Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Miška (Po, 6. 5. 2019 - 19:05)

Holky moc děkuju, jste moc hodný a asi budu plakat a nevím proč. Je mi z toho všechno nějak smutno a i proto,že na mně myslíte. Jsem smutná a je mi všechno líto. Snad to nějak přežiju. Děkuju moc.

Markéta (Po, 6. 5. 2019 - 19:05)

Pozdrav z Roztok u Jilemnice také ode mne Miško. Myslím na tebe každý den,abys byla vpořádku a snad už se ti nějaká melancholie nevrátí. Já jsem si s Martinem užila opravdu hezký víkend a přestože bylo ošklivý počasí, dokázali jsme si udělat program a byla jsem u něj doma a tak jsme si taky užili čůrání a milování. Čůrali jsme spolu taky ve vaně a on opět chtěl abych mu čůrala na tvář a do pusy a pak mi celou broskvičku zlíbal a já jsem si taky nechala od něj načůrat ale jen na bříško a do dlaní. Do pusy bych to asi nezvládlla. A pak jsme byli spolu v postýlce zcela propojeni až do vrcholné lásky. Dnes jsme zůstali v Jilemnici a poseděli v hospůdce a já cucala mojito a on taky a bylo to roztomilý a jeli jsme až dalším spojem a já po tom pití chtěla hrozně na malou a tak jsme spolu čůrali hned za prvním stromem za vlakovou zastávkou a mně to šlo tak rychle, že jsem čůrala hned jak jsem si začala stahovat kalhoty a tak jsem z toho byla trochu mokrá v kalhotkách, ale ven to nebylo vidět, ale Martin stejně poznal, že jsem se trochu počůrala, protože když viděl jak mi broskvička čůrá už prudce ven a já ještě ani nesedím na bobečku, tak mi řekl, že jsem to asi trochu nestihla, ale nijak to dál nekomentoval protože se jemu chtělo taky a hned začal silně čůrat vedle mne a taky dlouho a hodně. Dnes jsem doma sama s maminkou a přehrávám si v mysli ty hezký chvíle. Taky bych ti přála kvalitního kluka. Užij si hezký večer.

Klára (Po, 6. 5. 2019 - 18:05)

Miško, z toho si nic nedělej, asi jsi byla naivní a naletělas, ale je to za tebou. Tak ti držím palce abys časem natrefila na kvalitního kluka. Dnes jsem doma sama a ségra je na té škole v přírodě a večer mi bude trochu smutno. Mamča říkala, že ségra taky byla smutná, když odjížděli, ale neplakala. Snad to tam zvládne cv pohodě. Už psala, že je tam zima a poletoval sníh s deštěm. Dnes jsem udělala svoji klasickou loužičku pod viaduktem a šla jsem sama a tak jsem se taky vyčůrala v klidu a do poslední kapičky. Libor už má zase smutek a ty večery ho hodně tíží,ale zatím od té mé domluvy se neopil a to je dobře. Tak snad to vydrží i dnes. Teď si budu dodělávat jednu náročnou práci do školy a tak se ti ozvu zase zítra. Pa a drž se !

Miška (Po, 6. 5. 2019 - 17:05)

Moje holky tak jsem se s tou nepříjemností svěřila i kamarádce a ta mně řekla,že jsem blbá a že by čurat takto s klukem nešla ,ale že mně chápe a když viděla, že jsem utekla na záchod a brečela jsem, tak se mi omlouvala a naopak mně pozvedla a je to dobrá holka a vím, že to nemyslela špatně. Ještě jsme šly ke mně po škole domů a chvíli jsme kecaly a před hoďkou odešla. Tak snad to užbude dobrý. Dnes už napíšu o jednom čurání. Taky venku a to když jsme šly domů a mně se chtělo a jí né a tak jsem čurala u zídky kam nebylo moc vidět a ona hlídala,ale nikdo nešel a tak moje baculka mohla čurat vklidu naplno, ikdyž mi to šlo zpočátku jen menším proudem a až postupně jsem baculku uvolnila do většího proudu.

Klára (Po, 6. 5. 2019 - 07:05)

Ano i tobě suprový den! Písneme si později.

Miška (Po, 6. 5. 2019 - 06:05)

Dobré ráno holky. Jen jsem vás chtěla pozdravit. Více zážitků bude až přes den. Pozdrav z Dačic.

M (Ne, 5. 5. 2019 - 23:05)

To se mi 2X stlao načůral sem si do bot u zavřeného poklopu a já si říkal proč mě ty boty hřejou :P.

