Reklama

Kdy jste se naposledy pokakali

Valentýna (Pá, 29. 11. 2019 - 16:11)

Teda to je silný kafe! Chtěla jsem sem napsat o tom,co se mi stalo,ale vidí,že jsou tady daleko větší kalibry.

Honič (Pá, 29. 11. 2019 - 16:11)

Já už sem nemůžu chodit, když si myslím, že mně to už tolik nezaujme a bude to stále stejná klasika a to samý, stále něco nového a rajcovního přijde! Nikolo, tys měla normální orgasmus a od holky! To mně omejou! Ale já jsem to čet a stalo se mi to samý. Holky vy mně tady vždycky uděláte! Božská stvoření jste, já jsem z vás úplně vyteklitej do poslední kapičky. Rozkošný! Já bych to chtěl dělat s váma.! Denně!

Nikola (Pá, 29. 11. 2019 - 15:11)

Super ! Už jsme vykakaný a jsme určitě špičky! Stalo se mi nečo ,co ještě nikdy před tím. U kámošky jsem doma šly kakat. Ale nechtěly jsme do záchodu a tak nejprve ,že půjdeme kakat ven za garáž,ale bylo dost zima a tak jsme udělaly nápad. Vykadíme se doma, nahatý a ve sprše a spláchneme to rovnou do odpadu! Já chtěla aby ona kakala první a ona zase ,že já mám, a tak jsem nakonec se nechala ukecat a vlezly jsme do rohu koupelny kde byla sprcha a celkem velký prostor a já se jen maličko přikrčila a zatlačila jsem a z výšky kakala na zem. Musela jsem ještě jednou zatlačit a pak hovínko vyšlo nejprve krátký a spadlo a za ním dlouhý a spadlo na zem a ještě jsem udělala další malý a bylo to hotový. Ona se tomu smála a pustila sprchu a to hovínko postříkala proudem tak,že se rozmočilo a zmizelo v odpadu. Pak ona vystrčila zadeček taky víc do výškya snažila se vykakat taky. Měla ho trochu otevřený jak tlačila a silný tužší hovínko v něm bylo vidět na kraji. Snažila se a tlačila a trochu ho vytlačila o pár centimetrů a já dostala ujetej nápad! Chytka jsem jí ho jemně do ruky a řekla jí,že její hovínko držím v ruce a jestli bude tlačit ven, tak já ho budu držet a blokovat a budu se s ním přetahovat. Jenže ona tlačila a nešlo jí opravdu ven až zasténala, tak jsem povolila rukou trochu a hovínko začalo lézt z jejího zadečku dál, velký a celý a chytla jsem ho do obou dlaní a nechala si od ní vykadit do rukou všechno. Nakonec z ní vyšel malý průjem a já hned měla pokaděnou od ní ruku i trochu výš. Neskutečný zážitek. Vůbeci mi to nebylo odporný, naopak. Její hovínko bylo velký a tak jsem ho z rukou shodila do záchodové mísy a spláchla,ale měla jsem ruce stejně ještě pokakaný a několikrát jsem je umyla mýdlem a šamponem . Nakonec jsme se osprchovaly a navzájem jsme si sprchou omyly zadečky a pipiny a mně to bylo velmi milé jak mi sprchou jezdila po zadečku a mezi nohama až k pipině a po pipině a já to chtěla ještě a ještě a ona z toho byla chvilku nejistá a pak mne objala a rukou mi začala dráždit pipinu a stále víc a rychleji až si v jednu chvíli nic nepamatuju jen krásný záblesk a prý jsem se napnula, vykřikla a počůrala se jí do ruky z pipiny naněkolikrát po sobě jak mi jí dráždila a byla prý chvíli mimo a celá jsem se chvěla. Prý že se mi to stalo a že mně udělala a že to chce taky. Já jsem z toho byla tak vykolejená,že jsem nebyla schopna,ale nikdy se mi to nestalo a já tuhle holku chci i napodruhý a udělám jí to taky. Já chci s ní kakat a objímat se a nechat se pokakat od ní do ruky znovu a já jsem prožila neuvěřitelný krásný okamžik. To se nadá napsat v několika větách

Bára (Pá, 29. 11. 2019 - 14:11)

