Reklama

Kdy jste se naposledy pokakali

Návštěvník (So, 30. 11. 2019 - 15:11)

hahaha s váma je fakt prdel

Kikina (So, 30. 11. 2019 - 15:11)

To už je na mě trochu moc ale tak proti gustu... Užijte si to :0)

Scatter (So, 30. 11. 2019 - 13:11)

TAK A DOST! Tak tohle ne...ikdybych ted byl třeba uprostřed náměstí plného lidí, ve frontě na pokladnu nebo v jakékoli myslitelné situaci a na jakemkoli místě, musel bych začít okamžitě onanovat! To také samozřejmě činím, takže nám Lucko chceš říct, že si ta nejužasnější žena na světě a tvůj muž je nejšťastnější člověk pod sluncem. Bože můj jak strašně mu závidím, také chci aby si věděla, že si mi způsobila nepředstavitelnou erekci, měl jsem v plánu někam jít ale nemohu, ne s tak tvrdým ptákem. Nemám slov co bych psal, prostě jen zírám a honím, nepředstavitelné a šíleně moc vám to oběma závidím :o uplně jsi mě odrovnala, naprosto!

Mamka Lucie (So, 30. 11. 2019 - 13:11)

S manželem tyto hrátky moc milujeme, čas od času když nejsou děti doma jako dnes kdy mají hlídání u babičky si uděláme společný krásný den, od rána ležíme společně v posteli a užíváme si nekonečnou rozkoš, vzájemně jsme se už ráno posrali, já na muže a on namne, mažeme si po těle naše hovna ležíme spolu totálně zesraní v hovnech v naší posteli a je to nádhera, střídavě se mazlíme a milujeme, víkend je jen náš, ani nevylezeme z postele, je nám moc hezky a ještě dlouho bude, manžel na mě zrovna chčije, tak budu končit ať nemám mokrý mobil, cpeme se dobrotama a koukáme na porno, ráda bych večer ještě něco čerstvého přidala ;-)

Scatter (So, 30. 11. 2019 - 12:11)

Moc se těším holky, strašně moc, držím ti palce aby si to vydržela do zítra a byla si krásně a pořádně plná Martinko, aby sis kakání krásně užila, až budeš nádherně tlačit, rozevře se tvá překrásná prdelka a začne se z ní pomalu soukat nádherné a doufám i velmi objemné velké a široké hovínko, pořádná překrásná kláda. Moc moc toužím po tvém překrásném kakání naše dokonalá princezno, ach!

Martina (So, 30. 11. 2019 - 12:11)

Tak to s Verunkou necháme na zítra,no jestli to udržím nekakat,tak to bude alespoň u mně velký.

Scatter (So, 30. 11. 2019 - 10:11)

Super velký hovno! už teď se těším Martinko a chválím i tebe marky, jak nádherně jsi se pokakala, moc bych si chtěl s tebou hrát, už jsem nedočkavý, jak nám Martinka popíše jak moc a hodně toho vykakala, už ted jí mužu slíbit že si budu honit péro jako o závod, škoda, že to nemůžeme vidět a ocenit hovínko, jaké se pro nás chystáš vykakat, myslím, že by si získala první cenu a pusu na zadeček, moc moc se těším lásko moje, ty budeš krásně kakat a já se díky tobě zase krásně udělám :-* jste nejlepší holky, šíleně moc vás miluji!

Scatter (So, 30. 11. 2019 - 10:11)

Báro moc krásně si se vykakala, kdybych ti tak mohl pomoci to nádherné hovínko vytlačit, chtěl bych tě při tom šmírovat, třeba z poza kůlny, koukat se jak krásně tlačíš a to úžasné velké a široké hovínko ti roztahuje prdelku, s úžasem bych tě pozoroval a honil si při tom ptáka :) Nikolo miluje, u tvého příšpěvku už to nešlo vydržet a onanuji u něj :) Doufám Niki, že v podobných hrátkách budete s kamarádkou pokračovat, jak bych chtěl být při tom ve sprše s váma, smět se koukat jak se vám krásně roztahují zadečky a leze z nich nádherné hovínko, za odměnu bych vám je oběma pěkně postříkal :-* Jak ti závidím! Jakou přenádhernou zkušenost nám zde popisuješ, já bych taky chtěl, opravdu moc abyste se mi děvčata vykakali do dlaní, miluji Vás. Jste úžasná holky, miluji Vás Nikolko, jak tě kamarádka krásně udělala až si se z toho slastí pochcala, je to nádhera, doufám, že tohle byl jen začátek děvčata a že v tom hodláte pokračovat a jít dál a dál, už se těším na další příhody s váma, jste naprosto užasné, tohle moc potřebuji, mladá krásná děvčata co krásně kakajía hrají si spolu...budu stříkat.

