Reklama

Přistihl vás někdo při onanii, nebo vy někoho?

Tom (Út, 5. 6. 2007 - 20:06)

Á Radimek nám zabrousil i do této diskuze, aby zde sparvedlivě napomenul nevřící. Radime, ty máš nějaký problém. Nevím sice jaký, ale máš.

Návštěvník (Út, 5. 6. 2007 - 20:06)

já jsem si honil brko v baťohu na nádraží, přišla nějaká baba a povídá ,, Ty brďo ty ho máš velikýho !"

Radim (Út, 5. 6. 2007 - 17:06)

Nechci se Vám do toho míchat, ale onanie Vás nikdy nedovede k manželskému uspokojení. Asi proto ty námitky příbuzných:)))) Ale to vy nevěřící asi nikdy nepochopíte a budete se dál uspokojovat jako roztomile blbí králíčci, že:)))

Satan (Út, 5. 6. 2007 - 13:06)

kdo věří v boha je idiot, ale dá se to tolerovat v případě, že si to nechává sám pro sebe. Jakmile ale začne víru vnucovat okolí, je zralý na pár facek. Už víme, čeho je náboženství příčinou. A mimochodem, věřit v boha je snazší než si přiznat, že za vlastní neschopnost můžeme sami. Pozdravujte pámbíčkáře ve svém okolí:-)

Jitka (Út, 5. 6. 2007 - 12:06)

Budete se divit, ale zažila jsem skoro to samé jako Janča! Co bych radila? Pokud jste z katolické rodiny, raději zamykejte. Jinak vás začnou podezírat z nevěry. Nebo taky dovlečou do zpovědnice. A pak ta ostuda, až s tím oni nebo dokonce kněz "v dobré víře" nenápadně seznámí manžela:)

Jarek (Út, 5. 6. 2007 - 10:06)

Hele ten tvůj starej, jančo, by potřeboval nakopat do vajec, za to,jak se tě "zastal" před fotrem.To je opravdu pěkně nevyzrálej imbecil. Místo toho,aby byl vděčnej za to,jak řešíš svůj chtíč (tedy ne nevěrou), tak tě ještě dovoluje ztrapňovat. U mě je to obyčejnej čurák, nezlob se na mě. Nasaď mu příště parohy,aby se probral.
Kromě toho, je onanie intimita každého "Já" a nikdo nemá právo do toho žvanit. To bys také brzy mohla chodit na wc, jen když ti to schválej, čistit si zuby, jen když budou chtít a podobně. Bejt to můj táta,nestačil by se divit, když by do tebe začal hustit nesmysly!

kotěnočkin (Út, 5. 6. 2007 - 09:06)

Kam ses to přivdala? Oni to mají asi jenom na čurání a švihli si spolu jenom tolikrát, kolik mají dětí

Drban (Út, 5. 6. 2007 - 00:06)

Na tak to bych je poslal někam, místo omluvy tvé bych čekal spíš jejich.

janča (Út, 5. 6. 2007 - 00:06)

no, já mám nezapomenutelnou příhodu - bylo to, když jsem byla na mateřské a oba piškoti mi byli v jednom kuse v patách, chodila jsem si udělat dobře do prádelny. Čekala jsem třetí a manžel byl v Německu na práci a nějak jsem to ventilovat musela. Jednou jsem byla s dětma sama doma, říkala jsem si, že si to užiju, tchán s tchýní jeli pryč a tak jsem dala kluky spát a zůstala v patře v koupelně. Seděla jsem na vaně, nohy od sebe, prostředníčkem jsem si dráždila myšku o stošest, druhou rukou mnula obnažené prsa a tak jsem se do toho zabrala, že jsem neslyšela, jak tchán s tchýní přijeli a vábeni mým vzdycháním stanuli na prahu...chvíli tam stáli, než jsem je zaregistrovala a tak jsem jim předvedla nefalšovanou masturbaci se vším všudy :) teď už se tomu jsem schopná i usmát, ale bylo to krušné, odešli a nemluvili se mnou, nevěděla jsem, jak se chovat, co říct, nic... snad týden tichá domácnost z jejich strany... pak to tchán sdělil manželovi a dostala ostré kázání od obou a bylo mi sděleno, jak jsou mnou tchán i tchýně znechuceni... musela jsem se omluvit...

