Reklama

z 85kg ZHUBNOUT na 75 ???

Karolina (St, 7. 1. 2009 - 09:01)

Ahoj, tak jsem se nevážila, ale cítím se lehčí, protože nejsem tak přežraná, když mám to jídlo řízené.
Včera večer to byla těžká krize, honila mě mlsná, tak jsem jí zahnala rajskou šťávou, řádně opepřenou :-),ale bez panáka :-(. Jinak včera k obědu jsem měla buřtguláš, ale buřt jsem dávala stranou pro manžu :-), jinak ještě jogurt a pomeranč a nějákej ten polystirenovej chleba. Z pohybu to byla hodinová procházka na mrazu, štípání dříví a úklid domu.

mylady (St, 7. 1. 2009 - 08:01)

Milé dámy,jestli chcete opravdu trvale zhubnout bez riziky jo jo efektu při tom se i pobavit nehubněte sami ale využijte možností našeho poradenského centra.Více na www.peceozdravi.info

renča (St, 7. 1. 2009 - 07:01)

Ahojky,
supe, tento jídelníčk jsem držela docela dlouho, je pravda, že k té večeři jsem si k zelenince dávala ještě nějaký sýr. Děkuji za připomenutí právě oněch bílkovin, faktem je, že po vánocích jsem tak přejedená, že mi to zatím vyhovuje. Až přestane něco určitě přihodím. Ranní váha 87,5 kg. Ráno opět asi 30 minut na rotopedu, což u mně předatavuje 6,5 km a 20 minut cvičení Pilates. K snídani poslední část ovesné kaše a pár kousků cukroví.

Milena (Út, 6. 1. 2009 - 21:01)

Zdravíčko,holky...Tak já mám dnes zase úspěšně za sebou 70min šlapání na rotopedu a 10min posilování.S jídlem taky zrovna nic moc,na snídani jsem měla dva rohlíky s pomazánkovým máslem(opět jako včera),na oběd zapečený květák se sýrem a brambory,odpoledne trošku fazolkové polívky a na večeři vločky.Pravda,trochu divnej jídelníček,ale aspoň tak!:)Viano,máme úplně stejný názor na hubnutí a plně souhlasím s tím-všeho s rozumem a v ničem se neomezovat.

Martina (Út, 6. 1. 2009 - 20:01)

já dneska pohyb akorát dobíhání vlaků, jezdím totiž hodinu vlakem k psycholožce a pak doma úklid, jídlo nic moc k obědu špagety s masem a ted navečer chleba se sýrem a bohužel sušenky navíc mě škrábe v krku, takže se dneska nemám čím pochlubit chjo

Viana (Út, 6. 1. 2009 - 19:01)

Supe,to máš pravdu.Já taky jím všechno,jen málo a snažím se omezit tuky a sladké.Jasně,že si taky dám řízeček,ale jen malý a s hodně oblohy.Já se v podstatě ted moc neomezuji,a taky to jde dolů.Ke všemu budu od zítřka cvičit,tak snad výsledek bude vidět.Nechci se cítit nijak šizená,to teda ne,jen jíst s rozumem.Každý večer mám na noc nízkotučný kefír.Je to paráda,zasytí a řekla bych i spaluje tuky....

Sup (Út, 6. 1. 2009 - 19:01)