Martina (So, 30. 11. 2019 - 08:11)

Věrča dnes přijde,ale tady poletuje sníh a tak jestli budeme kakat venku v tý zimě , nevím. Nějak se domluvíme, nebo to necháme na neděli. Ale já už mám munici a kdybych to měla držet do zítra tak pak bych pak vytvořila supervelký hovno. Jí jsem se neptala jak na tom je,ale asi si to taky šetří na odpoledne.

Markéta (So, 30. 11. 2019 - 08:11)

Večer přes spaním jsem si oblékla kalhotky a silonky a vyplatolo se to. Probudila jsem se ráno a chtělo se mi na velkou. Tak jsem jen v rozkošném poloprobouzení uvolnila zadek a svěrač a hned si našlo ven hovínko a pomalu ta hřejivá a měkce blátivá hmota zaplnila celé kalhotky a já si v klídku užívala jak mi pozvolna vycházejí další dávky a kalhotky jsou zcela plné. Uvolnilo se i močení a já bez tlačení nechala vytéct vše,čím byl za noc můj močák naplněn. Pod sebou jsem měla opět igelit a tak si mohu v tom tekutě blátivém rozjímání v klidu polehávat. Jen se musím poklonit Nikole a její parťačce, tohle byla od vás skvělá smeč. To bych chtěla taky s nějakou ženou zažít a aby mně udělala. Tady mám velké rezervy. Velká inspirace...

Návštěvník (Pá, 29. 11. 2019 - 18:11)

Nikolo a ty druhá mysteriózní krásko (jmono prosím taky...), vy jste neuvěřitelný! Ano, ano, ano. Jen tak houšť ať se pro vás dovyhoním do absolutního vytečení a vyčerpání! To opravdu nejde ani dočíst aby se člověk u toho neudělal. Nikolo tys prožila vrchol s dívkou a jestli budete tak pokračovat, to bude jízda,chci vnímat vaše kakání, vaše průjmy i tlustý hovínka ,co nejdou ven a trápíte se v bolestech, i vase čůrání a vaše orgasmy,kdy to jedna druhé uděláte a naopak. Jsem ve vás!!!!!

Valentýna (Pá, 29. 11. 2019 - 16:11)

Teda to je silný kafe! Chtěla jsem sem napsat o tom,co se mi stalo,ale vidí,že jsou tady daleko větší kalibry.

Honič (Pá, 29. 11. 2019 - 16:11)

Já už sem nemůžu chodit, když si myslím, že mně to už tolik nezaujme a bude to stále stejná klasika a to samý, stále něco nového a rajcovního přijde! Nikolo, tys měla normální orgasmus a od holky! To mně omejou! Ale já jsem to čet a stalo se mi to samý. Holky vy mně tady vždycky uděláte! Božská stvoření jste, já jsem z vás úplně vyteklitej do poslední kapičky. Rozkošný! Já bych to chtěl dělat s váma.! Denně!

Nikola (Pá, 29. 11. 2019 - 15:11)

