Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Míla (Po, 2. 12. 2019 - 21:12)

ještě jednou píšu, vykašlete se na to a neprovokujte ty holky ! Jinak se mezi sebou pohádejte jak chcete.

Návštěvník (Po, 2. 12. 2019 - 21:12)

to úchylný vypisování se ti jednou nevyplatí

Host (Po, 2. 12. 2019 - 21:12)

????????? Proč píše v jedné osobě a mužském rode? Komediante.

Návštěvník (Po, 2. 12. 2019 - 21:12)

komediante trapnej úchylnej

Mirek (Po, 2. 12. 2019 - 21:12)

a proč to tedy čteš ty komediantko?

Návštěvník (Po, 2. 12. 2019 - 21:12)

ale no tak...:)

Martina (Po, 2. 12. 2019 - 21:12)

Klára budealespoň čůrat ve škole,když je venku zima a tu chvíli domů snad vydrží. Ale jinak je to hloupé a ubohé.

Markéta (Po, 2. 12. 2019 - 21:12)

Jen provokujou,ale tohle je stejně nejapně nedomyšlená klukovina. Ta holka to snad přejde,protože,jestli to vezme vážně,tak se sesype a nerozdýchá to jen tak.

Návštěvník (Po, 2. 12. 2019 - 20:12)

Jestli tam maj skrytou minikameru,tak tam ani nemusí nikoho špehovat a natáčet to na dálku.

Míla (Po, 2. 12. 2019 - 20:12)

Teda tak ti za Kláru za tohle děkuju. Jestli si to přečte,tak se příště cestou domů počůrá, protože se bude bát a domů to nevydrží. Tohle je opravdu hnusný.

Klára (Po, 2. 12. 2019 - 19:12)

Dnes jsem šla domů s kamarádkou a čůraly jsme pod viaduktem, já jsem si dávala na doporučení vás pozor jestli nás někdo nešmíruje a nikde nikdo nebyl a byla jsem i tak trochu psychicky stažená, takže ikdyž se mi chtělo hodně na malou, asi bych to domů nakonec možná vydržela. Nikdo ale nešel a tak jsme pipinky svlékly a nechaly je vyčůrat co v nás bylo a obě jsme měly asi podobně dlouhý a intenzivní čůrání, asi proto,že jsme byly o velký přestávce spolu ve škole a tak se nám bříška naplnikly podobně. Ségra dnes chtěla sama uvařit večeři a tak jsme se nechaly překvapit. Udělala špagety s bazalkou a trochou uzeniny a daly jsme si k tomu do nich kečup a bylo to skvělý. Do dnešního rána jsme spinkaly u sebe v pelíškách,Nikola chce ještě dnes taky a tak já ji to ještě dovolím. Myslím si,že je taky víc citlivá takhle vzimě a chce si povídat a mazlit se s mamčou nebo se mnou a já taky.Tak se zase zavrtáme do pelíšku a dnes půjdu naopak já k ní a budeme chrnět. Niki už se ptá stále víc na takový ty intimní věci a co já a Libor a tak ji to pipisuju zatím jen opatrně. Jsem ráda, že už nesmutní z toho,že budu možná v budoucnu s Liborem bydlet kousek vedle. Libor taky zatím nesmutní z vánoc, ale bojím se, že to přijde,když mu maminka odešla letos na jaře, ale snad to nějak zvládneme. Tak se půjdeme teď opláchnout a vyčůrat a do pelíšků. Dnes ségra v noci ani nešla na malou a tak mně nebudila a pak jsme obě čůraly až ráno hodně z plných bříšek.

Šišmiš (Ne, 1. 12. 2019 - 21:12)

Miško,jsi ještě tu?

Klára (Ne, 1. 12. 2019 - 19:12)

Martino moc děkuju za tu podporu. Ano půjdu se zabalit do pelíšku a Nikolka přijde ke mně, nějak jí to mazlení a sdílení chybí a tak budeme spinkat v pelíšku spolu.

Martina (Ne, 1. 12. 2019 - 19:12)

Tak to ti přeju a taky to v dobrém závidím. Já tuhle dospívací romantiku mám trochu už za sebou. O Nikolku se neboj, že by ji Libor okukoval při čůrání, myslím, že kdyby to bylo jinak, tak by to sama poznala a čůrat by s ním nechtěla a tady má pocit pohody a bezpečí a tak se vyčůrá i když je Libor blízko a psala jsi ,že už i v létě to neřešila a když jste seděli někde u ohýnku a ona chtěla tak nikam daleko neodběhla a vyčůrala se někde poblíž u prvního stromu ikdyž tam Libor byl u ohně s vámi. Libor miluje tebe a já bych mu v tom věřila. A za ty ptáčky máš u mně body navíc. My máme chaloupku na opačnou stranu od vás a taky tam jezdíme krmit ptáčky když je zima a je to asi 60 km ale to vůbec nevadí. Tak se hezky, jak říkáš, večer zavrtej do pelíšku a mysli na Libora a vše hezké,co jste prožili.

