Reklama

Výprask před diváky

Mary (So, 27. 11. 2010 - 15:11)

Omyl, nic si neužívám a to...Pro malí výprask před třidou klidně . Ale nesmy byt sadisticky,ale za prochřešky kradeže ŠIKANOVÁNI odmlouváni. Rodiče by měli byt přisnějši

Dana (Po, 22. 11. 2010 - 03:11)

Milá Dano, Já tedy děti...Milý Petře, ano, možná i některý učitel může být idiot, to máš pravdu, v každé profesi se najde nějaký idiot i když má třeba několik titulů, ale nikdy přeci něco takového nemůžete říct před dítětem, to prostě úctu mít musí. Pokud se mi něco nelíbí, tak si zajdu do školy a s učiteli si promluvím, zatím to u nás fungguje bez potíží, i učitel je jen člověk a může udělat hloupost, ani se mu nedivím, při práci s dnešními dětmi. Když doma řeknete, že je učitel vůl a dítě to slyší, jaký má mít respekt a úctu k dospělému? Chodila jsem do školy za totality a nepamatuji si, že by si dovolovali něco, co nesmí a komunistů mezi nimi bylo dost, většina z nich tam být prostě musela, díky ředitelce - komunistce jsem se dostala i na vysněnou střední školu, přestože jsme měli v rodině emigraci na západ, jen rodiče byli inteligentnější, než ti dnešní a dětem jen tak nějaká lumpárna neprošla, protože rodiče se školou spolupracovali. Bydlíme v menším městě a tam spolupráce rodičů se školou funguje naprosto dokonale, škola je pro děti druhou rodinou a všechny programy, kroužky, besídky, studijní program se chystá ve spolupráci s námi rodiči - tak jsme se domluvili a je to fajn, pokud to někde nefunguje, promiň, ale je to vždy vina rodičů dětí, kteří mají pocit, že nemusí nic, jen nadávat a učitel musí všechno, nejlépe dávat samé jedničky za nic, jinak na něj rodiče přiběhnou a musí si nechat všechno líbit, takže pokud mé děti něco řeknou o učiteli, tak jdou prostě kalhoty dolu a zafunguje rákoska, protože vím, že to přehnali.

Petr (St, 17. 11. 2010 - 12:11)

Milá Dano, Já tedy děti nemám takže zkušenosti s nimi také ne. Když si ale vzpomenu jak jsem byl já malý tak si myslím, že i za totality byly děti vychované a nevychované stejně jako dnes, pprotože někdy jsem se těch hajzlů jak vy říkáte bál když jsem šel ze školy. No a vy jim dáte na zadek, když něco špatného řeknou o učiteli, vždyť i učitel může být s prominutím vůl, protože dříve si zase až moc mohli dovolit oni a nejvíc takový ti zarytí komunisti.

Dana (Út, 16. 11. 2010 - 23:11)

Jaroslave, takto se v...Milý anonyme, ano, dnešní děti se vychovávají jinak - lépeřešeno nevychovávají, podle toho to také vypadá, ve školách nejsou děti, ale banda sprostých drzých arogantních výrostků, kteří mají pocit, že si můžou vše dovolit, když by je učitel potrestal, tak ho rodiče žalují za násilí, když je pochválí nebo dokonce ty menší pohladí, má na krku soud kvůli pedofílii, já mám 4 děti ve věku 7,11,13,16 let a rákoska u nás funguje dokonale, disciplína musí být, děti musí mít úctu před rodiči i učiteli, běda, kdyby doma zanadávali na učitele, nebo odmlouvali, byl by tanec a modrý zadek. Jsou také slušní, zdvořilí, ve škole poslouchají a dobře se učí, nemyslím, že by dostali často - tak 1x za 1/2 roku za nějaký velký malér, i ta 16 letá dcerka občas ještě dostane na zadek, pokud není zbytí - pěkně na holý zadek, samozřejmě v soukromí. Každý má doma ůkol, který musí plnit, musí mít v naprostém pořádku školní věci a pak je teprve zábava. Počítač doma nemáme, nemají ani mobilní telefony - považuji to za drahou zbytečnost, mají doma knihy , hry a jiné zábavy, jezdíme na výlety a rozhodně nejsou ve škole jediní, kdo je takto vedený, bohužel, nevychovaných hajzlů je více a to je špatné, někteří rodiče by se nad sebou měli zamyslet, než řeknou o svém spratkovi, že je geniální a učitel, že je idiot - je to přesně naopak!!!!!!!!!!!!!!

