Reklama

JHVH (Jahve,Jehova) - jediný živý Bůh

Z (So, 2. 5. 2020 - 22:05)

Jdi spát, už je dávno po večerníčku.

Návštěvník (So, 2. 5. 2020 - 22:05)

A takoví esoterici jako ty sepsali bibli. A proto to jsou z více než 80% obsahu jen sračky.

Návštěvník (So, 2. 5. 2020 - 22:05)

Ale jinak jsi ukázkou toho, že pobožný mozek funguje jinak. Jak by napsal toli, jsi nemocný. Pobožní jsou nemocní. Ty si nikdy nevybereš normální zdroj, ale vždycky nějaký okultní. Prostě místo mozku máš jednu velkou virguli.

Návštěvník (So, 2. 5. 2020 - 22:05)

Zkus to střídat. Jednou vlož elektromotorek, jednou covid. Ale tak max 5 řádků.

Návštěvník (So, 2. 5. 2020 - 22:05)

Nevím, jak ostatní, ale já dlouhé saláty nečtu, bobku. Takže onanuješ na špatném hrobě.

Z (So, 2. 5. 2020 - 22:05)

Jdi si hrát a nezlob. Kdo si hraje, nezlobí.

Pravda o nCOV-19 (So, 2. 5. 2020 - 22:05)

Přetížení zdravotnického systému v ekvádorském městě Guayaquil, USA, Velké Británii, Španělsku a Itálii, které v současnosti sledujeme, není ničím neobvyklým. V r. 2018 byly nemocnice po celých Spojených státech naplněny pacienty s obyčejnou virovou chřipkou; ve státě Alabama byl vyhlášen výjimečný stav. Plánované operace v místních nemocnicích byly zrušeny, pacienti s jinými onemocněními nebyli přijímáni. Kalifornie byla prohlášena za „válečnou zónu“, nakažené chřipkou léčili v narychlo postavených stanech. V tom samém roce 2018 byla oddělení intenzivní péče v Miláně „úplně přecpaná“ pacienty s chřipkou. V prosinci 2019 Národní zdravotní služba Velké Británie (National Health Service, NHS) naplnila „dočasnými lůžky“ 52 % svých nemocnic, aby byly schopné vypořádat se s přílivem nemocných s chřipkou. Ve většině nemocnic zůstala tato dočasná lůžka z minulého roku. V listopadu 2019 britští experti varovali, že Národní zdravotní služba Velké Británie nemůže sezónní chřipku zvládnout. Ve Španělsku chřipka přeplňuje nemocnice téměř každým rokem. V r. 2015 leželi pacienti na chodbách. V březnu 2019 byly španělské nemocnice naplněny více než na 200 %. Odkud se tedy berou ta strašlivá čísla úmrtí na koronavirus? Prezident německého Institutu Roberta Kocha Lothar Wheeler prohlásil 20. března na tiskové konferenci, že za příčinu smrti pacientů s pozitivním výsledkem testu považují německé úřady oficiálně koronavirus a nepřihlíží k existenci jiných onemocnění. Skutečnost, že se to v Německu odehrává přesně takovým způsobem, potvrdil virolog Hendrick Strick, když uvedl příklad 78letého muže, který zemřel na srdeční nedostatečnost bez sebemenšího zasažení plic, ale byl přiřazen do statistiky úmrtí na koronavirus."

Návštěvník (So, 2. 5. 2020 - 21:05)

Jehova je mrtvý, Ježíš taky a v Ekvádoru je mrtvých jako hoven. Situace v ekvádorském městě Guayaquil, jehož zdravotní systém se pod tíhou koronaviru zhroutil, připomíná podle zdravotníků horor. Nemocnice musí kvůli přeplněným márnicím skladovat těla v koupelnách, protože potřebují na postele umístit další nemocné. Od 21. března do 21. dubna zemřelo asi 6 948 lidí, to je 217 denně. Za normálních okolností přitom ve více než dvoumilionovém městě zemře denně kolem 38 lidí. Bobku, to je 6 krát více než normálně. Takže covid 19 je 6x větší zabiják, než všechny ostatní nemoci a nehody dohromady.
Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/koronavirus-nakaza-pandemie-nemoc-covid-19-ekvador-tela-mrtvola-mrtvi-obeti-nakazeni-guayaquil-nemoc.A200430_132736_zahranicni_dtt

Návštěvník (So, 2. 5. 2020 - 21:05)

Neměl bys v hlavě otravný elektromotorek, co :-) -------------------- já ho fakt nemám, bobku. Celé odpoledne jsem si hrál. A tady jsem se přišel podívat až teď večer. Bobku, ty si strašně namýšlíš. Jsi sebestředný narcis. Myslíš si, že lidi žijou tebou, bobkem elektromotorkem. To další jsem nečetl, máš to moc dlouhé. Asi si něco řešíš ve své hlavě. Bobe, já ti tvoji náboženskou víru neberu. Přestaň hysterčit a modli se, čti si v bibli. Dělej to, co ti dělá dobře. Jestli ti dělá dobře náboženství, tak mně to fakt nevadí. Ty to asi fakt nechápeš, že takto se diskuse nevede. Jsi anonym s nulovou možností měnit vyznání nebo zkušenosti jiných. Plýtváš časem.

