Reklama

kakání partnerky

Klára (Po, 26. 3. 2007 - 09:03)

To je neuvěřitelné, jak jsou lidi netolerantní. Anonyme nebo anonymko, starej se o sebe, ani jedna z nás svýma představama nikomu neubližuje, tak co? Já bych byla ráda, kdyby se na mne manžel při kadění koukal, beru, že jeho to nezajímá a napsala jsem, že kvůli hovnům si jiného kluka hledat nebudu, a není to žádná zvrhlost, tenhle sklon jsem měla už od dětství.
Je zajímavý, že homouše a lesby nikdo nekritizuje.

Návštěvník (Po, 26. 3. 2007 - 09:03)

Lenko,Michalko jste nemocné a na holky prasata.Chtěla bych vidět ve skutečnosti jestli tady toto děláte a vymáchat vám ty vaše huby v těch hovnech.SVINĚ

Lenka (Ne, 25. 3. 2007 - 23:03)

Michalko, já jsem taky vzrušená, když kadím někde venku a taky občas z toho onanuju. Dokonce se mi stává, že si schválně někde venku přeju, aby se mi začlo chtít. A ono se mi fakt začne. Dívám se vždycky, jak to leze ven a mám z toho celou kundičku vlhkou. Ale je to jenom taková radost pro mne. Svého přítele, aby na mne koukal, to bych rozhodně nechtěla. Dělá mi třeba dobře, když jsme někde spolu venku, že mu řeknu, že musím jít kadit, on se na mne tak zvláštně podívá, ale nikdy za mnou nejde.
A vím určitě, že bych to nechtěla. Naproti tomu musím přiznat, že jeho bych ráda viděla. Jednou jsme jeli autem, jemu se chtělo a jak pospíchal, zapomněl si toaleťák. Ještě ke všemu zalezl někam daleko a pak mi volal mobilem, abych mu ho donesla. Tak jsem viděla jeho hovno. Obrovský a tlustý, takový se mi nikdy nepodařilo. V tu chvíli mne napadlo, že bych chtěla pozorovat jak to z něj lezlo.
Ale nikdy se o tom nebavíme, tak ani nevím, jestli jeho by vzrušoval pohled na mě.
Michalko, jak ty to máš s kaděním ve vztahu ke klukovi? Třeba Klára tu psala, že jí by přímo vzrušovalo, kdyby se na ní přitom koukal.

Michalka (Ne, 25. 3. 2007 - 23:03)

Ahoj..chtěla bych se zeptat,holky,mě vždy vzrušuje,když kadím někde venku.Třeba v lese.Jednou jsem po tom i musela onanovat.Opravdu.Máte podobnou zkušenost?Děkujů:o)

ja (Ne, 25. 3. 2007 - 22:03)

Asi bych celý zrudnul a dělal bych,ř´že tě nevidím.ale pak bych byl asi vzršení a připomínal si pohled na tebe,jak kakáš.

petrik (Ne, 25. 3. 2007 - 22:03)

Mě strašně moc vzrušuje to, že bych se díval na holku,jak kaká.Ale nikdy jsem se neodvážil to svým přtelkyním říct.Kdybych viděl nějakou slečnu kadit,bojím se,že bych se snad hned samým vzrušním vystříkal do kalhot:o).Moc rád bych si o tom s tebou alespon popovídal,kdyby to šlo.:o)

Klára (Út, 20. 3. 2007 - 18:03)

Já jsem při kakání strašně vzrušená a byla bych strašně ráda, kdyby se na mne můj muž přitom díval nebo obdivoval má docela estetická hovínka. Bohužel jeho to vůbec nezajímá a říci mu to nedokážu. Strašně se stydím, že by si myslel, že jsem úchylná.
Aspoň jsem ráda, že jsem narazila na tuhle diskuzi a zjistila jsem, že lidí, které vzrušuje kakání, není zas tak málo. U mě ale asi zůstane jenom u těch představ, protože s manželem si jinak skvěle rozumíme a že bych hledala jiného kluka kvůli hovnům, to teda nehrozí.

okurka (Ne, 25. 2. 2007 - 16:02)

ogurec tebe poseru

ogurec (Ne, 25. 2. 2007 - 15:02)

nevykakam, vyseru

okurka (Ne, 25. 2. 2007 - 13:02)

BANANE,jestli mas zajem vykakam se ti na zada.at jsi jeste vic zmateny...

