Reklama

SATANISMUS

no, (St, 20. 2. 2013 - 09:02)

Můj nůž už byl víckrát...bavím se tu. A pak takový samozvaný satanista uklouzne v zimě na chodníčku, zláme si hnátičku a bulinká jako miminečko. Nebo jde večer po ulici, přepadne slabou ženu a cítí se jako polobůh. A druhý den se řízne do prstíčku a je z toho na větvi.

MAIK (Út, 19. 2. 2013 - 16:02)

Týý jo.Pochválen bud Satan.

R¤b¤t (Út, 19. 2. 2013 - 03:02)

Můj nůž už byl víckrát od cizí krve,lepší než sex. A ty?satanistö,ha,ha,ha. @@6

Robot (Út, 19. 2. 2013 - 03:02)

Pravej satanista má všechno né z ňáký smradlavý satan bible,to je homoušský jak bible nebo zákoník. Já mám vše ze svý mysli_ze smoke mix moudrost z mejch skrytejch komnat mého mozku,z tý části mozku co jen tak někdo nepoužívá,tato část myšlení se aktivuje pouze krystalickym oduševněnim z logiky a psycho části duše/morbid bytosti. Ok you fuck?? Ďábel ať zamorduje všechny falešné duše,shit aka poliz,ble,ble,ble,fuck dívky duše v klučičích tělech,ha,ha,ha @6@

Robot (Út, 19. 2. 2013 - 00:02)

Jo ta dizkuze je tady na www.doktorka.cz _opratka za osm mrtvych. Check Robot komenty- high aka Murd@ !!! very teknik+Morbid.

Robot (Út, 19. 2. 2013 - 00:02)

Já soul v teknik_Robot-reprezent koment na Olga Hepnarová dizkuzi(Olga-vražedkyně_666. yeah 8 dead (mrtvých) Like

míška (Čt, 14. 2. 2013 - 21:02)

Ty Buzerante jeden...adrianko jen do neho nakeho buzeranta .!kdy se mi ukažeš už 100 let sem t nevidela ty jedna.!

! (St, 9. 1. 2013 - 09:01)

pochvalen bud Jezis Kristus a spanembohem

Belphegor IV. (Út, 8. 1. 2013 - 19:01)

https://www.facebook.com/home.php#!/groups/582770165083275/....Jedina stranka pojednavajici o Satanismu objektivne.Pokud mas otazky a hledas odpovedi...ktere povedou zas jen k otazkam,rad te uvidim..

Bára (Út, 29. 12. 2009 - 00:12)

Milý Pozorovateli,
ne, určitě mě tvůj předcházející příspěvek neznechutil, přemýšlela jsem, co ti odepsat a až teď jsem dospěla k názoru, že není co odepsat, protože 100% souhlasím, k tomu, co jsi napsal, už není co dodat.
Nicméně stále se držím i možnosti, že naše svědomí a s ním spojený pocit štěstí při cestě za "dobrým osudem" (jak to nazýváš) může být pouze evoluční záležitost, stejně jako osobnost člověka a svědomí může být pouze chemickou záležitostí.
Dobrou noc Pozorovateli.

Pozorovatel (Po, 28. 12. 2009 - 23:12)

Dobrý večer Báro,
zřejmě Ti předešlý příspěvek znechutil dál pokračovat v diskusi.
V jednom v předcházejících příspěvků jsi se zmínila o tom jenom Být a,že je to snad způsob života ve kterém může být člověk šťasten. Ano,toto je stav ve kterém mysl přestává být zaměstnána a proto je vědomí schopné překročit ony omezené hranice podmiňované mysli a spatřit skutečnost,jenž starý mozek se svými reakcemi není schopen pochopit.
Zatím ahoj.

Pozorovatel (Pá, 18. 12. 2009 - 02:12)

