Reklama

kakání partnerky

Pavel 222 (St, 30. 5. 2007 - 17:05)

Tome, to že se někomu chce z toho blít neznamená, že ti to nepřeje a že my češi jsme netolerantní. Pro mě za mě se pomatlej výkaly od hlavě k patě a hledej dívku, co z toho bude ujetá. Najdešli, pak ti to přeju z celého srdce.
Já ujíždím na pissu,ale proč bych se měl rozčilovat nad lidmi, kterým to příjde nechutné a vyjádří tu dsvůj názor.To bych spíš byl netolerantní já sám, nemyslíš? Kaviár mě osobně neoslovuje a to že je to pro mě humus si budu psát kdy chci.Od toho jsme v diskusi. Spíše bych tu očekával obhajobu takového konání. Co je na tom vzrušivé? Uveďte třeba nějaké odkazy na nějaké weby (třeba zahraniční)s videi a články, kde bychom to mohli vlastně vidět a lépe si to představit.
Ilonko, pokud jsi žena, omlouvám se,ale už jsem tady z těch různejch puberťáků, kteří se vydávají na doktorce za ženy někdy unaven.Pak se vytratí i důvěra.
Eva se už dlouho neozvala, protože řešila partnerské problémy a asi to nedopadlo dle jejích představ :-(. Psal jsem si s ní proto, že chtěla poznat hlouběji tématiku od jednoho zde píšících a já byl zvědav jak to dopadne. Nebyl to přímo myslím kaviár(sraní po sobě),ale kadění a prdění ve dvou. To přiznávám,že za jistých okolností může působit vzrušivě.Ale matlání se v tom a lízání hoven ,ble, to mě nepřesvědčí nikdo. To prostě podle mě na úrovni ani normální není, jak se tu už také psalo. Klíďo si to však užívejte, jestli vás to rajcuje, proč ne.:-)

tom (St, 30. 5. 2007 - 10:05)

nechápu, proč existuje tolik netolerantních Čechů. Vždyť co jim je do toho, že někdo dělá rád kaviár, nota bene, když najdou někoho se stejným zaměřením. Možná bysme se divili, kolik rozhořčených a jen urážejících pisálků na toto téma, je na mnohem nižší morální úrovni. Už samotné příspěvky dost napovídají... Já všem, co mají rádi kaviár přeju jen to nej. Mě osobně představa kaviáru dost láká, to naokraj.

Ilonka (St, 30. 5. 2007 - 09:05)

Pavle 222, nemusíš hned Evu obviňovat z indiskrétnosti, stačí prolézt diskuzi tady na Doktorce a najdu tam, že jsi jí tam nechával schránku. Mimochodem v současné době si s Evou moc nepíšu, ne že bych nechtěla, ale má svých starostí dost a moc se nehlásí. O tobě se nikdy nezmínila, jenom mi psala, že si píše s nějakým klukem, který je na chcaníčko a ne na sraníčko a že si s ním docela rozumí. To je vše. Ani nevím určitě jestli jsi to byl ty, to se jenom domnívám.
Víš, čím jsi mě ale naštval? To, že jsi ze mě udělal chlapa. Myslím, že chlap tvé inteligence rozpozná, jestli píše muž nebo žena. To je neduh všech diskuzí o kavíku. Pokud začne psát holka, tak je označená za chlapa. To je taky důvod, proč holky o sraníčku téměř nepíšou a v klukách vzniká dojem, že jich je málo nebo žádné, což je kardinální blbost. Jak už jsem tu psala, na srazíkách v SRN nezadané holky dokonce lehce převažují.
Když jsme měli svůj webík, byl neveřejný, protože jakmile je veřejný, většinová populace to zahltí svými přiblblými nebo rádobyvtipnými připomínkami. Dělala jsem registrace, které nebyly automatické, ale byly vázány na cosi jako motivační dopis, abychom vyloučili parchanty, kteří nás budou urážet nebo zesměšňovat. Na rozdíl od Německa u nás převládali kluci, ale ne nijak drasticky. Samotnou mě překvapilo, že registrací bylo tak velké množství. Většina se přiznávala k tomu, že to nosí v sobě, ale
nikdy to nikomu neřeknou. Já jsem to svým partnerům říkala vždycky, ale na rozdíl od Luboše jsem s tím úspěch neslavila. Manžela jsem našla až na našem webíku. Nejsme lidojedi, nikomu naší úchylku nevnucujeme, jen se snažíme čas od času o sobě dát vědět.
A to jenom proto, aby lidi, kteří v sobě tuto úchylku objeví, věděli, že nejsou sami a že při troše štěstí si mohou i své sny splnit.