Klára (Ne, 5. 5. 2019 - 21:05)

Miško taky tě zdravím a doufám, že jsi na své trápení už definitivně zapomněla. Byly jsme dnes u sousedů a tam si dávaly uzený maso a trochu pokecaly ale bylo zima a tak jsem se brzy se ségrou vrátila domů. Zítra jede na tu školu v přírodě, ale jsme domluvený, kdyby ji tam nebylo dobře, že zavolá a mamča ji přiveze zpátky. Ale snad to bude v pohodě. Dneska jsme měly obě takový roztomilý čůrání. Ségra potřebovala dřív a čůrala na bobečku na zahradě a nevšimla si, že ikdyž má stažený kalhoty, tak jí to z pipinky teče do nich protože si je stáhla málo a na pipinku se hned nedívala jak čůrá a tak jsme utíkaly domů ji nechtěně počůranou převlíknout. Pak jsem ještě na zahradě čůrala já a tam mi zase uklouzla noha a já si počůrala levou nohavici a hned spadla zadečkem na trávník. Prostě se moc nedařilo. Miško taky hezký večer. Libor ještě před chvílí psal, že je mu po mně smutno a má depku. Ach jo, snad nebude mít zase zítra kocovinu a kyblíkový problémy. Napsala jsem mu, že to nic neřeší a ať i kvůli mně nepije. Snad to zvládne.Pa.

Miška (Ne, 5. 5. 2019 - 19:05)

Markéto díky za pozdrav a si si spolu dnes užíváte pěkný den a tak jsem zvědavá, jestli se mi svěříš se zážitky. Já jsem dnes byla s kámoškami venku u známých a opékaly jsme si taky buřty u ohýnku a dělaly krávoviny. Měla jsem tam jedno velký čurání za boudou a když mně holky viděly tak chtěly taky a vyčuraly se po mně a jedna měla ještě větší louži než já a při tom je o tři roky mladší. Ale když mně viděla čurat tak se začala kroutit a křížila nohy a tak asi potřebovala taky víc. Tak vám přeji holky hezký večer, i tobě Klárko.

Markéta (Ne, 5. 5. 2019 - 13:05)

Miško přečetla jsem si jakým vývojem jsi prošla nyní a souhlasím s Klárkou, že by ses měla na nějaký čas od kluků stáhnout a pak hledat ne čůrací ale normální citový vztah. Ještě ti písnu . Jsem jen na skok doma a jdu za Martinem a budu u něj,protožeje dnes doma odpoledne sám. A tak asi bude zvědavej na moji broskvičku a na mé tělo no a já taky.

že (Ne, 5. 5. 2019 - 11:05)

se tam tomu Liborovi vůbec chce ---------Kocourkov je proti té Mimoni hadr-------https://www.idnes.cz/liberec/zpravy/bourani-zamku-a-radnice-v-mimoni.A150608_122859_liberec-zpravy_tm

Luboš (Ne, 5. 5. 2019 - 11:05)

Já bych šel za svou láskou kamkoliv taky.

ikk. (Ne, 5. 5. 2019 - 10:05)

Je mi třiatřicet. A napsala bys mi ty story jak jses počůrala?

Šárka (Ne, 5. 5. 2019 - 11:05)

Jseš pro mne starej. Ale až budu chtít tak ti napíšu.

Klára (Ne, 5. 5. 2019 - 10:05)

Miško tak to je dobře, že jsi udělala doznání mamince a tak se ti ještě víc uleví. To že nechceš psát o čůrání je samozřejmé teď a hlavně teď s žádným klukem nechoď čůrat a pokud nebudeš mít na kluky náladu i normálně se kamarádit taky to nevadí, nic ti neuteče. Libor nakonec nepřijede. Mají naléhavou zakázku někde ve Frýdlantě a tak tam jel s otcem. A jestli to mamča ví, co chce Libor udělat s tím bydlením? Ví a je z toho překvapená a chce se s ním o tom vážně pobavit až to bude aktuální. Ona mi ho sice hodně přeje, ale je mi ještě 16 a na společné bydlení s klukem to nevidí. Ona ví, že jsme spolu už něco měli a tak mi domlouvá, abych se chránila antikoncepcí a to zodpovědně dělám, ale chce abych dodělala školu a tak. Z Libora opravdu cítím, že to myslí doopravdy, ale nechci po něm majetek ale lásku. Dnes budu se ségrou dodělávat to velký puzzle. Už to má přes měsíc a nějak se v tom motá a odpoledne taky půjdeme k sousedům, protože nás pozvali na uzený maso, co dělají venku. No ale je chladno tak se více obalíme aby nám nevychladly pipinky a pak jsme nechodily čůrat každou chvíli. No dnes bylo velký čůrání u mne ráno do záchodu, protože jsem nebyla v noci a močák byl plnej a napnutej a jinak asi půjdu ještě teď , protože si moje pipinka o to říká trochu znovu.

