Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

ShabbaTot-Jahoda (Pá, 19. 7. 2019 - 00:07)

Bráník již nepiji,neb zvyšuje glukozu...chlastám suché bílé,ale na tom co jsem napsal si trvám.Jo a na internetu jsou na to jiné komentáře ..třeba na Novinky cz jako:se divím že ta lidská hyena ještě žije....on ten zmetek má ještě nějakou nájemní smlouvu v ruce?...Já žádám aby z etických důvodů byl pan Monsport zbaven všech funkcí a zabavení veškerého jeho majetku aby viděl to,co on dělá ostatním.....darebák...MAFIÁNSKÝ STÁT....."Zatvrzelý Monsport-lidská hyena....takže toto asi tak křivá ústa jsou křivá jak kánoe staré ženy".....zajímavé ještě je,že zatímco k jiným příspěvkům je na stovky komentářů,k článku na Novinky cz:Konkurzní spávce H -Systemu chce po bytovém družstvu doplatit miliony na nájem....je těch komentářů pouze 46,jindy se můží rudí důchodci z Novinek přetrhnout v komentářích a jedou jak motorová myš a zde najednou ticho po pěšině a nějak se jim to nechce komentovat,asi si k tomu něco osobně myslí ,nemyslíš?....Jo a ještě je tam jeden zajímavý komentář a to:Si vyhledejte kdo tentokrát z politiků jel v H Systemu,kdo mu z politiků dělal reklamu..".vazby Petra Smetky na lidi z okolí lídrů ODS a ČSSD jsme popisovali jako novináři mnohokrát.Jak H-System platil klíčového Zemanova poradce Miroslava Šloufa.Jak manželka ministra finaní Ivana Kočárníka stavěla s H-Systemem ve stejné době,kdy její muž udělil Stetkovi licenci na třetí burzu cenných papírů.Jak H-System posílal peníze vybrané od klientů do Lidového domu v době,kdy ČSSD měla odstavené účty a řešila problém se mzdami"viz https://neovlivni.cz/vyvoj-v-kauze-h-systemu-sni-svuj-sen-dal-penize-nebudou/

Rakato (Pá, 19. 7. 2019 - 12:07)

Pokud bydlíš v cizím, musíš platit nájem, to je jasné. Pokud sis dostavěl domek, který ti nepatří, stává se dostavba automaticky majetkem majitele domku. A je jen na něm, zda ji akceptuje a zaplatí ti za ni, nebo ne. Že H-systém byl podvod? No a co? Kdyby si všichni lidé podobně začali dostavovat domky, které jim nepatří, vypukl by chas. Pořádek musí být, jinak by lidé lezli po stromech. Sice je smutné, že Smetka tyhle lidi okradl, ale to jim nedává právo přivlastni si cizí majetek. A navíc odmítat platit nájem, i když bydleli v cizím. Tak může uvažovat jen debílek.

ShabbaTot-Jahoda (Čt, 18. 7. 2019 - 01:07)

a jestli se díky "vládní krizi" dostane SPD do vlády namísto SPD,...to teda ale bude obrázek,až s nima bude pan prezident jednat na hradě!...Napojení SPD na neonacistickou partaj zde v České zemi je všeobecně znám,stačí si zajít na Antifa a tam to je i s fotodokumentací....To teda ale bude obrázek ve světě,jen co je pravda!

jahodo (Čt, 18. 7. 2019 - 08:07)

jsi vůl

ShabbaTot-Jahoda (Čt, 18. 7. 2019 - 01:07)

oprava:dostane SPD do vlády namísto ČSSD...

aladin (St, 17. 7. 2019 - 21:07)

"Nakažená klíšťata jako biologická zbraň? V USA prověří vojenské experimenty"........
Jo jako to bylo se HIV !!!