Opět jsem šla po nějakém čase kakat na mé místo za kůlnu. Od předvčera jsem nebyla a potřebovala jsem hned jít te´d po obědě. Máme tam nařezané dřevo na topení a tak je mezi nima takový výklenek a tam jsem si vyhrnula sukni a stáhla punčocháče a kalhotky a na bobečku jsem začala kakat. Myslela jsem nejdřív ,že se skoro pokadím a bude to rychlý, jak se mi chtělo silně, a měla jsem zadek plný a strašně to chtělo ven ale to hovínko bylo hrozně tuhý a tlustý a já musela tlačit jako blázen až mně to bolelo. To nejširší hovínko ale nakonec proniklo s námahou ven a pomalu vylezlo a spadlo na zem pode mne a za ním už šlo rychle měkký dlouhý hovínko a pode mnou byla hromádka, kterou jsem následně trochu i pochcala. Nebyla jsem dva dny a proto mi to šlo ztuha ikdyž se mohl můj zadeček protrhnout. Vzpomínám na Věrču jak tady bylo popsáno její kakání když jí to nešlo a chtělo se jí taky příliš nutně. Už se mi ulevilo. Pohoda.

Nikola (Pá, 29. 11. 2019 - 13:11)

Kamarádka dostala nápad, její rodiče přijedou domů až večer a tak půjdeme k ní domů a budeme blbnout na záchodě. Ona vydrží prý, chce se jí,ale bude to asi tuhý a tak to dá. Já potřebuju normálně a v klidu to taky vydržím.Jdeme na autobus a čůraly jsme na WC a hovínka se netlačiy ven ikdyž je máme v zadečku. To bysme musely zatlačit.

Honič (Pá, 29. 11. 2019 - 13:11)

už jsem holky natěšenej !

Návštěvník (Pá, 29. 11. 2019 - 11:11)

Leo,poprvé přečtení a skoro ty bylo,podruhé už jsem se musel hned dodělat do velkého vystříkání. Nekonečné blaho!

Nikola (Pá, 29. 11. 2019 - 08:11)

Kamarádka dnes už potřebuje kadit,ale vydrží v pohodě já jen maličko,tak dnes něco zase vymyslime!

Honič (Pá, 29. 11. 2019 - 08:11)

Leo,já bych tě chtěl videt na živo,ten tvůj srací proud,to musí být síla,já bych si te pak odvedl k tobě a pomiloval tě s pokaděným zadečkem a do tvé pipiny. Ježíši já nemůžu ani psát ja už budu,už to půjde

Lea (Pá, 29. 11. 2019 - 07:11)

Včera se mi stala nehoda. Bylo mi trochu špatně už přes den v práci a byla jsem jednou na velký,ale průjem to nebyl. Domů jsem ale nedošla. Bylo to strašný, těch několik minut od tramvaje domů já myslela, že se poseru a přemýšlela jsem,že to udělám v zoufalství někde opravdu na ulici. Pospíchala jsem nejrychleji jak to šlo, otevřela jsem dveře hlavního vchodu a to bylo poslední,co bylo bez nehody. Jen jsem je zabouchla za sebou, vylítlo to ze mně a já jen rychle stáhla kalhoty a spodní kalhotky a teď ze mně lítal doslova hnědožlutý proud nekonečného průjmu až jsem pokadila nejen podlahu ale i kus stěny,protože to proudilo pod tlakem hodně za mně dozadu. Pode mnou průjmová kaluž a stále to ještě samovolně vytékalo po malých dávkách. Pochcala jsem zem ještě navíc ,protože jak jsem držela kakání, potřebovala jsem i čůrat a to nešlo si dojít,protože by okamžitě teklo ze zadku průjmové nadělení. Ikdyž jsem rychle stáhla kalhoty a kalhotky, měla jsem v kalhotkách trochu naděláno ale to už jsem vyjela výtahem domů. Jsem hrozná. Nikdo mně nepotkal a neviděl,ale já neměla tu odvahu pak sjet dolů a po sobě to uklidit. To je ještě horší než kdybych se po... na veřejnosti. Dnes ráno tam to moje velký řídký hovínko i pokaděná stěna zůstaly a já kolem toho šla do práce a to bylo hrozný. Ale nemám odvahu se k tomu přiznat. Nejradši bych se na několik dní odstěhovala.

Scatter (Čt, 28. 11. 2019 - 15:11)

Úžasné, nádherné a skvělý nápad Niki, jen bacha na kamery, aby vás při tom neplánovaně nenatočily. Martinko a Niki, jste moc šikovné, úžasné.

