Reklama

Přistihl vás někdo při onanii, nebo vy někoho?

xxx (So, 9. 6. 2007 - 20:06)

Nevím, jestli se dá říct, že mě "nachytali", ale... Dělala jsem si to v pubertě večer po tmě pod dekou, naprosto tiše, ale několikrát se mě spolubydlící zeptaly, co mi je, že tak divně dýchám :-). Řekla jsem, že nic, naštěstí už to dál nikdo nerozvíjel, možná ze studu...

Mišánek (Pá, 8. 6. 2007 - 09:06)

No anonyme, když on křesťanský život a křesťani mají jen jednu tvář:)))))A ostatní sekty taky takže nepoznáš, jestli ses bavil s Ančou nebo s Mančou:) vždycky uslyšíš něco podobnýho a skoro pokaždý ti to poskytne duchovní útěchu:) Protože škodoradost radost nejlepší:).

Mě teda při onanii chytl táta, když mě bylo asi 15. Já jsem si honil na koupališti v kabince a tátovi připadalo, že se dlouho nevracím a já zase myslel, že mám zamčeno:) Co na to řekl? Hele, už budeme mít dospěláka, má chlupatej šulínek a dokonce ví co s ním:)

Emotioner (Pá, 8. 6. 2007 - 06:06)

Nevadí, hlavně že to nasere Radimka a ty jeho vysněné 2 miliardy lidí ... :o)

Návštěvník (Pá, 8. 6. 2007 - 00:06)

nejak mam pocit, ze janicka a olina jsou jedna...sorry, jestli to tak neni...

Janička M. (Čt, 7. 6. 2007 - 23:06)

Já jsem to taky málem nepřežila. Jedna starší kamarádka mě na skautským táboře:) sehnala vibrátor. No bylo mě 14, jí asi 20 tak mě hned neodsuzujte.
No naučila mě jak je to s tím pěkný:)
Žádná lesba. Nebuďte hned vypatlaní kreténi. Co nám holkám zbývá, než se učit mezi sebou, když věřící rodiče pořád tvrdí, že blaženost je až z manželské povinnosti po svatbě v kostele. Předtím si máme hledět školy a modlitby. No a je úplně jedno, jestli jsou věřící odevždycky nebo bejvylý komunisti:)
No já jsem si ten vibrátor vzala domů. Měl takovou přísavku a tak jsem si ho dala v koupelně na vanu a dělala si potěšení. Jenže to asi bylo moc slyšet a tak mě za zádama najednou tatínek s mámou otevřeli okno a když viděli co se děje tak tam skočili a mě v tý vaně málem utopili.
No ztřískali mě tak, že jsem odlezla a omdlela. A ještě jak na mně řvali! jako na teroristu z alkajdy. Pak zavolali doktory a že jsem sklouzla do vany. Odvezli mě na ošetření a dál mám nějak amnézii, těžký horečky a nějaký haluze, pozdějc jsem se dozvěděla, že jsem měla krvácení do mozku, asi má hlavy nebyla tak tvrdá jako maminčina vařečka nebo tatínkovy boty.
Pak se mě sice omluvili, vyzpovídali jsemse z toho, svatě smířili ale já mohla bejt klidně tenkrát mrtvá.
No a od tý doby mám ze sexu a manželství strašnej strach. I když už jsem dospělá. Ono se u nás doma o takových "manželských povinnostech" stejně moc nemluví. Akorát pořád babička říká, jak ženich po prvním políbení tak zkrááásní...a to je asi všechno co od ní vím o milování. Vážně. Chodím s jedním milým klukem, ale bojím se si ho vzít, on je taky věřící. Aby mě jednou třeba nechytl při onanii a skoro nezabil. Za hřích. úplně mě zabít nemůže to by zase hřešil on. Ale nechat mě umřít klidně může. U nás v rodině se věří tomu, že nechat někoho umřít už je v rukou Božích. Křesťani tomu tak někdy rozumí, že když někdo umře jako sám, tak i kdyby to bylo protože ho někdo umlátil, když už tam není a ten druhej ještě žije a umře až potom tak za to nemůže. A co když on je stejný. Protože onanie se asi nedá odnaučit, když bejvám smutná, tak mě to vyždycky pomůže, asi na tom budu závislá.
Víte, já se těším do Pekla. Protože tam nebudou mí rodiče ani naši kněží. A žádnej správnej křesťan. Takže tam budou samý skvělý lidi!