Rakato (St, 17. 7. 2019 - 21:07)

Viděl jsi film "Spiknutí" s Melem Gibsonem? Film pro tebe.

aladin (St, 17. 7. 2019 - 21:07)

"Putin rozšířil nabídku ruských pasů na celý Donbas"....Zelenskyj, myslíš fašistickou spravedlnost, že ??? Ti už všichni Rusové na Ukrajině zažily, když je Azov a jiné fašistické organizace začaly vyhlazovat !!! !!! !!! Zelenskyj, jsi POKRYTEC !!!

aladin (St, 17. 7. 2019 - 21:07)

"Zátah na ruské špiony měl dokázat, že BIS nejsou čučkaři. Zvýšil ale napětí mezi tajnými službami"....Pro Boha, kdo vám tohle poradil a schválil ??? Prezident byl velmi citlivý v označení BISu !!!

aladin (St, 17. 7. 2019 - 21:07)

"WHO vyhlásila kvůli ebole celosvětový stav nouze. Nemoc už se z Konga dostala k sousedům"......Že by to byla součást plánu na vyhubení 90% lidstva ???

aladin (Út, 16. 7. 2019 - 21:07)

"Kino Svět
Křížová palba (Spiknutí které zabilo Kennedyho)"....Vražda JFK a jak to bylo doopravdy !!! Právě teď !!§

Rakato (Út, 16. 7. 2019 - 23:07)

Usnul jsem i při lepších filmech.

To (St, 17. 7. 2019 - 12:07)

se starcům stává. A taky že se u toho počůrají

Rakato (St, 17. 7. 2019 - 13:07)

Neznám to z vlastní zkušenosti (jako ty). Nemáš to lehké.

zatím (St, 17. 7. 2019 - 15:07)

neznáš, ale znát budeš. Neboj

aladin (Út, 16. 7. 2019 - 13:07)

"Podvodníci si vytvořili stroj na peníze. Napálily se miliony lidí"....Jednoduché řešení: Zakázat operátorům skrytá čísla a zakázat programy na skrývání čísel !!! !!! !!!

aladin (Út, 16. 7. 2019 - 13:07)

"Kdo stojí za cílenými útoky na Windows 7? Stopy vedou do Ruska"....Je třeba ptát se: Kdo z toho má prospěch ??? Proč by hackeři z Ruska likvidovali XP a 7 ???, jaký by na to měli zájem likvidovat zastaralý OS, to by přece likvidovali nejnovější virus Win 10, ne ??? Jediný, kdo může mít zájem na likvidaci těchto OS je CIA a NSA !!! CIA s NSA si u Bila objednajo a také zaplatilo šmíronní všech PC s OS Win 10 a ještě k tomu šmírování prostřednictvím CPU verze "i" !!! Ti totiž potřebují, aby si lidé nainstalovali šmírovací OS Win 10 !!!

aladin (Út, 16. 7. 2019 - 13:07)

"Kdo stojí za cílenými útoky na Windows 7? Stopy vedou do Ruska"....A kam z Ruska ??? Nevedou třeba do NSA ???

aladin (Út, 16. 7. 2019 - 13:07)

"KOMENTÁŘ: Prokletí českých prezidentských stran – Jiří Pehe"....Pehe zase jsi mimo mísu !!! Tyto strany hlásaly, že tady jsou pro lidi, ale čas ukázal, že jsou proti lidem !!! V současnosti jsou pouze dvě strany prolidové a to je ANO a SPD !!! Ostatní, t.zv.:Liberální strany jsou protinárodního zaměření a usilují o likvidaci Českého národa, jakož i o likvidaci všech Evropských národů !!!

aladin (Út, 16. 7. 2019 - 13:07)

"Kandidátka na šéfku EK Von der Leyenová chce nová pravidla o migraci ".................
E U je Sionistická organizace založená na ZNIČENÍ EVROPY !!! Leyenová je výměna čerta za ďábla !!! Nezapomeňte, že si ji tam navrhlo vedení EU !!!

Reklama

Přidat komentář