Super ! Už jsme vykakaný a jsme určitě špičky! Stalo se mi nečo ,co ještě nikdy před tím. U kámošky jsem doma šly kakat. Ale nechtěly jsme do záchodu a tak nejprve ,že půjdeme kakat ven za garáž,ale bylo dost zima a tak jsme udělaly nápad. Vykadíme se doma, nahatý a ve sprše a spláchneme to rovnou do odpadu! Já chtěla aby ona kakala první a ona zase ,že já mám, a tak jsem nakonec se nechala ukecat a vlezly jsme do rohu koupelny kde byla sprcha a celkem velký prostor a já se jen maličko přikrčila a zatlačila jsem a z výšky kakala na zem. Musela jsem ještě jednou zatlačit a pak hovínko vyšlo nejprve krátký a spadlo a za ním dlouhý a spadlo na zem a ještě jsem udělala další malý a bylo to hotový. Ona se tomu smála a pustila sprchu a to hovínko postříkala proudem tak,že se rozmočilo a zmizelo v odpadu. Pak ona vystrčila zadeček taky víc do výškya snažila se vykakat taky. Měla ho trochu otevřený jak tlačila a silný tužší hovínko v něm bylo vidět na kraji. Snažila se a tlačila a trochu ho vytlačila o pár centimetrů a já dostala ujetej nápad! Chytka jsem jí ho jemně do ruky a řekla jí,že její hovínko držím v ruce a jestli bude tlačit ven, tak já ho budu držet a blokovat a budu se s ním přetahovat. Jenže ona tlačila a nešlo jí opravdu ven až zasténala, tak jsem povolila rukou trochu a hovínko začalo lézt z jejího zadečku dál, velký a celý a chytla jsem ho do obou dlaní a nechala si od ní vykadit do rukou všechno. Nakonec z ní vyšel malý průjem a já hned měla pokaděnou od ní ruku i trochu výš. Neskutečný zážitek. Vůbeci mi to nebylo odporný, naopak. Její hovínko bylo velký a tak jsem ho z rukou shodila do záchodové mísy a spláchla,ale měla jsem ruce stejně ještě pokakaný a několikrát jsem je umyla mýdlem a šamponem . Nakonec jsme se osprchovaly a navzájem jsme si sprchou omyly zadečky a pipiny a mně to bylo velmi milé jak mi sprchou jezdila po zadečku a mezi nohama až k pipině a po pipině a já to chtěla ještě a ještě a ona z toho byla chvilku nejistá a pak mne objala a rukou mi začala dráždit pipinu a stále víc a rychleji až si v jednu chvíli nic nepamatuju jen krásný záblesk a prý jsem se napnula, vykřikla a počůrala se jí do ruky z pipiny naněkolikrát po sobě jak mi jí dráždila a byla prý chvíli mimo a celá jsem se chvěla. Prý že se mi to stalo a že mně udělala a že to chce taky. Já jsem z toho byla tak vykolejená,že jsem nebyla schopna,ale nikdy se mi to nestalo a já tuhle holku chci i napodruhý a udělám jí to taky. Já chci s ní kakat a objímat se a nechat se pokakat od ní do ruky znovu a já jsem prožila neuvěřitelný krásný okamžik. To se nadá napsat v několika větách

Bára (Pá, 29. 11. 2019 - 14:11)

Opět jsem šla po nějakém čase kakat na mé místo za kůlnu. Od předvčera jsem nebyla a potřebovala jsem hned jít te´d po obědě. Máme tam nařezané dřevo na topení a tak je mezi nima takový výklenek a tam jsem si vyhrnula sukni a stáhla punčocháče a kalhotky a na bobečku jsem začala kakat. Myslela jsem nejdřív ,že se skoro pokadím a bude to rychlý, jak se mi chtělo silně, a měla jsem zadek plný a strašně to chtělo ven ale to hovínko bylo hrozně tuhý a tlustý a já musela tlačit jako blázen až mně to bolelo. To nejširší hovínko ale nakonec proniklo s námahou ven a pomalu vylezlo a spadlo na zem pode mne a za ním už šlo rychle měkký dlouhý hovínko a pode mnou byla hromádka, kterou jsem následně trochu i pochcala. Nebyla jsem dva dny a proto mi to šlo ztuha ikdyž se mohl můj zadeček protrhnout. Vzpomínám na Věrču jak tady bylo popsáno její kakání když jí to nešlo a chtělo se jí taky příliš nutně. Už se mi ulevilo. Pohoda.

Nikola (Pá, 29. 11. 2019 - 13:11)

Kamarádka dostala nápad, její rodiče přijedou domů až večer a tak půjdeme k ní domů a budeme blbnout na záchodě. Ona vydrží prý, chce se jí,ale bude to asi tuhý a tak to dá. Já potřebuju normálně a v klidu to taky vydržím.Jdeme na autobus a čůraly jsme na WC a hovínka se netlačiy ven ikdyž je máme v zadečku. To bysme musely zatlačit.

Honič (Pá, 29. 11. 2019 - 13:11)

už jsem holky natěšenej !

Návštěvník (Pá, 29. 11. 2019 - 11:11)

Leo,poprvé přečtení a skoro ty bylo,podruhé už jsem se musel hned dodělat do velkého vystříkání. Nekonečné blaho!

Nikola (Pá, 29. 11. 2019 - 08:11)

Kamarádka dnes už potřebuje kadit,ale vydrží v pohodě já jen maličko,tak dnes něco zase vymyslime!

Honič (Pá, 29. 11. 2019 - 08:11)

Leo,já bych tě chtěl videt na živo,ten tvůj srací proud,to musí být síla,já bych si te pak odvedl k tobě a pomiloval tě s pokaděným zadečkem a do tvé pipiny. Ježíši já nemůžu ani psát ja už budu,už to půjde

Reklama

Přidat komentář