Nikola (Čt, 28. 11. 2019 - 15:11)

Aje to hotový! Šly jsme cestou jako včera a zašly jsme ne až k řece,ale taky do hustého porostu dál od pěšinky a kámoška prý že se jí opravdu nechce,protože se včera vykadila tak hodně ,že dnes ještě hovínko v zadečku nemá. Já ho ale měla a tak jsem si u stromu stáhla kalhotky,silonky a kalhotky a přikrčila se ale nejprve jsem začala hned pod sebe čůrat. Vnímala jsem,že je hovínko na krajíčku,ale nebute moc tuhý,ale stejně jsem musela zatlačit a pak už šlo samo z prdelky ven. Skutečně nebylo tuhý a udělala jsem pod sebe hromádku z e série kašovitých šišek,ale ne tak velkou jako včera. Kámoška se koukala jak mi ty měkký šišky lezou ven a prý jich bylo hodně za sebou. Ptala jsem se jestli se jí nezačalo taky chtít,ale že prý ne ,ale začalo se jí chtít čůrat a tak jsem jí řekla,ať to moje kakání počůrá a ona se svlékla a nastavila zadeček z výšky nad moji hromádku a hned jí to teklo a počůrala mi to celý a hodně. Skusila i zatlačit,ale prý dnes opravdu tam nic nemá na kadění. Tak zkusíme zítra . Zatím nás to baví a bavilo by nás někde se jen tak rychle vykadit ve městě v rohu kde jsou lidi a pak utéct pryč. Adrenalin jako skála!

Martina (Čt, 28. 11. 2019 - 15:11)

Bylo sluníčko a tak jsem s plným zadečkem vyšla přes louku k lesu jako minule a že se tam vykakám. Nedošla jsem. Nevydržela jsem to prostě a ikdyž jsem stahovala zadek k sobě a kroutila se,bylo to málo platný, ten tlak byl tak velký, zastavila jsem se a bezbranná jsem se hrozně pokakala v několika vlnách do oblečení. Klasické kalhotky a silonky,ale dnes taky jsem si vzala sukni nad kolena a tak tu jedinou jsem si vyhrnula a chránila jí před ušpiněním. Kalhotky to nepobraly, prošlo to i na silonky a i dopředu na pipinu a byla jsem totálně pokaděná, došla jsem domů a šla pod sprchu a ještě vedle na záchod,protože se mi ještě chtělo a tak jsem zadeček nasměrovala nad mísu a kakala další skoro tekuté hovínka. A teprve pak to bylo všechno. S Verunkou je společný kakání nejlepší, tohle jsem neplánovala,ale povzbudilo mne to.

Scatter (Čt, 28. 11. 2019 - 13:11)

Nádhera, je skvělé kluci, že se snad když se poštěstí jednou pod to vše podepíšeme jako průkopníci a protagonisté, ti, kteří lidstvu přinesli a nebo se zasloužili o největší sexuální rozkoš :) Jinak já koukal že se prodávají i fetiše od holek, ale to taky není ono jako doopravdy :) navíc se to dá i nafejkovat, kurvu to vubec k tomu sem se nikdy nesnížil, jsem hrdý muž a taky jak píšeš i já jsem pozorný gentleman. Pěkně ujetý ovšem, ale vůbec se za to nestydím, naopak. Konečně se začínají povolovat ta pouta co nás svazují, už jsem viděl u pár holek v telefonu scat tematiku, hlášky kluků na holky třeba ve stylu, ta má ale sexy zadek, z toho by se krásně sralo atp. S dost holkama si píšu na tuhle tematiku, dokonce sem jich pár k tomu i přivedl časem, což je senzace. Nejradši mám takové, co už bez toho nemohou existovat jako já a dělají to s láskou a dobrovolně a sami z toho mají potěšení. Lucko, Nikolko, Miriam a další, jste naprosto senzační holky, Pavla ta je přímo Bohyně, snad nebude trvat dlouho doufám ve skrytu duše a brzy se tu zase objeví pořádně zesraná s nádherným psaným doprovodem co všechno do čeho a jak moc si to užila. Už teď se nemohu dočkat, pročítat zdejší příspěvky je totéž jako procházet se v ráji. Holky moc děkujeme, naše pokakané krásky, kdybyste jen viděli jak moc z vás stříkáme a jak perfektně nám stojí :)))

Lucka (Čt, 28. 11. 2019 - 12:11)

Teda holky vy mně motivujete a inspirujete. Taky jsem dneska už počtvrté letos udělala velkou potřebu do kalhotek. Dnes jsme se školou byli na jedné akci, takže jsme se naučili. Věděla jsem, že budu brzo doma a už na té akci se mi začalo chtít kadit, ale vydržela jsem bez nějakých větších problémů. Doma jsem se jenom musela převléct. Vzala jsem si jedny vytahane bílé krajkové kalhotky, co už moc nenosím a světle hnědé silonky. Pak už to na mně docela přišlo, tak už jsem se ani moc nebránila, ale neudělala jsem to tentokrát ani v posteli ani ve stoje, ale zkusila jsem novou kakací polohu. Klekla jsem si na kolena a narovnala horní část těla a svaly na zadku byly díky tomu uvolněné a šlo to ven samo. Konzistence tak něco mezi. Průjem jsem neměla, ale úplně pevné to taky nebylo. Spíš taková hodně měkká hovínka a jak jsem jimi naplnila kalhotky, tak to i trochu prosáklo. Teď už jsem v tom hodinu a pořád je mi fajn. Rodiče dorazí domů až večer, tak si to můžu ještě v klidu užít. Všechny pokakané zdraví Lucka 19 let Ústí nad Labem.

