Reklama

Výprask před diváky

hynek (Po, 24. 2. 2014 - 13:02)

Když mi bylo asi 6 let byl jsem v nemocnici, jednou jsem zlobil a jedna sestra mně odvedla z pokoje a přivedla mezi dívky, tam jsem si musel ztáhnout kalhoty a dostal jsem dřevěným pravítkem na holou nepočítaných, sestra řekla dívkám ještě další dva dny si to zopakujeme abys byl hodný a poslušný chlapeček. Uběhlo asi tři roky a jedna známá s dvěma dcerami měla chalupu v horách, po dohodě s rodiči jsem strávil prázdniny. Byla velmi přísná a vše řešila řemenem na holou před jejima dcerami, kterým řekla jestli vás nebude poslouchat máte právo jej zřezat, sestry mně ponižovali ještě víc a to že jsem musel nosit košiku s volánky a všemožné sukínky, při té příležitosti mně ponižovali i před jejími kamarádkami, kde jsem musel nazvednout sukni a dostal jsem výprask na holou zadnici. I v této době když je potkám a některá z nich mi řekne půjdeš se mnou pro výprask, tak jdu poslušně a jen čekám kolik mi vysází na holou a občas mi některá z nich nakopne i rozkrok abych prý nezapomněl že muž je degenerovaný a potřebuje někdy poznat kdo má právo vládnout a kdo ne!!!

Kukuřice (Po, 24. 2. 2014 - 07:02)

Napadlo vás někdy, že by na pouti třeba byla mítsnost odhlučněná, kde by rodiče potrestali své dítě, za to že nechce pochopit že na pouti nemůže jít na všechny atrakce a vše koupit? a že by bud si tam dítě potrestali rodiče či profesionálové za poplatek. Vím že je to podle zákona nereálné ale spíš jde jen o fikci

Jitka (Ne, 19. 12. 2010 - 20:12)

Petre, v jiny diskuzi na tema...Je mi 13 let a když si mám vybrat trest, naši mi vždycky dají vybrat: buď domácí vězení nebo zákaz něčeho anebo výprask, což obnáší 25 na holý zadek vařečkou, ale přede všemi. Mám ještě dva bráchy dvojčata, je jim 11 let a sestru, té je 12 let.Radši si vždycky vyberu sekec, i když vím, jak to bude bolet. Nejhorší je stejně ta příprava k exekuci, musím postavit doprostřed pokoje barovou židli, přinést si vařečku, pak se tam všichni sejdou a já si musím stáhnout kalhoty ke kolenům a ohnout se přes židli. Maminka mi drží záda, abych zůstala ohnutá a taťka znovu řekne, za co budu bita a že jsem si to vybrala, tak budu držet, vždycky se mi u toho klepe žaludek, pak to začne, sází mi jednu za druhou, nijak to neprotahuje a sází docela rychle, takže je to brzy odbyto, ale hodně to bolí, takže vždycky hlasitě brečím a trochu kopu nohama o podlahu, je mi úplně jedno, že mě všichni vidí, jak jančím. Pak musím odprosit, uklidit židli a vařečku a je zas všechno v pohodě, je to lepší, než nějaký týden zaracha, 10 minut bolesti se dá vydržet, bráchové mě pak hladí po hlavě a litují, ségra z toho má srandu, je vzorňák, nikdy nedostala, tak neví, jaké to je, bráchové už dostali, tak vědí, proč mě litují, já je po výprasku podrbu za ušima taky.

PETRUŠKA (Čt, 2. 12. 2010 - 21:12)

JAROSLAVE a co provedli?na jednu stranu je fajn že stačí jeden velkej výprask na to aby se srovnaly na delší dobu.pak už stačí jen upozornovat a připomínat to co zase může být.já bych neměla to strdce seřezat své dítě nějak hodně.zatím je malý uvidíme.kdyby šlo o jeho život a bezpečí a udělal něco co by ho ohrozilo tak mu taky nařežu hodně.třeba řídil auto a naboural ho.což doufám že se nestane

Jaroslav (St, 1. 12. 2010 - 20:12)

Jaroslave, to se nedívím,...Olgo, já jsem nikam nenapsal, že mi manželka utekla, takže když o nás nic nevíš, tak nepiš kraviny, má manželka byla velmi vážně nemocná a konec si prostě domysli, ještě dnes se mi o tom špatně píše a mluví, jsi netaktní husa. To, že dostali velký nářez mělo důvod a na tom si trvám, máme skvělý vztah, protože pochopili, že to byl velký průšvih a od té doby jsou to opět fajn kluci a myslím, že se u nás nic takového nebude opakovat, teď už všichni tři žijeme psaním ježíškovi, pečením cukroví a chystáním vánoc a je u nás pohoda, rozhodně je to nijak nepoznamenalo.