Tereza (St, 27. 10. 2021 - 22:10)

Moje mama my vařečkou naplaca a pokaždé brečím ale můžu říct že možná kdybi sem párkrát nedostala tak nevím jak bych skončila ale špatně. Bolí to ale pokaždé sy to zasloužím a nikdy by me nenapadlo mámu udat a když něco vyvedu ve škole tak mama nikdy nejde do školy se stěžovat ale doma sy to semnou vyřídí. Někdy domluvou a někdy vařečkov

Návštěvník (St, 27. 10. 2021 - 23:10)

Terezko. Vrať se do školy a pak to napiš znova.

josef (Po, 10. 6. 2019 - 23:06)

naprostý souhlas

! (Čt, 4. 11. 2010 - 13:11)

Jaroslave tohle udělat mému...nikdo nic tvemu diteti nedela, neboj oni s tou tvou vychovou zabiji tebe.

Selina (Čt, 4. 11. 2010 - 12:11)

Jaroslave, jsi barbar.

http://doma.nova.cz/clanek/rodina/deticky-nam-lzou-a-to-je-dobre.html

Jaroslave (Čt, 4. 11. 2010 - 09:11)
MilanXD (Čt, 4. 11. 2010 - 06:11)

Milane XD, ten navrhovaný...Asi jo - jenže mám dojem, že to stejně přijde jako nezměnitelný osud. Už jsem jednou byl poblíž případu, kdy v jedné ulici každý den vykrádala partička puberťáků auta. Bylo jim 13,14,15 a nikdo na ně nemohl. I když je chytli, tak je zase pustili. Když člověk zaparkoval a špatně se na ně podíval, tak měl ráno rozbité okno a hovno na sedadle. Tak se dala dohromady partička nasranejch tátů, koupili si stejný tepláky a kukly v armyshopu a metrové biče. No a ty frajírky rozsekali těma bičema na krásný zebry s tím, že jestli se tam ještě jednou něco stane, tak se to bude opakovat. Kluci namítli, že "co když to bude někdo jinej?". No a dostalo se jim doporučení, že když můžou v noci krást, tak teď to tam budou v noci hlídat.....
Nemůžu si pomoct, ale mám pocit, že tohle je skutečně účinné řešení.

Jíra (St, 3. 11. 2010 - 19:11)

Milane XD, ten navrhovaný návrat na Divoký Západ by ale byl hnus ještě větší, nemyslíte?

Olga (St, 3. 11. 2010 - 16:11)

Jaroslave, to se nedívím, že vám manželka utekla, když jste takový násilník. Hlavně, že vy jste nikdy nelhal, manželce, dětem, nebo třeba v práci.

MilanXD (St, 3. 11. 2010 - 16:11)

Já jsem tedy své děti nikdy neuhodil a jsou to už skvělé dospělé dámy, ale uznávám, že některý -doslova- fakani by občas na prdel potřebovali. Je to jednoduché a účinné. A nejen fakani. Jeden doktor sprasil jednu věc. Stížnost? Žaloba? Soudy a ještě se mi vysmějou, protože budou mít lepšího právníka? Tak dostal na držku... Určitě si to pamatoval víc, než nějakou desetitisícovou pokutu nebo "Tytyty" od pana primáře.
Takže já jsem pro návrat na Divoký Západ. Tenhle proamerický stav, ve který se proměnila naše země za pár let, je docela hnus.

K (Út, 2. 11. 2010 - 21:11)

Jaroslave tohle udělat mému dítěti tak tě zabiju.

... (Út, 2. 11. 2010 - 20:11)

Jaroslave, takto se v dnešní době děti nevychovávají, lhali, to sice ano, ale jen proto, že jsi je nenavedl tou správnou cestou, špatně jsi je vychovával. to se pak nesmíš divit že lhali, je to tvá chyba.

