Reklama

Kdy jste se naposledy pokakali

Jitka (St, 25. 6. 2008 - 13:06)

... a já se před chvilkou posrala medvědovi v náručí. To bylo smradu.

Marcela (St, 25. 6. 2008 - 13:06)

Já se posrala dnes ráno když jsem došla do práce a šéf mě řekl co mám dělat.

Návštěvník (St, 25. 6. 2008 - 13:06)

No Janko, ale uznej že nadělat si rovnou do kalhot je daleko horší, takhle se můžeš umýt, obléct a nikdo další se o tom nedozví, ale když to pustíš do gatí, tak už není pomoci.

Janka (Pá, 20. 6. 2008 - 09:06)

A co takhle na FKK pláži, když to člověka naráz přepadne a nemá ani plavky. Mě se to tedy osobně nestalo, ane viděla jsem na vlastní oči jednoho pána, jak se sunul malými krůčky k WC, měl zpocený obličej, vytřeštěné oči a stejně to nestihl. Asi 2 metry přede dveřmi se to stalo.

krista (Čt, 19. 6. 2008 - 12:06)

Já se posrala,když jsem šla z města bylo mi v té době 32 let,brala jsem nějaké léky na hubnutí a taky jsem si jenom prdla ale to jsem makala domů!!!Ještě že už jsem to měla kousek.

olina (Čt, 19. 6. 2008 - 12:06)

naposledy včera,když mi za syna přišel účet za mobil.

IVETA (Čt, 19. 6. 2008 - 08:06)

Uz hodinu som pekne pokakana a pocurana.Idem sa umyt dam si cistu plienku a vyrazam na nakupi.

Si (St, 28. 5. 2008 - 20:05)

pozoruji že se dlouho nikdo nepos?al

Iva (Čt, 8. 5. 2008 - 21:05)

Mildo ty seš ale vůl

Milda (Út, 6. 5. 2008 - 14:05)

No mě je kakání velmi nepříjemné a nerad si do dnešního dne utírám zadek... takže to radši vše pustím do kalhot a poté bidetem na plný koule vyčistím...

Sabina (Út, 6. 5. 2008 - 11:05)

Hele s tou zmrzlinou mám taky problém ale nikdy jsem se z ní nepo... já teda rozhodně nesmím zmrzlinu a něco studenýho vypít to je zle, jo a v cizině obzvláště u moře tak si zrzlinu nedávám vůbec ponaučení z Tunisu tři dny na WC stačili;-))

franta (Ne, 4. 5. 2008 - 21:05)

koukám dlouho už se nikdo neposral;-)))

Agnes (Po, 28. 4. 2008 - 09:04)

Tome tak sem nelez nikdo Tě nenutil si to tady číst

tom (Ne, 27. 4. 2008 - 20:04)

tady je to teda k posrání

Agnes (St, 23. 4. 2008 - 11:04)

to Zlatka: Hele nic si z toho nedělej hlavně že Tě nikdo neviděl, pokud jsi už pak neměla s průjmem problém tak bych se na přiště zmrzliny nebála

Zlatka (Út, 22. 4. 2008 - 10:04)

Ahoj já to se teda stydím ještě teď ale já se po... včera večer po cestě z práce, dala jsem si na autobusáku zmrzku a evidentně mi nesedla, už v autobuse mě chytli pořádné křeče a hodně se mi chtělo na velkou, ale neta vůbec jsem si nepřipouště že by jsem se mohla pokakat, cestu autobusem jsem zvládla ale pak ještě u nás projít dlouhou ulicí bydlíme až na konci no moc velká dálka to ne ní ale když së vám chce na záchod... a navíc jsem se neodvážila dělat velké kroky... víte proč:-)po pár krocích jsem si už byla jistá že je situace nikoli vážná a ani kritická, ale je třeba něco udělat hned nebo...se po...tak jsem zahnula k malému chodníčku mezi domy že to veznu po zadu zahradama a tam musím hupnout někde za strom nebo za keř, hmmm jenže skutečnost byla jiná udělala jsem dva kroky k chodníčku a stala se katastrofa....dál ani neni asi třeba vysvětlovat, jen díky bohu za ten chodníček k zahradám jinak bych musela v tomhle stavu přes celou ulici a to by byl horor,u nás na zahradě byl manžel s dětma a divili se od¨kud že to jdu, no bylo mi do breku ale přiznat jsem se musela sice jsem se strašně stydělala ale pak jsme se tomu všichi zasmály jo dcera pak prododila poznámku o tom že mám pokřtění nový džíny a zmrzlinu tu už nechci dlouho vidět.

marek (Čt, 17. 4. 2008 - 17:04)

toho a je možnost opravy v září. Zkuste jí uklidnit a ono to odezní, i když samozřejmě vyšetření by uklidnilo vás obě.

