Reklama

penis se staženou versus nestaženou předkožkou

Mato135 (Ne, 10. 6. 2012 - 08:06)

Měl jsem podobný problém...ahoj, prepac, nerozumiem umiestneniu toho piercingu a kde Ti to robili?

Pepa (St, 6. 6. 2012 - 10:06)

Zkus si přečíst diskusi na: http://www.poradte.cz/volna-diskuze/4129-predkozka-trvale-stazena-za-zaludem.html
Je zajímavá a karelk1 tam nabízí i nějaký návody. Druhá, lepší varianta je dát ten zbytek kůže úplně pryč. Obřízka klampem je levná a výsledek je velmi dobrý. Kontakt na „clampcirc“ je na úplně dole na: http://www.zivotmuze.cz/promuze/muzska-obrizka/

Ivan (Út, 5. 6. 2012 - 14:06)

v klidnem stavu mam zalud asi...Měl jsem podobný problém jako ty, ale přítelkyně mě přemluvila,abych si u kořene penisu nechal píchnout piercing ve tvaru činky, a tím se mi předkožka stáhla. Je dobré místo před propíchnutím namazat znecitlivujícím krémem (já použil Emlu), takže jsem žádnou bolest necítil. Hrbolek shrnuté kůže je sice patrný, ale já se na podbřišku nevyholuji a tak mi ho chlupy brzy schovaly.Jen to zpočátku trochu svědilo při hojení, ale za pár týdnů to bylo o.k. Výsledek je skvělý, a pokud si chci žalud chránit např.při opalování na nudapláži, piercing si dočasně vyndám a předkožku si přetáhnu do původní polohy.

Mato135 (So, 2. 6. 2012 - 13:06)

v klidnem stavu mam zalud asi 1/4 venku, zvysek je zakryty predkozkou, kdyz se stopori, vyjde ven cely, no chtel bych ho nosit porad venku, avsak kdyz ho pretahnu, po case zejde spatky dolu /uzdicku kratku nemam, je povolena/, je na to nejaky trik jak ho pretahnout abych zustal venku porad?

Karel (Po, 7. 5. 2012 - 11:05)

Příliš dlouhá...Přetahování s délkou souvisí. Problém začíná, když kluk začne chodit do kolektivu – školka, škola, družina, apod. Tím totiž prudce vzroste nemocnost a pravděpodobnost, že na ty dětské nemoci dostane antibiotika. Antibiotika v moči silně narušují mikroflóru pod předkožkou a to často působí větší či menší zánět. Pokud nejde předkožka stáhnout a vše umýt, mohou drobné záněty pod předkožkou probíhat opakovaně s tím, že chlapec si stěžuje jen na svědění. Zánět, ale vždy sníží pružnost kůže (fibrózní zúžení), což zase zhorší možnost přetažení. Proto doktoři chtějí, aby šlo přetahovat nejpozději do 5 let a tím i provádět řádnou hygienu.
Později totiž začne penis růst do délky. Tím, že předkožka sama nesjíždí, je předkožka postupně, nočními erekcemi, vytahována do délky. Výsledkem je dlouhá předkožka.
A nevýhody:
1, spolehlivost kondomu se z délkou předkožky výrazně zhoršuje (u obřezaných je Páralův index je 3-4), u mužů u s dlouhou předkožkou je 12-15 (pozn. Páralův index říká, kolik dětí je neplánovaně počato s touto ochrano za 100 let).
2, intenzita prožitku pro ženu je menší, protože muž část pohybu vlastně masturbuje ve vlastní předkožce.
3, žalud, který nemá při nočních erekcích kontakt s okolím, je přecitlivělý, a výsledkem bývá předčasná ejakulace (dobře to ví sexuologové, řešící předčasné ejak.).
Klukovi je možná jedno, jakou má předkožku, ale pro holku to znamená větší hrozbu početí, méně intenzivní sex, který bývá navíc krátký.

Honza (Po, 7. 5. 2012 - 09:05)

Evo máš pravdu dlouhá...Příliš dlouhá samozřejmě může vadit, ale mám pocit, že tady by někdo řezal všechno. A jak souvisí přetahování s délkou, to nechápu. (A pokud vím, tak se rozhodně nemá přetahovat násilím, některým klukům to jde až docela pozdě a přitom je to úplně v pořádku.)

Jana (Ne, 6. 5. 2012 - 17:05)

Evo máš pravdu dlouhá předkožka pro sex je nic moc.Buď to od mala klukům přetahovat nebo nechat obřezat.

Honza (Ne, 6. 5. 2012 - 15:05)

Máš pravdu, že normálně...A proč by to tak nemělo být?!

Eva (Pá, 4. 5. 2012 - 16:05)

Normální člověk nemá s...Máš pravdu, že normálně by měla předkožka při erekci sama sjet z žaludu. Problém je v tom, že u hodně kluků to tak nefunguje!! a ani neví, že to tak nemá být. A sex s dlouhou předkožkou není nic moc. Pak je nejlepší ji celou odstranit nebo aspoň zkrátit.

keřob (Čt, 3. 5. 2012 - 14:05)

Petře, já jsem podstoupil...Normální člověk nemá s předkožkou žádný problémy a todle vůbec neřeší. Když se mu postaví, předkožka sama sklouzne za žalud a nikde nepřekáží.
Takže jestli ten tvůj příspěvek má být propagací obřízky, tak je úplně mimo.

Jirka (Čt, 3. 5. 2012 - 12:05)

Já mám taky natrvalo přetaženou předkožku, ale teprve měsíc, zatím jsem spokojený. Ale zatím mi to žádná ženská ještě nehodnotila :), tak uvidím jaký bude uspěch.