Jaroslav (St, 1. 12. 2010 - 20:12)

Jaroslave, to se nedívím,...Olgo, já jsem nikam nenapsal, že mi manželka utekla, takže když o nás nic nevíš, tak nepiš kraviny, má manželka byla velmi vážně nemocná a konec si prostě domysli, ještě dnes se mi o tom špatně píše a mluví, jsi netaktní husa. To, že dostali velký nářez mělo důvod a na tom si trvám, máme skvělý vztah, protože pochopili, že to byl velký průšvih a od té doby jsou to opět fajn kluci a myslím, že se u nás nic takového nebude opakovat, teď už všichni tři žijeme psaním ježíškovi, pečením cukroví a chystáním vánoc a je u nás pohoda, rozhodně je to nijak nepoznamenalo.

PETRUŠKA (St, 1. 12. 2010 - 17:12)

naprosto souhlasím s Karlem.škoda že sem také nechodila do této školy.všechno mohlo být jinak.

Karel (Ne, 28. 11. 2010 - 14:11)

Pro malí výprask před...Naopak Mery, já bych tělesné tresty ve školách zavedl, pěkně rákoskou na holý zadek před třídou a byl by klid. Já chodil do školy před mnoha lety na vesnici a výprask byl na denním pořádku. Když někdo něco provedl, přišel před třídu, tam si musel stáhnout kalhoty i trenky ař pod kolena, holky zvednout sukni a stáhnout kalhotky, lehnout si na lavici, která byla na katedře a učitel vysázel poctivých 25 na zadek, pěkně to bolelo a každý řval jak tur, kdybych to řekl doma, tak dostanu dvojnásobně. Holý zadek nebylo nic divného a k nářezu trochu ponížení a studu neuškodí. Ve škole bylo ticho jak v kostele i o přestávkách, každý se doma šprtal jak divý, protože i za neznalost před tabulí bylo 10 na holou, to byla pořádná motivace, taky jsme měli ve třídě průměr 1,1 a každý se dostal na školu, na kterou chtěl. Dněšní psychologické kecy o výchově jsou směšné a k ničemu, ve školách to také podle toho vypadá.

bléé (So, 27. 11. 2010 - 22:11)

Samozřejmě že tu jsou jen honiči a masturbujou.......sedí tu v sobotu večer a dělají si dobře .......ha ha ha........magoři.....

Samozřejmě že tu jsou jen honiči a masturbujou.......sedí tu v sobotu večer a dělají si dobře .......ha ha ha........magoři.....

Jan (So, 27. 11. 2010 - 22:11)

Milý Petře, ano, možná i...Souhlas s Danou. Máme dvě dcery 12 a 15. Občas taky dostanou na zadek. Trestá je manželka používá vařečku. Přiměřeně dostanou nasekáno na holou a většinou je na dlouho klid.

výklad karet (So, 27. 11. 2010 - 15:11)

Jako dvanáctiletý kluk jsem...http://www.vykladkaretonline.estranky.cz/

Mary (So, 27. 11. 2010 - 15:11)

Omyl, nic si neužívám a to...Pro malí výprask před třidou klidně . Ale nesmy byt sadisticky,ale za prochřešky kradeže ŠIKANOVÁNI odmlouváni. Rodiče by měli byt přisnějši

Dana (Po, 22. 11. 2010 - 03:11)

