Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

Návštěvník (Ne, 15. 9. 2019 - 10:09)

Pozor na radikály na internetu viz. např. - "A FUCK OFF ORTEL A FUCK OFF BRICHTA A FUCK OFF VŠICHNI OSTATNÍ UMRDANÝ ČESKÝ NAZIKOMOUŠI HNĚDORUDÝ POSRANÝ!! Dnes je výročí kdy ty kurvy zasyflený popravili doktorku Horákovou a výročí všech obětí tý rudý svoloče, tak nezapomínejme na ty, kteří nás vyhrabali z těch těžkejch sraček."
---------------------------------------------------------------------------------------------
Internet je opravdu zaplevelen žumpóznímy příspěvky.

Návštěvník (Ne, 15. 9. 2019 - 10:09)

To napsal jakýsi vousatý Flavio, patrně z regionu sousedící z jihovýchodu s EU.
Jak vidno, raperství je takové nahrubo, doufejme, že to nebude chtít realizovat.

Jedovatej (Ne, 15. 9. 2019 - 10:09)

Jahodovej, tuším ve středu jsem tady dával nějaký vodkazy vohledně těch tvejch lidovců v reakci na ty tvý silně nadnesený kydy vo kostelech, plnejch katolickýho dorostu a na tu tvou neutuchající víru, že lidovci budou i po volbách v poslanecký sněmovně a snad i ve vládě. Ty články a grafy ze zmínejch vodkazů celkem přesvědčivě dokazujou, že lidovecký členstvo vodchází v důsledku vysokýho věku k pánubohu, stejně, jako vodcházej komunisti... i když ty podle tebe asi čeká spíš peklo, nebo, jak vobvykle píšeš, paklo... V každým případě lidovecký členstvo spadlo vod sametový švindlrevoluce vodhadem na čtvrtinu, snad i míň, a to samý lze pozorovat u lidoveckýho voličstva... takže, co ty na to, nebo, jak píšeš, co ty NATO? --- A co ty NATO, jak se vyvinula kauza Čapího hnízda? Vopravdu velký překvápko? Ale kdeže... vod začátku bylo myslícím jedincům jasný, že je to zoufalej pokus vykopat pana Babiše z politiky - všechny podmínky pro dotaci byly splněný, mnohý následný kontroly to potvrdily... a vopravdu dojemný jsou kydy všelijakejch politickejch šíbrů ve vodezvě na zastavený stíhání, že to teda nebylo nezákonný, ale prej to nebylo morální... No baže, vod bandy všivejch politiků ty kydy vo morálce vopravdu seděj...j

ShabbaTot-Jahoda (Ne, 15. 9. 2019 - 12:09)

...mňo......dnes jsem byl v kostele na Mši Svaté a bylo tam as 35 % dětí pod 10 rok oproti dospělému dorostu....jak je to možné?!...a jak důstojný pán zavolal na dětičky,celý štrůdl omladiny běžel ku oltáři za pan farářem.....tak jsem si taknějak vzpoměl na ty tvé jedovaté komenty ohledně voličů KDŮ-ČSL,bolševik je v prdeli a ani svěcená voda mu nepomůže!...Ten lidovecký dorost prostě bude !...Píšeš opanu Babišovi...?...Ale já přece již nejednou psal,že to je u mě pan Babiš...jezní do Langlej v Virdžínii a podává si dveře u ředitele CIA s generálem Koudelkou,jezdí do WH a dojednává tam nákupy supr US weapon za milijardy a s koupě těchto US technologií i členské základny US soldiers na našem území ČR.....a nyní ti jedno řeku Jedovatej.....můj táta a mu je přes 84 rok a je pravičák pro USA,Israel,NATO a západní Německo řek:Já mám to toho Babiše strach...aby ho rusák neoddělal a tu já Jahoda pravím..neoddělá ho ani rusák a ani eStéBák,neb nad ním orel bdí...orel vše vidí a nejen že ňafá svým atomovým ocelovým zobanem ostrým jak pazourková břitva,ale on i varuje,útočí a když je třeba zatne své smrtící drápy a zoban do krysy,potkana,svině a švába a žere!.....Pan Babiš bude proto bráněn a taky ubráněn...přece jenom.,...je to proamerický politik a 50 milionů blbejch korun mu je odpuštěno....ale EU,NATO a Brusel s Wošinktnem za to asi něco budou chtít.....nemyslíš...?????.....UVAŽUJ!!!!!!!!