Olina (Čt, 7. 6. 2007 - 18:06)

Já jsem to málem nepřežila.
Měla jsem přítele a vypadalo to, že se vezmeme. V kostele, se vší tou parádou, jak jinak, oba jsme byli katolíci...
Kdyby mě jednou nechytil při onanii. Nevím, možná někdo kecal něco o nevěře, nebo se chtěl jenom ujistit...Neřekl mě, že v práci má volno a někde se v domě schoval. Netušila jsem, že nikam nešel a jako obvykle jsem s tím začala v ložnici, rukou. Když jsem vzdechla, rozletěly se najednou dveře a tam můj přítel a začal na mně řvát koho to tam mám, začal otvírat skříně, pak vyběhl přes balkón na zahradu a když nikoho nenašel, zmlátil mě řemenem jako psa. Pak přišel s žiletkou a říkal,že když to udělá šikovně, bude to vypadat jako sebevražda a nebudu mít ani křesťanský pohřeb...Hrůzou jsem omdlela a probrala se až ve špitále. Nevím jakou pohádku jim navykládal.
Když jsem se s tím v té nemocnici svěřovala psychložce, tvářila se, že mně nevěří a připojila pár dobrých rad jak nedráždit chlapa:( Nedráždit...Já jsem byla týden v pracovní neschopnosti a ještě tři roky potom mám na zadku a hlavě malé jizvičky....
Tak to byla moje nechutná zkušenost s onanií a reakcí věřícího muže. Takové tvrdší seznámení s tím jak by vypadalo správné katolické manželství. Proto jsem raději oželela i svatbu v kostele, rodiče to nechápou...Ale já chápu, že TOHLE NE!
Co dělal můj nynější manžel, když mě chytl při onanii? Je to sice materialista a jednou propadne Peklu, ale začal mě u toho hladit a líbat a tím mě pomohl do Ráje:) Od té doby můžu klidně onanovat před ním, koupil mě i několik vibrátorů:) S tím katolickým blbečkem bych měla leda tak svíčku a to ještě tajně:) Takže ještě napíšu, HOLKY BACHA na vyznání vašeho vysněnýho.Poznáte to lehko z jeho řečí a hlavně knížek, a internetovejch odkazů který vám bude vnucovat. Někdy to může být o život!!!

Sára (Čt, 7. 6. 2007 - 17:06)

Mě chytnul manžel,to byl trapas!!! Šel normálně na noční,jenže nebyla práce,tak je po půlnoci poslali domů.Já s tím nepočítala a zrovna jsem si udělala hezkou chvilku.Nikdo doma,tak jsem se pořádně uvolnila a vzdychala pěkně nahlas.Manžel přišel domů,chvilku poslouchal za dveřma-myslel,že tam někoho mám.Zrovna,když jsem se udělala,vrazil do ložnice a uviděl mě s rukou mezi nohama.Zrudnul,něco vykoktal a zase zavřel.Neměl chudák o mé onanii ani tušení.Já se tak vždycky uvolňuju,když není doma.Ale už si zvyknul a když minule přišel do koupelny a viděl mě,jak zrovna masturbuju,jen se usmál,věděl,že mu to vynahradím a já ho za odměnu nechala koukat...

pan S (St, 6. 6. 2007 - 09:06)

mě teda nikdo nechytnul, ale docela bych chtěl aby mě chytla nějaká slečna......jenom bych nechtěl zažít reakci typu "vypadni ty uchyláku":-)))

Radim (Út, 5. 6. 2007 - 23:06)

Máte něco proti:) Asi jo, jak vidím. Jste s tím směšní! Že plodné a neplodné dny nefungují? Vám něco nefunguje! Zkuste mě vysvětlit, jak to že takhle žijí asi 2 miliardy věřících lidí a no problem:)
Vy aby jste cítili něco co vás tak nějak rozšťastní, potřebujete čumět na cizí holky? A je vám jedno, že jim by se to třeba nelíbilo! No jak jsem říkal, máte duševní úroveň králíčka:)
Onanie jako praktika posvátné tantry? A vy víte, že to funguje? Už to někoho spasilo? Máte někoho, kdo vstal z mrtvých? NE! To všechno jsou jen lidské výmysly, aby mohli bez větších problémů místo účelných věcí dělat ty snadné, ale zvířecí. Ale pozor! Máte jen tento život,který rozhodne. Bůh nedává opravné pokusy. Jak řekl Jan Pavel, NO CHEATING LICED!

claudius (Út, 5. 6. 2007 - 22:06)

teda jsem tady jen chvíli ale zjiš?uji že tabu ještě nevymizely. jsem tantrik a takzvaná onanie je součástí tantrického cvičení.

Lukas (Út, 5. 6. 2007 - 22:06)

Jednou jsem prisel domu, rodice byli na chate, tak jsem myslel ze jsem v dome sam.
Ve svym pokoji jsem se vyslikl a sel si dat sprchu. V koupelne jsem zacal honit a v momente kdyz to na mne slo, tak najednou do koupelny prisla pritelkyne myho bratra. Hned jsem toho nechal a chtel jsem si rukama zakryt prirozeni, jenze to uz jsem zacal strikat. Semeno litalo kolem dokola, pritelkyne byla chvilku v soku a pak zmizela, no silenej trapas.

