Reklama

Pánská tanga

Martin (Čt, 26. 7. 2007 - 23:07)

Díky Ivčo,
I já se rád podívám na hezké dívčí pozadí.

Ivča (Čt, 26. 7. 2007 - 10:07)

Tak to tedy nechápu.Mě osobně se líbí když má muž hezké pozadí tak proč by nemohl mít tanga?Vždyt na tom není nic zvláštního.A pak je to rozhodně hezčí,než jak napsal Martin plandavé trenýrky.Tanga u mužů je pro potěšení oka ženy.Nebo snad né?

Martin1 (Čt, 26. 7. 2007 - 10:07)

Podle Blixy jsou tedy všichni indiáni a černoši, kteří nosí jen bederní roušku, bukvy nebo úchylové. Zápasníci sumo nemají na sobě nic jiného než tanga a rozhodně nejsou zženštilí. Tanga normálně nosím, je mi to příjemné a nikdo se nepohoršuje. Je to věc vkusu a nároků na oblečení. Mě osobně jsou odporné plandavé trenýrky pod kalhoty.

Návštěvník (St, 25. 7. 2007 - 09:07)

A pročpak si k lékaři teda bereš něco jiného, aby se nepousmál?A že jsi nezaregistroval žádné posměšky-to většinou nezaregistrují ti, co se jich to týká, ale vidí jen ty rádoby "obdivující"pohledy.Nebo snad vidíš i dozadu...?

Martin (St, 25. 7. 2007 - 09:07)

Vážení,
tak se nám tady ta diskuse celkem rozjela. Jsem rád, že většina normálních lidí(beru to podle způsobu vyjadřování), bere pánská tanga jako běžnou věc. Nerozumím poznámkám typu: "Normální chlap by to na sebe nikdy nevzal,není prase".Proč

Návštěvník (Po, 23. 7. 2007 - 19:07)

Jste odporné zrůdy vy tangáči zablití!

Ani. (Čt, 17. 2. 2022 - 10:02)

Ty ubožáku s velkým pupkem

Návštěvník (Po, 23. 7. 2007 - 15:07)

Ja si myslím,že ženská které se na mužich líbí tanga,není nic moc a je spokejená,když se na takového buzeranta může třeba jen podívat,nebo si ho jen představit.Ona to většinou není ani žena,jsou to všechno příspěvky těch teplejch buzen,jen si musí něco vymyslet,aby dokázali ty svoje posrané tanga obhájit.Normální chlap by to na sebe nikdy nevzal,není prase.Je to muž jak má být.Jo a necpe ocas někomu do chlupaté prdele.

Linda (Po, 23. 7. 2007 - 14:07)

Máš pravdu, dneska se už asi nelze divit ničemu. Když jsme byli před měsícem s přítelem u moře, pozorovala jsem tam jednoho takového zženštilce, byl tam se svou holkou a očividně jí nesmírně imponoval. Ale čím, to nechápu. Byli jak dvě holky. On se neustále staral o to, jestli mu sekne oblečení, ty trička nad pupík, aby byl vidět piercing, samozřejmě vyholené genitálie a prdel. Teda ty genitálie, to bych kecala, ale když byl všude lysej, tak předpokládám, že i tam. Neustále projevoval obavy, aby se někde neušpinil a aby něco nechytil z moře, z jídla nebo z klimatizace. Mého přítele sral tak neuvěřitelně, že do něj schválně, jakoby omylem vrazil.... A to teprv byla sranda. Žádal mého přítele, aby ho odvezl na rentgen, jestli si snad něco nezlomil.
Máš pravdu, že dneska běhá po světě spousta takových karikatur chlapů a kupodivu u části žen jsou velmi úspěšní. Ale věř tomu, že tanga s tím nemají nic společného. Můj ex žádný zženštilec nebyl.

Blixa Bargeld (Po, 23. 7. 2007 - 14:07)

Teta si asi pod vlivem blížící se menoupauzy chtěla rychle rychle ještě tzv."užít". V současnosti je to už zcela běžné a ani ten věkový rozdíl není až tak dramatický. Asi jim to ale dlouho nevydrží. Ale hlavně pro hošíka dobrá zkušenost.

Linda (Po, 23. 7. 2007 - 14:07)

Tak alespoň to, že se ti líbí na holkách....
A jen se neboj, že zženštilí hošíci nemohou být konkurence. Asi už budeš ženatý, tak výběru opačného pohlaví už nevěnuješ pozornost.
Ale pozor, moje teta se ve svých 47 letech zbláznila do takového zženštilého 25-letého hošíka a dokonce se k němu nastěhovala, jakkoliv je to těžko pochopitelné. To, že se nelíbí tobě, neznamená, že by se nemohli líbit tvé manželce!

Blixa Bargeld (Po, 23. 7. 2007 - 13:07)

Názory nemám vůbec fixní, žádné kluky už jako konkurenci neberu a na holkách se mi samo tanga líbí moc, pochopitelně záleží na figuře dotyčné.

Linda (Po, 23. 7. 2007 - 13:07)

No dobrý, to jsi o 10 let starší než já, to už máš určitý názory zajetý a jestli tyhle zženštilý hošíky nebereš jako konkurenci....
A na holce se ti tanga taky nelíběj?

