Vakcíny prokazatelně fungují?Opravdu?Říká kdo?Pokud teď je ta covidová situace údajně neúnosná,když máme vakcíny a opatření,jak to,že není lepší než před rokem a více,když ještě žádné nebyly k dispozici?Slibovala se kolektivní imunita při 70% proočkovanosti,jaktože je situace tak vyhrocená,když neočkovaných je již menšina?Kde je ta tečka za covidem,pokud víme,že Irsko a Portugalsko,nejproočkovanější země v EU,se stále potýkají s vysokým počtem nákaz?
Jestli tě zajímá, že vakcíny nefungují, tak asi tě i zajímá, že vakcíny fungují. Nebo chceš slyšet jen jednu stranu a co se ti nehodí do krámu, tak si zacpeš uši, zavřeš oči a budeš dělat že to není pravda? Taky možnost. Dětinské řešení.
Říkají data. Těžko diskutovat s člověkem, který se neumí orientovat v datech. Třeba souvislost počtu testovaných a pozitivních záchytů. A kdy se dosáhne kolektivní imunita a v jakém časovém intervalu je nutno pro to očkovat, to znovu nastuduj.
Já nepíšu to co se mi hodí do krámu, ale to co pozoruju kolem sebe. Přečti si to co píše Bořek. Slibovali že když bude 60% proočkovanost, tak máme vyhráno. V zemích s největší proočkovaností se vir šíří stejně jako všude jinde. Co se ještě musí stát aby přiznali, že s vakcínou šlápli vedle? Jak to že se najednou na nás valí viry ze všech stran? Já v tom vidím šméčko.
Pane Aleši vím,že mamka s váma píše. Mám strach o babičku s dědou. Jak jim chtějí dát vakcíny povinně tak se bojím,když si je ani tak nedají co jim mohou udělat? Tohle už je všechno opravdu hrůza. Těmhle vakcínám ani já sama nevěřím.Nic mi nepřesvědčilo jim věřit.
Co chceš studovat?Propagandisté jednoduše naslibovali hory doly,a čím dál se ukazuje,že ty teorie mají masívní trhliny.Mimo jiné,očkování experimentální látkou s nejen nejistým kýženým účinkem,ale také s celou řadou možných vedlejších účinků,tato vakcinační strategie budí opravdu pramalou důvěru.Očkování malých dětí o kterém se mluví,je už ale opravdu veliká zrůdnost,to se nedá ničím omluvit.
Proočkovanost nevznikne u sezónního viru /2× za rok/, když se očkování tak táhne. Víc za tím nehledej. A viry se sem budou valit v této situaci pořád dál, to je snad jasný.
Tak Zdeno na rovinu a tvrdě? Tak za prvé skonči ze školou, protože jak sama vidíš, nejsi schopná se podřídit systému, což jako sestra budeš muset. Jako uklízečce ulic bez respirátoru ti to bude slušet víc.
Za druhé prarodičům doporuč, že mají ještě možnost č.2. Regiojet. Máma ti vysvětlí, co to je. Teda vy jste rodinka, ještě že IQ tam zvedá Richard. Kvůli takovým jako jste vy, tady budou umírat lidi na kovid.
O povinném očkování se teprve uvažuje, jisté to ještě určitě není. Pokud k tomu ale dojde, tak lidem, kteří odmítnou hrozí finanční pokuta. Četl jsem vyjádření několika právníků a ti se shodují, že u nás hrozí jednorázové pokuty.
Za to ty ses evidentně podřídil systému měrou vrchovatou. Ta poslední tvoje věta je důkaz tvojí blbosti. Ale já už tě pozoruju dlouho, i když se nepodepisuješ, tak tě poznám podle toho jak seš pořád stejně mimo. Zřejmě ti při porodu trochu víc stiskli hlavu kleštičkama. Zdena nemůže za to, že používá svůj rozum a nenechala si vymýt mozek. Jestli si myslíš, že všichni zdravotníci souhlasí s tím co se kolem viru děje, tak seš na omylu.
Vychází mi na vysvědčení jen jedničky a dvojky tak nemám důvod končit se školou. Spousty zdravotníků nesouhlasí s tím co se nyní děje.Nesmíte věřit všemu co píšou média.
Teď jsi mě znejistil :-), ale myslím že Lalla by příspěvek formulovala jinak a navíc ona má děti Miluny docela ráda. To bude spíš ten indián nebo čtoucí knihu. Teď se mi to nechce hledat, ale ten tady už opruzuje dlouho. On patří mezi nejaktivnější anonymy.
Tak to babička s dědou radši zaplatí pokutu.Babička nechce riskovat vážné vedlejší účinky vakcín za které nikdo nenese zodpovědnost.Stačí, když jí minule trochu změnili medikaci a hned měla zdravotní problémy.
Děvenko já v tom zdravotnictví makám 37 let. Ty tvý jedničky jsou ti k prdu, protože nejsi si schopná ověřit ani základní věci. A jedno si pamatuj, bude hůř. Teď jsou totiž nasraní a agresivní jen ti neočkovaní. Ale karta se začíná obracet, to vidím v nemocnici já. Začínají být nasraní ti očkování kvůli těm vaším vypatlaným palicím, výmyslům a manipulaci. Tak pak se nedivte a nebulte na internetu.
Správně, je to prasárna. Zdeně je 16 let a zapojila se do velmi hnusný diskuse. Nemůže čekat, že tady budu nacvičovat tanečky jen proto, že je naivní. Čím dřív spadne na zem, tím lépe.
Zdeno, jste divná rodina. Babička nechce vakcínu, která by jí ochránila od úmrtí při covidu, ale raději si vezme prášky které chce zapít alkoholem. Není už tohle na hlavu?
Komentáře
Stránky
Stránky
Přidat komentář