Jedovatej (Po, 16. 9. 2019 - 15:09)

Ty zbožný výkřiky vo štrůdlu vomladiny, pelášející za farářem, přejdu pobaveným úsměvem a znovu vodkážu na fakta a grafy ve svým příspěvku z minulýho tejdne... čísla nelžou, Jahodovej, to prostě nepromodlíš a neuchlastáš. Stejně pobaveným úsměvem přejdu tvý kydy vo tom, jak pana Babiše brání orel bělohlavej... "je to proamerický politik a 50 milionů blbejch korun mu je odpuštěno...." - hezky pokrytecký, něco, jako ve známý pohádce vo třech veteránech, kde zkraje mávalo domorodý vobyvatelstvo transparentama "Cizinec je našinec", aby vbrzku povykovalo s transparentama "Cizinec není našinec"... prostě, jak se ti to hodí, viď... žádnej trestnej čin se nestal, tak je to jednoduchý i bez toho tvýho běloptáka... a když tak meleš vo těch pravičákách, máš nějaký rozumný vysvětlení, že proti panu Bbabišovi s elánem a šturmem vystupovala a vystupuje právě verbež, vydávající se za pravičáky, ten "slavnej" Demokratickej blok? Trochu divný, ne? --- Pantátu uklidni, ty vobavy z ruskýho atentátu má nejspíš pod vlivem keců různejch bezmozků, nejspíš moc kouká na Českou televizi... a vůbec, vždyť to celý jsou jen mocenský hrátky, třeba Němci usilovně budujou Nord Streem, kde by byli bez ruskejch surovin, až dočista zmagořej a vypnou všechny jaderný, a pak i tepelný elektrárny? Jasně, že by se tam převochotně a velice rád nasral orel bělohlavej se zkapalněným břidličným plynem... ten je ale dva- až třikrát dražší... a za vším hledej prachy. Úplně za vším... a to vokolo jsou jen jalový kecy.

ShabbaTot-Jahoda (Po, 16. 9. 2019 - 18:09)

no ano,50 milionů odpuštěno,obvzláště tedy po té co je vrátil,jo a jinak o vině a nevině ,tak k tomu as toliko..na internetu je plná zpráva OLAFU v plném znění a ti fundovaní stejně vědí své a pěkně naplno to vykřikují na Novinky cz,ale jo¨,budiž panu Babišovi přáno,jednou jezdí do USA a podává si tam kliku u dveří s generálem Koudelkou u šéfa CIA ,taky jezdí až do Bílého domu za prezidentem USA a dojednává tam supr obchody nejlepších zbraní na světě z USA,je proti vystoupení z EU ,je pro NATO a západní Německo...to jsou přece samí pozitiva,nemyslíš?:...a to i když ho v noci zcela jistě straší bubák ředitele masokombinátu,který si kvůlima jeho právníkům vpálil kulku do hlavy a jestli ho nestraší,tak to ho teda strašit bude ,neb svědomí je svědomí a to má každý vždy sám za sebe,ty hele Jedovatej,západní Německo přechází z fosilních paliv na výrobu elektřiny na přírodní zdroje,já jem jak jsem zde četl to tvoje hýkání,že se jim to nepodaří,tak to se jim teda podaří a na to vem jed,Němec totiž není čechášek,který není schopen postavik ani 1 km dálnic za rok,zatímco jen pouhých pár kilometrů v Rakousku se staví o sto šest dálnice přes celé Rakousi a Němec nezůstává pozadu,...takže tě teda vyvedu z omylu,pokud si myslíš,že německá germásská schopnost se o sebe není schopna postarat.....do pár roků bude veškerá energie v Německu ze zdrojů které chtějí oni a to také dotáhnou s germáskou důsledností do maximálního detailu!...Ropy se to bude týkat také a náhradní zdroje za ropu již dávnou jsou....Již se blíží doba,kdy arabští ropní šejci budou scípat hlady,neb si ten jejich utrejch nikdo nebude kupovat...tak do několika desítek let jim ¨dojde a u budou mít ultrum!...Ruska se to týká také.