Jenda (Út, 5. 6. 2007 - 00:06)

e?! :O) těď si všímám, že tu mám jmenovce...já jsem jiný JENDA

Jenda (Út, 5. 6. 2007 - 00:06)

Hlavně si ho nehoňte u PC se sluchátky na uších...není to moc príma pocit, když vám někdo, kdo neměl být doma, zaklepe na rameno :O)

Úchyl (Po, 4. 6. 2007 - 23:06)

Praktikuji to asi 2 roky. Začínal jsem trubičkami prům. 3 mm, postupně jsem přidával a teď používám orig. silikonové cévky.Močová roura se přizpůsobí, používám lubrikační gel s Tea Tree oil. Ze začátku po aplikaci to při močení trochu řezalo ale teď je to bez problémů. Je to nepopsatelně příjemný pocit, když cévkou projíždíte zúžením v místě prostaty.Tak se vlastně dráždí prostata. Takto se můžete dráždit "jak dlouho" chcete a nedojde k ejakulaci a při tom zažíváte nepopsatelné pocity. Už ten pocit, že máte v penisu zastrčenou takovou trubku, která vás příjemně dráždí je rajcovní a když si jdete např. zaběhat!!!

Mirek (Ne, 3. 6. 2007 - 22:06)

Jo! Holka se kterou jsem chodil, zrovna u ní doma! Já netušil že ten hajzlík se doopravdy nedá zavřít! A já jsem z ní byl tak vzrušenej! Dala mě pár facek, nadala do ubožáků a blbečků a vykopla mě z bytu a šla si hledat jinýho. O moc přišla:)

honza (Ne, 3. 6. 2007 - 22:06)

mě přistihla segra, ale zjistil jsem to až bylo mlíko venku.trapasss

Grebenicek (Pá, 15. 9. 2006 - 16:09)

Taky si ho obcas v parlamentu honim, zalezi na sulinovi, ja ho mam jen 13,65 a nikdo mne nechce. Ten hajzl s tou krivou drzkou ho ma 19,61 a ted z nej bude eurokomisar. Nejvic hlasu mel od bab z okoli bydliste. A kde je jeho charisma ha ??
Jestli jsem moc sprosty tak pardon - to ta Stolicnaja vodka!

Ne-mravní hlídk (Út, 22. 11. 2005 - 12:11)

Mě přistihla při onanii celá dívčí třída gymnázia se svojí profesorkou!

bob (Út, 22. 11. 2005 - 11:11)

A co jsi udelal? Ten pravopis Ti chybi....

Návštěvník (Pá, 26. 6. 2020 - 20:06)

To: bob, máš pravdu, pravopis mi je cizí, když píšu s propiskou mám lepší úspěšnost! Když jsem to odkliknul a četl znova hned jsem tu hrubku viděl, mělo být tvrdé y; no a co. Co mám dělat? Také jsem neudělal za čárkou mezeru, ale to dělá skoro každý. Ale co je ještě horší a není to pravopis, když někdo napíše text a není vůbec jasné co tam autor myslí. Jsou zde idioti co píší celé litanie braku.

Kopřiva (Po, 21. 11. 2005 - 20:11)

Já jsem jednou v 9 tř. šel za školu,coural jsem po lese a kouřil,pak jsem procházel smrčinou,snad jsem se chtěl podívat jestli rostou houby,ohnul jsem se a tam je viděl,ne hříbky ale dvě holky jak masturbují,byli z jiné školy neznal jsem je,až za 5let jsem s tou jednou chodil.

Kopřiva (Pá, 16. 10. 2020 - 07:10)

Já jsem jednou v 9 tř. šel za školu,coural jsem po lese a kouřil,pak jsem procházel smrčinou,snad jsem se chtěl podívat jestli rostou houby,ohnul jsem se a tam je viděl,ne hříbky ale dvě holky jak masturbují,byli z jiné školy neznal jsem je,až za 5let jsem s tou jednou chodil.

Reklama

Přidat komentář