Jaroslav (Út, 2. 11. 2010 - 20:11)

Jaroslave, jste fakt hovado....Omyl, nic si neužívám a to bylo poprvé a naposled, co oba takto dostali, byla to velmi tvrdá lekce, ale účinná, lhaní je to nejhorší, co se můžou naučit, jsem s nimi sám a vychovávám je také sám, náš vztah je skvělý a oba věděli po pohovoru, že budou hodně tvrdě vyplaceni a za co, to, že šíleně vyváděli je pochopitelné, poznali, jak výprask na holou bolí a trocha bolesti a modrý zadek klukovi neuškodí, když se uklidnili poexekuci, tak jsme si o tom mohli v klidu promluvit a oba pochopili, že udělali blbost, za kterou zbytečně trpěli, dnešní děti jsou nevychované, drzé, rozjívené, protože je nikdo nevychovává, ale ani netrestá, já bych výprask zavedl ve školách, jak to bylo dříve - před třídou a pěkně na holou a byl by klid, nejraději mám takové, co se ohánějí lidskými právy a psychiatrem, podle toho dnešní mládež vypadá, já jsem chodil do školy za totality a i když to oficiálně povolené nebylo, tak jsme ve škole běžně přes zadek prutem dostávali a běda, když bychom to řekli doma, byl by přídavek, nevím, kolik máte dětí, ale nepoučujte.

Daniela F. (So, 30. 10. 2010 - 04:10)

Jaroslave, jste fakt hovado. Jestli neumíte vychovat děti jinak, než brutálním bitím, které si navíc evidentně užíváte, měl byste zajít k psychiatrovi. Ubohé děti. Co na to říká vaše manželka? Nebo tu mlátíte taky?

OMG (So, 30. 10. 2010 - 01:10)

kdo takhle brutalne bije sve dite by si zaslouzil to same!!! jste hovada bez spetky citu

Jaroslav (So, 30. 10. 2010 - 01:10)

Tak Kláro, to nechtěj, je...Výprask musí bolet, od toho je to trest, já mám dva syny, 8 letá dvojčata, nijak často je netrestám, občas klečí, nebo mají zaracha, ale co nesnáším,je podvod a lež a za to dostali jedenkrát v životě a určitě si to nechtějí zopakovat. Dostali oba prutem na holý zadek nepočítaně, poslal jsem je vyčůrat, museli si svléknout kalhoty, jeden si šel kleknout do kouta a druhého jsem si položil přes koleno, nohy chytil svými koleny, aby nekopal, rukou jsem ho obejmul a držel okolo zad pod bříškem, to je dobrá poloha, kdy je skloněný, ruce nemůže dávat dozadu na zadek a musí držet, nemůže se prát, pevně jsem ho stisknul a řekl znovu, co provedl, a jak je to špatné, takže si to teď pěkně odtrpí a odpyká, brečl, prosil, sliboval, ale neuspěl, prvních pár ran bylo takových zkušebních, ne moc silných, takže vždycky zakvičel a trochu se cukal, pak jsem pořádně přitlačil a začal ten správný pořádný výprask, kdy jsem pravidelně sázel jeden šlehanec za druhým a začlo to správné jančení, svíjení a jekot, zadek se mu třásl, kroutil, stahoval a povoloval, jak tlačil, tak začal pouštět i větry, přestože byl na záchodě, tak si začal ucvrkávat, hrozně prosil, ať už je konec, že to stačí, že už to nevydrží, že už nikdy v životě nezalže, brácha v koutě brečel také, protože slyšel, co ho čeká, dostal dobrých 30 - 40 ran, byl zpocený a unudlaný, šel si kleknout a držel si zadek, pak jsem je vyměnil, druhému jsem musel trochu násilím pomoct lehnout, protože se mu nechtělo, řval už předem, dostal stejně, také u toho prděl, rovnou se počůral, třásl a kroutil zadkem, vřískal, prosil ještě líp: panebože, ať už to skončííííí, úúúúúžžžž dóóóst, to stačíííííííííííí, tatínečkůůůůůůůů, prosíííííííímmmm, já z toho čůůůrááámmm,jau, jau, jau, no neskutečné vytí a řev, bylo to velmi citelné pro oba, pak jsem ho zvednul, zavolal dvojče, oba si museli kleknout a oba odprosit a poděkovat za tvrdou lekci a pak oba ještě hodinu klečeli v koutě. Někdo řekne, že jsem tvrdý, ale už lhát nikdy nebudou.

Reklama

Přidat komentář