Dobrý večer Báro,
ano,s tím satanským principem jsi to pochopila správně,ale Božský princip nevznikl evolucí v rámci úspěšného přežití,ale o tom až jindy,zatím nepředbíhejme.
Osudovost je tok životní energie určitým směrem,nikoliv však definitivním. V důsledku prožívání a dotazování rozvíjíme přirozenou inteligenci,která nám umožňuje vidět psychologické příčiny a následky určitého druhu myšlení,cítění a jednání.
Dobrý způsob života vede k dobrému osudu a naopak. Jde o to,že každá myšlenka má svou tvůrčí energii jenž utváří realitu našich životů. Většina lidí si přeje mít lepší osud nežli doposud,proto když jej prozatím nemohou změnit pro sebe,většinou se jej snaží vylepšit svým dětem a tím samozřejmě nevědomě zlepšují osud také sobě,i když to na první pohled nemusí být zrovna patrné.
Když si je člověk vědom toho,že i ostatní lidé jsou také jenom lidmi s prostou potřebou být milováni, a že trpí při pošlapávání jejich práv a důstojnosti,tak přitomto uvědomění se probouzí lidskost kvůli které nemusejí být rozpoutávány národní nebo náboženské války a vše ošklivé co s tím souvisí.
Když se probudí tato lidskost, nikdy člověk nesouhlasí a nepodporuje to co druhým škodí a neprospívá. Tento postoj připravuje mysl pro vstup vyššího vědomí,které samo nejlépe objasní osudovost - cokoliv druhému uděláme,bude nám vráceno pro vyrovnání a poučení. Svobodnou volbu pro svém konání má každý,ale následkům se vyhnout nemůže.
To ale běžná mysl zaujata jenom sama sebou logicky pochopit nemůže,pokud narušuje práva ostatních. A tak poznání může v mnoha směrech osud vylepšit,ale bezohlednost jej může pokazit.
Dobrou noc Báro.

Bára (St, 16. 12. 2009 - 18:12)

Dobrý večer Pozorovateli,
první, co mě napadlo, když jsem četla tvůj popis satanského principu, že je to vlastně ono původní zvíře v nás - především sobecké, pudové, zaměřené na své vlastní přežití.
Myslím si, že Božský princip mohl vzniknout evolucí, jako dodatečné vylepšení tvora jménem člověk, sloužící k lepšímu přežití skupiny. Sobecký člověk není v rámci skupiny příliš úspěšný. Ale to je jen můj materialistický dohad.

Nechápu tvou větu, že to, k čemu se člověk přikloní, bude jeho osudem... co myslíš osudem?
Ta věta zní definitivně.

Bára (St, 16. 12. 2009 - 18:12)

Pavle, dvě věci by mě zajímaly:

1) to všechno co píšeš, s tím víceméně souhlasím, až na výjimky, ale proč máš kvůli tomu potřebu (promiň jestli se pletu) být satanista, proč máš potřebu patřit do "církve"? Nedá se s tímto přístupem žít život svobodně? - a píšu svobodně záměrně, protože každá filozofie, které se oddáš, tě více či méně oplotí a omezí tvou objektivitu, ať si to připouštíš nebo ne.

2) Oko za oko, zub za zub - to je ono, je to pravidlo a jako takové je nebezpečné v situacích, kdy místo uplatňování pravidla by se člověk měl zastavit a přemýšlet. Někdy je třeba uplatnit "oko za oko" (když muslimský mladík polije mladé ženě obličej kyselinou, tak ano, provést mu to samé, především pro výstrahu ostatním), ale ne vždy, protože někdy msta a násilí zase plodí jen mstu a násilí, donekonečna, zbytečně a hloupě (film Kmotr).

Co se týče dětí, tak jen připomínka - momentálně západní civilizace vymírá, rodí se málo dětí a to není dobré, protože tu nejspíš zanikne vše, co tu tahle civilizace pracně stovky let tvořila - především demokracie a svoboda. Převálcují nás muslimové a to je smutné, moc smutné...

Pozorovatel (Út, 15. 12. 2009 - 23:12)

Pokračování předešlého příspěvku.
Tyto principy jsou obsaženy v každé živé bytosti. Jde o jedno myšlenkové hnutí projevující se všemi lidmi. Proto není jedno čemu dává člověk přednost,neboť to k čemu se nejvíce přikloní bude jeho osudem a proto se říká,že každý jsme strůjcem svého štěstí či zkázy. Rozhodnutí je vždy na člověku a neměl by být do něho tlačen.
Dobrou noc Báro.

