Reklama

kakání partnerky

neznámý (Čt, 19. 7. 2018 - 09:07)

Nenechte se rozhodit. To bude...jinak také Pavkol Kikino u mě to není úchylka ale touha zažít něco "zakázaného"samozřejmě s osobou opačného pohlaví protože kluk už přede mnou tento pomáhal jsem jednommu vozíčkářovi

max (St, 19. 4. 2017 - 23:04)

zadna holka nebo zena svoje hovno neukazuje.moje zkusenost ne primo s kadenim holky,ale na festaku jsem zbalil peknou holku.bylo uz dost alkoholu a chtel jsem ji dostat za kazdou cenu do postele,ha usmalo se na me stesti a sli jsme ke me do stanu.slik jsem ji donaha moc krasne telo byl jsem v rausi a okamzite jsem ji zacal lizat.byl jsem zni tak hotovej ze jsem ji chtel vylizat i zadek, roztahl jsem ji pulky a jak jsem se priblizil k dire tak jsem citil hodne ze byla kadit byl cejtit opravdu hodne po hovne,ale normalne nevim asi bych to nedelal ale najednou me to tak vzrusilo uplne extremne jak nikdy!zacal jsem ji lizat diru a odvazne jsem ji zacal lizat i uvnitr,chut zvlastni hrozne ale eroticka pro me.no je mozne ze byla tak hrozne hezka ze me to i vzrusovalo ale nikdy me to teda nelakalo spis naopak.u jinych holek bych to asi uz neudelal jen tyhle.

Eduard Nud (St, 18. 7. 2018 - 14:07)

Á ó! Chybička se vloudila.

Eduard Nud (St, 18. 7. 2018 - 14:07)

Partnerku bohužel nemám a bohudíky už ji neplánuji, ale kdybych ji měl, tak ji kakat pochopitelně dovolím. Protože kdyby nekakala, tak by u mřela. Ale dobrým příkladem bych jí jít nemohl.

Hovnivál (St, 18. 7. 2018 - 12:07)

Tak co jak vám kapají bojlery Hovniválové?Koukám,že ujetí na sraní jste tady všichni nejen Honzík tak nevím proč se do něho pořád navážíte?...Honzíku nic si t z toho nedělej to píše zakomlexovaný člověk,který asi životě neměl stolici tak závidí a užírá se tím.že má pořád zácpu..Ale až se jednou pořádně vysere tak mu to urve prdel i z hovnama neboj Honzíku.Boží hovna melou pomalu,ale melou...

Svou úchylku (Út, 17. 7. 2018 - 21:07)

Jedinej úchyl seš tady...bys měl řešit opravdu se svou partnerkou. Řekni jí, že jsi ujetý na sraní a schválně, co ti na to řekne.

Kikina (Út, 17. 7. 2018 - 21:07)

Nenechte se rozhodit. To bude ten stejný idiot co se do nás naváží i na naší diskuzi. Prostě klasika odpuzuje ho toto úchylné téma všichni tu jsou uchýlove a přesto ho pořád cosi neodolatelně přitahuje tyto diskuze navštěvovat...

Honza (Út, 17. 7. 2018 - 21:07)

že jsi úchylJedinej úchyl seš tady stejně jenom ty...! Tak nemachruj

Perverzní praso (Po, 17. 4. 2017 - 19:04)

Asi nejsi tak perverzní, jak...Já sem perverzní dost,ale asi jiným směrem. Mě se líbí, když mi partnerka šlape v podpatkaxh na koule nebo když me zliska proutkem a potom pochcije.Také mám rad strikani do vlasů a svazování jejich prsu. Prostě hovno mi nikdy moc nerikalo. Rad si na něj dojdu.Pocit vyprázdnění je opravdu skvělý, ale aby jsem se ukajel nad hovny jiných lidí,to ne.

Danny (Po, 17. 4. 2017 - 19:04)

To by mě nenapadlo si ve...Asi nejsi tak perverzní, jak máš v nicku. Hovno je přirozená věc, která patří k životu.

Iva (Po, 17. 4. 2017 - 19:04)

Zdravím vás všechny.Moje velikonoční kakáníčko si můžete prohlednout na hovno.sk.Perverzní prasopes,už od raneho dětství jsem měla kladny vztah ke kakání,je to pro mě přirozena věc,bez ktere se nedá žít,podobně jako vzduch,voda,jídlo.Jsou to ty nejnutnější věci bez kterych není šance přežít.A odmalička ráda experimentuju,všechno mě zajímalo od raneho dětství co se týče přírody,dějů v přírodě a v lidskem těle,a pokud je možnost prohlédnout si různe typy stolíc,proč ne.Rarasku,zdravím tě,máš pravdu,cesty zažívací jsou nevyzpytatelne,kdykoli se mi může chtít,ta hromádka do mechu,nadherná představa,přeju ti aby se ti to co nejvíce krat povedlo teď v jarním a později v letním období.Tak všem přeju krásne pohodove kakáníčko,mějte se krásně.