Blixa Bargeld (Po, 23. 7. 2007 - 13:07)

Pro Lindu: Jsem kluk( no kluk,33 :)) a jsem vyznavač klasických boxerek a ubezpečuju Tě, že u ťamiků jsem si nikdy nic nekoupil, natož tak poměrně intimní věc jako jsou boxerky. Sorry ale tanga na chlapovi mi příjdou ujeté. Ale každého věc.Takže závěrem jen, že nejsem vyznavač nikoho natož kluků v asexuálních planďácích.

Linda (Po, 23. 7. 2007 - 13:07)

Blixo, to je zbytečná diskuze, ty si myslíš svoje, já taky svoje, ale zženštilý typy chlapů mě určitě nepřitahujou. Ex-přítel, co tanga nosil, nenosil bokovky ani trička nad pupík, sestřih měl tak 3 cm a černý vlasy. To že nosil tanga, byla jeho věc, rozhodně mu z kalhot nelezly. Já považuju za vrchol zbabělosti kluků, když pošlou pro ty svý planďáky maminku. To je nedostatek mužnosti. Ty jim většinou, až na malé vyjímky, sexy prádlo nekupujou. Mimochodem, ty jsi vyznavačka kluků v těch šílených asexuálních planďákách?

Belinda (Po, 23. 7. 2007 - 13:07)

Přesně.........

Blixa Bargeld (Po, 23. 7. 2007 - 13:07)

Současný vzor mužnosti: bokovky( dole mírně do zvonu), pod nima pánská tanga, krátké tričko nad pupík( nejlépe růžové nebo žluté),polodlouhé vlasy s blond přelivem, nad zadkem decent kérka a v zadečku pro lepší pocit mužnosti tampónek....

Návštěvník (Po, 23. 7. 2007 - 13:07)

Gladiátory a dnešního chlapa, který si na sebe dokáže navlíct tanga, bych teda radši nesrovnával a to jsem chlap.

Linda (Po, 23. 7. 2007 - 12:07)

Můj ex přítel tanga nosil, měl jich tak půlku ze svých spoďárů. Zkraje jsem to vnímala dost rozpačitě. Ale neměl žádné sklony k zženštilosti, to vás můžu, Blixo a Belindo, ujistit. Naopak to byla velice silná individualita, kterou jsem respektovala. Kromě toho, tanga nosili i gladiátoři a ty ze zženštilosti těžko můžete podezírat. Není to tedy produkt nějakých posledních roků, jak si spousta primitivů myslí. Já mám spíš pocit, že chlap, který na sebe tanga navlíkne, má odvahy dost. Na příteli i vypadaly dobře, to se nedá upřít. Současný přítel nosí jenom boxerky. Tanga jsem mu jedny nedávno v prádle našla a schválně jsem se zeptala, proč je nenosí. Řekl mi, že to jenom zkusil, ale řežou ho do prdele, takže v tom neshledává nic zajímavýho. Ale jak už tady psala jedna moje předřečnice, mužnost a odvaha většině chlapů dojde, když si mají dojít koupit spoďáry. Já to mám úplně z první ruky, protože při vejšce dělám občas brigádu v obchodě se spodním prádlem. Málokterej chlap jasně zformuluje, co si představuje, protože výběr máme velkej. A co teprv když řeknu, můžete se mi i ukázat, já to posoudím, jestli vám to sluší. Jo, většinou ani náhodou, frajeři, radši si vemou sáček
nebo krabičku a mažou pryč. Přitom se vzhledem k cenám může i zkoušet. No a maminky, to jsou též časté zákaznice. Sebevědomí hoši radši nastrčí maminku. A prodej pánských tang? Zas taková vzácnost to není. Asi tak jeden kus z deseti. A ti kluci, co si je kupují, většinou působí mužnějším dojmem než ti, co vyděšeně a potichu žádají vytahaný trencle. Nejžádanější jsou boxerky a ty mi taky na chlapovi přijdou nejvíce sexy. Ale ty vytahaný trencle se podle mě nejvíc nakupují u Čongů na tržnicích. Pánský tanga u Čongů jsem neviděla. Ale abych to uzavřela, že chlap nosí tanga, neznamená, že je bukev. Můžu vás ujistit, bukvice, když něco chtěj, tak jsou to většinou uzoučký slipy a nikoliv tanga. Jak jsem řekla, nejsem vyznavačka pánských tang, ale určitě bych jejich nositelům nevytýkala nedostatek mužnosti.

Belinda (Po, 23. 7. 2007 - 11:07)

Souhlasím s Blixou Bargeld-proč se muži zženšťujou a pomalu se vzdávají všeho, co je na nich mužské?Za chvíli budou chtít i rodit a mít menzes.Kam to spěje, že muž už není mužem?Zamyslete se nad tím pánové.Kovbojky nesnážím, ale ty mužské v nich žeru a jsou to muži od hlavy až k patě.Žádné tanga, žádné dámské prádlo, ale mužská nedbalá elegance, drsnost a sexapel.

Reklama

Přidat komentář