Pozorovatel (Út, 15. 12. 2009 - 22:12)

Dobrý večer Báro,
souhlasím s Tebou,že bez vnějšího pozorování lidí kolem nás,společnosti a vzájemných vztahů utvářejících události a podmínky ve kterých žijeme nelze dospět k porozumění a pochopení našeho vnitřního světa jenž vytváří vnější svět.
Pravdu a porozumění můžeme zahlednout jedině tehdy pokud se na lidstvo díváme jako na celek jenž je z psychologického a sociálního hlediska rozdělen národně,nábožensky,politicky,rasově,ideologicky což je příčinou špatných mezilidských vztahů,chaosu,bídy,všech válek a nesmírného utrpení a zoufalství s občasnými záblesky něhy,laskavosti a radosti.
Většina si jistě uvědomuje,že na tomto způsobu života není něco v pořádku a že by se s tím mělo něco začít dělat.
Historie je plná svědectví,že rozdělené lidstvo vždy vyvolávalo konflikty a války.
Již od narození je naše mysl podmiňována tradiční výchovou a vzděláním té dané oblasti ve které žije. Toto myšlení je omezené pouze rodinými,národními nebo náboženskými zájmy bez ohledu na celek ve kterém žijeme my všichni a proto se stává pro ostatní jinak smýšlející též podmíněné myšlení nebezpečné. Všichni bez rozdílu máme právo na smysluplný plnohodnotný život. Naše výchova a vzdělání podporují pouze omezený způsob myšlení.
Je zajimavé,že z vědeckotechnického hlediska jsme schopny přijímat nové poznatky a aplikovat je do života,ale z psychologického hlediska se držíme stále stejných starých způsobů myšlení a reakcí,které se z minulosti přetahují do současnosti pod novým pláštíkem názvosloví.
A nyní se dostáváme k odpovědi co je Božský a satanský princip,jde o tvůrčí myšlenkový základ utvářející vnější realitu.
Božský princip v sobě obsahuje jednotu,krásu,inteligenci a všeobjímající a chápající lásku,milosrdenství a soucit.
Je nad protiklady a proto je osvobozující od utrpení.
Satanský princip v sobě obsahuje stávání se někým a něčím z psychologického hlediska a využívá všech ve svůj prospěch bez ohledu na práva ostatních. Je separující,trestající a vyučující zároveň.

Pavel (Út, 15. 12. 2009 - 22:12)

Ještě doplním, hlavně kvůli tomu, co se nám zase za pár dní blíží. Křesťané slaví vánoce jako den narození Krista. Z toho, jak je toto náboženství rozšířené a také z toho, že se podle něj začal dokonce počítat nový letopočet se dá usuzovat že někdo takový skutečně byl. Ale že to byl také JENOM ČLOVĚK. A že byl, ať už z jakéhokoli důvodu jinými lidmi ZAVRAŽDĚN. Stejně tak byly vražděny i mladé ženy, umíraly tou nejstrašnější smrtí, smrtí v plamenech na hranici. Poté, co byly prohlášeny za čarodějnice. A TO VŠE DĚLALI KŘESŤANÉ. Ne satanisté. Oni prováděli skutečné RITUÁLNÍ VRAŽDY, mnohdy nejodpornějšího kalibru (mučení lidí na kříži, upalování zaživa na hranici....). A to vše ve víře v boha.
Asi žádné dítě si pod slovem JEŽÍŠEK nepředstaví mrtvolu člověka, umučeného (naprosto zbytečně!!) na kříži. Představí si vousatého dědu, který nosí dárky. Říkají mu Ježíšek, ale malují ho léta jako Santu Clause. A z vánoc, podle křesťanů svátku narození Krista je co? Naprosto komerční záležitost provázená řádnou nákupní horečkou. Jak jednoduché.
Proč křesťanství uznává (po tom všem, včetně řady lidských obětí!!!) PRAVDU a LÁSKU, přitom popírá LEŽ a NENÁVIST? Satanismus uznává obojí. Má-li existovat pravda, musí být i lež. Má-li být láska, musí existovat také nenávist. Pokud člověku nebo jeho blízkému někdo ublíží, měl by se křesťan odvděčit ještě láskou (protože tato víra popírá nenávist). A věřit že bůh zlého potrestá (a pošle ho do pekla). Satanismus naproti tomu uznává POMSTU.
Tak se nedivte, že se po tom všem (včetně řady lidských obětí, nejodpornějších rituálních vražd) řada lidí otočila jinam. SATANISMUS NENÍ VÍRA VE ZLO. Je to REBELSKÁ VÍRA, víra znechucených lidí, kteří se právě pod tlakem svého vlastního ZNECHUCENÍ Z VYMÝVÁNÍ MOZKŮ dokázali otočit na druhou stranu!

Tak a teď mě rozdupejte!