rarasek830 (Po, 17. 4. 2017 - 19:04)

Iva: Zdravím Tě Ivo :) Třeba ti to také někdy vyjde a vykakáš se do travičky. Hezkých dnů nás snad bude čekat hodně než zase přijde zima, tak i příležitost nějaká bude :) Cesty zažívací jsou nevyzpytatelný a nikdy nevíš kdy se ohlásí :) Třeba někdy na procházce lesem až půjdeš hledat houby nebo borůvky budeš moci udělat hromádku do mechu. :) Hmm... příjemná představa, neymslíš? :)

Perverzní praso (Po, 17. 4. 2017 - 12:04)

Zdravím...Ivo a co tě na tom tedy láká?Můžeš to popsat?

Iva (Po, 17. 4. 2017 - 08:04)

To by mě nenapadlo si ve...Zdravím tě,člověče,divím se tomu proč vůbec na tehle strance si,když ti vadí věci ohledně kakání a posílaš lidi léčit se.Já se lečit nepotřebuju,znam svůj zdravotní stav,fyzický i psychický.Mimochodem,jedním z odborníku na stolici jsem taky já,pracuju ve zdravotnictví a o nemocech nejen zažívacího traktu vím toho hodně.

Ty hlavně dodej (Po, 16. 7. 2018 - 21:07)

Jo, tak snad na tý Mallorce...že jsi úchyl

Honza (Po, 16. 7. 2018 - 21:07)

Zdravím tě,Honzíku.No,co...Jo, tak snad na tý Mallorce se to u tvého drahého v tomhle už konečně posune dál, držím palce! Jinak mi nezbývá, než naprosto souhlasit s tím, že z výše uvedeného citátu jsou u kluků i holek fakt v oblibě spíše jenom ty dva - to asi takhle bylo odjakživa.
H...o tady může být taky záliba, třeba když někdo se rád nechá překvapit, jaký bude jeho tuhý exkrement tentokrát, ale jak známo, to se opravdu odjakživa dělo jen v soukromí, bez zbytečných řečí o tom...co dodat

Iva (Po, 16. 7. 2018 - 20:07)

Ahoj Ivo. Tak mne poslední...Zdravím tě,Honzíku.No,co se týče meho draheho,poslední dobou jsme oba pracovně vytížení,on má častěji služby takže někdy ani nezaregistruje moje kakání nebo čůrání.Ale v sobotu letíme na Mallorcu na 8 dni,konečně budeme mít víc času pro sebe.To bude naše poslední dovolená coby svobodního paru.Na příští rok budeme mít svatbu a nevím jestli takova dovolena napříště v letě bude pro nás aktualní.Takže snad se to posune ...Co se týče toho výroku,ten kluk měl pravdu,jenže jak znám lidi v mém okolí,jak holky tak kluky, libují si jen v těch dvou posledních- prdel a sex,snad někteří i v kakání,jen to nechtějí přiznat.A ještě k tomu Anonymovi,pokud se ti nelíbí Honzíkovy story,tak to nečti,je to svobodne forum a každy má prostor napsat co cítí nebo co zažil.

Chjo, to je zas (Po, 16. 7. 2018 - 13:07)

Ahoj Ivo. Tak mne poslední...Honzík. Ten ty své kadivé historky bude psát ještě 30 let. Nebylo by od věci to vyřešit se svou vlastní partnerkou.

Perverzní praso (So, 15. 4. 2017 - 20:04)

Zdravím tě,ale stranka...To by mě nenapadlo si ve volným čase jen tak prohlížet cizí ho na :D a s těma nemocema,snad poznáš sama jestli je tvoje hovno OK.Nemusíš ho hned lepit na zeď na netu,aby ti někdo poradil.Tam je na tej stránce hovno.sk nějakej expert přes hovna?Běž se radši léčit.

Iva (So, 15. 4. 2017 - 20:04)

Ivo mě přijde prostě...Zdravím tě,ale stranka hovno.sk ani není jen o soupeření kdo vykaká najkrásnější hovínko,ale o sdílení se navzájem,je to taky galerie různych typů stolic,je pozoruhodne a zajímave si je prohlednout.Mě ani nejde o vítězství ani o to být nejlepší,ale proč bych se o sve hovínko nepodělila s ostatními a já si taky prohlednu jejich vytvory,co je na tom špatneho,nikomu tím neubližujeme.A pokud na některe stolici něco nesedí,poradíme se navzájem a některemu člověku to může zachranit život,střevní nemoci jsou nejzakeřnéjší.

Reklama

Přidat komentář