Klára (Ne, 1. 12. 2019 - 17:12)

Libor před chvílí odjel a bylo to skvělý, včera jsme nakonec vzaly ségru s sebou,protože byla z toho špatná a tak jsme si řekly,že to nevadí a na chaloupce jsme daly do krmítka slunečnicové semínka a další lojové koule a jeli jsme se koupat do lázní. Daly jsme bazény i sauny a ségra to zvládala dobře i saunové rituály a pak zase koupání, opět jsme se zavřely do WC pro vozíčkáře a bylo to moc hezký přes pipinku a pak jsme navečer jeli přes naší hospůdku domů. Gabino, ségra se před Liborem až zase moc nestydí a když jsme si zastavili na čůrání, tak se ona se mnou klidně vyčůrala u auta a Libor čůral kousek vedle a v pohodě. Ne že by se před ním ukazovala,ale tohle bere jako normálně neohrožující a on ji ani neokukuje při tom,ale ze mně a mého čůrání je nemocnej. Libor spinkal u mně v pokojíčku a bylo to moc hezký a nemilovali jsme se, to by nešlo tak moc okatě,ale ráno byl velkej mezi nohama a chtěl do mně proniknout,a tak já jsem se otočila k němu zády a od mi pronikl potichu do pipinky jakoby ze zadu a nebyl divokej abychom nevzbudili ségru vedle ale i to stačilo, jak jsem ho měla jen v klidu v sobě,že po chvilce jsem cítila, že to z něj teče do mně a pipinku mám plnou jeho lásky a bylo to nádherný. Krásný víkend!

Honič (So, 30. 11. 2019 - 15:11)

Klára už s Liborem nekde čůrá. Snad tu ségru nechali doma!

Gabina (So, 30. 11. 2019 - 17:11)

Jasně,Nebo by museli před Nikolou se hodně krotit a pochybuju,že by se před Liborem Nikola vyčůrala i normálně u auta.

Klára (So, 30. 11. 2019 - 07:11)

Holky, já když je hodně zima a sníh a mráz tak pod viaduktem nebo jinde venku čůrám jen málokdy,ale je to takový hloupý zvyk. Nevšimla jsem si,že by mně doposud někdo špehoval,al e kdyby tam někdo dal tajnou kameru a zamaskoval jí, tak bych to opravdu nepoznala a natočit mně jak čůrám a pak to dát na net, to bych se z toho sesypala, kdyby mně někdo sledoval, toho bych si všimla a pospíchala bych domů a snad bych to vydržela, nebo bych to musela risknout a rychle to pustit a hrozně zatlačit aby to bylo hned a utekla bych. Budu opatrná. Dnes dopoledne přijede Libor a mamča to bohužel včera prozradila ségře jaký máme plán, ale chytře jí nabídla,že ji vezme s sebou dnes na tajný výlet,protože Nikola byla z toho špatná a loudila a prosila jestli by mohla jet s náma taky a pak utekla do koupelny a rozplakala se. Tak uvidíme . My ji klidně vezmeme, ale kdyby ji vzala mamča tak bychom mohli s Liborem být více uvolnění . Ségra ještě asi chrní, nakonec jsme spaly každá u sebe, a tak uvidím jak to bude. Přála bych jí ten tajný výlet. Jen mně napadlo, aby ji nevzala tajně taky na chaloupku, to by tedy bylo překvapení. Ale to myslím, že ne, asi to bude Liberec a nějaký vánoční nakupovaní nebo Babylon a koupání a nebo zcela něco jinýho.

Míla (Pá, 29. 11. 2019 - 21:11)

Tak pozdravujte na chaloupce a hezky si to užijte! Myslím na vás.

Gita (Pá, 29. 11. 2019 - 19:11)

Navíc si já Martino myslím, že to místo je Klárou tak známé, že si ji tam může někdo špehovat a nebo tam dát skrytou kameru a to by Kláru zabilo. A to přesto,že dokáže tady o těch věcech psát, je to podle mne slušná a velmi citlivá bytost. Kdyby to někdo pak dal na net jak čůrá a ona se tam poznala tak to by bylo neštěstí hotové. Mám o ni opravdu strach a nevím proč.

Reklama

Přidat komentář