Pavel (Út, 15. 12. 2009 - 20:12)

Ještě doplním. Co říkáte papeži na to, jak odsuzoval kondomy a antikoncepci? Sex je totiž podle církve hříchem a je přípustný pouze za účelem zplození dítěte. Že to tak nefunguje,víme všichni :-). Víme přece jak to vypadalo před érou antikoncepce. Rodiny mívaly pět, šest, i třeba deset dětí. A protože bychom se takto brzo na naši planetu nevešli, vyřešila to příroda za nás. Smrt i několika dětí na tehdy ještě nevyléčitelné nemoci byla něčím naprosto normálním..... Není lepší žít ve zdraví, užívat si života, sexu a příchod svých dětí na svět si zodpovědně naplánovat?

Z tohoto pohledu je naopak satanismus velmi pokrokovou filosofií. Církev hlásá bludy o konečném poznání, poznání pravé víry (což je právě ono tmářství). Satanismus naopak staví na pochybování a tedy hledání další cesty (což právě umožňuje pokrok). Satanista nepotřebuje věřit v boha, protože věří především sám v sebe. On nepotřebuje věřit, že bůh hříšníka potrestá (a pošle ho do pekla), on se řídí heslem OKO ZA OKO, ZUB ZA ZUB. On nepotřebuje žít v odříkání, aby ho jednou bůh poslal do ráji. Žijeme přece tady, na zemi, jen jednou a proto si život máme pořádně vychutnat.

Satanismus je právě protipólem křesťanské víry, to ale neznamená že satanista šíří zlo a smrt. Nejdřív si o tom něco přečtěte, než začnete někoho odsuzovat.

♥Martin&# (Út, 15. 12. 2009 - 20:12)

SATANISMUS je celkem...Jistě máš pravdu. Já taky nevěřím v Boha Jehovu jako "stvořitele". Věřím v něj jako v mimozemskou bytost, která bude vládnout lidstvu. Je třeba si někdy přečíst i normální Bibli nejen satanistickou. ☺

Pavel (Út, 15. 12. 2009 - 20:12)

SATANISMUS je celkem realistický filozofický směr. Vede člověka k tomu, aby žil naplno (a ne v odříkání jak mu káže křesťanská církev) a užíval si pozemského života,protože žijeme jen jednou. Pokud chceme dosáhnout nějakého cíle,musíme toho dosáhnout sami,protože nikdo jiný (natož bůh jak nás učí církev) nám nepomůže a ani nás nespasí. Satanista je především egoista,věří ne v boha, ale v sebe a jedná vždy ve svůj prospěch. Člověku je vlastní samozřejmě LÁSKA, stejně tak ale také i NENÁVIST,oba tyto city budou v člověkem vždy existovat a nelze jeden zatracovat ve prospěch toho druhého.
Satanisté věří v sílu magie a provádí své rituály. V žádném případě nejde ale o smlouvy s ďáblem,obětování zvířat,natož o vraždění mladých holek či malých dětí. Toto jsou právě nesmysly šířené křesťanskou církví. Skutečný satanista zabije zase jen pro svůj prospěch. Tedy aby ubránil své zdraví či život,nebo aby si opatřil potravu. Jinak živým tvorům neubližuje. Nepovyšuje člověka nad zvířata,naopak bere na vědomí,že člověk, po tom všem co na Zemi napáchal (od strašných válek po globální oteplování) je naopak tím NEJHORŠÍM ZVÍŘETEM!
Naopak,křesťanská církev dokázala páchat ta NEJHORŠÍ ZVĚRSTVA,která si umíme představit. Viz upalování mladých žen na hranicích poté,co byly prohlášeny za čarodějnice. Co islám? Náboženství,kde dokážou MALÉMU DÍTĚTI UKAMENOVAT VLASTNÍ MÁMU? Třeba navíc proto,že ji někdo znásilnil?
Co říkáte případu paní Millerové? Ve slepé víře,že dítě je boží požehnání porodila siamská dvojčata. U těch nelze před porodem nikdy zjistit,jaké vůbec mají vyhlídky na život. Při následných pokusech děti oddělit je lékaři doslova UMUČILI K SMRTI...... Kdyby paní Millerová neměla vymytý mozek církví, podstoupila by ihned po potvrzení siamských dvojčat interrupci. A jakmile by to šlo,pokusili by se znovu. Příroda by se určitě podruhé nespletla a dnes by Millerovi byli šťastná rodina se zdravým dítětem.
Jen tak na okraj: Kdyby bůh existoval, tak by takovou hrůzu nikdy NEDOPUSTIL!

Reklama

Přidat komentář