Pavel 222 (St, 30. 5. 2007 - 07:05)

Ilonko nebo možná i Evo, či kdo vlastně jsi.Máš dost podobnej styl horlivosti a psaní bez chyb, ale to je nepodstatné...Buď jsi jedna a tatáž osoba nebo Eva neumí být diskrétní, když víš o naší korespondenci,ale to je fuk. Pro mě sraní po sobě nikdy nebude na úrovni a toto je diskusní fórum, kde může každej říci svůj názor. Pokud tady vyrukuješ s tím na co jsi ujetá musíš počítat i s tím, že ti druzí umejou za to hlavu. Já jsem se taky netajil se chcaním a slízl jsem kritiku,ale rozhodně nebudu napadat lidi, kterejm se to hnusí. Je vidět, že jsi sama nevyzrálá, když tě hned nastartuje můj odpor k praktikám kaviáru. To, že jsem si s Evou začal psát bylo hlavně proto, že mě zajímalo, jak takový člověk uvažuje. K jakému výsledku jsem dospěl si nechám pro sebe a pokud by Eva chtěla číst, co si o ní myslím, musí mi napsat sama.

koukol (St, 30. 5. 2007 - 07:05)

ilonko koukám že jsi pěkná drbna a práskačka.drž se svýho sraní po chlapovi a neser se druhým do vztahu.

carrie (St, 30. 5. 2007 - 01:05)

Pavle222...chtěla jsem jen naznačit, že to, co je např. pro mě poloha na koníčka (oblíbená sexuální praktika) to je pro Ilonku a spol kaviár...a taky jsem chtěla naznačit, že tolerance není špatná věc...ovšem co ti budu povídat...
Když ti to přijde tak hnusný tak sem prostě nelez...

Luboš (St, 30. 5. 2007 - 00:05)

Dneska mě Týna upozornila, že jsi v sobotu cosi psala na Doktorku, tak jsem se rozhodl taky něco přispět, ty naše nekorunovaná královno českého kavíku. Jsem rád, žes mne poznala, ale s tím nepatrným rozdílem, že nežiju s Leničkou, ale s Týnkou. Ten pár, co jste v Deutschlandu nikdy nepotkali, to jsem já s Týnou, že tam jezdíte vy, to vím z popisu. Vy dva nejdete s nikým zaměnit.
Sem ale nemá cenu nic psát, pseudomoralisti tady každého vyštípají. Párkrát jsem tu něco psal, ale víceméně jednorázově, nikoho nemá cenu přesvědčovat. Týna mě ukecala, abych ti něco napsal, jako, že o sobě víme.
Ten Pavel mě taky překvapil, zaregistroval jsem, že si s Evou rozuměl. Ilonko a jurassku, mějte se co nejlíp!

Ilonka (Út, 29. 5. 2007 - 23:05)

Ale, ale Pavlíku 222, co ty se tak vztekáš?
Jestliže jsem řekla, že jsem si projela všechna témata o sraníčku, tak to znamená všechna.... A to doslova, třeba i když je ti to nepříjemné. Lze snadno najít, jak sis velmi dobře rozuměl na prdění s Evou, která je naše a já jí znám dříve než ty. Vyměnili jste si maily, to nemůžeš popřít. Po téhle tvé nenávistné reakci jsem už Evě posílala mejl a jsem zvědavá, co mi odpoví. Eva je velmi diskrétní, takže se asi moc nedozvím, ale já bych ti radila, abys nebyl protivnej. Já moc na net nepíšu, protože moje problémy jsou vyřešený, mám stálého partnera, který je ujetý stejně jako já, takže od většinové společnosti celkem nic nepotřebuji. Svojí úchylku na chcaníčko taky nemůžeš popřít, takže trochu víc tolerance by neškodilo. Eva je velmi křehká a určitě si s ní nemluvil takhle, takže nech prosím Evinu kamarádku na pokoji, jo?
Mě zas připadá ujetý chcaníčko a taky ti neříkám, že jsi čuně. Takže mi úchyláci bychom se mohli respektovat, co říkáš?

