Reklama

Existuje Bůh?

suei (Ne, 12. 2. 2012 - 18:02)

I ženy si chlapi lovili....To si pleteš se samicema King-kongů. To prý se stává, někdy v JV Asii, či na Sibiři. Jednomu se podařilo utýct, tak o tom podal svědectví. Ženská si jinak do doupěte jen tak nějakýho burana nedotáhne, neni uplně pitomá, ne? :-D

suei (Ne, 12. 2. 2012 - 18:02)

konec řezníkům!!!!

suei (Ne, 12. 2. 2012 - 18:02)

Máš recht, tyto spolky...jenže ony vás přechcaly a bylo to Boží :-) Muži by si to měli uvědomovat, tuto realitu. Ženy byly dlouho, snad krom Evropy, dlouho ekonomicky závislé na mužích. Ani vzdělání ze začátku neměly. A musely trpět, psychicky, fyzicky, pod nadvládou muže. Doporučuju slavné Shakespearovo dílo Zkrocení zlé ženy. Kde muž terorem odpírání základních životních podmínek docílí absolutního zlomení ženy. Závěr je do dnešní situace již nepřeveditelný, protože to se dostáváme k Talibáncům.

No. Prostě v 19. století ženy ucítily možnost, tak se po ní vrhly. Kdyby tu možnost nepociťovaly jako životní nutnost, tak by muži dnes nebyli nuceni se zduchovnit.

matouš (Ne, 12. 2. 2012 - 17:02)

A to mělo za následek vznik...Máš recht, tyto spolky měly být hned rozprášeny hrubou silou.

Slavěna (Ne, 12. 2. 2012 - 17:02)

I ženy si chlapi lovili....A to mělo za následek vznik feministických hnutí. Proto když si chlapi stežují, neuvědomují si, že si za rovnoprávnost žen, kterou jim neustále vyčítají, mohou sami.

matouš (Ne, 12. 2. 2012 - 17:02)

Ještě zbývá, že muž je...I ženy si chlapi lovili. Ukradli ji cizímu kmeni a pěkně za pačesy dotáhli do jeskyně. Zlatý časy.

suei (Ne, 12. 2. 2012 - 17:02)

Ještě zbývá, že muž je lovec, ale to se dá utřít poznámkou, že to se kdysi týkalo jelenů a mamutů a ne děvek :-D

suei (Ne, 12. 2. 2012 - 17:02)

Milan je mistr v umění...3 zákony dokonalého muže

1. My JSME zvířata. (neochota k duchovní nadstavbě)
2. Muž je stvořen k rozsévání svého genetického potenciálu. (nevěra)
3. Na hrubý pytel hrubá záplata. (neschopnost vhledu)

Mám vás prohlídlý šmejdi, ještě chvíli a bude to uplně :-D

suei (Ne, 12. 2. 2012 - 17:02)

Ono třeba to, jak funguje vztah těla a Ducha (světýlka) modelujou ve všelijakých dokumentech docela věrohodně a to jsou třeba věci týkající se fyziky. Světýlka kluci, pamatujete? magnetismus, elektromagnetismus a další ještě ne zcela prozkoumané stavy "vakua", které se projevují všelijak podivně..... bizard kosmos

suei (Ne, 12. 2. 2012 - 17:02)

Milan je mistr v umění..."Úplně vyřadit násilí je za prvé utopie (protože vždycky tu bude někdo, kdo je k němu připraven), za druhé STUPIDITA."

Ale je i není. Ty mluvíš o konkurenčním boji, jako nutnosti. A skutečně - bez toho by nebylo nic, protože by vše jen bez interakce chvíli viselo a pak shnilo.

Ale násilí je prostředek boje jen v případě, že nevidíme do věcí natolik dobře, abychom to vyřešili tak, abychom ochcali uplně všechny a bylo to prostě Boží.

jistě, že v případě, že by se tomuto stavu přiblížili všichni, teprve by se uvidělo. Předpokladem totiž je, že tento chytrý proud vhledu do věcí je dost nenásilný. Tudíž by tak mohla vzniknout nenásilná společnost, kde by se již nutnost věčné třenice odehrávala na jiných, než násilných základech.

