Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Klára (Út, 3. 12. 2019 - 16:12)

Dnes jseme s mamčou a ségrou a ještě s jedněma známýma posedět do města na Barborskou večeři a tak se na to těším. Dnes jsem čůrala pod viaduktem a nikdo nikde nešel a tak jsem to pustila v klidu rychle do větší loužičky a šla domů. V ty restauraci si radši dojdeme se ségrou na WC ,tam jestli půjdeme společně domů bych před nima nečůrala ani bych si neřekla,že půjdu někam na malou za roh. O Mišce vím, že leží a ona teď na podzim je citlivější,ale snad to překoná. Jsme domluvené,že za ní přijedu mezi vánocema a na to se těším, Libor měl nápad,že až pojedu od ní domů,že by za námi přijel pro mně a tak si užijeme cestu společně domů i s čůráním a třeba i někde se spojíme do pipinky. Ségra dnes v noci sekolem jedné vzbudila, vykřikla a plakala a celá se chvěla a prý se jí zdálo, že někoho zabila. Tak jsem ji objala a hladila a slyšela jsem jak jí hodně tluče srdíčko z toho strachu,ale za chvilku se zklidnilo,chtělo se jí z toho honem čůrat na záchod a tak jsme si došly a zase jsme pak chrněly až do rána a už se jí nic podobného nezdálo. Tak dnes bude zase u mně a zavrtáme se do pelíšku u mně a hlavně aby to bylo vpohodě. A jestli se hodně přepijeme v restauraci tak půjdeme pipinky vyčůrat i v noci,ale to nevadí,koupelnu máme hned za pokojíčky přes chodbičku tak čtyři metry a tam trefíme.i

Martina (Út, 3. 12. 2019 - 21:12)

Tyhle nepříjemné sny taky někdy mívám,ale pokud Nikolka neprožila v nedávné době nějaké trauma,tak to odezní. A srdíčko se rozbuší tím strachem,ale zklidní se. Neboj,tohle nebude nic vážné. Jen kdyby se jí to opakovalo,pak by to bylo vhodné řešit. Máte se ale rády a tohle vnímám jako náhodnou indispozici,která občas postihne každého.

Gita (Út, 3. 12. 2019 - 12:12)

Miško taky pozdrav ode mne. Vylež se a odpočívej. Syn taky leží už od soboty a měl horečky a je slabý a je doma a tohle období je na to blbý a ty jak čtu máš nízkou imunitu. Hodně vitamínů ať se z toho dostaneš. Teple se oblékat a nečůrat venku ! Abys mohla na vánoční prázdniny za Klárkou. Nebo ona přijede za tebou? Vím,že jste si něco domlouvaly.

Miška (Út, 3. 12. 2019 - 13:12)

Teď jsem se vzbudila. Děkuji za podporu,Klára plánuje přijet za mnou. Jdu čurat.

Šišmiš (St, 4. 12. 2019 - 12:12)

To je škoda. A co až budeš u Klárky,že bysme se viděli?

Miška (Út, 3. 12. 2019 - 10:12)

Pozdravení z Dačic všem, nebyla jsem ve škole, ale u doktora, mám pálení v krku a kašlu a teplotu a tak mne nechal do konce týdne doma a v pondělí na kontrolu. A tak ležím a mám kapky a sirup a nějalý léky, ale angína to není a tak antibiotika nemám, jen kdyby se to do zítra zhoršilo,napsal by je. Maminka je v práci, ale já se postarám. Je mi teplo a zima, nemám chuť k jídlu, prostě je mi špatně a budu ležet a potit se. Baculka mi teď každý den čurá normálně a když nemusím, tak v téhle zimě venku nečurám. Od doktora jsem potřebovala na záchod poměrně dost, ale snažila jsem se na to nemyslet a došla jsem až domů, ale před domem už se to stupňovalo a tak první,co bylo,když jsem odemkla, že jsem zaběhla na záchod a už se staženýma kalhotama rychle sedla na mísu a čurala jsem silným proudem a rychle se mi ulevilo. Šišmiši ty mne tady nabízíš společné čurání a setkání,ale ty jsi z těch končin jak je Klára a to je daleko, takže zatím ne, ale na tyhle věci si třeba holku najdeš poblíž.