Pavel222 (Út, 29. 5. 2007 - 22:05)

Chtěl bych vidět,jak lidi na úrovni po sobě serou, lízaj si posraný prdele a pak se zeblijou. Skvělá úroveň carre,jen co je pravda!
Ilonka je normální úchylnej chlap, kterej se skrývá za ženskou. Je vidět, že má dané téma nastudované a z toho postu vystupuje suverenně,ale jinak je to všechno jiné jen ne člověk na úrovni. Tohle prostě normální není.
A srovnávat polohu na koníčka se sraním deviantů po sobě je směšné. To jsi plácla tedy pěknou blbost.

carrie (Út, 29. 5. 2007 - 21:05)

Jistě, normální to není...ale to tady nikdo netvrdí...:)

Návštěvník (Út, 29. 5. 2007 - 20:05)

opravdu na úrovni,ano je-li to jejich způsob uspokojení beru to ale někteří to vyloženě vnucují těm co napsali svůj názor opačný.já bych to nedělal a bohužel mi ti lidi nepřipadají normální.

carrie (Út, 29. 5. 2007 - 17:05)

bože lidi...kdy už se naučíte tolerovat to, do čeho vám navíc nic není...
jak vám by se líbilo, kdyby vás někdo takto hnusně odsuzoval třeba za to, že se vám líbí poloha "na koníčka"...sexualita nemá hranice a co člověk to názor...
Nikdo vás nenutí tuhle aktivitu provozovat, tak co to s váma je?
Vždyť není nic hezčího, než dělat to, po čem člověk touží...samozřejmě oboustranně, jedná-li se o pár, a když tak čtu příspěvek Ilonky...je vidět, že ví co chce a narozdíl od vás je myslím na úrovni...

karol (Út, 29. 5. 2007 - 16:05)

ilonko a jurrasku táhněte si po sobě srát do německa,tohle je diskuse doktorka a nevím co tady děláte vy hovada úchylný ani se nedivím,že vám ty webky sebrali.myslím,že nejste normální tak je tu rubrika psychiatrická.

kotěnočkin (Út, 29. 5. 2007 - 12:05)

Ilonka píše o Německu...Ano, tam je každý druhý úchylné hovado. Se podívejte, kolik se jich sjíždí do Čech prznit malé cikány. Tak jezděte do Německa nechat si srát na hlavu od nějakého Uda, Uwe, Helmuta a Jurgense když vás to baví

hovnovec (Út, 29. 5. 2007 - 10:05)

Nedali byste si někdo moje kaštánky? Jsou hezky teplé a voňavé.

Ilonka (So, 26. 5. 2007 - 12:05)