Prohrát je pro lidské ego vždy bolestivé, nemusí přitom nutně krvácet z tepen se zaboudnutou dýkou.

Anna (Ne, 12. 2. 2012 - 17:02)

Borec, poznala som človeka,...A ešte k bylinkám. Vyliečia všetko, len sa nesmú kombinovať s chémiou. Aj mne pomohli. Pomôžu, len treba upraviť jedálniček, a trpezlivosť. Nie zo dňa na deň. Neviem čo je nemocnica, a toľkokrát mi ňou hrozili. Takže, milujem Božiu lekáreň - bylinky.

suei (Ne, 12. 2. 2012 - 17:02)

tu humornou složku jsem tam...Pod vedením takovýho jasnýho světýlka jakoby :-) Kvanta mekanik

Anna (Ne, 12. 2. 2012 - 17:02)

Ano, ano, děkuji za ukázku...Borec, poznala som človeka, ktorý sa predomnou vyjadroval, že "pes je viac ako človek", no nech jej Boh odpustí, čo vystrájala ľuďom, aj mne. --- ja tiež milujem prírodu, vtáctvo a zvieratá. A som vegetarián aj s rodinou. Každý podľa svojho svedomia a vedomia. --- škoda, že sa nepozastavíš aj nad tým: "Čo vidíš na inom, čakaj na sebe" - a vysvetlíš mi to ako ateista. Lebo tu nieje nič samo sa to samo. /V Raji sa zvieratá nejedli, ani opäť nebudú/

Borec (Ne, 12. 2. 2012 - 16:02)

A to s těma nepokornýma...tu humornou složku jsem tam nepocítil, ale jsem rád za vysvětlení.
Zvířata rozhodně nejsou pod vedením nějakýho boha. Bůh neexistuje. Jsou pod vedením sebe samých.

Borec (Ne, 12. 2. 2012 - 16:02)

Borec, tak medzi človekom a...Ano, ano, děkuji za ukázku příkladné a čiré křesťanské stupidity.
Stačily mi první tři věty.

Borec (Ne, 12. 2. 2012 - 16:02)

Ahoj Borče,s tebou je to...Milan je mistr v umění napsat spoustu slov a neříct takřka nic. Já pořád nechápu, co po mně chceš a před čím se podle tebe vytáčím. Mohl bys to formulovat do jediný věty?
Mám ti snad říct, jak si představuju rozumný život? To se opravdu nedá popsat v pár větách a ani nemá smysl, abych to dělal - rozum se získává sbíráním zkušeností, ne citátů a ponaučení. Nebo chceš vědět, jak si představuju SPRÁVNÝ život? To je jednoduchý jen pro lidi, který se drží dogmat či primitivních zásad.

Cokoli na světě uděláš, najde se někdo, komu se to nebude líbit. Život bude vždycky bojem, ať se ti to líbí, nebo ne. A je to tak dobře - představ si svět, kde věc (nebo místo v zaměstnání, úřad...) vždycky dostane ten, kdo si o ni řekl jako první. Blbost, co? Lidi musí pořád spolu zápasit, aby se ukázal (většinou) ten lepší. Tak vznikly státy, jejich hranice, tak se měnily státní zřízení. A občas je třeba použít násilí. Úplně vyřadit násilí je za prvé utopie (protože vždycky tu bude někdo, kdo je k němu připraven), za druhé STUPIDITA. Představ si např.společenství, kde se všichni mírumilovně flákaj a sotva se udržujou při životě a za boha nechtěj změnu. Tak přijdeš k náčelníkovi, vykopneš ho z křesla, posadíš se místo něj a všechno rozběhneš. Rázem jsi učinil spokojenější sebe i všechny kolem. Úplně na stejným principu to funguje u vlků. Neschopnej vůdce by zahubil celou smečku. Jenom navoněnci, který si myslí, že sou něco víc než zvířata, si to nechtěj přiznat.
Nejsme víc než zvířata. My JSME zvířata. Jsme bráškové vlků a koček, jen někteří z nás si myslí, že jsme jejich tatínkové, protože jsou slepí k principům, na kterých funguje na této planetě všechno živé.

