Reklama

Pánská tanga

petr (St, 8. 8. 2007 - 00:08)

Já teda nevím já tanga nosím a bukvice nejsem každý ať si nosí podle libosti já je nosím protože mi to nevadí a je rozdíl nosit v léťě pod oblečením trencle a být spocený aš na prdeli když si to představím hnus v tangách je to přijatelnější čím míň toho na sobě pánové máte tím míň se budete potit a smrdět

Ivča (Pá, 27. 7. 2007 - 10:07)

Osobně mi je jedno zda to jsou tanga,slipy,boxerky.Jen jem napsala,že je hezké,když má chlap hezké prádlo a už jsem podle někoho teplouš!Bohužel ho sklamu,mám manžela,který rád nosí dobré,kvalitní,značkové prádlo hlavně pro jeho pohodlí.Tanga to nejsou,ale odpůrce proti nim nejsem.

Liebermann (Pá, 27. 7. 2007 - 10:07)

Ivčo, já se nerozčiluju, já jenom sděluju, že i na tak ujeté záležitosti jako je německá swingers, kde si každý natáhne ty sexuálně nejujetější věci, jsou tanga vzácností. A to už o něčem svědčí. Kromě toho malíře jsem je na nikom neviděl. A byly to stringy, nikoliv tanga. Nevím, myslím, že chlapi mají v tomhle nějaké zábrany. Ženské je přitom nosí zcela běžně. Mám taky fest ujeté prádlo a klidně si ho na swingers beru, ale tanga ve skříni nemám ani jedny. A k těm chlapům v tangách-plavkách. Jezdím pravidelně každý rok na Costa del Luz. Za posledních 8 let jsem viděl pouze 3 chlapy v tangách. Uznávám, že si to mohli dovolit. Nikoho to nemohlo urazit, bukvice to určitě nebyli, měli tam všichni i velmi atraktivní partnerky. Ale jenom vám sděluju, že chlap v tangách je okrajová záležotost, na tom nic nezměníte. A jak vidíte, nejsem nijak prudérní, jak tu pravidelně píše nějakej ujetej manuál, kterej se pravidelně sprchuje s chlapama v práci a pořád opakuje, že chlapi nosící tanga, jsou bukvice. Neformuloval bych to takhle, ale jenom říkám, že chlapa v tangách běžně nepotkáte po celé Evropě.

Ivča (Pá, 27. 7. 2007 - 09:07)

no tak tohle snad ani komentovat nebudu!!!

Blixa Bargeld (Pá, 27. 7. 2007 - 09:07)

Ivča je s největší pravděpodobností chlap-homosexuál( nějaký Bruno Ferrari). Ale nic proti.

Ivča (Pá, 27. 7. 2007 - 08:07)

Já bych se být Tebou Martine nerozčilovala.Jsou tu i tací,kteří je třeba chtěj nosit,ale postava a pozadí jim v tom jaksi ehmm třeba brání a pak než to přiznat tak tě nazvou (homosexuálem).Já osobně mám ráda,když muž má hezké a přitážlivé prádlo.A né trenýrky!!!!:(((

Martin (Pá, 27. 7. 2007 - 08:07)

Buzík teda rozhodně nejsem, ale tanga nosit budu, protože se v nich cítím dobře a na nějaké předsudky kašlu.

Liebermann (Pá, 27. 7. 2007 - 02:07)

A já vám říkám, že chlap v tangách je bukev. Pravidelně jezdíme s partnerkou do Drážďan na swingers a ujišťuji vás, přestože čučím s očima vyvalenýma jak tenisáky, že jsem chlapa v tangách neviděl 3 roky. Asi před 4 rokama jsem je viděl na jakémsi malíři aktů z Hamburku a to byly spíš stringy než tanga. Závěr-my s partnerkou jsme sexuálně hodně ujetí, ale pánský tanga jsou i v SRN zcela okrajovou záležitostí. Nevím ovšem, jak je to s věkem, v rámci objektivity my se pohybujem ve věkovém rozmezí 30-35. Možná u mladších je to běžnější. Ale i od předsedy našeho klubu jsem dostal informaci, že v Německu nosí tanga především buzíci.

Martin (Čt, 26. 7. 2007 - 23:07)

Díky Ivčo,
I já se rád podívám na hezké dívčí pozadí.

Ivča (Čt, 26. 7. 2007 - 10:07)

Tak to tedy nechápu.Mě osobně se líbí když má muž hezké pozadí tak proč by nemohl mít tanga?Vždyt na tom není nic zvláštního.A pak je to rozhodně hezčí,než jak napsal Martin plandavé trenýrky.Tanga u mužů je pro potěšení oka ženy.Nebo snad né?