Luk (St, 11. 4. 2012 - 11:04)

Mám to stejně jako martin a tom.Předkožku trvale staženou od začátku puberty.Jedna holka se kterou jsem chodil mi řekla že se ji líbí když je klukům vidět žalud a že mě je vidět pořád.Jinak takhle přímo žádná nic neříkala.

Martin - 1993 (St, 11. 4. 2012 - 09:04)

Já mám předkožku trvale staženou již od dětství, jako všichni kluci v naší rodině. Když ji občas zkusím natáhnout na žalud, po chvilce sama zase sklouzne zpět za žalud.

Bořek (St, 21. 3. 2012 - 11:03)

Já nemám obřezaný penis a...Petře, já jsem podstoupil kvůli stejné věci obřízku před pár lety a jsem naprosto spokojenej. Do tý doby nestál sex za nic, protože mi nešla skoro vůbec přetáhnout předkožka. Mám úplnou obřízku s jizvou hned za žaludem a po předkožce ani památky. Při styku nikde nic nepřekáží, navíc je žalud větší, mnohem víc vydrží a líp vypadá.

Tom (Čt, 8. 3. 2012 - 19:03)

Já mám trvale staženou předkožku už asi 10 let nepřetržitě, tedy od svých 11 let. Stažená mi drží bez problémů a nějak to ani už nevnímám. Ale osobně to považuji za jakýsi hygienický standard.

Petr (St, 7. 3. 2012 - 21:03)

Já nemám obřezaný penis a i když mi stojí tak mi předkožka nejde přetáhnout přes žalud úplně. Mám s tím zajít na obřízku? Nebo to nevadí? Děkuju za odpovědi.

Karel (Pá, 24. 2. 2012 - 14:02)

Zas tak radikálně bych to...Pavle, možná děláš v laboratoři, ale zkus dát polibek ženě, která má začínající opar. Stačí ti jeden krátký polibek, a máš HPV vir oparu hned. A máš ho nadosmrti. To, že si žena rty před polibkem důkladně umyje ti nepomůže. To je vžitý omyl, že umytím se dá zbavit virů. Drhnutí předkožky, ve které již jsou HPV viry, partnerce nepomůže. http://www.obriezka.sk/info/
Tření v pochvě i v ústech je poměrně intenzivní, takže viry mají spoustu času na přechod. A to se tu psalo jen o HPV viru 16 a 18. Když vezmeme všechny HPV viry, tak má pozitivní nález 44% mužů. Vím, že na bradavice, opar nebo condylomata se neumírá, ale ženám to život zkomplikuje taká hodně viz. „šestnáctka“ http://www.sexus.cz/condyloma-accuminatum . A navíc obřízka většině mužů sexuální život nezmění, mnohým i zlepší.

Pavel (Po, 20. 2. 2012 - 13:02)

Možná by ses měl probudit,...Zas tak radikálně bych to neviděl. Dělám v mikrobiologické laborce a pokud je imunita v pořádku a každý den se muž na žaludu myje, je riziko přenosu minimální a taky je potřeba přenést dost virů a ne jeden, aby to bujení nádoru bylo možné, takže riziko asi 0,5% není vůbec důvod k panice, že předkožka za to může, stejně tak je předkožka (kapuce) na poštěváčku, pro kterou platí to samé, takže i tam je rezervoár různých patogenních částic, ale pokud je hygiena v pořádku, nevadí to. Takže obřezání předkožek na penisech a klitorisech z těchto důvodů je úplně planý poplach a nafouklá bublina. Ověřené statistiky vědeckých prací hovoří jinak, než pro obřízku.

Eduard (Po, 20. 2. 2012 - 13:02)

Předně si myslím,že kondom tuto případnou infekci zadrží.
Orální sex nemusí žena provádět,pokud nechce a s partnerem se umí dohodnout.
Trocha zdrženlivosti by párům v sex.vztazích určitě pomohla.
O obřízce by měl rozhodovat i otec a sám potomek, když má už rozum.Samotné matky by neměly řešit věc unáhleně.
Za vše předkožka nemůže

Re: Táta Beny a (Po, 20. 2. 2012 - 13:02)

Možná by ses měl probudit, v jaké Evropě žiješ. Slyšel jsi o HPV virech speciálně o lidském papilomaviru 16 a 18 . Je odpovědný za 70% - 80% případů karcinomu děložního hrdla. Promořenost tímto virem je v Evropě dost vysoká a má ji na předkožce každý pátý muž. Po sexu s takovým mužem, se u ženy může kdykoliv později začít rozvíjet rakovina děložního čípku, po orálním sexu pak rakovina v ústech nebo hrtanu. Na tyto rakoviny je úmrtnost kolem 50% a počty těchto nádorů každoročně stoupají. Jen z žen, kterým byly tyto nádory diagnostikovány loni, jich bude do 5 let 600 mrtvých! Jen pro srovnání, loni na českých silnicích bylo všech mrtvých 700! Překvapivě v Izraeli a Turecku je případů rakoviny děložního hrdla minimálně. Proč asi? Kde není předkožka, nešíří se HPV viry viz. http://www.obriezka.sk/info/ a http://min.us/mbfAM4krV8#1o . Možná se ptáš, proč se o tom moc nepíše. Důvod je jednoduchý. Proč psát o něčem na co není lék, před čím kondom neochrání a povinné zavedení obřízky je v Evropě nereálné. Očkování 90ti% žen nepomůže protože smysluplné je jen u té, která ještě neměla sex (ani orální). Takže matky, které nechají obřezat své syny, dělají pro zdraví žen víc, než si myslíš. Snad změníš názor dříve, než ti na tuto rakovinu zemře tvoje manželka, přítelkyně, sestra nebo snacha. Jít někomu na pohřeb v 45letech není veselé.

Reklama

Přidat komentář