Anna (Ne, 12. 2. 2012 - 16:02)

Ty s Milanem... jak si...Borec, tak medzi človekom a zvieraťom je skutočne veľký rozdiel. Sme na Boží obraz. Zviera bolo dané, aby sa ľudstvo nasýtilo. Napríklad putovali za Mojžiša 40 rokov a boli sýtení "mannou", mali si nazbierať len na ten deň ak chceli do zásoby, chytilo to červotoč. Ale, na siedmy deň venovaný "modlitbám", mohli aj do zásoby deň predom, a NECHYTILA MANNA červotoč. Frflali však Izraeliti, že chcú mäsko, tak im Boh zoslal vtáctvo.Stále boli nespokojní,frflajúci - a veľakrát Boh ľutoval, že Zem ešte neoodal zničeniu. Lenže ty sa konkrétne pýtaš, tak konkrétne odpoviem. BOH DÁVA A ODNÍMA životy. Takže, určite, aj keď sú zvery v strese, tak anjeli stoja aj nad ich životami- možno aj čo týče tých bolestí čo myslíš, že cítia, NECÍTIA. Napríklad, je v Biblii aj zmienka, že Boh vidí "každého spadnutého vtáčika", no a ľuďom sú spočítané "všetky vlasy na hlave".--- takže, k nasýteniu planéty je dané ľudstvu jesť mäso a zdržiavať sa krvi, zaduseného... mäso, nechať spustiť z krvi, pretože "v krvi a dychu " je život dávaný Bohom. A to je smerodatné. --- To, že je nad dňami života Boh, je jasné z bibl. prorockých kníh, kedysi sa prorokovalo. Králi vedeli, kedy je koniec ich životnej púte. A Kráľovi Ezechiášovi Boh "predĺžil" roky života, tak mu zvestoval prorok. Prosil totiž tento Kráľ, že ešte musí toto- a toto vykonať pre svoj ľud /opisuje sa v Biblii presne, aj o koľko rokov mu predĺžil/---- A nyvyše rozdiel je medzi zverou a človekom : "Čo vidíš na inom, čakaj na sebe". Povedzme muž neznáša ženy, ktoré nosia okuliare. A v manželstve sa mu narodia deti s veľmi silnými dioptriami.A obaja manželia sú bez okuliarov. Tak sa vyjadril Pavol Svätoň- moderátor na SK, že od narodenia detí "miluje práve ľudí,a páčia sa mu ženy s dioptriami"--- tak nejak, zverom sa to nedeje. Aj to NEVYSVETLÍŚ ateistickým výkladom, tento zákon zvaný "zákon schválnosti".

suei (Ne, 12. 2. 2012 - 16:02)

Vztah Ducha - Boha, nebo jak to popsat, ve vztahu s Egem vnímám tak, jak to napsal Lobsang Rampa.

Že naše vědomí - nebo Ego - je prostě průzkumník, který nabývá zkušenosti pro Nadvědomí, což je naše duchovní podstata v Nebi. Která ve svém monumentu a čistotě sem prostě nemůže sestoupit. Ale může vyslat svého průzkumníka - což jsme my.

suei (Ne, 12. 2. 2012 - 16:02)

A to s těma nepokornýma zvířatama měl být humor. Stejně monumentálně se dokáže tvářit vrabčák. Šlo mi o to, že zvířata jsou více pod přímým vedením Boha, protože nemají takové ambice proti Bohu.

suei (Ne, 12. 2. 2012 - 16:02)

Ty s Milanem... jak si...Jo, stav bez Ega nelze slučovat se životem. Dejmě tomu, že Ego je momentální stav nevyzrálosti ambicí - na nejnovějším levelu vývoje. když se lidi osočují z egoismu, říkají - Ty jsi egoistický v oblasti, kde já už egoista nejsem! Ale jsou egoističtí třeba v oblasti, o které ten někdo ikdy neuvažoval.

A já musela během své krize své Ego v podstatě úplně rozpustit na jednom levelu a převést ho na další. Jinak by to nebylo slučitelné se životem. Moje staré Ego byla stejně obrovská krávovina. Chtělo samý kraviny a nesmysly.

Reklama

Přidat komentář