Martin1 (Čt, 26. 7. 2007 - 10:07)

Podle Blixy jsou tedy všichni indiáni a černoši, kteří nosí jen bederní roušku, bukvy nebo úchylové. Zápasníci sumo nemají na sobě nic jiného než tanga a rozhodně nejsou zženštilí. Tanga normálně nosím, je mi to příjemné a nikdo se nepohoršuje. Je to věc vkusu a nároků na oblečení. Mě osobně jsou odporné plandavé trenýrky pod kalhoty.

Návštěvník (St, 25. 7. 2007 - 09:07)

A pročpak si k lékaři teda bereš něco jiného, aby se nepousmál?A že jsi nezaregistroval žádné posměšky-to většinou nezaregistrují ti, co se jich to týká, ale vidí jen ty rádoby "obdivující"pohledy.Nebo snad vidíš i dozadu...?

Martin (St, 25. 7. 2007 - 09:07)

Vážení,
tak se nám tady ta diskuse celkem rozjela. Jsem rád, že většina normálních lidí(beru to podle způsobu vyjadřování), bere pánská tanga jako běžnou věc. Nerozumím poznámkám typu: "Normální chlap by to na sebe nikdy nevzal,není prase".Proč

Návštěvník (Po, 23. 7. 2007 - 19:07)

Jste odporné zrůdy vy tangáči zablití!

Ani. (Čt, 17. 2. 2022 - 10:02)

Ty ubožáku s velkým pupkem

Návštěvník (Po, 23. 7. 2007 - 15:07)

Ja si myslím,že ženská které se na mužich líbí tanga,není nic moc a je spokejená,když se na takového buzeranta může třeba jen podívat,nebo si ho jen představit.Ona to většinou není ani žena,jsou to všechno příspěvky těch teplejch buzen,jen si musí něco vymyslet,aby dokázali ty svoje posrané tanga obhájit.Normální chlap by to na sebe nikdy nevzal,není prase.Je to muž jak má být.Jo a necpe ocas někomu do chlupaté prdele.

Linda (Po, 23. 7. 2007 - 14:07)

Máš pravdu, dneska se už asi nelze divit ničemu. Když jsme byli před měsícem s přítelem u moře, pozorovala jsem tam jednoho takového zženštilce, byl tam se svou holkou a očividně jí nesmírně imponoval. Ale čím, to nechápu. Byli jak dvě holky. On se neustále staral o to, jestli mu sekne oblečení, ty trička nad pupík, aby byl vidět piercing, samozřejmě vyholené genitálie a prdel. Teda ty genitálie, to bych kecala, ale když byl všude lysej, tak předpokládám, že i tam. Neustále projevoval obavy, aby se někde neušpinil a aby něco nechytil z moře, z jídla nebo z klimatizace. Mého přítele sral tak neuvěřitelně, že do něj schválně, jakoby omylem vrazil.... A to teprv byla sranda. Žádal mého přítele, aby ho odvezl na rentgen, jestli si snad něco nezlomil.
Máš pravdu, že dneska běhá po světě spousta takových karikatur chlapů a kupodivu u části žen jsou velmi úspěšní. Ale věř tomu, že tanga s tím nemají nic společného. Můj ex žádný zženštilec nebyl.

Blixa Bargeld (Po, 23. 7. 2007 - 14:07)

Teta si asi pod vlivem blížící se menoupauzy chtěla rychle rychle ještě tzv."užít". V současnosti je to už zcela běžné a ani ten věkový rozdíl není až tak dramatický. Asi jim to ale dlouho nevydrží. Ale hlavně pro hošíka dobrá zkušenost.

Linda (Po, 23. 7. 2007 - 14:07)

Tak alespoň to, že se ti líbí na holkách....
A jen se neboj, že zženštilí hošíci nemohou být konkurence. Asi už budeš ženatý, tak výběru opačného pohlaví už nevěnuješ pozornost.
Ale pozor, moje teta se ve svých 47 letech zbláznila do takového zženštilého 25-letého hošíka a dokonce se k němu nastěhovala, jakkoliv je to těžko pochopitelné. To, že se nelíbí tobě, neznamená, že by se nemohli líbit tvé manželce!

Blixa Bargeld (Po, 23. 7. 2007 - 13:07)

Názory nemám vůbec fixní, žádné kluky už jako konkurenci neberu a na holkách se mi samo tanga líbí moc, pochopitelně záleží na figuře dotyčné.

Reklama

Přidat komentář