Reklama

Holky a ženy,jak vám chutná mužské sperma?

Jsi čuník (So, 25. 4. 2015 - 21:04)

a tak se siří pohlavni nemoci

Radek (So, 25. 4. 2015 - 20:04)

Ta moje chtěla, abych jí vylizal vystříkanou micinku, abych si to ochutnal - ona si moje semeno do pusy běžně bere a polyká. Jenže u nás chlapů je problém, že dokud jsme vzrušení, jsme ochotní udělat v podstatě cokoli, co nám řeknete. A jakmile se vystříkáme, vzrušení opadne a je konec s chutí dělat netradiční věci... Nicméně, inspirovaní jedním videem, jsme si pak tuhle praktiku zkusili. Na nudistickém plavání v Čestlicích jsme šli dolů do Sahary s jedním klukem, který po Monče vždycky při nudaakcích koukal, a na férovku jsme mu řekli, že se do ní může vystříkat. Mladej byl hotovej asi tak za 2 minuty, Monča se ani nerozehřála, a já jsem ani nestačil začít žárlit, i když jsem viděl jak moje žena sedí na koníčkovi na někom jiném než na mě. Pak jsme mu řekli ať odejde. A pak jsme krytí sloupem začli spolu - Monča mi ho s nohama pevně přitisknutýma k sobě trochu pokouřila a pak se zeptala, že přeci v její micině nenechám sperma toho kluka, že by ho chtěla vylízat. I když jsme na tom byli předem domluvení, trochu jsem váhal, ale když mi ho ještě pokouřila na okraj mého výstřiku a řekla "tak a dělej, hezky ze své ženy teď vylízej semeno jejího milence", tak mě to tak vzrušilo, že jsem to udělal. Ležel jsem na zádech na lehátku a ona si vystříkanou dírkou sedla na mou pusu a já lízal a polykal. A co je nejdůležitější - sice to nebyla žádná lahůdka, ale za prvé jsem byl vzrušený, a za druhé to bylo smíchané s její šťávičkou, takže to nebylo tak špatné. A Monča se u toho udělala, což považuji za super odměnu pro mě. Takže někdy dáme opáčko... Takže - mně sperma docela chutnalo, ale musí být od cizího chlapa, smíchané s kundí šťávičkou, člověk musí být vzrušený, aby to udělal, a hlavně to po něm musí chtít jeho milovaná a užívat si to. Pak chlap dokáže i tohle. Tolik naše zkušenost.

Honza (Pá, 24. 4. 2015 - 21:04)

Sakra lidi, pochopte, že...Johohohóóóó!

Ta poslední věta je perfektní.

Jako by z voka vypadla tý reklamě ve filmu Kameňák 1:

Chcete, aby byl Váš pejsek zdravý? Dávejte mu Medigree Mal.

Chcete, aby Vaše kočička byla zdravá? Dávejte jí Myškaz.

Chcete být zdraví i Vy? Jezte psy a kočky.

Alca (Pá, 24. 4. 2015 - 20:04)

Zkratka je to humus, at si to chlapi bašti sami.

:-) (Pá, 24. 4. 2015 - 20:04)

Tak já o chuti sperma nevím, protože výměšky a výkaly nepapám:-) Pokud by to můj partner po mně požadoval, šel by o dům dál.

Chutná (Pá, 24. 4. 2015 - 18:04)

to jako parmázán nebo tvarůžky.

bbb (Pá, 24. 4. 2015 - 17:04)

Sakra lidi, pochopte, že někomu to chutná, někomu zase ne. Každý má jiné chutě a každé sperma chutná jinak! Berte to jako obyčejné jídlo, které někdo jí, někdo ne, někdo ho udělá tak, jiný zase jinak. Pokud chcete, aby měl chlap dobré sperma, dávejte mu hodně ovoce, zeleniny, celozrného pečiva atd. (prostě zdravá výživa).

Ivka (Po, 5. 1. 2015 - 23:01)

nevadí mi ale polykat to...Musí to mít každý den a tak se nenechá nic dělat.Mě by to stačilo dvakrát týdně.

hajný Mrdivec (Po, 5. 1. 2015 - 22:01)

Jak jsem napsal v předmětu... chutná dobře, upečené na pánvičce s vajíčkem, cibulka a kečup, fuj to je pochoutka

sinka (Po, 5. 1. 2015 - 18:01)

Jak jsem napsal v předmětu...To si teda fakt fandíš, když si myslíš, že ho zbožňuje. Spíš ti chce vyhovět nebo se bojí, aby jsi nešel za jinou..

lenka (Po, 5. 1. 2015 - 18:01)

nevadí mi ale polykat to každý den nemusím. jinak zadeček taky není špatná volba

Jana (Po, 5. 1. 2015 - 12:01)

Ivko, nepřijde ti blbé, že miliony živých spermii končí u tebe v zadečku?
Není ti jich líto?
Aspoň jedna z nich měla šanci, ale takhle jsou úplně všechny v p......

Ivka (Ne, 4. 1. 2015 - 08:01)

HA mi nedělá dobře a tak...U nás to končí v zadečku.

Lenka (Ne, 4. 1. 2015 - 08:01)

HA mi nedělá dobře a tak vždy milování končíme u mě v puse.

XX (Ne, 4. 1. 2015 - 07:01)

no myslím že nezačnou ..je...Svého miláčka si vždy spolykám sama a zadarmo,je to nejlepší pojistka aby mu to nezačala dělat jiná.

Jarda (So, 3. 1. 2015 - 21:01)

Pitomci!!!Již jsem tu psal, že nám můžům dělá pár jedinců ostudu a kazí nám svým vyjadřováním celkový dojem na chlapi, mrzí mne to.....

Honza (Čt, 1. 1. 2015 - 18:01)

Ferenci, kdybych se jen mohl...Máš recht!

Akurát já jsem zatim kápnul jenom na jednu prostitutku, kerá polyká semeno.

A to eště ani výslovně netrvám na tom, že jí vykropim tlamu a že to vona musí všechno spapat. Většinou jí to nacákám na kozy, a až teprve to, co zbyde, jí dám slízat.

Hájek (Čt, 1. 1. 2015 - 18:01)

Ferenci, kdybych se jen mohl dopočítat, kolik prostitutek (a krásných), mi polykalo semeno, bylo by to obrovské číslo. Nějakou kačku to stálo, to je pravda, ale než si pěstovat nějaké nehuldy, tak to radši řeším takto. A mnoho dalších pánů jistě také! Věřím, že po přečtení mého příspěvku, vezmou všechny nepolykající dámy rozum do hrsti a že v rámci novoročního předsevzetí, polykat začnou. Jinak díky jejich přístupu budeme nuceni vyhledávat prostitutky.

Ferenc Bábovka (Čt, 1. 1. 2015 - 13:01)

Máš recht!

Při...Z lásky k penězům.

Honza (Čt, 1. 1. 2015 - 12:01)

Máš pravdu, myslím, že je...Máš recht!

Při nadrženosti kluk taky vysaje holce z díry št'ávu, i když by mu teoreticky nemusela chutnat. Takže zrovna tak musí holka polykat semeno, pokud je nadrbaná.

Kdysi mě pobavil názor ňákejch holek, že semeno se polyká jedině z lásky.

Takže když prostitutka polyká semeno zákazníka, tak je to z lásky.

Reklama

Přidat komentář