Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

Jahoda (Čt, 18. 7. 2019 - 18:07)

Báseň.-...Fuj...rudý hnůj......hnus..........FLUS!!!!!!!!!!!!!!!!

aladin (Čt, 18. 7. 2019 - 14:07)

"Zasáhněte proti ruské aplikaci FaceApp, žádá americký senátor FBI".........Amíci mají strach, že pomocí téhle apky se dají odhalit Američtí špioni v Rusku a proto takový řev !!!

aladin (Čt, 18. 7. 2019 - 14:07)

"Vodafone dostal od EK zelenou, stane se předním poskytovatelem internetu"............
Vodafon nikdy, podporuje nadaci : Člověk v tísni !!!

Rakato (Čt, 18. 7. 2019 - 21:07)

Něco pro tebe, Aladine: hashtag "huawei putin irácké zbraně hromadného ničení" (internetovou adresu mi to nedovolilo vložit)

aladin (So, 20. 7. 2019 - 00:07)

"(internetovou adresu mi to nedovolilo vložit)". No a to je právě ta pravá demokracie !!! Kam se na ni sere NSDAP a KSSS včetna KGB !!! Ti všichni se oháněli národem a lidmi, zato dnešní Fašisté se ohánějí Demokracií !!! Co to je ta demokracie, sáhnout si na to nejde, nejde to zvážit ani změřit, elektriku sice nevidíte, ale může vás pěkně kopnout, na a co nám může udělat ta Demokracie, vždyť je jen pro boháče a chudí to včechno zaplatí a to je ta Demokracie !!!

aladin (Čt, 18. 7. 2019 - 14:07)

"Turecko kvůli pořízení systému S-400 vypadne z programu stíhaček F-35, pohrozil Bílý dům"....Stejně jsou ty jejich F 35 na hovno, S-400 je sestřelí !!! A stály tolik milionů !!! USFT je potřebuje nutně prodávat, jinak je můžou sešrotovat !!!

aladin (Čt, 18. 7. 2019 - 14:07)

"Turecko kvůli pořízení systému S-400 vypadne z programu stíhaček F-35, pohrozil Bílý dům"....Obrat Turecka je pochopitekný !!! USFT chtěli odstranit Erdogana a nepovedlo se !!! Tak co si myslely, že bude následovat ??? Turecko není jako západní a dnes i středoevropské vlezdoprdelkovský stát, nepoleze ani do zadku USFT !!! A není tak holupé, aby nevědělo, že za N W O jsou Sionisté a že ohrožují jeho existenci !!! Je na čase, aby se vytvořila silná OPOZICE vůči USFT a jeho nohsledům, pak bude zase na planetě klid !!!

aladin (Čt, 18. 7. 2019 - 14:07)

"KOMENTÁŘ: Represivní tolerance liberalismu - Alexander Tomský"....Liberalismus je FAŠIZMUS !!!

aladin (Čt, 18. 7. 2019 - 14:07)

"Petříček si zve na kobereček čínského velvyslance"....Petříčku, ty nevíš, že z Ameriky nám hovno kouká ??? Že za tím Pirátským intermezzem v Praze je Soros a Sionisté ??? Že chtějí zabránit tomu, aby se Česká republika stala nezávislou na Spojených státech a západu ??? Přece nejsi takový hlupák, abys na tohle skočil ??? Ale vypadá to, že jsi buď farizej a nebo Sionista ve vládě !!!

Rakato (St, 17. 7. 2019 - 22:07)

Kdybys žil v 19. století, byly by tvé starosti zcela jiné - Je císař, zdravý? Nepřijde cholera? Zasil jsem, ale zaprší? Není moje koza nemocná? Proč na mě Máňa odvedle pořád civí? Dědeček má padoucnici, ale na doktora nemáme peníze. Musím se v kostele pomodlit, aby mě neodvedli do armády. -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Zato dnes se staráš o celý svět a za každým rohem vidíš spiklence a vládní agenty. Takhle tě zblbla globalizace.

nevím (St, 17. 7. 2019 - 22:07)

komu píšeš, ale v tomto pravdu nemáš.

aladin (St, 17. 7. 2019 - 21:07)

"O raketách Írán jednat nebude "..... Víme přece všíchni, že ekonoika USFT je založena na prodeji zbraní a na přepadávání jiných států a vykradení jejich surovin !!!

aladin (St, 17. 7. 2019 - 21:07)

"V Česku je nulová ochota podílet se na řešení migrace, zjistil Seehofer"......To je naprosto v pořádku Seehofe, když jste si tu pakáž začali tahat do Evropy, tak si ji nechte doma, do každě rodiny sluníčkářů jednu rodinu islámáků !!! My tady žádné islámáky nechceme, stačí nám Cikáni !!!