Honič (Po, 2. 12. 2019 - 22:12)

Nějaký čůrání by holky nebylo?

Šišmiš (Po, 2. 12. 2019 - 22:12)

Miško,ozvi se mi. Jestli chceš společný setkání.

Tomáš (Po, 2. 12. 2019 - 22:12)

Tohle je docela hezký a neškodný čtení, jen kdyby ho tady nekurvili provokatéři a skuteční perverzní osůbky. Rád si u toho tady onanuji a i u jiných vláken.

Míla (Po, 2. 12. 2019 - 21:12)

ještě jednou píšu, vykašlete se na to a neprovokujte ty holky ! Jinak se mezi sebou pohádejte jak chcete.

Návštěvník (Po, 2. 12. 2019 - 21:12)

to úchylný vypisování se ti jednou nevyplatí

Host (Po, 2. 12. 2019 - 21:12)

????????? Proč píše v jedné osobě a mužském rode? Komediante.

Návštěvník (Po, 2. 12. 2019 - 21:12)

komediante trapnej úchylnej

Mirek (Po, 2. 12. 2019 - 21:12)

a proč to tedy čteš ty komediantko?

Návštěvník (Po, 2. 12. 2019 - 21:12)

ale no tak...:)

Martina (Po, 2. 12. 2019 - 21:12)

Klára budealespoň čůrat ve škole,když je venku zima a tu chvíli domů snad vydrží. Ale jinak je to hloupé a ubohé.

Markéta (Po, 2. 12. 2019 - 21:12)

Jen provokujou,ale tohle je stejně nejapně nedomyšlená klukovina. Ta holka to snad přejde,protože,jestli to vezme vážně,tak se sesype a nerozdýchá to jen tak.

Návštěvník (Po, 2. 12. 2019 - 20:12)

Jestli tam maj skrytou minikameru,tak tam ani nemusí nikoho špehovat a natáčet to na dálku.

Míla (Po, 2. 12. 2019 - 20:12)

Teda tak ti za Kláru za tohle děkuju. Jestli si to přečte,tak se příště cestou domů počůrá, protože se bude bát a domů to nevydrží. Tohle je opravdu hnusný.

Klára (Po, 2. 12. 2019 - 19:12)

Dnes jsem šla domů s kamarádkou a čůraly jsme pod viaduktem, já jsem si dávala na doporučení vás pozor jestli nás někdo nešmíruje a nikde nikdo nebyl a byla jsem i tak trochu psychicky stažená, takže ikdyž se mi chtělo hodně na malou, asi bych to domů nakonec možná vydržela. Nikdo ale nešel a tak jsme pipinky svlékly a nechaly je vyčůrat co v nás bylo a obě jsme měly asi podobně dlouhý a intenzivní čůrání, asi proto,že jsme byly o velký přestávce spolu ve škole a tak se nám bříška naplnikly podobně. Ségra dnes chtěla sama uvařit večeři a tak jsme se nechaly překvapit. Udělala špagety s bazalkou a trochou uzeniny a daly jsme si k tomu do nich kečup a bylo to skvělý. Do dnešního rána jsme spinkaly u sebe v pelíškách,Nikola chce ještě dnes taky a tak já ji to ještě dovolím. Myslím si,že je taky víc citlivá takhle vzimě a chce si povídat a mazlit se s mamčou nebo se mnou a já taky.Tak se zase zavrtáme do pelíšku a dnes půjdu naopak já k ní a budeme chrnět. Niki už se ptá stále víc na takový ty intimní věci a co já a Libor a tak ji to pipisuju zatím jen opatrně. Jsem ráda, že už nesmutní z toho,že budu možná v budoucnu s Liborem bydlet kousek vedle. Libor taky zatím nesmutní z vánoc, ale bojím se, že to přijde,když mu maminka odešla letos na jaře, ale snad to nějak zvládneme. Tak se půjdeme teď opláchnout a vyčůrat a do pelíšků. Dnes ségra v noci ani nešla na malou a tak mně nebudila a pak jsme obě čůraly až ráno hodně z plných bříšek.

Reklama

Přidat komentář