Tomáš (Čt, 28. 11. 2019 - 12:11)

Podepisuji se pod vším, co kolega Scatter napsal. Jsem sice o trochu starší, 39 let, ale pohled na to mám naprosto stejný. Je to ale natolik citlivá a tabuizovaná záležitost, že je opravdu těžce dostupná. Není problém si s prominutím koupit kurvu, ale to prostě není ono. Proto i já volám do světa, že pokud někde existuješ, pokud ráda uvítáš pozorného gentlemana nejen na tyto hrátky ale i na opravdové popovídání, pak Ti velmi rád sdělím kontakt. Jsem finančně i časově nezávislý, takže přijedu téměř kdykoliv a kamkoliv. Není třeba spěchat, klidně až po delším oťukání emailem, telefonováním atd. Když už čekám tolik let, vydržím to. Z vrcholového obchodu jsem zvyklej počkat na zralou chvíli. Jste BEST děvčata, všechny do jedné a děkuji vám za váš čas a důvěru to tady s námi sdílet.

Nikola (Čt, 28. 11. 2019 - 12:11)

Kamarádka dnes nepotřebuje ale já jo a tak až odpoledne půjdeme tak to zase vykadím někde jako včera, ona třeba bude jen čůrat a když nic, takto nevadí. Je sranda, i když mně bude jen pozorovat jak kakám já a čůrat asi budu taky.

Scatter (Čt, 28. 11. 2019 - 12:11)

Já zase ze všeho nejvíc miloval hru s ex, když sme píchali a hráli hru, slib mi, že se dnes neposereš...slibovala a slibovala, no ale nakonec nikdy nedodržela svůj slib a pořádně se zesrala, nezapomenutelné orgasmy, chtěl bych to zpět, udělám pro to všechno, ne starou, ale tyhle hrátky samozřejmě, chybí mi, nejde bez nich plnohodnotně žít.

Scatter (Čt, 28. 11. 2019 - 12:11)

Inspirujte se děvčata zdejšími povídkami, třeba se v nich nějaká najdete, třeba si časem nebudeme muset jen podobné story číst a honit nad tím, ale prožívat reálně :) http://pocuravanieapokakavanie.blogspot.com/ mě se mímo kakací storky asi nejvíc líbí ta od jedný kočky co provozuje Bed Wetting, ta mě úžasně zabila a rád se k ní vracím. Příjemnou zábavu a nejen mokré kalhotky...

Scatter (Čt, 28. 11. 2019 - 12:11)

Ještě samé mladé krásné holky tady, to je něco!! To chce každý! Vždyť co jiného patří správnému chlapovi do postele než mlaďounká zvědavá prdelka svolná a zvědavá k čemukoli. Vždy je nejtěžší překročit tu pomyslnou hranici a pak už to jde samo, každý si to zamiluje a pak už nechce nic jiného. Je to asi jako s análem, mladý holky se tomu často brání a nechtějí to, ale za pár let to vyhledávají a upřednostňují, piss je taky fajn, o tom žádná, ale už je zakotvený v běžném standartu, už to není tak vzácné a poměrně dostupné, ale kakání? Tento boom teprve nastane a já už roky doufám a přeji si aby to tak bylo, aby konečně dostal sex nový rozměr, aby se mrdalo bez zábrana bez předsudků a každý si užíval to co chce a co má ze všeho nejvíc rád. U mě je to jasné, u mě je nejvíc když s eholka krásně posere, jenom pro mě a pak si to brutálně užijem, klidně celé hodiny, desítky hodin i dny. Tohle je to co nazýval Dan Nekonečný královstvím rozkoše, nebát se ukázat své druhé já, předvést se jako špinavá prasácká děvka, o uhlazenou přízemní purytánku opravdu nikdo nestojí, každý chce dračici, všehoschopnou a jet pořádný no limit! Jít až za hranice...Miluji Vás děvčata, speciélně zde jste úžasné, však to musíte vidět co to s náma chlapama dělá, regulérně nás to přepíná, jsme z vás uplně vedle a v extázi.

Reklama

Přidat komentář