Reklama

Chci zhubnout, ale nemám vůli. Poraďte jak na to

Járinka (Čt, 19. 10. 2006 - 07:10)

No je pravda, že jsem byla v takovém speciálnlím porgramu. Měla jsem svého kouče, kterému jsem každý den hlásila, co jsem snědla a vypila a kolik toho bylo. Každý týden mě vážil, měřil cm a tuky a vodu v těle. Taky jsem se musela trochu hýbat. Snažila jsem se víc chodit a jezdila na kole. Bylo to něco takového, co dávají teď na Primě. Ale byli na mě mnohem hodnější. Kg šly rychle dolů, zpevnila se kůže a organismus se detoxikoval. Vřele to doporučuji.

bm (Čt, 19. 10. 2006 - 06:10)

Mohli by ste mi popísať, čo ste jedli. Museli ste asi zmeniť zloženie stravy. Určite ste mali aj nejaký pohyb - cvičenie.Ďakujem

Járnka (St, 18. 10. 2006 - 23:10)

Jo a s tou prací a sexem je to taky fakt. Čím víc fyzické aktivity a čím příjemnější, tím lepší.

Jarinka (St, 18. 10. 2006 - 23:10)

Ahoj, taky jsem si s váhou užila. I dělenku jsem držela a za 8 týdnů zhubla 6 kg. Sice na váhu dobrý, ale ochably mi svaly, začala jem padat a vymkla jsem si kontík. Dnes už bych dělenku nedržela, jsou lepší způsoby. Naučila jsem se dobře a často jíst. Během 3 měsíců jsem zhubla 9 kg a 11 cm v pase. Měla jsem velikost 44 a dnes mám 38. Už rok je váha stabilní, žádný Jo-jo. Je to paráda.

Andrea (St, 18. 10. 2006 - 20:10)

Jestli můžu radit, a asi můžu, protože se mi začíná dařit kila shazovat, pak zkuste následující: Každý týden si do jídelníčku přidejte nové pravidlo, tak aby to nebylo všechno naráz a měli jste čas si na to zvyknout. U mě to bylo v tomto pořadí:
1. týden - vypít každý den nejméně 3 litry vody.
2. týden - vyřazeno bílé pečivo, nahrazeno celozrným, a jen k snídani.
3. týden - vynechávání příloh k obědu. Tedy k masu jen salát, třeba se sýrem.
4. týden - pravidelná odpolední svačina, aby mě večer nepřepadl vlčí hlad, většinou kysaný mléčný výrobek nebo kousek sýra. Tohle pravidlo bylo nejpříjemnější :-)
5. týden - poslední jídlo v 18.00.
6. týden - veškerý cukr nahrazen umělými sladidly. Pro mě teda pohroma, protože miluju přeslazený kafe, kterých jsem schopna vypít (tedy byla schopna) i 10 denně. A je fakt, že na sladidlo jsem si dodnes nezvykla.
7. týden - k večeři žádné sacharidy, takže buď salát se sýrem, jogurtem, nebo třeba i maso, ale zas bez příloh.
Shazování nejde tak rychle, ale po dvou měsících to začalo být poznat a hlavně netrpím hlady. Vřele doporučuju.

Rachel (St, 18. 10. 2006 - 20:10)

Jo,ale delana strava-ty kombinace co s cim se muze snist a naopak-to samotne nedela zazraky!
Existuje jednoducha odpoved na to,proc lide po delene strave hubnout-jedi min!Prece jenom uznejte samy,ze kdyz mate na taliri jen zeli s knedlikem,nesnite toho tolik,jako kdyby tam u toho bylo to masicko!

No,ale pokud chce nekdo zhubnout,musi zmenit celkove sve stravovaci navyky...ne jen ze jeden mesic da dolu 4kg a hladovi a pak je zase pribere pac zacne jist sve lahudky!
Vlastne ono to o KG NENI!Vaha neni objektivnim ukazatelm tuku!
Dulezite je zamenit tuk.tkan za svalovou!
Vaha tim padem zustane treba stejna...ale zmensi se objem!Tedy dulezite jsou miry!
Navic svalovina spaluje vice nez tuk!

Pepina (St, 18. 10. 2006 - 14:10)

Mně moc pomohla dělená strava. Není hlad, jen se musí dávat pozor, co s čím kombinovat. Zhubla jsem 10 kg a jsem spokojená. Držím ji už 4 roky. Je to zvyk !!!