Z (So, 2. 5. 2020 - 16:05)

Cituji: " by bylo lepší, kdybys nic nepsal." ----------- :-) Neměl bys v hlavě otravný elektromotorek, co :-).

Cituji: "Ty si neumíš představit, že jsou lidi, co se neřídí vírou, ale svými osobními zkušenostmi." --------- Jó a kdy si naposled viděl například samovýrobu nějakého stroje nebo elektromotoru? Cituji: "Byl jsem u pobožných strašně moc roků. A boha tam neměli." ---------------- Co to je - boha tam neměli? Vztah se Stvořitelem je jenom mezi tebou a Stvořitelem. Je to velmi osobní vztah. Cituji: " Uzdravování nefunguje, nefunguje nic." ------------------------- Žena, kterou Ježíš Kristus uzdravil řekla: "Dotknu-li se jeho šatu, budu zachráněna!" Ona neřekla, že se zkusí dotknou jeho šatu a uvidíme. Mohla by potom říct - uzdravování nefunguje, nefunguje nic!!! Ona ale řekla: "Dotknu-li se jeho šatu, budu zachráněna!" A byla. Ona nepochybovala. Ona řekla: "Dotknu-li se jeho šatu, budu zachráněna!" To je víra která
uzdravuje. - "Dotknu-li se jeho šatu, BUDU ZACHRÁNĚNA!"

Problém je tedy velmi často v tom, že člověk radši řekne, že něco nefunguje, než aby se podíval, jestli náhodou není problém na jeho straně. ---------------------------------------- Cituji: "Kristus měl podle bible přijít v té generaci, co ho čekala." ----------- To je naprostý nesmysl z mnoha důvodů. Podrobné vysvětlení: https://www.academia.edu/37769517/_Toto_pokolení

Cituji: "Můj pes má lovecký pud. Proč? Protože pochází z vlka." ----------- :-D
A to jako vyvrací existenci Stvořitele života na Zemi?

Cituji: "Základem přírody je soupeření, jedno požírá druhé, potravní řetězec." -------------------------- Jak to vyvrací existenci Stvořitele života na Zemi? Ty bys pro miliardy starých zvířat postavil obří domovy důchodců s pečovatelskou službou, nebo co?

Cituji: "ten elektromotorek mohl klidně vzniknout spontánně, sám" ------------------- Ty máš teda víru.

Cituji:"Mně tímhle nikdy nepřesvědčíš, Máš to marné." ----------------- ------- Já vím. Už jsem ti říkal, že jsi ztracený případ. Jestli sis toho nevšiml, tak tady nejsi sám.

Cituji:"Takto evangelizace nefunguje." ---------------------------- Funguje.

Říkat o Bohu, Kristu někomu, kdo věří na evoluční teorii je nesmysl. Znám to z vlastní zkušenosti. Darwinista musí nejdřív pochopit, že uvěřil v chybnou, vědecký překonanou a zastaralou teorii.

Návštěvník (So, 2. 5. 2020 - 13:05)

Z tvého psaní a vkládání odkazů je jasné, že nemáš vzdělání. Jsi jako Rakato. Ten taky nemá žádnou školu. Ty taky nemáš školy, tak lovíš věci z netu, ale protože ti chybí všeobecný přehled a neumíš si zařadit věci do kontextu, tak ses upnul k jedné věci a tu si dokola točíš. Když někdo točí dokola o panence Marii, je to to samé, jako když točíš o elektromotorku. Pro někoho je panna Marie důvod k věření, pro někoho dalšího je to elektromotorek. Ale to jsou vaše soukromé problémy a obnažujete své nitro, své pohnutky k víře. To je ale nepřenosné na další lidi. Navíc čí úporněji to tlačíš, tím větší averze k tomu vzniká. Je to zákon akce a reakce. Takže ve výsledku by bylo lepší, kdybys nic nepsal. Páč když píšeš, tak vlastně dosáhneš svým snažením opaku. Chápeš? Děláš to moc aktivisticky jako svazák. Komunisti takto tlačili svoji ideologii. A sepisovali něco. Budu ti říkat komunista elektromotorek.

