Reklama

Pánská tanga

Linda (Po, 23. 7. 2007 - 13:07)

No dobrý, to jsi o 10 let starší než já, to už máš určitý názory zajetý a jestli tyhle zženštilý hošíky nebereš jako konkurenci....
A na holce se ti tanga taky nelíběj?

Blixa Bargeld (Po, 23. 7. 2007 - 13:07)

Pro Lindu: Jsem kluk( no kluk,33 :)) a jsem vyznavač klasických boxerek a ubezpečuju Tě, že u ťamiků jsem si nikdy nic nekoupil, natož tak poměrně intimní věc jako jsou boxerky. Sorry ale tanga na chlapovi mi příjdou ujeté. Ale každého věc.Takže závěrem jen, že nejsem vyznavač nikoho natož kluků v asexuálních planďácích.

Linda (Po, 23. 7. 2007 - 13:07)

Blixo, to je zbytečná diskuze, ty si myslíš svoje, já taky svoje, ale zženštilý typy chlapů mě určitě nepřitahujou. Ex-přítel, co tanga nosil, nenosil bokovky ani trička nad pupík, sestřih měl tak 3 cm a černý vlasy. To že nosil tanga, byla jeho věc, rozhodně mu z kalhot nelezly. Já považuju za vrchol zbabělosti kluků, když pošlou pro ty svý planďáky maminku. To je nedostatek mužnosti. Ty jim většinou, až na malé vyjímky, sexy prádlo nekupujou. Mimochodem, ty jsi vyznavačka kluků v těch šílených asexuálních planďákách?

Belinda (Po, 23. 7. 2007 - 13:07)

Přesně.........

Blixa Bargeld (Po, 23. 7. 2007 - 13:07)

Současný vzor mužnosti: bokovky( dole mírně do zvonu), pod nima pánská tanga, krátké tričko nad pupík( nejlépe růžové nebo žluté),polodlouhé vlasy s blond přelivem, nad zadkem decent kérka a v zadečku pro lepší pocit mužnosti tampónek....

Návštěvník (Po, 23. 7. 2007 - 13:07)

Gladiátory a dnešního chlapa, který si na sebe dokáže navlíct tanga, bych teda radši nesrovnával a to jsem chlap.

Linda (Po, 23. 7. 2007 - 12:07)

Můj ex přítel tanga nosil, měl jich tak půlku ze svých spoďárů. Zkraje jsem to vnímala dost rozpačitě. Ale neměl žádné sklony k zženštilosti, to vás můžu, Blixo a Belindo, ujistit. Naopak to byla velice silná individualita, kterou jsem respektovala. Kromě toho, tanga nosili i gladiátoři a ty ze zženštilosti těžko můžete podezírat. Není to tedy produkt nějakých posledních roků, jak si spousta primitivů myslí. Já mám spíš pocit, že chlap, který na sebe tanga navlíkne, má odvahy dost. Na příteli i vypadaly dobře, to se nedá upřít. Současný přítel nosí jenom boxerky. Tanga jsem mu jedny nedávno v prádle našla a schválně jsem se zeptala, proč je nenosí. Řekl mi, že to jenom zkusil, ale řežou ho do prdele, takže v tom neshledává nic zajímavýho. Ale jak už tady psala jedna moje předřečnice, mužnost a odvaha většině chlapů dojde, když si mají dojít koupit spoďáry. Já to mám úplně z první ruky, protože při vejšce dělám občas brigádu v obchodě se spodním prádlem. Málokterej chlap jasně zformuluje, co si představuje, protože výběr máme velkej. A co teprv když řeknu, můžete se mi i ukázat, já to posoudím, jestli vám to sluší. Jo, většinou ani náhodou, frajeři, radši si vemou sáček
nebo krabičku a mažou pryč. Přitom se vzhledem k cenám může i zkoušet. No a maminky, to jsou též časté zákaznice. Sebevědomí hoši radši nastrčí maminku. A prodej pánských tang? Zas taková vzácnost to není. Asi tak jeden kus z deseti. A ti kluci, co si je kupují, většinou působí mužnějším dojmem než ti, co vyděšeně a potichu žádají vytahaný trencle. Nejžádanější jsou boxerky a ty mi taky na chlapovi přijdou nejvíce sexy. Ale ty vytahaný trencle se podle mě nejvíc nakupují u Čongů na tržnicích. Pánský tanga u Čongů jsem neviděla. Ale abych to uzavřela, že chlap nosí tanga, neznamená, že je bukev. Můžu vás ujistit, bukvice, když něco chtěj, tak jsou to většinou uzoučký slipy a nikoliv tanga. Jak jsem řekla, nejsem vyznavačka pánských tang, ale určitě bych jejich nositelům nevytýkala nedostatek mužnosti.

