Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

lid (Čt, 18. 7. 2019 - 18:07)

blbej není, ale ty ano jahodo. Jsi opravdu nepřemýšlivý kretén, který uvažuje jen podle stříleček.

ShabbaTot-Jahoda (Pá, 19. 7. 2019 - 00:07)

a neodvolávej se na "lid"...ten si k tomu myslí své a již to nepřestane,tam je zapsání do dějin a na jistá jména se bude politicky nekorektně vzpomínat na věky věkův,to nevyšumí.Na okradení národa během padlé měny v 50-tých letech se taky dodnes vzpomíná,jenže národ k tomu nemá moc konkrétních jmen,zde ale jsou a jejich nositelé to maj ale fakt blbí.Česko není právní stát,ale USA ano a tam by byl soud a platilo by se dosti velké odškodné,no...ČR neleží bohu¨žel v USA,ale v Evropě a ten mezinárodní soud by se docela šikl,pěkně to rozmáznout v zahraničí a konkrétně jmenovat a mluvit o problému,to soudruh vždy nenáviděl a neměl to rád,dnes je ale jiná doba,takže to bude mít těžké.

Shabbatot-Jahoda (Čt, 18. 7. 2019 - 18:07)

NE...NENÍ/!§!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A StBáka hnát svinským krokem k soudu do Haagu a pak do USA ,DO Wašonktonu,soudruga na prezidenta navázaného...ji,ji...soudruzi...máto to dnes těžké.komunisti na Kreml navázaní..rudé zemenovské öbsvině......internet je dostupný prostě každému,agenti...jo a Mansport pozná co je to v zádech pěchota,tam se ohledy brát nebudou...dospělácoï jsou jak malé děti...ale jak se jedná o peníze,legrace jde stranou!

aladin (Čt, 18. 7. 2019 - 21:07)

Shabbatot-Jahoda, když tak horuješ pro spravedlnost, tak bys nám měl říci kolik Amerických prezidentů by mělo být před soudem v Hagu za mezinárodní terorizmus, za vyvražďování lidí, za přepadávání cizích států !!! Jen ve Vietnamu zavraždila americká armáda na 3 miliony Vietnamců a to na základě vymyšleného incidentu !!! Co jsi to za charakter, když vychvaluješ Spojené státy - ŘÍŠI ZLA !!!

jahodo (Čt, 18. 7. 2019 - 18:07)

vypadá to, žš těch bráníků bylo dnes nějak moc

Návštěvník (Čt, 18. 7. 2019 - 22:07)

I můj pes zvrací z Bráníku, to je důvod proč tvá ústa jsou křivá jak je děravá kánoe staré ženy.

ShabbaTot-Jahoda (Pá, 19. 7. 2019 - 00:07)

Bráník již nepiji,neb zvyšuje glukozu...chlastám suché bílé,ale na tom co jsem napsal si trvám.Jo a na internetu jsou na to jiné komentáře ..třeba na Novinky cz jako:se divím že ta lidská hyena ještě žije....on ten zmetek má ještě nějakou nájemní smlouvu v ruce?...Já žádám aby z etických důvodů byl pan Monsport zbaven všech funkcí a zabavení veškerého jeho majetku aby viděl to,co on dělá ostatním.....darebák...MAFIÁNSKÝ STÁT....."Zatvrzelý Monsport-lidská hyena....takže toto asi tak křivá ústa jsou křivá jak kánoe staré ženy".....zajímavé ještě je,že zatímco k jiným příspěvkům je na stovky komentářů,k článku na Novinky cz:Konkurzní spávce H -Systemu chce po bytovém družstvu doplatit miliony na nájem....je těch komentářů pouze 46,jindy se můží rudí důchodci z Novinek přetrhnout v komentářích a jedou jak motorová myš a zde najednou ticho po pěšině a nějak se jim to nechce komentovat,asi si k tomu něco osobně myslí ,nemyslíš?....Jo a ještě je tam jeden zajímavý komentář a to:Si vyhledejte kdo tentokrát z politiků jel v H Systemu,kdo mu z politiků dělal reklamu..".vazby Petra Smetky na lidi z okolí lídrů ODS a ČSSD jsme popisovali jako novináři mnohokrát.Jak H-System platil klíčového Zemanova poradce Miroslava Šloufa.Jak manželka ministra finaní Ivana Kočárníka stavěla s H-Systemem ve stejné době,kdy její muž udělil Stetkovi licenci na třetí burzu cenných papírů.Jak H-System posílal peníze vybrané od klientů do Lidového domu v době,kdy ČSSD měla odstavené účty a řešila problém se mzdami"viz https://neovlivni.cz/vyvoj-v-kauze-h-systemu-sni-svuj-sen-dal-penize-nebudou/