Hele holky já koukám dycky s údivem jak trpíte.Víte že chlepi hubnou úplně jinak?Důležitý je s k vytoužený váze "projíst".Fakt to funguje.Já jsem takhle zhubnul 20kilo.Ted mám při výšce 190 nějakých 83kg.Já vim,že ty poměry u váhy jsou jiný a taky,že vám se špek ukládá jinde a hůř se ho zbavujete,ale vždycky trpíte a kila tělo nepustí už jen proto,že ho vystresujete a ono okamžitě přepne na úsporný režim,protože si myslí,že se něco děje.A taky,pokud vyřadíte něco co máte rády(radikálně),tak budete trpět a nevydržíte to.Chalpi si neodřeknou svůj řízeček,ale dají si ho bez hranolek,nebo si dají všeho jen půl porce.Důležitý je jíst pořád-nikdy nemít hlad-jakmile začnete mít hlad,zase se metabolismus zpomalí.Cokoládu si dejte,ale ráno,abyste ji stihly spálit,ale ne celou:-))
Když renčo sníš zavináče a pak jen zeleninu,tělo pozná,že se něco děje a zabrzdí se zas.Platí,že cukr se má nahradit bílkovinama a zapomente na to,jíst jen zeleninu a nemít k tomu sacharidy-mozek je potřebuje,aby byl v klidu,jinak co zase udělá...?Karnitin a tyhle podobný sr..vůbec nefungujou,na to rovnou zapomente.Dál je blbost,že když se potíte,tak hubnete.Jasně že při sportu se potíte,ale taky se nesmíte dostat do anaerobního pásma-pak už zase nespalujete.Tzn.nesmíte lapat po dechu.
Lobelka to má rozvrženo lépe. K večeři má bílkovinu,sacharidy a vlákninu.
Další věc ještě k té samotné zelenině-bude vám zima.To si spíš dělejte na večer polévky.Rychle zasytí,je tam hodně vody,atd.
Renčo,při tomto způsobu stravy vydržíš týden.než vypleníš ledničku,bude ti zima,budeš slabá a jakmile sníš jiné jídlo než takhle asketické,budeš koukat ráno,jak máš zase stejnou váhu.Fakt ..já si s tím užil svý,než jsem na to všechno přišel.

renča (Út, 6. 1. 2009 - 17:01)

Tak jsem opět tady, cestou z práce jsem si dala 20 minut ostřejší procházky a tím pro dnešek končím s pohybem. K jídlu jsem si dala Zavináče a jeden krajiček chleba. A toť také vše, teď už jen budu zobat trochu zeleninky. Oprášila jsem před rotopedem karnitin, dle rad Jájy, tak uvidím. Někde jsem totiž četla, že změny mají být pomalé, aby se daly vydržet. Původně jsem totiž myslela, že budu šlapat ne rotopedu i večer, ale to si nechám až si zvyknu na to ranní šlapání.

Agara (Út, 6. 1. 2009 - 12:01)

Ahoj holky. Přečetla jsem si kus téhle diskuze a usuzuju, že vážit se každé ráno nebudu, protože mě to jen stresuje. V tomhle počasí vůbec nemůžu ven, berle strašně klouže, tak se snažím aspoň šlapat na rotopedu. Zatím ale dýl než 20 minut nevydržím. Mějte se moc dobře.

Lobelka (Út, 6. 1. 2009 - 10:01)

Ahoj, tak já jsem včera najela na svůj normální "pracovní" jídelní režim - ráno káva a 1 kus pečiva (včera to byl celozrnný loupák, dnes nutelový croissant), oběd včera kuře s těstovinami (chodíme na stravenky do restaurace na meníčka, dávám si bez polévky, ale to ne z nějakých dietních důvodů, prostě je nemám ráda od dětství), dnes má být špenát. Včera odpoledne ke svačině pomeranč a hrstka vlašských ořechů (dorážka zbytků po vánočním pečení), k večeři krajíček chleba s eidamem a paprika. Zvážím se až v ponděli.
Pohyb odhazování sněhu a dvouhodinový poklus po úřadech :-).

renča (Út, 6. 1. 2009 - 10:01)

Ahojky, hlásím se teprve teď, protože nám blbnul internet. Tak ranní váha 77,8 kg. Opět 25 minut šlapání na rotopedu a 20 minut cvičení pilates a k snídani kaše z ovesných vloček.

Viana (Út, 6. 1. 2009 - 09:01)

Jájo,děkuji za radu,určitě to koupíme taky.Chci opravdu zhubnout,jen ne proboha přibrat na oběmu.Dříve jsem cvičila závodně,takže lýtka mám už tak macaté.Ke všemu mám ted i stehna,vůbec nohy mám silné.Jinak pas celkem štíhlý.Jsem taková hruška.Ale držím se,úplně jsem změnila skladbu jídelníčku.