Ahojky, jurassku, tak jsem si řekla, že po třičtvrtě roce prolezu všechny kakací diskuze, jestli se něco nedozvím a koukám, co jsem nenašla. Taky je ti líto našeho webíku, který běžel necelý rok, než nám sebrali našeho správce. Tady se ale moc nepotkáváte. Z našich diskuzí jsem poznala Evču, ta se tu dokonce seznámila, moc jí to přeju, tolik o to stála. Ty ses naopak se svou holkou rozešel, škoda. A jak jsem dopadla já? Vzala jsem si Gorgonzoláka. Asi se divíš, často jsme si vjížděli do vlasů, ale ty jsi v té době byl zadaný a když nám típli server, tak byl Gorgonzolák jediný z kluků, na koho jsem měla mobil. A tak dlouho jsme se utěšovali, až jsme se vzali.
Víš, že my s Gorgonzolákem reprezentujeme českou kavíkovou komunitu v cizině. Jednou za rok jezdíme na sraz do Německa. Ne, že by nám k tomu dal někdo nějaký mandát, ale my se u nás vlastně ani nestýkáme a kromě nás do Německa jezdí jenom jeden pár, se kterýma jsme se ale ještě nikdy nepotkali a ani nevíme, kdo to je. Všichni se za naší kakací úchylku stydíme a každý to tutláme před svým okolím. Někomu z nás se podaří najít partnera, ale většině asi ne. Zvlášť kluci si myslí, že holek na sraníčko je moc málo, ale není. Ze srazů z Německa vím, že nezadanejch holek je tam víc než kluků. Holky se za to mnohem víc stydí a taky se snadněji smíří s tím, že stejně postiženého kluka nikdy nenajdou a jenom si to představujou. Dojmul mě osud Limetky, tu si určitě taky pamatuješ. Byla už vdaná a měla děti, pak poznala svého bývalého přítele a po letech oba zjistili, že jsou oba na sraníčko, když už každý měl svou rodinu a přestali věřit, že by někoho takového našli. To jsou paradoxy. Tak ho má jako milence. Poznala jsem tady i Luboše a Leničku, kteří psávali pod jinými nicky.
I Ivanu, které to stačí jenom občas. Všechno staří známí. Jochen z Německa vždycky říkává, že bychom si v Česku taky měli založit svoje webovky a dělat srazy, lidi by se poznali a mohli se seznámit.
Jenomže my se s manželem se taky děsně stydíme a nechceme vyjít z anonymity. Čeká to asi na nejmladší generaci, která bude mít větší odvahu. Ta touha pokecat si stejnými lidmi je velká, ale stud je větší.
Ale nemáš pravdu, že by webovky s naší tématikou neexistovaly, jenomže nejsou moc živý, já vím o trojích. Máš podivnosti, Kristýnku a Uriho. Moc tam toho ale nenajdeš. Takže zdravím všechny sráče a někdy zas čau. Třeba se nám nakonec podaří srazík udělat.

carrie (Pá, 25. 5. 2007 - 18:05)

Hm...koukám...myslela jsem si, že tohle je záležitost pornofilmů a naprosté menšiny s touto libůstkou...
Mně osobně to připadá čistě odporné, ale nikoho samozřejmě nechci urazit...
Hlavně dělat to, co máme rádi!!!

knoflík (Pá, 25. 5. 2007 - 16:05)

Ten jurassek mi mluví z duše... Pořád lepší být perverzní úchyl než zapšklej asexuál!

jurassek (Pá, 25. 5. 2007 - 16:05)

A nekecám, buď to to vevás je nebo ne. Když ne, tak to těžko pochopíte. O tom je celá tadle diskuse. Spochybňujou to především starší chlapi, který by to chtěli zažít, ale nikdy se jim to nepovedlo. Dávaj si perverzní inzeráty a nikdo se jim nehlásí. Další, kdo to spochybňuje jsou prudérní slípky, kterejm dělá problém vyhulit a chlapa spolknout jeho semeno. Vono když se to tak veme, strkat čuráka do kundy taky není nic zrovna estetickýho. Jenomže vás to vzrušuje. Mě zas vzrušuje sraní a lízání posranejch prdelí a to oboustranně. My ujetí na kaviár nemáme v tomhle státě vůbec žádný webovky, což je v Německu běžný. A když se někde začneme bavit jako tady před časem Eva, tak tyhle prudérní slípky nám zcela zkurvěj diskuzi a ty lidi utečou. Když si před časem zřídil jeden človíček ulítlej na kaviár webovky, kde jsme si mohli pokecat, tak ho za pár tejdnů sebrali. Ne snad kvůli tomu, ale protože si ve svým baráku držel několik holek, na které sral. A snad to nebylo docela dobrovolný. S jeho sebráním skončily i tyhle wbovky. Takže každej sem napíše jednou, dvakrát a pak se na to vyprdne, páč buď z něj většinová populace udělá úchyla a nebo řeknou, že si to vymyslel. Pak těžko diskutovat, zvlášť holky jsou plachý a už se sem nevrátěj. Jak tu kdysi napsala Evča, že jsme úchylný, to nám laskavě nesdělujte, to už dávno víme. Jo s takovou Evčou, Klárkou, Lenkou, Marcelou a dalšíma, to by byl pokec, časem třeba i reál. No jo, ale ani ta drsná Evča to tu nevydržela dlouho a já se jí ani nedivím.

Návštěvník (Pá, 25. 5. 2007 - 09:05)

vždyť kecá, prosím tě.

Reklama

Přidat komentář