Kulík (Út, 5. 6. 2007 - 22:06)

No, taky jsem jednu tak viděl. U nás v loděnici máme takový tyče k nosítkám a ty mají silný gumový konce, takový s kruhem, jako jsou třeba na podběráku, nebo na páce z bagru, nebo na řídítku u motorky. No a já tam pro něco šel a nechal odemčený a jedna z holek si tam zašla a vůbec nevěděla, že tam jsem hned za rohem a stáhla si tepláky i kalhotky a začala přirážet na tu tyč. S dost dobrým zvukovým doprovodem! Do tý doby jsem myslel, že takový věci se dějou jen v porňáči! Pak se normálně šla umejt a já byl tak rozjetej, že jsem si tam normálně zdělal gatě a vyhonil! Vůbec to nebyl špatnej zážitek! Takovej Radim se pro něco takovýho může ledatak modlit:)

Mixi (Út, 5. 6. 2007 - 22:06)

To se ví že už jsem někoho při TOM chytl.
Jednu holku od sousedů, jak si to dělá salátovkou:) Máme v baráku dole takovou společnou prádelnu a sou tam u stropu takový okýnka. Tak jdu s věcma z tréninku prát a ono je zamčený. Koukám se proč a VIDÍM:) Ona o tom nevěděla a tak jsem měl príma pokoukáníčko:)
Radime, vsadím se, že tohle jsi ještě neviděl:) Vy kněží si to s babou v posteli prd užijete. Protože se furt a pořád třepete aby z toho nebylo děcko. Sami víte, jak jsou plodný a neplodný dny a ty další vaše středověký rady totální pí*čovina! Pak jste z toho vyfrustrovaný až do nebe a ten pohled na pěknou babu vás děsí a valíte se zpovídat. Přeju vašemu knězovi dobrý audiofetišistický zážitky. Musíte to mít dobrý, vy křesťani, když vás vzrušuje i takovej stryptýz v rádiu, jak musíte mít ve zpovědnici denně!

Emotioner (Út, 5. 6. 2007 - 22:06)

Takové věřící Radimky mám nejraději. Myslí si, že sežrali veškerou moudrost a můžou poučovat kecama z knížek a z kázání nás tupé a zaslepené nevěřící ... kdyby takoví Radimci měli rodinu a manželství třeba jako já, bylo by na tom světě krásně. A přitom kromě spokojené manželky, dětí, slušné a dobře odvedené práce a kamarádů si stihnu ještě vyhonit péro. Tak mi vlez na záda a strej se, abys šel příkladem ...

Návštěvník (Út, 5. 6. 2007 - 21:06)

:-)

Tom (Út, 5. 6. 2007 - 21:06)

Já jsem jednou přistihl ségru. Nechtěně, šel jsem v noci na záchod a tam byla tma , nešlo rozsvítit a byl slyšet nějaký vzdechy!
Tak myslím že je jako po vejplatě, zase máti přilezla z hospy a rozbila světlo a krmí krysy a ani nevím proč jsem šel pro baterku, asi jsem se bál, že by to mohlo být třeba zlý. A ONA TAM SÉGRA S TAKOVÝM gumovým KOLKEM, ŽE BY BEJK ZÁVIDĚL! Ta v tu chvilu vylítla a to bylo facek a pecek po hlavě asi i tím gumovým. Něco mě šplíchla do xichtu já neviděl! Příšernej kopanec do koulí a já padl hlavou na zem a když jsem se probral, sbírali mě doktoři a ségra před máti blekotala něco o tom, že asi nevytřela zem a brácha uklouzl:) Blbý, ne. Ale stalo se.

Návštěvník (Út, 5. 6. 2007 - 21:06)

Kdyby pánbůh chtěl, abychom se sexuálně neprojevovali, zařídil by, abychom se rozmnožovali vegetativně jako rostliny, né? Je přece všeomohoucí.

Tom (Út, 5. 6. 2007 - 20:06)

Á Radimek nám zabrousil i do této diskuze, aby zde sparvedlivě napomenul nevřící. Radime, ty máš nějaký problém. Nevím sice jaký, ale máš.

Návštěvník (Út, 5. 6. 2007 - 20:06)

já jsem si honil brko v baťohu na nádraží, přišla nějaká baba a povídá ,, Ty brďo ty ho máš velikýho !"

Radim (Út, 5. 6. 2007 - 17:06)

Nechci se Vám do toho míchat, ale onanie Vás nikdy nedovede k manželskému uspokojení. Asi proto ty námitky příbuzných:)))) Ale to vy nevěřící asi nikdy nepochopíte a budete se dál uspokojovat jako roztomile blbí králíčci, že:)))

Reklama

Přidat komentář