ShabbaTot-Jahoda (Čt, 18. 7. 2019 - 00:07)

NE!...Toto není pravda!...To nám jak mají stačit "cikáni" ve smyslu,že jsou na obtíž?...Ty hele Aladin,jeden z důvodů proč nemusím bolševika je ten,že to je hnusný rasista a rozděluje společnost na MY a oni a poukazování na "cikány" k tomu slouží velice dobře....Ještě jednou se opakuji a znova se opakuji...denně je potkávám u nás v práci a jsou super slušní lidé,každý den v práci a vydělávají poctivě každou korunu stejně jako každý jiný,šmankote!...Dokonce mnohde ani není poznat že to je Rom,to až pak mezi řečí někdo řekne že k nim patří,takže ,abych to jahodově zhrnul.Češi jsou hnusní rasisti a ten kdo vyvolává nenávist a rozděluje společnost to moc dobře ví a politicky na to sází a spolu s hnusným rasizmem jde ruku v ruce i antisemitizmus,viz politik SPD,který tvrdil,že USA ovládají Židé a cpal se do TV jako vrcholný namager.Však mu to židovská obec pěkně zostra zatrhla!...Takový nácek,antisemita a straník SPD,která nenávidí i české Romy nemá co v TV dělat.!!!!!

aladin (Čt, 18. 7. 2019 - 21:07)

Nevím co řekl někdo z SPD, ale USFT opravdu ovládají Sionisté a také EU a skoro celou Evropu !!! Také je jich plno ve všech TV, stačí se jen dobře podívat !!! Také je jich plno v naši politice a tím, že někteří křičí, že to je rasizmus nic nezmění, oni tam zůstanou, jsou tam totiž velké prach a nemusí nic dělat !!! A Cikány nemá nikdo rád proto, že kradou, jsou násilničtí a parazitují na Českých občanech, jako mnoho cizáků s Českým jménem kteří Bůh ví odlud se tu vzali !!! To, že si bráníme svoji zem proti N W O a Sionistům je naprosto správné !!! Kdyby se nám nepokoušeli naši zem ukrást, ani pes by po nich neštěk !!! A teď můžeš začít řvát, že jsem rasista !!! Pokud je obrana moji vlasti rasizmus, tak jsem rasista a jsem na to hrdý !!! Zato ty jsi jen onuce pro každého !!!

ShabbaTot-Jahoda (Pá, 19. 7. 2019 - 01:07)

ty hele Aladin...piš...ty mě vždy zachráníš když nažratý po návratu z hospodu napíši blbost,prostě reaguješ a tak nějak se můj nažratý komentář ztratí do ztracena a není tak na očích...ale to neznamená,že s tebou souhlasím.Kdo v této zemi doopravdy krade ve velkém jsem zhora popsal a na to jsou lehce dohledatelné odkazy na netu .Píšeš o Romech jako i cikánech?...Já si to třeba nedovolím,pokud totiž ti lidé chtějí oslovovat Rom,budu jim říkat Rom a neprovokovat cikánem...ani zde v soukromí domova si to nedovolím,ale ty na to máš asi jiný názor.Říkáš že nejsi rasista...?..A ihned nato chceš bránit svou zem proti sionistům a cikánům?...No ale toto chtějí politici SPD taky,že?Uvažuj.Jako by na mě dýchla nacistická propaganda 30_tých let.Ještě k těm tvým Cikánům...denně je potkávám v práci a mám z toho dobrý pocit.Jedná se o dělníky ze stavby okolo firmy,taky je tam spoustu zaměstnanců firmy a není žádný problém.Zdraví ,jsou slušní a v pohodě.Žádní zloději,žádná agrese a špatné chování,prostě normální a slušní lidé.Kolikrát jsem to sem již psal?..Mnohokrát ,že?

jahodo (Pá, 19. 7. 2019 - 06:07)

koukej mazat raději do práce, abys měl na svoje suché bílé. A na prášky, které potřebuješ na utišení. Abys z toho nezblbnul. I když....to už se stalo

Rakato (Čt, 18. 7. 2019 - 12:07)

S tou láskou k cikánům to máš stejné, jako všichni ti milovníci korektnosti (což v překladu znamená dávat něco lidem, kteří si to nezaslouží). Vidíš cikány z rychlíku a žbleptáš tady, že se na ně nemáme dívat přes prsty. Borče, je třeba zažít cikána na vlastní kůži, a pak mluvit. Až si vychutnáš tu jejich hlučnost, hloupost, opovrhováním školou, ty jejich řeči, jak jim všichni ubližují, protože jsou cikáni, až tě párkrát okradou, pak bys měl mluvit. (Ale třeba budeš mít štěstí a narazíš na slušné cikány, kteří mají své vady, ale nejsou kriminálníci. I takoví se vyskytují.)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pokud jde o rasismus, jsi jen produkt mediální zlomyslné filosofie vydávat odpor lidi k parazitům a kriminálníkům za odpor k rase.

ShabbaTot-Jahoda (Čt, 18. 7. 2019 - 17:07)

rasistu ,hnusného českého rasistu označuješ za "lidi"....soudruhu,soudruhu...a co StB agent Mansport,který žaluje ubožákys okradeného H-.Systemu...to je taky člověk?!---soudruhu...souudruhu a tu svou Azbuku si vetkni s širokým rozmachem do prdele,komunisto co zde píšeš v azbuce,rusáku

Shabbatot.-Jahoda (Čt, 18. 7. 2019 - 17:07)

každý blbec ví,že polarozování spolenosti zde vede rusák na svých hnusných webech jako je Aeronet a JINÝ RUSKÝ HNÚJ,Euportal a jiné ...si myslíš,že !lid" je blbej?!.....

Reklama

Přidat komentář