Belinda (Po, 23. 7. 2007 - 11:07)

Souhlasím s Blixou Bargeld-proč se muži zženšťujou a pomalu se vzdávají všeho, co je na nich mužské?Za chvíli budou chtít i rodit a mít menzes.Kam to spěje, že muž už není mužem?Zamyslete se nad tím pánové.Kovbojky nesnážím, ale ty mužské v nich žeru a jsou to muži od hlavy až k patě.Žádné tanga, žádné dámské prádlo, ale mužská nedbalá elegance, drsnost a sexapel.

Blixa Bargeld (Po, 23. 7. 2007 - 11:07)

Tanga vypadají na chlapovi naprosto tragikomicky. Myslím, že normální chlap s inteligencí alespoň průměrnou by si je na sebe nikdy nevzal, a už vůbec ne na nějakou veřejnou prezentaci. Ženské , které se těchto klaunů zastávají většinou takového šaška mají doma a nic jiného jim nezbývá.Asi se zhlédli v úchylných východních němcích s řidkým světlým knírkem pod nosem a permanentní chuti na malé holčičky, muže a různá zvířátka.

Silvie (Po, 23. 7. 2007 - 08:07)

Ty si anonyme, narvi plandavý trencle na svojí nechutnou pětitunovou prdel, a naser si tam podle své libosti, máš tam dost místa. Normální lidi si do spodního prádla neserou, leda tak prasata jako jsi ty. Už jsem pochopila, proč si nemůžeš vzít tanga nebo slipy. Tam by tvoje hovna nedržely. Dobytku.

Návštěvník (Po, 23. 7. 2007 - 08:07)

A co je krásného na posrané chlupaté buzerantské prdeli,ve které má ten buk zařezané špinavé tanga???Trenky to je jiná,to se pozná opravdový muž jak má být.Dělej už se sebou něco Marcelo,nebo Marcele.

Marcela (Ne, 22. 7. 2007 - 15:07)

A Janinu neberte, kluci vážně, buď je to chlap, kterej vás chce naprdnout a nebo ženská, mající za partnera chlapa s rozteklou prdelí. Je jasný, že ten kdyby si vzal tanga, tak to bude odporná zrůda, to má Janina pravdu. Ale co je zrůdnýho na nádherný chlapský prdelce, to je mimo mé chápání.

Marcela (Ne, 22. 7. 2007 - 15:07)

Nemám jinou možnost než sem napsat, co už jsem jednou napsala.... A to platí hlavně pro tebe, nablblej anonyme, stále opakující debilitu, že chlap v tangách je bukev.

Úplně skvělý, Silvie, to jsi vystihla naprosto přesně. Vždycky jsem odsuzovala, že se spousta mých kámošek vdala do ciziny, ale teď už se tolik nedivím. Vrátila jsem se před půl rokem z Německa a pořád si nemůžu zvyknout zas na naše český kluky. Měla jsem v Německu i intimního přítele, ne nic vážnýho, ale jak ten chodil skvěle oblečenej, vždycky voněl, ale ne buzerantsky, prostě takovou sympatickou chlapskou vůní. Tanga nosil absolutně běžně a to i když šel třeba do bazénu nebo k doktorovi. A tady ti chudáci se vzmůžou jenom na to, že chlap v tangách je bukvice.
Naštěstí je podle některých příspěvků vidět, že se čeští kluci začínají měnit.