Karolina (Út, 6. 1. 2009 - 08:01)

Váha pořád 80. Jdu si dát chleba s Lučinou a kafíčko :-).
Tak hezký den.

Milena (Po, 5. 1. 2009 - 21:01)

Tak já mám za sebou hodinku šlapání na rotopedu+15min posilování na bříško a musím říct,že se cítím skvěle a že už ani nemám chuť na ten svůj tvarohový koláč,kterej jsem do sebe nacpala dnes po obědě:)Pomalinku se zase po tom vánočním hodování dostávám do formy!:)

Karolina (Po, 5. 1. 2009 - 21:01)

Jooo a k mému pohybu dnes..odházela jsem asi metrák sněhu, 2 hodiny běhání z kopce a do kopce, když jsem učila prcky bobovat a hodinka a půl taiči. To se dá ta čokoládka smáznout :-)

Karolina (Po, 5. 1. 2009 - 21:01)

Zdárek :-), tak já ráno váha 80 kilčo. K snídani chleba se šunkou, oběd rýže s omáčkou, sváča jogurt a kolem 17 chleba s tofu pomazánkou. Teď jsem se přiřítila z tréninku a mám hlad jak vlčák :-) sezobla jsem řekdvičky a pláteček Hermelínu. Hladovět nemůžu, to by mě bolela hlava :-). Ale už teď se cítím lehčí :-)
Tak se držte.

jája (Po, 5. 1. 2009 - 21:01)

Viano, nezapomeň k rotopedu koupit i Karnitin, nejlépe base 30000 jednotek :o)) Urychluje spalování tuků, upřednostní je před spalováním sacharidů, ale hlavně ochrání i svaly před poškozením. A to určitě při nadšení z nového rotopedu hrozí - natažené svaly!Au, to to potom bolí :o)) A pokud mohu poradit,pochopila jsem, že chceš hubnout, tedy používej malou zátěž. Při vyšší zátěži se nehubne, ale posiluje a svaly nabírají na objemu, což určitě nechcete! Raději vydržet co nedéle. Já třeba mám systém, že sednu na rotoped, nasadím sluchátka s rychlou muzikou, pustím tv abych se nenudila a ještě u toho hraju hru na mobilu. To se šlapo samo a hodinka je pryč jedna dvě.Já jezdím 40km za 70min, v pohodě. A ještě malý trik - namazat masážním krémem, skvělý je skořicový, nohy a břicho, pořádně zabalit do potravinářské fólie, legíny, triko a uvidíš, kolik vody z tebe poteče a jak krásně se prohřejí problémové partie....tak zatím držím všem palce a zase někdy nakouknu.

Viana (Po, 5. 1. 2009 - 20:01)

Teda holky,tady je hukot.Vzaly jsme to naostro,to je paráda.Já jsem před chvílí přiběhla z práce,tam jsem se držela,holky mě podporovaly,taky hubnou.Ve středu si jedu koupit rotoped,tak budu makat jako vy.Jo a vážím ráno 78kg.

Baculka (Po, 5. 1. 2009 - 20:01)

Ahoj holky,jsem ráda,že jsme vstoupily do hubnutí tou pravou nohou !!! Jídelníček Mileny se mi moc líbí :o)a rada Jáji je taky suprová.Agaro, jsem ,,ráda,, že je tady nekdo me podobny.Taky jsi bez pohybu,taky skoro metracek :) nechci urazit,ted uz mas 95.celkove jsem rada,ze tato diskuze nespi a ze muzeme debatovat !

Návštěvník (Po, 5. 1. 2009 - 17:01)

http://fotoalba.cz/fotky/15675776 Toto je xicht Yossarian.Dejte pokročilé vyhledávání.

Reklama

Přidat komentář