Milá Dano, Já tedy děti...Milý Petře, ano, možná i některý učitel může být idiot, to máš pravdu, v každé profesi se najde nějaký idiot i když má třeba několik titulů, ale nikdy přeci něco takového nemůžete říct před dítětem, to prostě úctu mít musí. Pokud se mi něco nelíbí, tak si zajdu do školy a s učiteli si promluvím, zatím to u nás fungguje bez potíží, i učitel je jen člověk a může udělat hloupost, ani se mu nedivím, při práci s dnešními dětmi. Když doma řeknete, že je učitel vůl a dítě to slyší, jaký má mít respekt a úctu k dospělému? Chodila jsem do školy za totality a nepamatuji si, že by si dovolovali něco, co nesmí a komunistů mezi nimi bylo dost, většina z nich tam být prostě musela, díky ředitelce - komunistce jsem se dostala i na vysněnou střední školu, přestože jsme měli v rodině emigraci na západ, jen rodiče byli inteligentnější, než ti dnešní a dětem jen tak nějaká lumpárna neprošla, protože rodiče se školou spolupracovali. Bydlíme v menším městě a tam spolupráce rodičů se školou funguje naprosto dokonale, škola je pro děti druhou rodinou a všechny programy, kroužky, besídky, studijní program se chystá ve spolupráci s námi rodiči - tak jsme se domluvili a je to fajn, pokud to někde nefunguje, promiň, ale je to vždy vina rodičů dětí, kteří mají pocit, že nemusí nic, jen nadávat a učitel musí všechno, nejlépe dávat samé jedničky za nic, jinak na něj rodiče přiběhnou a musí si nechat všechno líbit, takže pokud mé děti něco řeknou o učiteli, tak jdou prostě kalhoty dolu a zafunguje rákoska, protože vím, že to přehnali.

Petr (St, 17. 11. 2010 - 12:11)

Milá Dano, Já tedy děti nemám takže zkušenosti s nimi také ne. Když si ale vzpomenu jak jsem byl já malý tak si myslím, že i za totality byly děti vychované a nevychované stejně jako dnes, pprotože někdy jsem se těch hajzlů jak vy říkáte bál když jsem šel ze školy. No a vy jim dáte na zadek, když něco špatného řeknou o učiteli, vždyť i učitel může být s prominutím vůl, protože dříve si zase až moc mohli dovolit oni a nejvíc takový ti zarytí komunisti.

Dana (Út, 16. 11. 2010 - 23:11)

Jaroslave, takto se v...Milý anonyme, ano, dnešní děti se vychovávají jinak - lépeřešeno nevychovávají, podle toho to také vypadá, ve školách nejsou děti, ale banda sprostých drzých arogantních výrostků, kteří mají pocit, že si můžou vše dovolit, když by je učitel potrestal, tak ho rodiče žalují za násilí, když je pochválí nebo dokonce ty menší pohladí, má na krku soud kvůli pedofílii, já mám 4 děti ve věku 7,11,13,16 let a rákoska u nás funguje dokonale, disciplína musí být, děti musí mít úctu před rodiči i učiteli, běda, kdyby doma zanadávali na učitele, nebo odmlouvali, byl by tanec a modrý zadek. Jsou také slušní, zdvořilí, ve škole poslouchají a dobře se učí, nemyslím, že by dostali často - tak 1x za 1/2 roku za nějaký velký malér, i ta 16 letá dcerka občas ještě dostane na zadek, pokud není zbytí - pěkně na holý zadek, samozřejmě v soukromí. Každý má doma ůkol, který musí plnit, musí mít v naprostém pořádku školní věci a pak je teprve zábava. Počítač doma nemáme, nemají ani mobilní telefony - považuji to za drahou zbytečnost, mají doma knihy , hry a jiné zábavy, jezdíme na výlety a rozhodně nejsou ve škole jediní, kdo je takto vedený, bohužel, nevychovaných hajzlů je více a to je špatné, někteří rodiče by se nad sebou měli zamyslet, než řeknou o svém spratkovi, že je geniální a učitel, že je idiot - je to přesně naopak!!!!!!!!!!!!!!

Tereza (St, 27. 10. 2021 - 22:10)

Moje mama my vařečkou naplaca a pokaždé brečím ale můžu říct že možná kdybi sem párkrát nedostala tak nevím jak bych skončila ale špatně. Bolí to ale pokaždé sy to zasloužím a nikdy by me nenapadlo mámu udat a když něco vyvedu ve škole tak mama nikdy nejde do školy se stěžovat ale doma sy to semnou vyřídí. Někdy domluvou a někdy vařečkov

Návštěvník (St, 27. 10. 2021 - 23:10)

Terezko. Vrať se do školy a pak to napiš znova.

josef (Po, 10. 6. 2019 - 23:06)

naprostý souhlas

! (Čt, 4. 11. 2010 - 13:11)

Jaroslave tohle udělat mému...nikdo nic tvemu diteti nedela, neboj oni s tou tvou vychovou zabiji tebe.

Selina (Čt, 4. 11. 2010 - 12:11)

Jaroslave, jsi barbar.

http://doma.nova.cz/clanek/rodina/deticky-nam-lzou-a-to-je-dobre.html

Reklama

Přidat komentář