20. 7. 2007 11:32:57, Silvie
20. 7. 2007 07:39:18,
Je mi Vás líto.Už z Vás není ani kousek muže.Jste jen teplouši a snažíte se to nějak zakecat,jako že je to normální.Normální chlap je normální,oblíká se normálně,chová se normálně a ne jako buzerant.
--------------------------------------------------------------
Tak tohle mě nasralo. Typickej přístup zakomplexovance bez špetky osobnosti.Já reaguju na to normálně se oblíká. To je právě nechutný. Tak jak je oblečená většina chlapů, mě přímo odpuzuje. I mladí kluci na sebe dokážou oblíct vytahaný trencle, džíny zn. Cantona standart nebo Gassy jeans, což jsou nejproslulejší značka rákosnických tržnic a sepraný tričko neurčitý barvy. Přitom se snaží sbalit krásnou holku v perfektním oblečení. A diví se tomu, že na ně nemá náladu. I u chlapů začíná být důležité, co na sebe oblíknou, pouze čeští kluci to neberou jaksi na vědomí. Tím nemyslím, že by měli nosit kvádro a kravatu, to zrovna tyhle panáky taky nemusím. Ale i ve sportovním stylu lze vypadat dobře. Jak jsou kluci oblečení, se mi líbí stěží tak čtvrtina. K tomu patří i spodní prádlo. Kolikrát i dobře oblečený kluk, když stáhne džíny, tak žasnu, co má za šílený spoďáry. Přitom i pro kluky je výběr prádla už
docela kvalitní. Tanga u chlapů mě nijak zvlášť nerajcujou, ale rozhodně za to nikoho neodsuzuju. Můj přítel má jenom dvoje, nosí je jenom v největším horku. Jinak používá skoro výhradně boxerky. A tanga jsou většinou od kvalitních firem, jelikož u rákosníků je nenajdete. Jejich zákazníci je nepotřebujou. A kdyby je můj přítel nosil ve velkým, tak klidně. Pokud je to něčí styl, tak v klidu. Zvykla bych si na to. To, že chlapi nosící tanga jsou buzeranti, je oblíbený kec, který nemá nic společnýho s realitou. Podle francouzských statistik, jak už tu někdo psal, je prodej pánských tang plná jedna třetina spodního prádla. Je v tom prudérie českých mužů, z nichž přes půlku si nechává kupovat spoďáry od svých matek, když se ožení, tak od svých partnerek. Tak jaké jsou to charizmatické individuality, když si nejsou schopní sami ani koupit spoďáry.

zik (Ne, 22. 7. 2007 - 01:07)

zajimavy ze jsme zrudy zato ze nosie tanga.nechaputo co je natom divnyho kdyz jdes napansky striptis tak vidis striptera v tangach a jses stoho hotova.a nebo pokud vim takovi bekchem se priznal ze hraje fotbalove zapasi vtangach svi manzelky ale ja zapomnel on je hvezda a milionem zen to nevadi ale ja zapomnel ze ziji v republice kde se musi starat o kazdycho a kdyz jsi oblece normalni kluk pansky tanga tak je hned pro nekteri lidi teplej

Návštěvník (So, 21. 7. 2007 - 21:07)

Vím anonyme,seš buzerant a marcelka taky.

Janina (So, 21. 7. 2007 - 20:07)

Chlapi v tangách jsou odporné zrůdy!

__utmb=48467763 (So, 21. 7. 2007 - 20:07)

Víš anonyme ty si magor,chudáček,nebo buzerant.

Návštěvník (So, 21. 7. 2007 - 20:07)

víš anonime ty si magor,chudáček.marcelka měla ůplnou pravdu,též s ní souhlasim.

Návštěvník (So, 21. 7. 2007 - 20:07)

Milá marcelko,chápu tě,že máš určité představy,možná trpíš komplexama,možná jsi na holky,možná jsi ošklivá,beztak jsi hnusná,ale netrap se tím.Buzerant si tě stejně nevšimne.Chceš nosit tanga,jsi tlustá,ošklivá,ráda bys chlapa,nezlob se,ale Ty néééééééééééééééééééééééé.

zik (So, 21. 7. 2007 - 19:07)

dobra prace marci presne jses trefila naprosto mas pravdu

Reklama

Přidat komentář