Banán (Ne, 25. 2. 2007 - 07:02)

Našel jsem tuto diskusi, hodí se tu napsat. Byl jsm nucen jít na veřjné WC a shodou okolností do vedlejšího vcházela černovlasá krasavice. A tak jsem byl nechtěným svědkem něčeho neobvyklého. Bylo to slyšet i přes zeď, jak svému miláčkovi telefonem popisuje své kakání. Teď si sedám na mísu, stahuju kalhotky, připravuji prdelku k činnosti, napínám sval, už to ze mne začíná lézt, krásné, překrásné hovínko, pěkný macek, 150 granů, teď už si utírám prdelku, jdu si umýt ručičky apod. Něco na ten způsob. Tak mne to nějak ohromilo, že jsem to začal poslouchat - není to slušné, vím, ale něco tak netypického mne nemoho nezaujmout Já bych tohleto nedokázal. A tak jsem se zaposlouchal, že jsem zapoměl na stejnou činnost u sebe, začal si hrát s tím, co ženy nemají a když odešla z kabiny, odešel jsem také a až po chvíli si vzpoměl, proč jsem tam vlastně šel. Tak můj odpad místo v míse WC nakonec skončil někde pod smrčkem. Doteďka jsem měl sraní jen za nutné zlo, ale teď mne to nějak zmátlo, nikdy by mne nenapadlo, jak to někdo může tak ozpívat.

Návštěvník (Pá, 16. 2. 2007 - 04:02)

co je to "nesles svas"?
Neco ze slovniku sracu?

Návštěvník (Čt, 15. 2. 2007 - 11:02)

a uz se vam nekdo vysral primo do huby a nesles svas dokad jste to nesezral a jeste se mi tam vychcala

Jirka (Út, 30. 1. 2007 - 06:01)

Nedovedu si představit, že bych se dokázal před někým vysrat, bez ohledu na to, je li to žena nebo muž. To je pro mne absolutně nepřijatelné. Ale nic prtoi tomu, koho to baví, neodsuzuji to.

Návštěvník (Ne, 28. 1. 2007 - 07:01)

von by chtěl pavel asi vidět, jak si ten tampon vytahuješ, pěkně nasáklej, když ho vytáhneš tak něco třeba ješte vyteče, pak se s roztaženýma nohama vysprchuješ, to by se taky podíval, a pak si opatrně zavedeš nový tampon, a sledoval by, jak tam zmizí.

Jitka (So, 27. 1. 2007 - 23:01)

Pavel: tim "prebalovanim" mas na mysli vymenu tamponu nebo vlozky?
Je to normalni lidska funkce zenskeho tela, jako je pro tebe treba moceni nebo chozeni na velkou a ma to zrovna tak svuj postup. Vytahnes tampon, omyjes se, zavedes novy, neni na tom prece nic tajemneho, co by mnelo vybicovavat tvoji "zvedavost" jako kdyby to byl pilotovany let na Jupiter:)

Lucka (So, 27. 1. 2007 - 23:01)

Teda tohle je téma fakt na zvracení, to se nedá. jestli ty co píšou ty svoje brutální zážitky nekecaj tak to jsou pěkný hovada :-(

Pavel (So, 27. 1. 2007 - 23:01)

To mě se nejvíc líbí, když se můžu podívat na přebalování při menstruaci. To je přece celkem logická zvědavost, když my chlapi takový problémy nemáme.

J.81 Seeadler (So, 27. 1. 2007 - 23:01)

Někdy se člověk přežere,
tak,že se ráno posere.
Posadím se a nelžu vám,
že sračku hnusnou žlutou mám.
Oh yeah,že sračku hnusnou žlutou mám.

J.81 Seeadler (So, 27. 1. 2007 - 23:01)

Rony,hoď se brutálně rychle do klídku.Nikomu jeho názory neberu,jenom jsem si chtěl upřesnit jak to fakt je.

Reklama

Přidat komentář