Miška (Ne, 5. 5. 2019 - 09:05)

Klárko jsem už konečně snad ok. Maminka mne včera vzala ke známým kde mám kamarádky a tak jsem se odreagovala. Knížku jsem vyhodila do popelnice a doma jsem pak řekla pravdu, že mne zradil kluk a že jsem byla hloupá a naletěla mu. Dostala jsem kázání, ale výprask ne. Otec je bohužel jseště v zahraničí a to je možná štěstí, protože ten by se se mnou asi tolik nemazlil.
Klárko děkuju ti zavše a moc na tebe myslím a na Libora a tyky jsi to včera neměla jednoduchý. Já bych to na tvém místě nedala a asi bych nebyla schopna tam jít k mamince a asi bych to nezvládla a obrečela bych to na místě. Je to moc těžké a jestli si plakala večer doma, tak já bych byla taky taková. Dnes přijde ke mně kamarádka a chceme jít ven. Asi ji to taky všechno řeknu. Já jsem to zatím doposud neřekla nikomu jen tobě a včera mámě. Stydím se za sebe. A o čůrání dnes nechci ani psát, protože na to nemám náladu.

M (Ne, 5. 5. 2019 - 09:05)

A řekla si mamce co plánuje tj. koupi bytu a odkázat ho na tebe?
Holky teda upřímně já se jen děsim až ty moje dorostou do vašeho věku to abych je chodil hlídat s bazukou.

Tony (Ne, 5. 5. 2019 - 10:05)

Nebuď na ně zlej. Jsou to skvělé děvuchy. Já jsem to tu začal číst z nudy, ale co mám jiného tady sám v Berlíně dělat. Mohly by to být mé vnučky. Mají trápení ale hlavní je, že mají dobrá srdíčka, a tak mě i přes to své trápení dokážou na dálku potěšit. Hlavní je, aby se to jejich trápení brzy zahojilo

M (Ne, 5. 5. 2019 - 23:05)

No já proti nim nic nemám jen jejich naivita a bojim se jestli tkahle uvažujou všechny holky? Já první sex měl až ve 24 letech dodnes se divim, jak sem to mohl vydržet a první čurající holku sem defacto viděl v 35. letech.

Klára (Ne, 5. 5. 2019 - 08:05)

Ahoj Miško. Jen jsem se vzbudila myslím na tebe. Jak ti je po včerejšku? Já jsem měla s Liborem hodně zážitků. Byli jsme v Babylonu a pak na obědě a odpoledne mne vzal s sebou k mému překvapení na hřbitov a tam, kde mají jeho maminku s tím, že jí jde mně představit jako holku,kterou chce pro život a že by byla určitě ráda za Kláru. No bylo to náročný a měla jsem co dělat abych to ustála, ale zvládla jsem to a Libor taky, ikdyž pak jsme se procházeli venku a tam se z toho sesypal a plakal a plakal a že je to pro něj stále moc těžký a já jsem musela být ta silnější a ikdyž se mi chtělo moc bulit taky, musela jsem ho ale se snažit zklidnit a nakonec se to podařilo. Sice jsem se pak šla vyčůrat za keřík, ale neměla jsem náladu s ním a on taky ne a tak jsem to zvládla v pohodě sama. On to s tím bydlením v Mimoni opravdu myslí vážně a to je pro mne radost, ale i starost jako to přijme ségra. Ale spíš to bude až později. Ještě jsme dali večeři a já ho pak poprosila jestli bych nemohla jet domů sama vlakem, že to vše musím sama rozdýchat a tak to respektoval a já jsem dojela do Mimoně a na nádraží mne vyzvedla mamča. U auta jsem ještě musela vyčůrat jednu větší loužičku, protože ve vlaku jsem čůrat nechtěla a chtělo se mi teď už nutně. Mamča to okomentovala slovy, jestli jsem nepila nějaký alkohol, když viděla ,že hodně čůrám a já jí řekla, že jsem měla jen vinný střik a kafe, ale že po kafi jde čůrat vždycky hodně. Večer jsem to vše vyprávěla doma a mamča to brala pozitivně, že mně vzal k matce na hřbitov, ale já pak v posteli tajně bulila do polštáře, protože to bylo na mně moc silný a Libora miluju. Možná přijede i dnes, ale ještě to závisí, jestli jeho otec nebude potřebovat jeho pomoc.

Reklama

Přidat komentář