Návštěvník (So, 2. 5. 2020 - 13:05)

Velice sofistikované je všecko. Už taková jaderná syntéza, která probíhá ve hvězdách jako je naše Slunce - to je taky sofistikovaný proces, bobku.

Návštěvník (So, 2. 5. 2020 - 13:05)

Na stránkách Přírodovědecké fakulty se píše, že v buňkách jsou VYSOCE SOFISTIKOVANÉ STROJE. ----------------------------------------------- Bobku, mně je jedno, co se píše na nějakých stránkách. Jsi fakt tak dutý? :-) Já mám svůj rozum. A navíc, znovu ti píšu, jsi jen anonym. Nemáš žádnou moc. Chápeš to, jak jsi bezmocný a jak to máš marné? O co se snažíš? :-)

Návštěvník (So, 2. 5. 2020 - 13:05)

A navíc jsi anonym. Jsi nula. Takto evangelizace nefunguje. Představ si, že by Kristus místo aby chodil k lidem, tak by seděl jako pecka za počítačem a psal o elektromotorku. Kolik myslíš, že by lidí zevangelizoval? :-)

Z (So, 2. 5. 2020 - 13:05)

Na stránkách Přírodovědecké fakulty se píše, že v buňkách jsou VYSOCE SOFISTIKOVANÉ STROJE.

http://docplayer.cz/24363024-Cz-1-07-2-2-00-obecny-metabolismus-membranove-kanaly-a-pumpy-12.html

Návštěvník (So, 2. 5. 2020 - 13:05)

Nedá se věřit, že bych na něco věřil, bobe. Ty si neumíš představit, že jsou lidi, co se neřídí vírou, ale svými osobními zkušenostmi. Byl jsem u pobožných strašně moc roků. Déle, než jsi ty na světě. A boha tam neměli. Uzdravování nefunguje, nefunguje nic. Kristus měl podle bible přijít v té generaci, co ho čekala, viz evangelia, listy apoštolů a Skutky apoštolů. Kristus nepřišel, takže to bylo všechno fake. Příroda ukazuje na evoluci. Můj pes má lovecký pud. Proč? Protože pochází z vlka. Základem přírody je soupeření, jedno požírá druhé, potravní řetězec. Prostě bobku, já mám tisíc důvodů nevěřit na tvého boha. Navíc ty jsi kokot, co točí dokola elektromotorek, jako by nic jiného v přírodě nebylo. A i ten elektromotorek mohl klidně vzniknout spontánně, sám, samovolně. Podle přírodních a chemický zákonitostí. Už taková sněhová vločka je pěkně komplikovaná a vypadá jako by ji někdo udělal a neudělal. Bobku, to jen tobě se zdá, že elektromotorek musel někdo udělat. Mně se to nezdá nutné. Mně tímhle nikdy nepřesvědčíš, Máš to marné.

Z (So, 2. 5. 2020 - 12:05)

Stroj ATP syntáza vyrábí v buňce ATP (energii) , která se využívá téměř ve všech typech buněčných pochodů, jako je namátkou celá řada biosyntetických drah, vnitrobuněčný transport a membránový transport, výroba proteinů či syntéza RNA. ---------------------------Cituji: "Mechanismus rotace ATP-synthasy a následného použití vzniklé mechanické energie na syntézu ATP je důvod, proč o celém komplexu můžeme mluvit jako o velmi důmyslném stroji." https://www.wikiskripta.eu/w/Adenosintrifosf%C3%A1t

Návštěvník (So, 2. 5. 2020 - 10:05)

Hledáš výmluvy, abys to nemusel dělat. Já nic dělat nemusím, nejsem pobožný a na bibli nevěřím. Nemusím se chovat podle nějaké knížky. Ale ty bys měl. Přitom na tu knížku sereš. To jsi pobožný na baterky. Hlásíš se k něčemu a přitom se tím sám odmítáš řídit. Jsi k smíchu. Jsi nepovedený pobožný.

Z (So, 2. 5. 2020 - 12:05)

-"Nemusím se chovat podle nějaké knížky." ------------------------------------------ Já taky ne. Já jsem na rozdíl od tebe svobodný. Ty například musíš věřit v samovýrobu stovek různých důmyslných strojů a motorů, které provádějí klíčové funkce v buňkách, protože bys jinak musel uznat existenci Stvořitele. A to ty nechceš, proto se musíš chovat jako naprostý idiot a lhát sám sobě, že věříš v samovýrobu stovek různých důmyslných strojů a motorů, které provádějí klíčové funkce v buňkách.

Návštěvník (So, 2. 5. 2020 - 09:05)

Všichni jsou mrtví, bobku. Ale ty jako pobožný to máš blbější. Měl bys uzdravovat nemocné a křísit mrtvé a neděláš to. Jsi lempl. Půjdeš do pekla.

Reklama

Přidat komentář