 2020 - 19:07)

S Nikou jsme čůraly venku taky a jednou jsem to měla já na honem a hned u cesty jsem se vyčůrala,že jsem udělala větší louži a podruhý Niki zase tady na zahradě asi na to moc nemyslela a pak se chytla za pipinku a odběhla ke stromu a čůrala taky rychle a hodně. Jsem moc ráda tady s holkama a užíváme si prázdniny se vším všudy.

Pissík (Út, 7. 7. 2020 - 20:07)

Miško ,kdybych tě chtěl poznat, nebyla bys proti? Pozdravuji tě i s holkama na chaloupku a těším se na další pipinky s čůráním

Klára (Út, 7. 7. 2020 - 18:07)

Už jsme zase na chaloupce, nakonec jsme se vrátili až kolem páté. Mamča se ještě zapovídala s paní Krejčovou a Libor dojel do Liberce za otcem na otočku,ale tento týden nebude pracovat a příští ale asi jo. Takže jsme dnes nečůrali spolu venku a ani cestou a tak nemám kromě čůrání na záchodě nic víc zajímavého. To Miška by mohla mít. Ale řeknu jí,ať napíše sama jestli s Nikou někde dělaly loužičku venku.

Návštěvník (Út, 7. 7. 2020 - 11:07)

Tak ještě sendvič tady neproběhl nebo pořádný áčko

Matlák (Út, 7. 7. 2020 - 10:07)

Violó jak jsi musela jak hodně čůrala já mě pnutí vylítlo pro tebe moc velký,já tě moc chci jako holku

Viola (Út, 7. 7. 2020 - 09:07)

Čůrala jsem jako Klára taky ráno venku a taky jsem musela hodně vyčůrat,protože jsem čůrala dlouho ale ne dnes dopředu ale pod zadeček,asi jsem byla jinak s pipinkou otočená nebo jsem měla tu gírku na čůrání nějak sevrenou

Tomáš (Út, 7. 7. 2020 - 12:07)

Violko,já jsem se u tebe z toho udělal. To bylo tak emotivní jà to musel udělat,to bylo tak silný, že mně to porazilo a já musel a musel až jsem se z tý nádhery postříkal....

Janek (Út, 7. 7. 2020 - 10:07)

Já se moc těším zítra,takový krásný čůrání, já jsem z tebe úplně hotovej, šíleně tě chci a chci tě poznat! Chci poznat tvou duši tvou krásu tvé proudící čůrání z pipinky....

Klára (Út, 7. 7. 2020 - 07:07)

Včera jsme se pěkně vymokřili v Schandau a i NIka to zvládala naprosto v pohodě.Já jsem sešla teď dolů jako první a vyčůrala se hned kousek vedle zápraží a trochu mně bolí pipinka a močák,ale ne proto,že bych to měla předržený, čůrala jsem sice dost hodně,ale tak jako většinou ráno,ale asi po tom koupání to mám asi trochu nastydlý. Už je dnes ale venku trochu zima a tak půjdu dovnitř,koukám,že je jen 8 stupnů. Miška nebyla a Niki taky ne venku,ale je tam u nich ticho a tak asi Miška s ní ještě chrní, nebo byly v noci do nočníku a nebo ji Miška donutila jít na záchod,když má holčičí dny. Zatím je nebudu rušit. Musíme dnes zajet na otočku do Mimoně, mamča to chce zkontrolovat a něco si sem ještěpřivézt a tak se nábídnu já s Liborem.,že to zařídíme nebo ji vezmeme s sebou a Niki tu s Miškou počká,ony si tady uvaří jestli pojedeme dopoledne a připraví nám oběd až se vrátíme nebo to nechají na večeři kdybychom se zdržely, Včera jsme cestou z lázní čůraly v lesíku ještě v Německu, Miška čůrala se mnou a měla silný čůrání a Liborčůral a byl kousek vedle a trochu sledoval nejen mne a moji pipinku,ale i její, protože čůrala víc prudce než moje. Ale nic mně to nevadí,protože se jinak k Mišce chová slušně a nic intimního po ní nechce. Nikolku nastěstí neokukuje a kdyby ji okukoval,tak by mi to vadilo,když je ještě menší,ale v tomhle je LIbor spolehlivý.

Zuzka (Út, 7. 7. 2020 - 12:07)

Tohle neřeš, každý kluk se podívá na čůrací holku,když se mu to líbí,ale jak napsal Pissík,je to o vztahu. Když tě miluje,může mít tucty čůracích holek okolo a ty budeš s pro něj jediná . Kdybyste se dlouho nemilovali,tak by si to možná udělal , ale kdo miluje ten nezahne,to si myslím jako žena.

Tomáš (Út, 7. 7. 2020 - 14:07)

Já holku nemám a vidíš co to se mnou dělá, jen si to přečtu tady jak holky jdou čůrat a čůrají.

Zuzka (Út, 7. 7. 2020 - 14:07)

A ty si holku nehledáš ?

Reklama

Přidat komentář