Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Honič (Po, 2. 12. 2019 - 22:12)

Nějaký čůrání by holky nebylo?

Šišmiš (Po, 2. 12. 2019 - 22:12)

Miško,ozvi se mi. Jestli chceš společný setkání.

Tomáš (Po, 2. 12. 2019 - 22:12)

Tohle je docela hezký a neškodný čtení, jen kdyby ho tady nekurvili provokatéři a skuteční perverzní osůbky. Rád si u toho tady onanuji a i u jiných vláken.

Míla (Po, 2. 12. 2019 - 21:12)

ještě jednou píšu, vykašlete se na to a neprovokujte ty holky ! Jinak se mezi sebou pohádejte jak chcete.

Návštěvník (Po, 2. 12. 2019 - 21:12)

to úchylný vypisování se ti jednou nevyplatí

Host (Po, 2. 12. 2019 - 21:12)

????????? Proč píše v jedné osobě a mužském rode? Komediante.

Návštěvník (Po, 2. 12. 2019 - 21:12)

komediante trapnej úchylnej

Mirek (Po, 2. 12. 2019 - 21:12)

a proč to tedy čteš ty komediantko?

Návštěvník (Po, 2. 12. 2019 - 21:12)

ale no tak...:)

Martina (Po, 2. 12. 2019 - 21:12)

Klára budealespoň čůrat ve škole,když je venku zima a tu chvíli domů snad vydrží. Ale jinak je to hloupé a ubohé.

Markéta (Po, 2. 12. 2019 - 21:12)

Jen provokujou,ale tohle je stejně nejapně nedomyšlená klukovina. Ta holka to snad přejde,protože,jestli to vezme vážně,tak se sesype a nerozdýchá to jen tak.

Návštěvník (Po, 2. 12. 2019 - 20:12)

Jestli tam maj skrytou minikameru,tak tam ani nemusí nikoho špehovat a natáčet to na dálku.

Míla (Po, 2. 12. 2019 - 20:12)

Teda tak ti za Kláru za tohle děkuju. Jestli si to přečte,tak se příště cestou domů počůrá, protože se bude bát a domů to nevydrží. Tohle je opravdu hnusný.

Klára (Po, 2. 12. 2019 - 19:12)

Dnes jsem šla domů s kamarádkou a čůraly jsme pod viaduktem, já jsem si dávala na doporučení vás pozor jestli nás někdo nešmíruje a nikde nikdo nebyl a byla jsem i tak trochu psychicky stažená, takže ikdyž se mi chtělo hodně na malou, asi bych to domů nakonec možná vydržela. Nikdo ale nešel a tak jsme pipinky svlékly a nechaly je vyčůrat co v nás bylo a obě jsme měly asi podobně dlouhý a intenzivní čůrání, asi proto,že jsme byly o velký přestávce spolu ve škole a tak se nám bříška naplnikly podobně. Ségra dnes chtěla sama uvařit večeři a tak jsme se nechaly překvapit. Udělala špagety s bazalkou a trochou uzeniny a daly jsme si k tomu do nich kečup a bylo to skvělý. Do dnešního rána jsme spinkaly u sebe v pelíškách,Nikola chce ještě dnes taky a tak já ji to ještě dovolím. Myslím si,že je taky víc citlivá takhle vzimě a chce si povídat a mazlit se s mamčou nebo se mnou a já taky.Tak se zase zavrtáme do pelíšku a dnes půjdu naopak já k ní a budeme chrnět. Niki už se ptá stále víc na takový ty intimní věci a co já a Libor a tak ji to pipisuju zatím jen opatrně. Jsem ráda, že už nesmutní z toho,že budu možná v budoucnu s Liborem bydlet kousek vedle. Libor taky zatím nesmutní z vánoc, ale bojím se, že to přijde,když mu maminka odešla letos na jaře, ale snad to nějak zvládneme. Tak se půjdeme teď opláchnout a vyčůrat a do pelíšků. Dnes ségra v noci ani nešla na malou a tak mně nebudila a pak jsme obě čůraly až ráno hodně z plných bříšek.

Šišmiš (Ne, 1. 12. 2019 - 21:12)

Miško,jsi ještě tu?

Klára (Ne, 1. 12. 2019 - 19:12)

Martino moc děkuju za tu podporu. Ano půjdu se zabalit do pelíšku a Nikolka přijde ke mně, nějak jí to mazlení a sdílení chybí a tak budeme spinkat v pelíšku spolu.

Martina (Ne, 1. 12. 2019 - 19:12)

Tak to ti přeju a taky to v dobrém závidím. Já tuhle dospívací romantiku mám trochu už za sebou. O Nikolku se neboj, že by ji Libor okukoval při čůrání, myslím, že kdyby to bylo jinak, tak by to sama poznala a čůrat by s ním nechtěla a tady má pocit pohody a bezpečí a tak se vyčůrá i když je Libor blízko a psala jsi ,že už i v létě to neřešila a když jste seděli někde u ohýnku a ona chtěla tak nikam daleko neodběhla a vyčůrala se někde poblíž u prvního stromu ikdyž tam Libor byl u ohně s vámi. Libor miluje tebe a já bych mu v tom věřila. A za ty ptáčky máš u mně body navíc. My máme chaloupku na opačnou stranu od vás a taky tam jezdíme krmit ptáčky když je zima a je to asi 60 km ale to vůbec nevadí. Tak se hezky, jak říkáš, večer zavrtej do pelíšku a mysli na Libora a vše hezké,co jste prožili.

Klára (Ne, 1. 12. 2019 - 17:12)

Libor před chvílí odjel a bylo to skvělý, včera jsme nakonec vzaly ségru s sebou,protože byla z toho špatná a tak jsme si řekly,že to nevadí a na chaloupce jsme daly do krmítka slunečnicové semínka a další lojové koule a jeli jsme se koupat do lázní. Daly jsme bazény i sauny a ségra to zvládala dobře i saunové rituály a pak zase koupání, opět jsme se zavřely do WC pro vozíčkáře a bylo to moc hezký přes pipinku a pak jsme navečer jeli přes naší hospůdku domů. Gabino, ségra se před Liborem až zase moc nestydí a když jsme si zastavili na čůrání, tak se ona se mnou klidně vyčůrala u auta a Libor čůral kousek vedle a v pohodě. Ne že by se před ním ukazovala,ale tohle bere jako normálně neohrožující a on ji ani neokukuje při tom,ale ze mně a mého čůrání je nemocnej. Libor spinkal u mně v pokojíčku a bylo to moc hezký a nemilovali jsme se, to by nešlo tak moc okatě,ale ráno byl velkej mezi nohama a chtěl do mně proniknout,a tak já jsem se otočila k němu zády a od mi pronikl potichu do pipinky jakoby ze zadu a nebyl divokej abychom nevzbudili ségru vedle ale i to stačilo, jak jsem ho měla jen v klidu v sobě,že po chvilce jsem cítila, že to z něj teče do mně a pipinku mám plnou jeho lásky a bylo to nádherný. Krásný víkend!

Honič (So, 30. 11. 2019 - 15:11)

Klára už s Liborem nekde čůrá. Snad tu ségru nechali doma!

Gabina (So, 30. 11. 2019 - 17:11)

Jasně,Nebo by museli před Nikolou se hodně krotit a pochybuju,že by se před Liborem Nikola vyčůrala i normálně u auta.

Reklama

Přidat komentář