Jedovatej (Út, 17. 9. 2019 - 13:09)

"ty hele Jedovatej,západní Německo přechází z fosilních paliv na výrobu elektřiny na přírodní zdroje,já jem jak jsem zde četl to tvoje hýkání,že se jim to nepodaří,tak to se jim teda podaří a na to vem jed,..." --- ty seš vopravdu prosťáček, Jahodovej... Jaký přírodní zdroje? Co asi udělaj, když větříček nezafouká a sluníčko nezasvítí? Budou potmě, nebo snad budou třít ebonitový tyče liščíma vohonama? Mysli, jahodovej, mysli... Ty přírodní zdroje v žádným případě nepodávaj konstantní výkon, a musíš mít v záloze zdroje klasický, abys moh nahradit výpadek... a jsem teda vopravdu zvědavej, jak tohle "dotáhnou s germáskou důsledností do maximálního detailu!" V tom jim nepomůže ani vorel bělohlavej, ani kdyby blbě nečuměl shůry se svým ostřížím hledem a zobanem atomovým, jak tady básníváš, a kdyby přiložil pařát k dílu... Jediný řešení v takovejch siruacích je nákup elektřiny vod vokolních států... elektřiny, vyrobený klasickejma způsobama, v tepelnejch a jadernejch elektrárnách, nebo snad máš pocit, že to zachráněj nějaký malý vodní elektrárny? --- "budiž panu Babišovi přáno,jednou jezdí do USA a podává si tam kliku u dveří s generálem Koudelkou u šéfa CIA ,taky jezdí až do Bílého domu za prezidentem USA a dojednává tam supr obchody nejlepších zbraní na světě z USA,je proti vystoupení z EU ,je pro NATO a západní Německo...to jsou přece samí pozitiva,nemyslíš?" --- No, za daný situace si to vopravdu nemyslím... vopravdu nejsem přesvědčenej, že potřebujeme předražený americký krámy, bez jakýhokoliv výběrovýho řízení, jenom proto, aby byl Velkej brácha spokojenej. Vo EU jsem tady už víckrát psával, dokud (jestli) se ten byrokraticko-socialistickej bordel, vzniklej na původně výtečný myšlence volnýho pohybu osob, zboží, služeb a kapitálu nezreformuje (a to teda vopravdu nevočekávám), není mi vůbec myšlenka rozpadu toho cirkusu cizí. A NATO... pokud by sloužilo k vobraně před skutečnejma hrozbama, třeba před invazí imigrantů, dal bych palec nahoru... současný NATO je ale spolek, kterej hájí především americký zájmy, kterej je soustředěnej na vymyšlenou hrozbu ruskýho nebezpečí... já vím, vykládat tobě něco takovýho je mrskáním hrachu na zeď, já to ale vidím tak, že Rusko chce mít svůj klid a chrání svý zájmy (a nedělaj to snad i jiný státy), a Putin tý tvý Americe a vostatním vadí především proto, že jim neleze vožralej do prdele a nerozdává ruský bohatství jako vochlasta Jelcin... --- A co ty články a grafy vo úbytku lidoveckýho členstva, početl sis?