Ja maturitu delal az napotreti, jelikoz sem nebyl pusten v radnem terminu. Jedine co se divim, ze se mi to nestalo, ono tez soudit se s rodici neni prijemne!
Zatim ne, ale nikdy clovek nevi, uz semnekolikrat mel na male.

Andrea (St, 16. 4. 2008 - 18:04)

Tulmane, za vlasy to bohužel není vůbec přitažený. Bohužel co jsem zde napsala je pravda. Tím tragickým úmrtím táty se ze mne stala trochu měkkota. Mohl za to jeden ožrala za volantem. Špatně jsem to unášela a více se bála maturity. Stresovala jsem se. S tím větším stresem souvisí určitě i to, že se mi více chtělo kadit a dvakrát jsem to prostě nevydržela. Byla jsem z toho hodně zděšená, když jsem ucítila, jak se mi to cpe do kalhotek. Dnes se snažím vyhýbat lidem, které jsem tehdy potkala. Připadám si pořád strašně trapně. A to doma bylo taky hrozné. Vzbudila mě potřeba k ránu a stačila jsem si akorát sednout a už to bylo venku. Brácha spal tvrdě. Já jsem nměla jen pyžamo a nic pod tím, tak jsem si neodvážila ani stoupnout, aby to nezačalo padat na koberec. Brácha pak vstával dříve, protože šel do školy a já měla svatý týden. Cítit to bylo docela dost, tak hned infomoval mamku. Tentokrát mamka donesla nějakou igelitovou podložku, na které jsem se vyslékla a opatrně odkráčela do koupelny. Měla jsem hrůzu, abych to nepustila i před komisí. Raději jsem si vzala černou sukni, ale naštěstí se nic nestalo a doufám, že to již mám na celý život vybráno. A jestli se ti zdá že, že tu něco podobného bylo, tak to fakt nevím, protože celou diskuzi jsem nečetla. Jsem ráda, že jsem to sem mohla napsat. Tím jsem se této tíhy ze sebe zbavila a opět dostávám sebevědomí, které jsem po těchto nehodách rychle pozbyla. Pokud měl nebo má někdo podobný případ, tak uvidí, že není úplně sám.

tulman (Út, 15. 4. 2008 - 09:04)

Hele andreo není to trochu přitažený za vlasy??? mám pocit že něco podobnýho už tady někdo psal

Andrea (Pá, 11. 4. 2008 - 16:04)

to Adam: Byl to pochopitelně pro mne velký stres před maturou a do toho ještě tragické úmrtí táty. Tak částečně to asi soviselo se stresem. Domluvila jsem se spolužačkou, že se půjdem někam jeden večer o svaťáku odreagovat. Byly jsem v kavárně. Je možné, že jsem to nějak moc do sebe namixovala a k tomu ještě stres. Chytlo mě to cestou domů a nebylo úniku. Prostě jsem se pokakala, ale bylo to neskutečné množství, tak jsem se s pardonem za výraz posrala. Mamka byla doma, málem nevěřila svým očím, ale moc pochopení neměla. Někdo tu psal, že se to snažila pochopit. Venku mě potkalo pár lidí, propadfla jsem se hanbou. Mamka mi donesla nové oblečení a tím to skončilo, no ještě prala džíny, protože to prosáklo durch, jak toho bylo moc a ještě řídké. Domácím přístupem, který byl bez podpory, vystupňoval můj stres a já se ještě podělala nad ránem. Mámka říkal, že po mně nehodlá pořád prát, že jestli se to ještě stane, že budu nosti pleny. M aturu jsem přežila, stres opadnul a už jsem na vysoké a stres je pryč a nehody také.

Reklama

Přidat komentář