Rakato (Pá, 19. 7. 2019 - 12:07)

Pokud bydlíš v cizím, musíš platit nájem, to je jasné. Pokud sis dostavěl domek, který ti nepatří, stává se dostavba automaticky majetkem majitele domku. A je jen na něm, zda ji akceptuje a zaplatí ti za ni, nebo ne. Že H-systém byl podvod? No a co? Kdyby si všichni lidé podobně začali dostavovat domky, které jim nepatří, vypukl by chas. Pořádek musí být, jinak by lidé lezli po stromech. Sice je smutné, že Smetka tyhle lidi okradl, ale to jim nedává právo přivlastni si cizí majetek. A navíc odmítat platit nájem, i když bydleli v cizím. Tak může uvažovat jen debílek.

ShabbaTot-Jahoda (Čt, 18. 7. 2019 - 01:07)

a jestli se díky "vládní krizi" dostane SPD do vlády namísto SPD,...to teda ale bude obrázek,až s nima bude pan prezident jednat na hradě!...Napojení SPD na neonacistickou partaj zde v České zemi je všeobecně znám,stačí si zajít na Antifa a tam to je i s fotodokumentací....To teda ale bude obrázek ve světě,jen co je pravda!

jahodo (Čt, 18. 7. 2019 - 08:07)

jsi vůl

ShabbaTot-Jahoda (Čt, 18. 7. 2019 - 01:07)

oprava:dostane SPD do vlády namísto ČSSD...

aladin (St, 17. 7. 2019 - 21:07)

"Nakažená klíšťata jako biologická zbraň? V USA prověří vojenské experimenty"........
Jo jako to bylo se HIV !!!

Rakato (St, 17. 7. 2019 - 21:07)

Viděl jsi film "Spiknutí" s Melem Gibsonem? Film pro tebe.

aladin (St, 17. 7. 2019 - 21:07)

"Putin rozšířil nabídku ruských pasů na celý Donbas"....Zelenskyj, myslíš fašistickou spravedlnost, že ??? Ti už všichni Rusové na Ukrajině zažily, když je Azov a jiné fašistické organizace začaly vyhlazovat !!! !!! !!! Zelenskyj, jsi POKRYTEC !!!

aladin (St, 17. 7. 2019 - 21:07)

"Zátah na ruské špiony měl dokázat, že BIS nejsou čučkaři. Zvýšil ale napětí mezi tajnými službami"....Pro Boha, kdo vám tohle poradil a schválil ??? Prezident byl velmi citlivý v označení BISu !!!

aladin (St, 17. 7. 2019 - 21:07)

"WHO vyhlásila kvůli ebole celosvětový stav nouze. Nemoc už se z Konga dostala k sousedům"......Že by to byla součást plánu na vyhubení 90% lidstva ???

aladin (Út, 16. 7. 2019 - 21:07)

"Kino Svět
Křížová palba (Spiknutí které zabilo Kennedyho)"....Vražda JFK a jak to bylo doopravdy !!! Právě teď !!§

Rakato (Út, 16. 7. 2019 - 23:07)

Usnul jsem i při lepších filmech.

To (St, 17. 7. 2019 - 12:07)

se starcům stává. A taky že se u toho počůrají

Rakato (St, 17. 7. 2019 - 13:07)

Neznám to z vlastní zkušenosti (jako ty). Nemáš to lehké.

Reklama

Přidat komentář