Návštěvník (St, 18. 10. 2006 - 14:10)

nejlepsi je mit hodne fyzicke prace pres den a v noci hodne sexu. Za 14 dni jsem shodila 7 kilo

Beatka (St, 18. 10. 2006 - 13:10)

já bych radila jíst hodně a často..ale ne moc..prostě jenom malé porce..nasnídat se hodně..a potom na svačinu třeba jablko..nebo jiné ovoce..oběd normálně jíst..ale ne moc velkou porci..radši menší..pak svačinu..třeba jogurt..a na večeři..něco malého a lehkého..třeba papriku..nebo mrkev..a potom sportovat..najít si nějaký sport který baví..jezdit na kolečkových..plavat atd..:-)Přeji hodně štěstí a ať zhubnete..

Michala (St, 9. 8. 2006 - 15:08)

Ahoj, jsem už od pátý třídy nemůžu zhubnout.Vyskoušela jsem skoro všechno ale nic nepomáhá.Kluci mě kvůli mé nadváze nechtějí a já nevím co mám dělat.Poradte mi prosím.

Honza (Po, 1. 5. 2006 - 23:05)

Zuzko,
doporučují se trošku zajímat o vyváženou a pestrou stravu. Dobré a zdravé stravování je disciplina, která se má ve škole učít několik roků stejně jako jazyky nebo přírodo věda. Kup si na příklad Encyklopedii léčivých potravin. Nauč se rozlišovat co je dobrá potravina a co je škodlivá potravina. Kila navíc jsou většinou toxické látky usazené v tucích. Máme toho v těle 5-15 kilo a někteří i více. Doporučují nejdříve očistu od těch toxinů za uplynulé roky. Očista vždy po léta trvala minimálně 40 dní....způsobu je mnoho. Vyber si takový, který se ti nejvíce hodí. Držím palce aby tě to naladilo na jiný životní styl. Pokud ten cíl není, tak to raději ani nezačínej.Vyhledej nějaký Klub zdraví, kde Ti možná více poradí.Děláme přednášky s lékaři po celé republice.

xXx (Po, 1. 5. 2006 - 00:05)

Udelejte si vikend na pervitinu a zhubnes tech svych pet kilo za dva dny.Ale radsi to udelej s nekym kdo se v tom vyzna.Ja jsem zrovna shodil pet kilo minulej vikend,ale me to spis vadi protoze hubnout nepotrebuju.Mej se a nezlob se pokud jsem te nejak pohorsil...

zuzka (Ne, 30. 4. 2006 - 14:04)

dobry den chela bych poradit jak ma začit hubnout . nemam ale pevnou vuliů.

alex (Čt, 28. 3. 2019 - 21:03)

Taky nemám pevnou vůli! Proto jsem nevydržela chodit do fitka, běhat ani nic podobné. Teď ale úspěšně chodím dvakrát týdně tančit a zatím to jde. Doporučuji CoolDance- je to tam velice fajn a díky nim jsem konečně u něčeho vydržela déle než týden :D
www.cooldance.cz

Jana (So, 26. 11. 2005 - 13:11)

Jinak hubnu tak ze se rano dost nasnidam- treba pytlik piskotu, pak si vemu 2-3 mysli tycky misto obeda kolem 14 hod a hned po praci v 16 jdu behat na hodku. Po behu nikdy hlad nemam takze se pak najim pred spanim - naky masiku nebo je to ruzny a pak uz usnu. Takhle ty 4 kg shodim za mesic vzdy.

Jana (So, 26. 11. 2005 - 13:11)

Presne tak, u me se tyto faze stale stridaji, bud pribiram nebo hubnu. Pribiram vzdy tak 4 kg dokud si fakt nepripadam hnusna a pak zas zhubnu.pak si rikam ze je to uz ok a zacnu se cpat zas tloustnu... fakt je nejlepsi nedelat nic a cekat az to prejde :-)

eva (So, 26. 11. 2005 - 12:11)

Na to je těžké radit.Jedině počkat,až přibudeš navrch tolik kg,až ti to začne opravdu vadit a budeš chtít zhubnout né kvůli večeru v plesových šatech,ale kvůli hnusné postavě.Až se dostaví silná motivace.

Hanka (So, 26. 11. 2005 - 10:11)

Ahoj, nejsem na tom nějak špatně, ale nevejdu se do plesových šatů, které jsem si koupila loni a stále přibírám a přibírám, né sice nějak výrazně, ale od loňska je to o pět kilo a nemůžu je dostat dolů.Mám hrozně slabou vůli a ráda jím, což je můj velký problém.Poraďte, jak překonat chuť k jídlu a zhubnout. Nechci zase dodržovat nějaké drastické diety, to je podle mě k ničemu, když pak člověk stejně začne jíst normálně :(Za dva měsíce se potřebuju vejít do těch šatů...teda já se vejdu, ale už né tak v pohodě jako před rokem :(

Reklama

Přidat komentář