Návštěvník (Út, 17. 9. 2019 - 16:09)

Děláš na diskusi zbytečný rozruch, to nejsou šokující informace, jen vyvoláváš haló, pomoc , demonstruji svojí bezmocnost, zajímejte se o tyto nesmysly. Prostě věci se dějí a ty s tím naprosto nic neuděláš a ty s tím nejsi schopen se vyrovnat, tak to kopíruješ sem, ale sorry já jsem nemusel zamáčknout slzu v oku. Mne to prostě nezajímá. AŤ si na druhém konci planety třeba znásilňují a vraždí, ale já tam nepůjdu to rovnat, nejsem spasitel. To ták, někam do prdelákova si přijít pro kulku,celkem spravedlivou, protože by po právu měli za to, že co se jim do toho pletu, že to není můj problém a ať tánu z5 do své Czechie, kterou ani neví kde je!

Rakato (Po, 16. 9. 2019 - 19:09)

Tak proč ti Němci staví trubku z Ruska na plyn, ten je také fosilní palivo? Už dnes od nás nakupují elektriku, takže v tom budou muset pokračovat. A to chci vidět, jak vyřeší skladování energie přes noc, kdy moc nesvítí a nefouká. To bude stát ta jejich kWhod. třikrát tolik jak dnes. (Ale jinak jim fandím, pomalu by se už měly stavět jen bezodpadní a energeticky soběstačné domy.)

jahodo (Po, 16. 9. 2019 - 19:09)

byl jsi se poslední dobou podívat v tom opěvovaném Německu? Těmi větrníky si naprosto zničili krajinu

Návštěvník (Ne, 15. 9. 2019 - 12:09)

Já se těším na nový film toho autora filmu Sametový vrazi, teď mu nemůžu přijít na jméno.
Ten bude mimo jiné o armádních zakázkách a lobystech.

Návštěvník (Ne, 15. 9. 2019 - 12:09)

O : lobbista

15.9. (Ne, 15. 9. 2019 - 10:09)

Existuje plno filmových zpracování,možná také trochu napoví. Musím mám i jiné povinnosti vůči lidstvu.

Návštěvník (Ne, 15. 9. 2019 - 10:09)

Už jsem byl naštvanej, že to zase nepochopím a budu u sebe za blbce. Jo, predátor zvlášť ve vyvedení v novém s hercem co hrál Pianistu, je docela hutná záležitost zvlášť v HD a dobré tv.

Rakato (Ne, 15. 9. 2019 - 20:09)

Souhlas, nový Predátor nebyl špatný. Začínám mít obavy, že tak dlouho budeme malovat čerta na zeď, až k nám ti Predátoři skutečně přiletí. A budeme mít po piškvorkách.

15.9. (Ne, 15. 9. 2019 - 20:09)

Za blbce budeš celý život.

Návštěvník (Ne, 15. 9. 2019 - 23:09)

To jsem nepsal já, patrně nějaký vtipálek, takže tady vysírá v mém jménu, to je dobrý...

Návštěvník (Ne, 15. 9. 2019 - 10:09)

Nimröd Antal ho natočil jako bezva pecku.První pozván do Hollywoodu po svém úspěchu s filmem Control(Revizor),ale ne ten od Tolstého.

Návštěvník (Ne, 15. 9. 2019 - 09:09)

Já mám rád ženský co maj rádi sex na ex a nechodí kolem chlapa dlouho, když nemají závazky. Hezky tam vrazim zezadu, zfouknu to a rychle pryč. Žádný štráchy, ještě budou spokojený ani nemrknou.

Návštěvník (Ne, 15. 9. 2019 - 00:09)

Kalousek je lhář. EET prý na výběr daně spotřebuje více z peněz daňového poplatníka, než činí samotný výběr daně...Proč může politik takhle lhát. Je známo, že právě pohostinství se příliš nerozdávalo o účtenky a právě díky EET je zdaněno vše a ne jen základní minimum, aby bylo zachováno dekorum a na skutečném zisku živnosti se to nepromítalo.

Reklama

Přidat komentář